:hmm:
محصول اندرلشته اولا :دی، دوما یکم قابلیت های فیزیکیش واسه تیمی مثل منچستر کمه. خوراک آرسن ونگره :دی
روزی نیست خبرهای جدید در مورد انتقال های بازیکنان به بارسا به گوش نرسه. هر دفعه هم بازیکنان جدید. امروز Fede از والنسیا توی اخبار انتقال به بارسا بود. کل کل نباشه اما از این 44 بازیکن بهتریه. :دی
دیگه میخواستی بازیکنو از شکم مادرش تحویل بگیرن و باهاش قرار داد ببندن؟!:دی
درصد پیروزی ها در 800 بازی اول موجود نیست؟![]()
اقا مهرداد شما ناراحت نباشبعضی از دوستان در تاپیک تیمهای دیگه اومدن گفتن که در تاپیک منچستر یونایتد 2 3 نفر هستند که هی پست میدن و همینطوری الکی چراغ تاپیکشون روشنه.
من از همه بچه های فعالی که منچستری هستند خواهش میکنم حضورشون در تاپیک تیم محبوبشون رو اعلام کنند و اینکه اگه ممکنه بگن اولین پستشون چه زمانی بوده.
بعضی از دوستان در تاپیک تیمهای دیگه اومدن گفتن که در تاپیک منچستر یونایتد 2 3 نفر هستند که هی پست میدن و همینطوری الکی چراغ تاپیکشون روشنه.
من از همه بچه های فعالی که منچستری هستند خواهش میکنم حضورشون در تاپیک تیم محبوبشون رو اعلام کنند و اینکه اگه ممکنه بگن اولین پستشون چه زمانی بوده.
خود من در سپتامبر 2005 عضو پرشین تولز شدم و از همون زمان در تاپیک منچستر پست میدادم.
خب نه دیگه از این امارها نداریم. اما مطمئنا نفر اول کسی جز سر الکس فرگوسن کبیر نیست.
بعضی از دوستان در تاپیک تیمهای دیگه اومدن گفتن که در تاپیک منچستر یونایتد 2 3 نفر هستند که هی پست میدن و همینطوری الکی چراغ تاپیکشون روشنه.
خود من در سپتامبر 2005 عضو پرشین تولز شدم و از همون زمان در تاپیک منچستر پست میدادم.
خب نه دیگه از این امارها نداریم. اما مطمئنا نفر اول کسی جز سر الکس فرگوسن کبیر نیست.
مهرداد جون زیاد به این حرفهایی که از روی درماندگی و استیصال زده میشه توجه نکن! خودشون ته دلشون حقیقت رو بهتر می دوننبعضی از دوستان در تاپیک تیمهای دیگه اومدن گفتن که در تاپیک منچستر یونایتد 2 3 نفر هستند که هی پست میدن و همینطوری الکی چراغ تاپیکشون روشنه.
مشاهده پیوست 459529
فقط ما نیستیم که دوست داریم زاها بازی کنه. تو پیج های هواداری یونایتدی هم خیلیها منتظرن ببینن این زاها کی بازی میکنه ؟
مذاکرات با عدنان برای تمدید قراردادش رسما آغاز شده و گفته میشه مذاکرات مثبت پیش میره و احتمالا به زودی قراردادش تمدید خواهد شد.
دوست دارید عدنان یانوزای شماره 7 رو بپوشه؟!