seyyed mohammad
Registered User
رونالدو: من صادق خواهم بود. منچستر چیزهای بسیار زیادی به من داد و من هرگز آنها را فراموش نخواهم کرد، اما یونایتد در گذشته من جای دارد. حالا اینجا خانه من است و خانواده من نیز اینجاست و من از این بابت خوشحالم.
اون زمانی هم که قهرمان اروپا و بهترین بازیکن جهان هم شدی گذشته است. رئال ممکنه پول خوبی بهت بده اما هیچوقت نمیتونه اون چیزهایی رو که منچستر بهت داد رو بهت بده. رفتنت به منچستر رو بهانه ای کرده که پول بیشتری بهت برسه! عیبی نداره امیدوارم هیچوقت به منچستر برنگردی لیاقتت همون رئالی هستش که اسطوره هاش مثل رائول و کاسیاس رو تمسخر میکنه.
رونالدو امروز قرارداد خودش رو با رئال تا سال 2018 تمدید کرد. گرچه مبلغ دستمزد رونالدو محرمانه باقی موند اما برخی میگن سالانه 12.5 میلیون یورو و برخی دیگر میگن، سالانه 19 میلیون یورو دستمزش هست و بیشترین دستمزدی هست که تا الان به بازیکنی پرداخت شده. گفته میشه حق تبلیغات هم به خودش میرسه.
هر هر هر!!دلقک دراز بد قواره!تو منچستر ادم شد،حالا زرت پرت میکنه!لیاقت والنسیا برای شماره ۷ از توی نمک نشناس بیشتره!
پ.ن:جا داره به همه دوستان یه سلامی عرض کنم بعد یه غیبت طولانی،دلم خیلی برای اینجا تنگ شده بود،خدا پدر کنکور بسوزونه،ضمنا ناراحت نباشید ما اگه این فصل و فصل بعد تو اروپا حرفی برا گفتن نداشته باشیم که مطمئنم داریم،قطعا سال سوم قهرمانیم،پتانسیل جوونارو ببینید ،عدنان و زاها و تورپ و ...
البته این پتانسیل شامل حیوون و جنگلی نمیشه:دی
خبر مصدوم کردن رونی توسط جونز @&$$$$ که شنیدم،مخم دود کرد،مگه چه غلطی تو تمرین میکرده؟؟؟با استوکاش فوتبال بازی میکرده؟!!!!