• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361
بازی رو ندیدم ولی نتیجه بدی نبود. هفته پیش نتیجه بدی گرفتیم.
به نتیجه بازی سیتی نگاه نکنید. سیتی تو خونه عالی بوده ولی خارج از خونه گند زده. نوبت اونها هم میشه برن وایت هارت لین.

من همچنان فکر می کنم تا ژانویه فاصله مون تا صدر حداقل نصف میشه.

2تا بازي داخل خونه ي سخت داريم تو ٦ روز آينده و به نظرم امكان برد خيلي زياده..اميدوارم فن پرسي برگرده... رونيخيلي تنهاست

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361
یسری بازیکنها دیگه وقته رفتنشون فرا رسیده. بنظر من کلورلی از اول فصل نتونسته خودش رو در وسط زمین ثابت کنه و شاید جدا شدنش از یونایتد هم به نفع خودش و هم به نفع یونایتد باشه البته بعد از جذب هافبک موردنظرمون. اسمالینگ تو دفاع راست بگیر نگیر داره و امیدوارم رافائل زودتر خوب بشه و به پستش برگرده. در خصوص اورا باید بگم علیرغم اینکه تو کارهای تهاجمی خوبه ولی واقعا تو کارهای دفاعی ضعیف شده و خرید یک دفاع چپ و فروش اورا در ژاونیه واجبه چون تابستون به عنوان بازیکن آزاد از تیم جدا میشه و الان موناکو و PSG دنبالش هستن و میشه ژانویه فروختش. بنظر من تیم نیاز به خرید یک مدافع وسط خیلی خوب هم داره و ریو و ویدا هم احتمالا تابستون از تیم جدا میشن. البه توی بازیکنان آکادمی تورب و کین رو داریم که بالطبع به تیم اضافه میشن. و اما مهمترین معضل چندساله یونایتد یعنی هافبک وسط خلاق که خیلی وقته از نبودنش داریم ضربه میخوریم و امیدوارم ژانویه یک هافبک خوب و باکیفیت به تیم اضافه بشه. فلاینی هم اصلا نتونسته تو پست هافبک وسط خوب کار کنه و حتی بعضی طرفداران یونایتد تو پیج اصلی یونایتد در FB میگن هرچه زودتر بفروشیمش کمتر ضرر میکنیم و یکی مثل اندرسون نمیشه واسمون!!
یانگ - اندرسون - ماکدا - به به هم که تکلیفشون معلومه و امیدوارم بتونیم واسشون مشتری پیدا کنیم!!

البته اينم بگم كه مقابل كارديف خيلي خوب بود.......

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361
خب این بازیکنا رو مربی میفرسته توی زمین دیگه

ولی من اعتقاد دارم که این مربی ترسو هست.

شما ببین روحیه پیروزی طلبی سر الکس فرگوسن یا مورینیو چطوریه که تا اخرین دقایق ادم از تیمشون میترسه.

اما تیم ما اینطوری نیست. الان هم که هر هفته داره فاصله اش با صدر بیشتر و بیشتر میشه.
مخالفم باهات... تيم بد موقعي مصدوم داده... كيو بذاره توي زمين؟ نگين زاها كه فقط!!!
شما كلا تبم رو بردين زير سوال...كسي براي جايگزيني نمونده!!!!

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
اینکه در دقایق پایانی گل نخوردیم که البته نزدیک بود بخوریم یه امتیازه

اما مساوی در برابر تیمی که هفته پیش جلو رقیب همشهری ما 6 تایی شده ناامید کننده است.

با این خط میانه واقعا امیدی نیست.

والنسیایی که بهتر بود دونده میشد تا فوتبالیست. مثلا وینگره. یه سانتر درست نتونست انجام بده.
کلورلی که میگن باهوشه اما به نظر من در حد یونایتد نیست.
نانی که فرصتی بهش نرسید و نمیشه بهش خرده گرفت
فیل جونز که خطاهایی که میکنه واقعا نگران کننده است.
کاگاوا هم خیلی گم بود تو بازی

تو خط دفاع هم
اورا تلاششو کرد اما پا به سن گذاشته است
اسمالینگ که دیوانه میکنه ادم رو. این در حد مایکل سیلوستره است
اوانز که هیچ وقت مدافع 100% نبوده
ویدیچ که امیدمون به اون بود که اونم امروز نشون داد دیگه باید به فکر بازنشتگی باشه

تو خط حمله : رونی که خب خداییش تیم رو چرخوند و ولبک که تنها کار مثبتش اون پنالتی بود و یه موقعیت هم ایجاد کرد

درسته دوستان ممکنه بگن فان پرسی نبود اما خط میانه ای که نمیتونه برای مهاجم موقعیت ایجاد کنه چه فایده ای داره حالا فان پرسی تو خط حمله اش باشه یا چیچاریتو

این تیم واقعا تفکرش باید عوض بشه. به شخصه مویس رو یه شخص خیلی ترسو میدونم. اصلا تو قیافه اش و چشماش خیره میشی ترس رو تو چشماش میبینی

مهرداد جون با یه بخش از حرفهات مخالفم اینکه تاتنهام هفته ی قبل 6 تا از سیتی خورد و ما بیاییم جلوش مساوی کنیم اصلا هم ناامید کننده نیست
شما بازی داخل زمین رو ببین نه نتایج روی کاغذ تاتنهام در اون بازی هم بد کار نکرد چند موقعیت رو از دست دادن ولی سیتی موقعیت های خودش رو تبدیل به گل کرد وقتی هم اختلاف به 3 رسید تاتنهام از هم فروپاشید که گلهای بعدی رو دریافت کردن
چنین نتایجی هم ممکنه برای هر تیمی اتفاق بیافته نباید با یک شکست این چنینی تاتنهام رو تیم ضعیفی حساب کنیم تاتنهام تا پیش از اون بازی از 11 مسابقه فقط 6 گل خورده بود ولی به یک باره در مقابل سیتی 6 تا خورد
تاتنهام اومده بود برای اعاده ی حیثیت امروز اینو به وضوح داخل زمین به نمایش گذاشت در بازی امروز 3 نقص اساسی وجود داشت
یکی والنسیا که اصلا نتونست سانتر خوبی بکنه چون این بازیکن تکنیک نداره اصلا توپهارو بی جهت می کوبه به مدافع
دومی اوانز که بی محابا خطا میده
سومی هم تعویضهای مویس نانی رو باید حداقل دقیقه ی 70 وارد زمین می کرد
تفکر تیمی هم حداقل امروز جای دفاع داشت مهره ها ضعیف بودن شما این بازی رو با بازیهای اوایل هفته یا بازی مقابل کاردیف مقایسه کن به پیشرفتش پی می بری
اینو نمیشه انکار کرد که بعد از فرگوسن تیم رفت توی بحران و نباید انتظار داشت یه روزه بحران برطرف بشه حداقل اگه همین روند و بازی که امروز یا چهارشنبه مقابل لورکوزن از منچستر دیدیم ادامه پیدا کنه جای امید هست
اینم در نظر بگیر با تعویض مربی یا تفکر تیمی هیچ تضمینی به موفقیت نیست

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
2تا بازي داخل خونه ي سخت داريم تو ٦ روز آينده و به نظرم امكان برد خيلي زياده..اميدوارم فن پرسي برگرده... رونيخيلي تنهاست
پویان شاید باورت نشه اما خیلی ناراحت نیستم از نبود رابین!
وقتی نباشه رونی تو پست تخصصیش بازی میکنه و همچنین کاگاوا پشت مهاجم! واقعاً هم خوب بازی میکنه وقتی سر جاشه، هم تو بازی بایر معلوم بود هم (به مقدار کمتر) تو این بازی.
تموم شدن مصدومیت رابین همانا و اون سردرد رونی ون پرسی کاگاوا همان!

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361
دقیقاً موافقم باهاتون.
برخلاف حرف های مهرداد جان به نظرم اصلاً بد نبودیم، درسته اشتباه داشتن بازیکنا اما در کل اونقدر بد نبودن.
ویدیچ محکم باز یکرد، اوانز هم خیلی خوب کار دفاعیشو انجام داد.
اورا جلو دو تا از سریع ترین بازیکنای لیگ بازی میکرد، هم تاونسند و هم هم لنون خیلی سریعن، با این حال نتونستن اونقدر اذیت کنن تیمو،
کلورلی تو کار دفاعی بد بود، اما پاس های خوبی داد.
مالکیت توپ دست ما بود، پس هامون بیشتر بودن و میتونستیم هم بازیو ببریم
اما تاتنهام هم خیلی خوب بود، اون نتیجه جلو سیتی نتیجه ای نیست که بخوایم تاتنهام رو اونجوری ببینیم، ثانیه 14 گل خوردن و مسلما! تیمی که 3 تا گل میخوره بازیو ول میکنه. تاتنهام اونقدر ضعیف نیست.
تو زمین خودشون بودن و هوادارشون وقتی جلو افتادن خیلی تشویق میکردن، همه اینارو نمیشه نادیده گرفت، بازم میگم، با این که مساوی شد و این نتیجه اصلاً خوب نیست اما تیم خوب بود، برای برد اومده بود، حتی از تعویضای آخر مویس هم مشخص بود این موضوع.
حدود ٥٠٠ پاس با حدود ٦٠ ٦٥ درصد تصاحب توپ به نظرم خيلي خوبه...

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361
دقیقاً موافقم باهاتون.
برخلاف حرف های مهرداد جان به نظرم اصلاً بد نبودیم، درسته اشتباه داشتن بازیکنا اما در کل اونقدر بد نبودن.
ویدیچ محکم باز یکرد، اوانز هم خیلی خوب کار دفاعیشو انجام داد.
اورا جلو دو تا از سریع ترین بازیکنای لیگ بازی میکرد، هم تاونسند و هم هم لنون خیلی سریعن، با این حال نتونستن اونقدر اذیت کنن تیمو،
کلورلی تو کار دفاعی بد بود، اما پاس های خوبی داد.
مالکیت توپ دست ما بود، پس هامون بیشتر بودن و میتونستیم هم بازیو ببریم
اما تاتنهام هم خیلی خوب بود، اون نتیجه جلو سیتی نتیجه ای نیست که بخوایم تاتنهام رو اونجوری ببینیم، ثانیه 14 گل خوردن و مسلما! تیمی که 3 تا گل میخوره بازیو ول میکنه. تاتنهام اونقدر ضعیف نیست.
تو زمین خودشون بودن و هوادارشون وقتی جلو افتادن خیلی تشویق میکردن، همه اینارو نمیشه نادیده گرفت، بازم میگم، با این که مساوی شد و این نتیجه اصلاً خوب نیست اما تیم خوب بود، برای برد اومده بود، حتی از تعویضای آخر مویس هم مشخص بود این موضوع.

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
دقیقاً
مهمترین فرق این بازی با بازیای قبلی به نظر من تفکرات مویس بود، شاید ایراد داشت اما برا اولین بار تهاجمی بود ترکیب اصلی، تعویض هایی هم که کرد هیچ کدوم برا حفظ نتیجه نبودن.
این شجاعتیه که تا اینجای فصل از مویس ندیده بودم و خیلی خوشحالم که جلو تاتنهام و تو خونه حریف شکل گرفته

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361
پویان شاید باورت نشه اما خیلی ناراحت نیستم از نبود رابین!
وقتی نباشه رونی تو پست تخصصیش بازی میکنه و همچنین کاگاوا پشت مهاجم! واقعاً هم خوب بازی میکنه وقتی سر جاشه، هم تو بازی بایر معلوم بود هم (به مقدار کمتر) تو این بازی.
تموم شدن مصدومیت رابین همانا و اون سردرد رونی ون پرسی کاگاوا همان!

يه بازي هاي اينچنيني كه فيزيكيه كاگاوا خوب جواب نميده اينم بگم كه كاگاوا اين بازي هافبك چپ بود و به وسط متمايل دقيقا مثه بازي هاي قبل بايرلوركوزن....
حضور فن پرسي واقعا هيجان انگيزه ..يه مهاجم فرصت طلب و يه ستاره

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
البته اينم بگم كه مقابل كارديف خيلي خوب بود.......

والا من از جمع بندی پستهای طرفداران یونایتد در پیج اصلی گفتم. خودم اوایلی که خریدیمش خیلی خوشحال بودم چون همیشه فکر میکردم تیم ما یکی مثل شواینی بایرن یا یحیی توره سیتی نیاز داره و وقتی فلاینی رو خریدیم گفتم اون بازیکن به تیم اضافه شد ولی واقعا نتونسته خودش رو نشون کنه. با اون هیکل خیلی کم درگیرانه و جنگنده بازی میکنه، کند بازی میکنه و اگه عقب بیاد دیگه موقع ضدحمله به جلو اضافه نمیشه و اگه جلو باشه هم برنمیگرده. خلاقیتش هم زیاد نیست. تو بازی با کاردیف که من خلاصش رو دیدیم چندبار تو سانترها رو دروازه خودمون هم واسه سر زدن از جاش بلند نشد و بازیکنهای حریف رو سرش سر زدن!! در کل تا حالا که نشون نداده که ارزش پولی که واسش دادیم رو داره.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من یه هوادار یونایتد هستم و واقعا دوست دارم تیم نتیجه بگیره

اما اینکه چرا به این شکل بازی میکنیم رو نمیشهه همش به گردن بدشانسی انداخت.

شما ببین ما بازی رو مساوی کردیم. 2 بار عقب افتادیم و بعد مساوی کردیم. اما چند تا موقعیت گل در کل تونستیم ایجاد کنیم؟

بعضی از بازیکنا برای این تیم زیادی کوچیکن و بعضی هم پا به سن گذاشته هستند. سرمربی تیم باید یه فکری برای اینها بکنه.

والنسیایی که یه سانتر هم نتونست بکنه رو 80 دقیقه نگه میداره یا نانی ای که جلو لورکوزن خیلی خوب بازی کرده بود رو میذاره بیرون.

من که سر از کار این مربی در نمیارم البته خب شاید فهم من پایینه . به هر حال اون سرمربی هست و من یه بیننده عادی . اما هر چی هست نتایج نشون میده.

من به عنوان یه هوادار نتایج این فصل هم برام مهم نیست. مهم اینه که ما مثل یه برنده بازی کنیم که نمیکنیم. هفته پیش هم گفتم مویس برای نباختن بازی میکنه نه برای بردن. این صفت در مورد ادمی مثل ویلاش بواش هم هست. همین فرق اساسی هست بین این افراد با ادمهایی مثل سر الکس فرگوسن ، مورینیو یا گواردیولا و ونگر که در سخت ترین روزها هم برای بردن بازی میکنند .

این نظر منه و دوستان میتونن قبولش نداشته باشن.

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
خداحافظ قهرمانی لیگ برتر

اونی که میگفت به تاتنهام درسی میدیم که یادش نره منظورت این نبود که؟

رونی نبود ما الان اخرای جدول بودیم

سرالکس این بی مصرفا رو از کجا اورد انصافا؟

کلورلی اسمالینگ یانگ ولبک اینا در حد یونایتد نیستن والنسیا هم همینطور ما اسب نمیخوایم بازیکن میخوایم !

ویدیچ هم وقتشه خداحافظی کنه

شینجی هم ثابت کرد در حد همون لیگ المانه نه بیشتر

این پاس های رو به عقبم رو مخه

خواهشا کسایی که میخوان باز دلایل مسخره بیارن و خودشونو به کوچه علی چپ بزنن پست منو جواب ندن

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
خب این بازیکنا رو مربی میفرسته توی زمین دیگه
ولی من اعتقاد دارم که این مربی ترسو هست.
شما ببین روحیه پیروزی طلبی سر الکس فرگوسن یا مورینیو چطوریه که تا اخرین دقایق ادم از تیمشون میترسه.
اما تیم ما اینطوری نیست. الان هم که هر هفته داره فاصله اش با صدر بیشتر و بیشتر میشه.
مورینیو هم تیمش در لیگ قهرمانان رفت و برگشت به بازل باختن در بازی هفته ی قبل هم حداقل 4-5 تا باید می خوردن در حالی که هیچ موقعیت خاصی نتونستن روی دروازه ی بازل ایجاد بکنن این نتایج ممکنه برای هر تیمی اتفاق بیافته
شما مهره های چلسی رو هم در نظر بگیر
درست امروز 2 امتیاز از دست دادیم ولی حداقل من یه تاکتیک توی این تیم دیدم همکاریهای گروهی و اینکه بازیکنان به خوبی همدیگه رو در زمین پیدا می کردن به خصوص در نیمه ی اول
من دارم از روند رو به رشد تیم از بحران حرف می زنم شما از تیم فرگوسن , درست فرگوسن اعجوبه بود با این تیم جادو می کرد ولی دیگه رفت دیگه نیست

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271

شما ببین ما بازی رو مساوی کردیم. 2 بار عقب افتادیم و بعد مساوی کردیم. اما چند تا موقعیت گل در کل تونستیم ایجاد کنیم؟

بعضی از بازیکنا برای این تیم زیادی کوچیکن و بعضی هم پا به سن گذاشته هستند. سرمربی تیم باید یه فکری برای اینها بکنه.

والنسیایی که یه سانتر هم نتونست بکنه رو 80 دقیقه نگه میداره یا نانی ای که جلو لورکوزن خیلی خوب بازی کرده بود رو میذاره بیرون.

من که سر از کار این مربی در نمیارم البته خب شاید فهم من پایینه . به هر حال اون سرمربی هست و من یه بیننده عادی . اما هر چی هست نتایج نشون میده.

من به عنوان یه هوادار نتایج این فصل هم برام مهم نیست. مهم اینه که ما مثل یه برنده بازی کنیم که نمیکنیم. هفته پیش هم گفتم مویس برای نباختن بازی میکنه نه برای بردن. این صفت در مورد ادمی مثل ویلاش بواش هم هست. همین فرق اساسی هست بین این افراد با ادمهایی مثل سر الکس فرگوسن ، مورینیو یا گواردیولا و ونگر که در سخت ترین روزها هم برای بردن بازی میکنند .

مهرداد جان شما آدم منطقی هستی، از فوتبال هم اطلاعات زبادی داری.
این حرفایی که درباره تفکرات مویس میزنی دقیقاً تو بازی با کاردیف صادق بود، و بازی های قبلیش
اما این بازی جلوی تاتهنام اصلاً مسئله این نبود، اصلاً برای نباختن نرفته بود، اتفاقاً برعکس، جلوی تیمی برای بردن رفت که فقط برد میخواست.
درباره بازیکنا درسته که نیاز به یه خونه تکونی داریم، اما به نظر من این بازی برای مویس یه جهش بزرگ تو اعتماد به نفس و فهمیدن جایگاه یونایتد بود که شما نادیده میگیریش

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361
والا من از جمع بندی پستهای طرفداران یونایتد در پیج اصلی گفتم. خودم اوایلی که خریدیمش خیلی خوشحال بودم چون همیشه فکر میکردم تیم ما یکی مثل شواینی بایرن یا یحیی توره سیتی نیاز داره و وقتی فلاینی رو خریدیم گفتم اون بازیکن به تیم اضافه شد ولی واقعا نتونسته خودش رو نشون کنه. با اون هیکل خیلی کم درگیرانه و جنگنده بازی میکنه، کند بازی میکنه و اگه عقب بیاد دیگه موقع ضدحمله به جلو اضافه نمیشه و اگه جلو باشه هم برنمیگرده. خلاقیتش هم زیاد نیست. تو بازی با کاردیف که من خلاصش رو دیدیم چندبار تو سانترها رو دروازه خودمون هم واسه سر زدن از جاش بلند نشد و بازیکنهای حریف رو سرش سر زدن!! در کل تا حالا که نشون نداده که ارزش پولی که واسش دادیم رو داره.
بازي با كارديف بهترين بازيس بود ،حتي سايت هاي مختلف هم نوشتن....فليني اورتون و يادم نميره هر سال پدر يونايتد رو در مياورد...به نظرم جا افتادنش زمان گير شده و مچش هم بايد عمل بسه..كه فكر كنم تو ژانويه كه خريد كنيم مچش هم عمل ميكنه راحت تر بازي ميكنه

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361
خداحافظ قهرمانی لیگ برتر

اونی که میگفت به تاتنهام درسی میدیم که یادش نره منظورت این نبود که؟

رونی نبود ما الان اخرای جدول بودیم

سرالکس این بی مصرفا رو از کجا اورد انصافا؟

کلورلی اسمالینگ یانگ ولبک اینا در حد یونایتد نیستن والنسیا هم همینطور ما اسب نمیخوایم بازیکن میخوایم !

ویدیچ هم وقتشه خداحافظی کنه

شینجی هم ثابت کرد در حد همون لیگ المانه نه بیشتر

این پاس های رو به عقبم رو مخه

خواهشا کسایی که میخوان باز دلایل مسخره بیارن و خودشونو به کوچه علی چپ بزنن پست منو جواب ندن

لحن صحبتت قشنگ نيست افشين!!!

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361
مهرداد جان شما آدم منطقی هستی، از فوتبال هم اطلاعات زبادی داری.
این حرفایی که درباره تفکرات مویس میزنی دقیقاً تو بازی با کاردیف صادق بود، و بازی های قبلیش
اما این بازی جلوی تاتهنام اصلاً مسئله این نبود، اصلاً برای نباختن نرفته بود، اتفاقاً برعکس، جلوی تیمی برای بردن رفت که فقط برد میخواست.
درباره بازیکنا درسته که نیاز به سه خونه تکونی داریم، اما به نظر من این بازی برای مویس یه جهش بزرگ تو اعتماد به نفس و فهمیدن جایگاه یونایتد بود که شما نادیده میگیریش
به نظرم واكنش سريع به گل خورده خيلي خوب بود و اين و تا حالا اين فصل تجربه نكرده بوديم....

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361

منن گفتم بدشانسي...فقط نظرم اينه كه اين نتيجه خوبه...و البته عملكردي مثه مساوي با كارديف و ساوتمپتون نتايج خوبي نيست ...من فقط ميگم تيمي كه از وست بروم كجا و اين تيم كجا...پيشرفت و ميبينم...حالا مهره ها فاجعه. ان همه ميدونن حتي مويس....

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
آها، بذارید منم مثه یه سری از دوستان امتحان کنم...
دخه آ که کلاً هیچی نیست در برابر ون در سار، اصلاً در حد تیم نیست
اورا و ویدیچ پیر شدن باید برن
اسمالینگ احمقه و گند زده به تیم
کلورلی هم بره، اونم در حد یونایتد نیست
فیل جونز هم که زیاد خطا میکنه، اونم بره راگبی بازی کنه
والنسیا هم فقط میدوه و سانتر میکنه! این که نشد وینگر! اینم بره
کاگاوا برگرده دورتموند تو بوندسلیگای سطح پایین بازی کنه
ولبک هم فقط سرعت داره و پنالتیی گرفتن و اینا که ... اونم باید بره
هرناندز هم که فقط بلده گل بزنه، اونم اگه گل نزنه به درد نمیخوره! اون رو نیمکت باشه حالا
مویس هم که ترسو و احمق و درحد یونایتد نه و ... همه اینا هست اونم اخراج شه، گواردیولا رو از بایرن میاریم، رونی رو میذاره نوک کنار ون پرسی، زاها
:blink:هم گوشه، بقیرم هرکی دوستان تأیید کردن میذاریم دور اینا دیگه...!

بالا