• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

seyyed mohammad

Registered User
لایک‌ها
972

رونالدو: من صادق خواهم بود. منچستر چیزهای بسیار زیادی به من داد و من هرگز آنها را فراموش نخواهم کرد، اما یونایتد در گذشته من جای دارد. حالا اینجا خانه من است و خانواده من نیز اینجاست و من از این بابت خوشحالم.

اون زمانی هم که قهرمان اروپا و بهترین بازیکن جهان هم شدی گذشته است. رئال ممکنه پول خوبی بهت بده اما هیچوقت نمیتونه اون چیزهایی رو که منچستر بهت داد رو بهت بده. رفتنت به منچستر رو بهانه ای کرده که پول بیشتری بهت برسه! عیبی نداره امیدوارم هیچوقت به منچستر برنگردی لیاقتت همون رئالی هستش که اسطوره هاش مثل رائول و کاسیاس رو تمسخر میکنه.

رونالدو امروز قرارداد خودش رو با رئال تا سال 2018 تمدید کرد. گرچه مبلغ دستمزد رونالدو محرمانه باقی موند اما برخی میگن سالانه 12.5 میلیون یورو و برخی دیگر میگن، سالانه 19 میلیون یورو دستمزش هست و بیشترین دستمزدی هست که تا الان به بازیکنی پرداخت شده. گفته میشه حق تبلیغات هم به خودش میرسه.

هر هر هر!!دلقک دراز بد قواره!تو منچستر ادم شد،حالا زرت پرت میکنه!لیاقت والنسیا برای شماره ۷ از توی نمک نشناس بیشتره!
پ.ن:جا داره به همه دوستان یه سلامی عرض کنم بعد یه غیبت طولانی،دلم خیلی برای اینجا تنگ شده بود،خدا پدر کنکور بسوزونه،ضمنا ناراحت نباشید ما اگه این فصل و فصل بعد تو اروپا حرفی برا گفتن نداشته باشیم که مطمئنم داریم،قطعا سال سوم قهرمانیم،پتانسیل جوونارو ببینید ،عدنان و زاها و تورپ و ...
البته این پتانسیل شامل حیوون و جنگلی نمیشه:دی
خبر مصدوم کردن رونی توسط جونز @&$$$$ که شنیدم،مخم دود کرد،مگه چه غلطی تو تمرین میکرده؟؟؟با استوکاش فوتبال بازی میکرده؟!!!!

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249

رونالدو :"یونایتد متعلق به زمان گذشته است! خانه ی من مادرید است "
مثل اینکه ایشون یادشون رفته اگه یونایتد و سرالکس نبود رونالدویی هم نبود. حالا بشین تا توپ طلا ببری بشین تا قهرمان اروپا بشی!! فقط بگم که خیلی نمک نشناسی؛خیلی ...

پول زیاد آدمو مجبور به گفتن چه حرفها که نمی کنه! به هر حال انتظاری هم جز این نیست وقتی بازیکنی در باشگاهی بازی می کنه معمولا از اون تیم و هوادارهاش تعریف می کنه!
البته حرفهای رونالدو با رفتارش در تضاده صحنه های گلش به منچستر در لیگ قهرمانان و شادی نکردن ها و اشک هاش حکایت از چیز دیگه ای داره کمتر چنین صحنه هایی در فوتبال حرفه ای و پولی این روزها پیش میاد البته اونوقت پدر فوتبالیش رئیس روی نیکمت منچستر بود اگه رئیس بازنشست نمی شد احتمال حضور دوباره رونالدو هم در اولدترافورد وجود داشت

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
دقیقا، همیشه حرف مفت و بی منطق زن وجود داشته و خواهد داشت.مدافع کریستال پالاس موقعیت تک به تک خطا کرده اونوقت انتظار دارن داور اخراجش نمیکرد!! کارت قرمز که 100% درست بود. و در رابطه با اینکه خطا داخل بوده یا نه بنظر من که داخل بود حالا باز باید دید کارشناسان داوری چی میگن. از طرفی باز خوبه بازی رو 1-0 نبردیم و 2تا گل زدیم.
نخیر دوست عزیز اصلاً خطا نبود. حالا چرا :questionm

اولاً که بعد از اون که داور پنالتی گرفت، با چشم خودم دیدم که یانگ هنوز زنده است و حتی راه هم می‌رفت. پس خطایی رخ نداد :mad:

دوم، خطا کاملاً خارج از محوطه بود. اون خط، محوطه هجده قدم را نشان می‌دهد که ربطی به پنالتی ندارد. خط مربوط به پنالتی، خط شش قدم است. خط هجده قدم بیش‌تر برای زیبایی و طراحی شکیل داخل زمین کشیده می‌شود و نقش دیگری ندارد :thumbsdow

سوم، آخراج؟ چرا؟ کدام تک به تک؟ نزدیک به سیصد چهار صد نفر درست جلوی یانگ قرار داشتند. درست است که برای این که آفساید را پر کنند، رفته بودند و روی صندلی‌ها نشسته بودند، اما به هر حال آن‌ها وجود که داشتند، نداشتند؟ و بنابراین اخراج اصلاً درست نبود :weird:

ضمناً بهترین، ضدمافیاترین، مودب ترین و فروتن‌ترین مربی تاریخ، جناب مورینیو فرمودند که پنالتی منچستر درست نبود. و همین اظهارنظر برای جامعهٔ داوری کفایت می‌کند.

ضمناً ایشان فرمودند که در تیمشان گلزن بالفطره ندارند. که حرف کاملاً درستی است. فعلاً فقط یک عدد گلزن در کره زمین وجود دارد و آنهم وین رونی است. و چون ایشان نتوانستند رونی را بخرند، بنابراین کسی هیچ توقع بیجایی از ایشان نداشته باشد :puke:
در مورد اتوئو هم لازم به توضیح است که آنژی میلیون میلیون پول به اتوئو می‌داد تا تیم را با عملیات ژانگولر شاد و مفرح نگه دارد :rambo: و اصولاً نقش اتوئو در همهٔ این سال‌ها که با بارسا و اینتر شونصد تا گل زد، این بود که مشاورهٔ خانوادگی به اعضا تیم بدهد و دعوای بین زن و شوهرها را حل کند :wub: اتفاقاً چلسی هم اتوئو را برای همین نقش خرید. چون جان‌تری کمی مشکل حواس و تمرکز دارد :wacko: و مرتباً زن بقیه را با زن خودش اشتباه می‌گیرد، و زنش از این بابت شاکی است. حالا اتوئو می‌تواند بین زن و شوهر صلح و صفا برقرار کند :heart:

من از فرگوسن بهترم (بخشی از صحبت‌های مورینیو قبل از این که زنش از خواب بیدارش کند) :santa:

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
مبلغ قرارداد رونالدو 403 هزار یورو در هفته!! 403!!!!!!!!!!!!!!!!:blink:
اصلاً دنبال پول نبوده این بنده خدا !
Revealed: How Cristiano Ronaldo landed record-breaking €105m contract - Goal.com
کاری به مسائل حرفه ای ندارم ولی اگر واقعا قلبش برا یونایتد می تپید و یه شیطان سرخ واقعی بود، امسال بهترین موقعیت برای بازگشت بود.

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
کاری به مسائل حرفه ای ندارم ولی اگر واقعا قلبش برا یونایتد می تپید و یه شیطان سرخ واقعی بود، امسال بهترین موقعیت برای بازگشت بود.
بسوزه پدر پول!! هر کی یه قیمتی داره به هر حال!

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
خوب این رونالدوی عمه ننه رو بیخیال شید ، از همون اول هم نیازی به وینگر نداشتیم ، اون هم با سن سال رونالدو ، جوان های با استعداد خیلی خوبی تو این بخش داریم.

نظرتون در مورد بازی امشب تیم با لورکوزن چیه ؟ من تا حالا بازی های لوزکوزن رو ندیدم ، فکر نکنم به مشکلی خاصی بربخوریم.

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
خوب این رونالدوی عمه ننه رو بیخیال شید ، از همون اول هم نیازی به وینگر نداشتیم ، اون هم با سن سال رونالدو ، جوان های با استعداد خیلی خوبی تو این بخش داریم.

نظرتون در مورد بازی امشب تیم با لورکوزن چیه ؟ من تا حالا بازی های لوزکوزن رو ندیدم ، فکر نکنم به مشکلی خاصی بربخوریم.

اتفاقا لورکوزن تیم قوی هست بازی هفته قبلش هم برده
ولی خب با توجه به اینکه بازی تو خونه خودمون هست فک نکنم زیاد با دشواری روبرو بشیم

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
MUFC XI vs Bayer Leverkusen : De Ge, Smalling, Ferdinand, Vidic, Evra, Valencia, Carrick, Fellaini, Kagawa, Rooney, RvP

اسمالینگ مدافع راست!!!!!!!!!!!

تنها نکته ترکیب همین اسمالینگ هستش، احتمالا فاز دفاعی واسه مویس مهمتر از فاز تهاجمی در این مست بوده.
پ.ن: جونم کاگاوا :thumbup: امیدوارم بازی خیلی خوبی رو انجام بده و خودش رو ثابت کنه.

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
آمار فردى گيگز در ليگ قهرمانان :

رایــــان گــیـــگـــز 134 بار در لیگ قهرمانان بازی کرده در صورتی که کل بازیکنان تیم لورکوزن روی هم رفته 107بار بازی کرده اند ...

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
شبكه ورزش بازي رو نشون ميده ...

44247281032602671319.png

Kamran137

Registered User
لایک‌ها
808
[h=5]در آستانه مسابقه اروپایی امشب ی چیزی بگم یکم بخندیم.

آیا میدانید تنها مسابقه های خارج از انگلستان که لیورپول انجام میده در مقابل کاردیف و سوانسی هستش!؟

SIR ALEX FERGUSON STAND
[/h]

بالا