رابین هم به بازی با وست بروم میرسه، خوبه!
خوشحال میشم از دیدنش![]()
آره. رئیس گفته کلورلی هم ممکنه برسه. اگه اینطور باشه فقط فلچر مصدومه! تو چند سال گذشته فکر کنم برای اولین باره که فقط یه مصدوم داریم!
رابین هم به بازی با وست بروم میرسه، خوبه!
خوشحال میشم از دیدنش![]()
دوستان عزیز بازی رو فردا سیمای میلی نشون میده یا باید بریم دست به گریبان اجانب بشیم؟!
دوستان عزیز بازی رو فردا سیمای میلی نشون میده یا باید بریم دست به گریبان اجانب بشیم؟!
شنبه 06/07/1392 ساعت : 15:15
هفته 6 ليگ برتر انگليس : تاتنهام - چلسي
زنده از شبکه سه
شنبه 06/07/1392 ساعت : 17:30
هفته 6 ليگ برتر انگليس : استون ويلا - منچسترسيتي
زنده از شبکه ورزش
شنبه 06/07/1392 ساعت : 19:30
هفته 7 لاليگا : آلمريا - بارسلونا
زنده از شبکه ورزش
شنبه 06/07/1392 ساعت : 23:30
هفته 7 لاليگا : رئال مادريد - آتلتيكومادريد
زنده از شبکه سه
نشون نمیده!
استون ویلا- منچستر سیتی
are u kidding me?![]()
داداش الان اینی که گفتی یعنی چه؟ ((سيسي كم )) ؟بجه ها يه سيسي كم بكيرين راحت كنين خودتونو! منم بارسال هر بازي همين جنك اعصابو داشتم! ٦٠ تومن واسه ١٤ ماه، الانم همه بازي هارو راحت ميبينم.
به نظر من ك كاملا ميرزه
Sent from my iPhone using Tapatalk
داداش الان اینی که گفتی یعنی چه؟ ((سيسي كم )) ؟
به اكانته برأي باز كردن كانالاي كارتي، همه الجزيره و اسكاي اسبورتو و اينارو باز ميكنه، تو اينترنت بزن فروش سي سي كم متوجه ميشي دقيقا
اها!
من که کلا اهل تی وی و بشقابو اینا نیسم
همین نت ذغالیو بیشترترجیح می دم که بشه یکمم آنلاین دید.
بجه ها يه سيسي كم بكيرين راحت كنين خودتونو! منم بارسال هر بازي همين جنك اعصابو داشتم! ٦٠ تومن واسه ١٤ ماه، الانم همه بازي هارو راحت ميبينم.
به نظر من ك كاملا ميرزه
اره تقریبا همینطوریه... بله منم عذرمی خوام.:blush:هزينش خيلي ميشه اينجوري! مكه اينكه اينترنته خييييلي خوب نامحدود باشه!
بحث خيلي منحرف شد إز بازي! عذر ميخوام از دوستان
تركيبي كه گفتي عالي فقط به نظر من كاگاوا رو بزار جاي فلايني بهتره !به نظرم برای بازی امروز باید از این 11 نفر استفاده کنه
De Gea ,Rafael,Vidic,Jones,Evra,Zaha,Adnan,Fellaini,Nani,Rooney,RVP
------
FIFA 14 Ratings :.
De Gea - 83 Lindegaard - 78 Vidic - 87 Ferdinand - 83 Evans - 81 Evra - 82 Smalling - 77 Jones - 81 Rafael - 81 Fabio - 75 Buttner - 74 Kagawa - 82 Carrick - 84 Cleverley - 79 Anderson - 75 Valencia - 82 Nani - 83 Young - 80 Januzaj - 71 Powell - 71 Van Persie - 89 Rooney - 87 Hernandez - 83 Welbeck - 80 Henriquez - 73 Zaha - 79 Lingard - 70
کلورلی و دخیا به نظرم براشون کمه مخصوصا دخیا که عالی بود فصل پیش