• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
بازی soton رو دادم میبینم. بنظرم حیف شد ویکتور وانیاما رو نگرفتیم. قیمتش هم خیلی خوب بود فکر کنم 10 تا 12 تا بود.
البته استروتمن هم خوب بود و الان هم توی رم داره خیلی خوب بازی میکنه.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خب سیتی و چلسی هم حریفان خودشون رو بردند.

ولی این سیتی وقتی بازیش بگیره واقعا خوب بازی میکنه.

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
اين و ٣ ٤ روز پيش گفت و البته واكنشي هم كسي بهش نشون نداد افشين..
به نظرم رنه مانوئلسن بايد حفظ ميشد كه نشد

بله رنه هم خیلی عالی بود

فیلان دنبال تیمه داره خودشو میفروشه!

تو فیلم یونایتد دیدیم که این مت بازبی نبود که تیمو حفظ کرد بلکه دستیارش جیمی مورفی بود که با تلاش هاش یونایتد رو نگه داشت

نقش دستیار تو تیم خیلی مهمه

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
فقط چیزی که میتونم بگم اینه که مویس بسیار بد شانس هست بسیار سوبر گل های قشنگی میخوریم دخیا رو گل ضربه ایستگاهی با مدافعا تقصیر کار بود بازیکن نخریم کارمون تمومه من دیگه چیزی نمیگم تا بازی بعد

rashiddivx

Registered User
لایک‌ها
610
ای بابا انگار باز همون بحثهای قدیم راه افتاده روی دفاع خوب بودیم که تاتنهام زیاد هم نتونست موقعیت ایجاد کنه با اینکه خیلی پر تحرک بودن
گل اول رو بخاطر زرنگی واکر خوردیم تا دیوار دفاعی پرید توپ رو زمینی و از زیر پاهاشون زد رفت توی گل اون یکی هم یه سوپر گل بود نمی شد جلوش رو گرفت
من بخاطر حساسیت بازی توی تلویزیون زیاد به گل دوم تاتنهام توجه نکردم ولی الان که کلیپش رو می بینم می فهمم چه گل فوق العاده ای خوردیم
سرویس ویدئو – تاتنهام 2-2 منچستریونایتد

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
عجب بازیکن با استعدادی هست ماشالله یه پا هیتلر برای خودش اگر هتریک کنه چی میشه بزنه گل بزنه مویس بمیره فرگی برگرده : دی ارون کیلر

48132078344299388892.jpg

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
دوستان عزیزی که میگن نباید انتقاد کرد خدمتشون عرض کنم تیمی که میخواد قهرمان شه باید ثبات داشته باشه نمیشه شما ارسنال رو ببری بعد از تیم های پایین جدول ببازی و انتظار قهرمانی هم داشته باشی چرا کاردیف جلوی ما اونجوری بازی میکنه و جلوی ارسنال یجور دیگه یه مقدارش برمیگرده به ترس از تیم روبرو متاسفانه در حال حاظر منچستر تیمی نیست که رقبا ازش بترسن با توجه به ضعف در تمام نقاط زمین وقتی هم یه تیم ضعیف چند بار شمارو ببره میشه گربه سیاه و کار تیم سخت تر میشه یاد یه تیم تو لیگ برتر اقتادم که اگه اخر جدول هم بود مارو میبرد اسمش الان یادم نیست لباس سیاه میپوشیدن بعدش که رفتن دسته پایینتر دیگه بالا نیومدن .
در مورد مویس متاسفانه بازم میگم فکر میکنه اینجا اورتونه که تیم فقط اون بالاهای جدول باشه کافیه تیم ترسو محکوم به باخت هست حالا میخواد منچستر باشه یا هر تیم دیکه دورتموند هم میبازه اما ایا کسی هست که در شجاعت مربیش شک داشته باشه متاسفانه ما بد میبازیم یچیزی تو تیم درست نیست این مشکله اصلیه نه باخت و مساوی

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
Phil Nev "Best thing about Utd fans is they're loyal &support us thru thick & thin"

Gary Nev:"not if you carry on like this they won't!"

با تشکر از گری

ای کاش گری جای فیل رو نیمکت بود

یا الان اگر آقای روی کین قبول کنن بیان دستیار مویس بشن هم مویس کوچولو ترسشو کنار میذاره هم بازیکنا اون زوری که قبلا بالا سرشون بود رو دوباره احساس میکنن و دیگه اینطوری بازی نمیکنن

یادمه یه بار تیم خیلی بد بود تو نیمه اول یه بازی ولی نیمه دوم ترکوند از اوانز پرسیدن بین دو نیمه تو رختکن چی شد جواب داد مطمئنم دلتون نمیخواد که بدونید!:دی (منظورش این بود رئیس از خجالت همشون در اومده بوده:دی)

این بازیکنا تا زور بالا سرشون نباشه ادم نمیشن

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
Phil Nev "Best thing about Utd fans is they're loyal &support us thru thick & thin"

Gary Nev:"not if you carry on like this they won't!"

با تشکر از گری

ای کاش گری جای فیل رو نیمکت بود

یا الان اگر آقای روی کین قبول کنن بیان دستیار مویس بشن هم مویس کوچولو ترسشو کنار میذاره هم بازیکنا اون زوری که قبلا بالا سرشون بود رو دوباره احساس میکنن و دیگه اینطوری بازی نمیکنن

یادمه یه بار تیم خیلی بد بود تو نیمه اول یه بازی ولی نیمه دوم ترکوند از اوانز پرسیدن بین دو نیمه تو رختکن چی شد جواب داد مطمئنم دلتون نمیخواد که بدونید!:دی (منظورش این بود رئیس از خجالت همشون در اومده بوده:دی)

این بازیکنا تا زور بالا سرشون نباشه ادم نمیشن

هیچ کس نمیدونه تو رختکن چه خبرایی بوده ولی اون داد و بیداد و فحش هایی که رئیس از کنار زمین به اوانز تو بازی با میلان میداد میتونه چشمه ای از اتفاقاتی باشه که تو رختکن می افتاده :دی

یادش به خیر ... چه بازی ای بود. رفت و برگشت هفت تایی شدن...

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
[h=1]پرطرفدار‌ترين تيم‌هاي فوتبال جهان انتخاب شدند[/h]
[h=2] منچستر‌يونايتد بالاتر از بارسلونا و رئال مادريد در صدر فهرست پرطرفدار‌ترين تيم‌هاي جهان قرار گرفته است.[/h]
00030605.jpg

هواداران امروزه نقش زيادي در موفقيت تيم‌هاي خود دارند طوري که خيلي از باشگاه ها شماره 12 خود را به خاطر هواداران خود بايگاني کردند. تيم‌هاي اروپايي به لطف فوتبال حرفه‌اي در اين قاره توانستند در سال هاي اخير هواداران زيادي در سراسر جهان جذب کنند.

به گزارش ايسنا ، سايت teendigest در گزارشي 10 باشگاه پرطرفدار فوتبال جهان را اعلام کرد که در اين فهرست منچستر‌يونايتد بالاتر از بارسلونا و رئال مادريد در صدر فهرست پرطرفدار ترين تيم هاي جهان قرار دارند.

در زير با 10 باشگاه پرطرفدار جهان آشنا مي‌شويم البته يادآور مي‌شود تعداد هواداران تيم‌ها تخميني است و بر مبناي تعداد هواداران در شبکه‌هاي اجتماعي است.

1- منچستر‌يونايتد (354 ميليون هوادار)

منچستر‌يونايتد پرطرفدار ترين تيم جهان است. کسي که بيش از همه باعث شده است منچستر‌يونايتد به اين جايگاه دست يابد، سر آلکس فرگوسن است که در طول حضور خود در اين تيم توانست با افتخارات زياد خود اين تيم را به جايگاه بزرگي برساند. آنها موفق ترين تيم بريتانيايي‌ تاريخ هستند. تخمين زده مي‌شود منچستر يونايتد 354 ميليون هوادار داشته باشد.

2- بارسلونا (270 ميليون هوادار)

بارسلونا با ورزشگاه بزرگ خو در رده دوم پرطرفدار ترين تيم‌هاي فوتبال جهان است. قطعا حضور بازيکنان بزرگي در طول دهه اخير از جمله روماريو ، رونالدو، رونالدينيو ، ريوالدو و ليونل مسي مهم‌ترين عامل براي داشتن اين تعداد هوادار در سطح جهان است.

3- رئال‌مادريد (174 ميليون هوادار)

رئال مادريد برترين باشگاه قرن بيستم در رده سوم پرطرفدارترين تيم‌هاي جهان قرار دارد. رئال‌مادريد باشگاه ويژه اي است که افتخارات گسترده اي که در طول تاريخ کسب کرده است آنها را در بين باشگاه‌هاي ديگر متمايز کرده است.حضور ستارگاني مثل ديويد بکام ، رائول و کريستيانو رونالدو تاثير زيادي در اين موفقيت داشته است.

4- چلسي (135 ميليون هوادار)

چلسي لندن تيم پرهواداري است که در رده چهارم قرار گرفته است. چلسي در طول دهه گذشته به افتخارات ريز و درشت زيادي در فوتبال جهان دست يافته است که باعث شده است هواداران اين تيم چه در شرق آسيا و چه در نقاط ديگر حس بهتري نسبت به تيمشان داشته باشند. چلسي در شبکه هاي اجتماعي هواداران زيادي دارد و به نظر مي‌رسد 135 ميليون هوادار دارد.

5- آرسنال (113 ميليون هوادار)

آرسنال ديگر تيم لندني است که در رده پنجم قرار گرفته است. توپچي ها به اين مشهور هستند که هواداران پرشوري در سراسر جهان دارند. آنها هميشه حامي تيمشان بودند حتي اگر مدت ها به قهرماني نرسند. تخمين زده شده است آرسنال 113 ميليون هوادار دارد.

6- ميلان (99 ميليون هوادار)

ميلان در حالي با 99 ميليون هوادار در رده ششم قرار گرفته است که نسبت به اينتر رقيب ديرينه خود بيش از 50 ميليون هوادار دارد. اين تيم محبوب در ايتاليا در دهه 90 توانست با ستارگان بزرگ خوو هواداران زيادي را در سراسر جهان به خود جذب کنند. ميلان تاکنون 7 بار در ليگ قهرمانان اروپا موفق شده است به قهرماني برسد.

7- ليورپول (71 ميليون هوادار)

ليورپول بزرگ با هواداران تيفوسي خود در رده هفتم قرار گرفته است. تاريخ غني ميلان در دهه 70 باعث شده است ليورپول هواداران زيادي را در سراسر جهان به خود جذب کند. هنوز فوتبالدوستان شور و شوق ليورپولي‌ها را در فينال استامبول از ياد نبردند که بازي 3- صفر باخته برابر ميلان را به تساوي 3-3 تبديل کرد و در ضربات پنالتي به پيروزي رسيد. تخمين زده شده است ليورپول 71 ميليون هوادار در سراسر جهان دارد.

8- اينتر (49 ميليون هوادار)

اينتر يکي از تيم‌هاي شناخته شده در جهان است که در رده هشتم قرار گرفته است. اينتر تيمي پرافتخار است که 30 جام بزرگ کسب کرده است که 18 قهرماني آن در ليگ بوده است. تخمين زده شده است اينتر 49 ميليون هوادار داشته باشد.

9- بايرن‌مونيخ (24 ميليون هوادار)

بايرن‌مونيخ قهرمان آلمان و ليگ قهرمانان اروپا در رده نهم قرار گرفته است. هواداران فوتبال آلمان جزو متعصب ترين هواداران فوتبال در جهان هستند. آنها موفق ترين تيم در فوتبال آلمان هستند.

10- يوونتوس (20 ميليون هوادار)

يوونتوس با داشتن 20 ميليون هوادار در رده دهم فهرست پرهوادارترين تيم‌هاي فوتبال جهان قرار گرفته است . آنها باشگاهي پرافتخار در فوتبال اروپا هستند. بيانکونري در تاريخ 110 ساله خود افتخارات زيادي کسب کرده است که باعث شده است اين تيم به پرافتخارترين تيم ايتاليايي تبديل شود.

Miracles

Registered User
لایک‌ها
805
[h=1]پرطرفدار‌ترين تيم‌هاي فوتبال جهان انتخاب شدند[/h]
[h=2] منچستر‌يونايتد بالاتر از بارسلونا و رئال مادريد در صدر فهرست پرطرفدار‌ترين تيم‌هاي جهان قرار گرفته است.[/h]
00030605.jpg

هواداران امروزه نقش زيادي در موفقيت تيم‌هاي خود دارند طوري که خيلي از باشگاه ها شماره 12 خود را به خاطر هواداران خود بايگاني کردند. تيم‌هاي اروپايي به لطف فوتبال حرفه‌اي در اين قاره توانستند در سال هاي اخير هواداران زيادي در سراسر جهان جذب کنند.

به گزارش ايسنا ، سايت teendigest در گزارشي 10 باشگاه پرطرفدار فوتبال جهان را اعلام کرد که در اين فهرست منچستر‌يونايتد بالاتر از بارسلونا و رئال مادريد در صدر فهرست پرطرفدار ترين تيم هاي جهان قرار دارند.

در زير با 10 باشگاه پرطرفدار جهان آشنا مي‌شويم البته يادآور مي‌شود تعداد هواداران تيم‌ها تخميني است و بر مبناي تعداد هواداران در شبکه‌هاي اجتماعي است.

1- منچستر‌يونايتد (354 ميليون هوادار)

منچستر‌يونايتد پرطرفدار ترين تيم جهان است. کسي که بيش از همه باعث شده است منچستر‌يونايتد به اين جايگاه دست يابد، سر آلکس فرگوسن است که در طول حضور خود در اين تيم توانست با افتخارات زياد خود اين تيم را به جايگاه بزرگي برساند. آنها موفق ترين تيم بريتانيايي‌ تاريخ هستند. تخمين زده مي‌شود منچستر يونايتد 354 ميليون هوادار داشته باشد.

2- بارسلونا (270 ميليون هوادار)

بارسلونا با ورزشگاه بزرگ خو در رده دوم پرطرفدار ترين تيم‌هاي فوتبال جهان است. قطعا حضور بازيکنان بزرگي در طول دهه اخير از جمله روماريو ، رونالدو، رونالدينيو ، ريوالدو و ليونل مسي مهم‌ترين عامل براي داشتن اين تعداد هوادار در سطح جهان است.

3- رئال‌مادريد (174 ميليون هوادار)

رئال مادريد برترين باشگاه قرن بيستم در رده سوم پرطرفدارترين تيم‌هاي جهان قرار دارد. رئال‌مادريد باشگاه ويژه اي است که افتخارات گسترده اي که در طول تاريخ کسب کرده است آنها را در بين باشگاه‌هاي ديگر متمايز کرده است.حضور ستارگاني مثل ديويد بکام ، رائول و کريستيانو رونالدو تاثير زيادي در اين موفقيت داشته است.

4- چلسي (135 ميليون هوادار)

چلسي لندن تيم پرهواداري است که در رده چهارم قرار گرفته است. چلسي در طول دهه گذشته به افتخارات ريز و درشت زيادي در فوتبال جهان دست يافته است که باعث شده است هواداران اين تيم چه در شرق آسيا و چه در نقاط ديگر حس بهتري نسبت به تيمشان داشته باشند. چلسي در شبکه هاي اجتماعي هواداران زيادي دارد و به نظر مي‌رسد 135 ميليون هوادار دارد.

5- آرسنال (113 ميليون هوادار)

آرسنال ديگر تيم لندني است که در رده پنجم قرار گرفته است. توپچي ها به اين مشهور هستند که هواداران پرشوري در سراسر جهان دارند. آنها هميشه حامي تيمشان بودند حتي اگر مدت ها به قهرماني نرسند. تخمين زده شده است آرسنال 113 ميليون هوادار دارد.

6- ميلان (99 ميليون هوادار)

ميلان در حالي با 99 ميليون هوادار در رده ششم قرار گرفته است که نسبت به اينتر رقيب ديرينه خود بيش از 50 ميليون هوادار دارد. اين تيم محبوب در ايتاليا در دهه 90 توانست با ستارگان بزرگ خوو هواداران زيادي را در سراسر جهان به خود جذب کنند. ميلان تاکنون 7 بار در ليگ قهرمانان اروپا موفق شده است به قهرماني برسد.

7- ليورپول (71 ميليون هوادار)

ليورپول بزرگ با هواداران تيفوسي خود در رده هفتم قرار گرفته است. تاريخ غني ميلان در دهه 70 باعث شده است ليورپول هواداران زيادي را در سراسر جهان به خود جذب کند. هنوز فوتبالدوستان شور و شوق ليورپولي‌ها را در فينال استامبول از ياد نبردند که بازي 3- صفر باخته برابر ميلان را به تساوي 3-3 تبديل کرد و در ضربات پنالتي به پيروزي رسيد. تخمين زده شده است ليورپول 71 ميليون هوادار در سراسر جهان دارد.

8- اينتر (49 ميليون هوادار)

اينتر يکي از تيم‌هاي شناخته شده در جهان است که در رده هشتم قرار گرفته است. اينتر تيمي پرافتخار است که 30 جام بزرگ کسب کرده است که 18 قهرماني آن در ليگ بوده است. تخمين زده شده است اينتر 49 ميليون هوادار داشته باشد.

9- بايرن‌مونيخ (24 ميليون هوادار)

بايرن‌مونيخ قهرمان آلمان و ليگ قهرمانان اروپا در رده نهم قرار گرفته است. هواداران فوتبال آلمان جزو متعصب ترين هواداران فوتبال در جهان هستند. آنها موفق ترين تيم در فوتبال آلمان هستند.

10- يوونتوس (20 ميليون هوادار)

يوونتوس با داشتن 20 ميليون هوادار در رده دهم فهرست پرهوادارترين تيم‌هاي فوتبال جهان قرار گرفته است . آنها باشگاهي پرافتخار در فوتبال اروپا هستند. بيانکونري در تاريخ 110 ساله خود افتخارات زيادي کسب کرده است که باعث شده است اين تيم به پرافتخارترين تيم ايتاليايي تبديل شود.

جای بایرن و اینتر در ترجمه فارسی خبر جا به جا شده؛ بایرن 50 میلیون هست و اینتر 24 میلیون

DAILY POST: Top 10 most POPULAR football clubs in world
Manchester Tops Most Supported Club List | Soccer Room Today

ضمنا خبر قدیمی هست همین مطلب رو من دو سه سال پیش هم دیده بودم
زیاد هم نمی تونه قابل استناد باشه چون معلوم نیست چجوری از صدها میلیون نفر آمارگیری کردن

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
پرچم منچستر در تمام دنیا بالاست ....
اگه رئیس میبود مرفتیم بالای 40 میلیون هوادار

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
روني بازيکن برتر ماه نوامبر

این دومین بار است که وین رونی در این فصل به عنوان بهترین بازیکن ماه شناخته می شود و این مهاجم از سوی تماشاگران ۸۰ درصد رای آورد.از ۷ زبان مختلف سایت تماشاگران به وین رای داده اند در رده دوم این نظرسنجی آنتونیو والنسیا با ۱۵ درصد و در رده سوم پاتریس اورا با ۵ درصد قرار گرفتند.​
وین با مصاحبه اختصاصی با ManUtd گفت:این واقعا فوق العاده است که توسط تماشاگران به عنوان بازیکن ماه انتخاب شدم من بسیار خوشحال هستم وتلاش می کنم تا در ادامه به موفقیت تیم کمک های زیادی کنم.​
نمایش فوق العاده وین در ماه نوامبر موجب شد ۱۱ گل یونایتد وین به طور فوق العاده ای در آنها نقش داشته باشد او هم گلزن خوبی بوده است و هم بازیساز فوق العاده ای برای منچستر یونایتد بوده است.او در بازی مقابل کاردیف و فولام بازی خوبی از خود به نمایش گذاشت و موفق به گلزنی نیز شد و البته پنج پاس گل نیز در این چند بازی موفق شده است برای تیم به ارمغان بیاورد.​
من همیشه دوست دارم گل بزنم وین همچنین گفت در پاس گل نیز دوست دارم موفق باشم خوشبختانه تیم خوب نتیجه گرفته است و به مرور زمان بهتر می شود هرکسی دوست دارد گلزنی کند و در پایان به عنوان بهترین بازیکن از او یاد شود و من از این کار بسیار خوشحالم همچنین ما به دنبال نتایج بهتری نیز می باشیم این بدان معناست که ما با نتایج خوب خود بتوانیم در ادامه فصل به موفقیت هایی نیز دست پیدا کنیم.​
رونی در بهترین فرم خود قرار دارد آیا این عملکرد جادویی است؟ وین جواب داد اگر من نبودم کس دیگری به جای من بود اما من به خوبی تمرین می کنم و به خوبی نیز در خدمت تیم هستم و واقعا از عملکرد خوب خود خوشحالم پس من به سختی کار می کنم تا در آینده به درد تیم خودم بخورم و موفقیت هایی برای منچستر که همیشه در قلبم است کسب کنیم.​

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
واقعا حیفه این همه عناوین به دست آوردیم ولی نتونیم قهرمان لیگ جزیره بشیم:(

بالا