• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
و خبر ديگه هم اينه كه قيمت بينز ٢٥ميليون پوند اعلام شد!!
خیییییلی زیاده!
امیدوارم دوباره از نداری هول نشن بخوان انقدر پول بدن بابتش! اتفاقی که سر فلایینی افتاد، تا روز آخر نخریدن، یهو دیدن داره تموم میشه هر چی اورتون گفت گفتن چشم و 27 ميليون دادن برای بازیکنی که اول نقل و انتقالات قرار بود با 14 میلیون بیاد!

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
مهرداد جون با مغز حرفهات موافقم اینکه شخصیت و روحیه ی تیم رو سرمربی می سازه وقتی که به فرگوسن نگاه می کنم اصلا کسی لایق جانشینیش پیدا نمی کنم
بنظرم بهتر بود فرگوسن در طول مربیگری یه چند تا دستیار و جانشین خوب واسه آینده ی تیم تربیت می کرد که راهش رو ادامه بدن

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
دیوید مویس : ما هنوز میتونیم قهرمان بشیم:blink::blink::eek:

دیگه داری به شعور هوادارا توهین میکنی اقای مویس

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
این مدافعا همونهایی هستند که فصول قبل هم بازی کردن. به نظر من اگه مورینیو یا یکی با تواناییهای روانشناسی بهتر نسبت به مویس و کادر فنیش بود میتونست کاری کنه که اینا به خود باوری بهتری برسن.

یکی مثل ایوانز و اسمالینگ هر چقدر خنگ باشه کسی هست که رئیس اون رو انتخاب کرده. پس یه خاصیتهای مثبتی داشته. اینها بیش از اینکه از نظر فنی مشکل داشته باشن از نظر روحی روانی مشکل دارن.

من هوادار. هر سال یادمه تا اخرین دقیقه دلم میگفت که منچستر گل میزنه . بازی رو برمیگردونه. اما امسال همش نگرانم که منچستر گل نخوره.

این خصوصیات روحی همشون اکتسابی نیستند . بعضیهاشون ذاتی هستند. به نظر من این تیم با مویس و این کادر فنی (امثال فیل نویل که موقع بازیش هم بازیکن درجه 2 یونایتد بود نسبت به اسکولز) یک دهم افتخارات سر الکس رو نمیتونه بدست بیازه. یعنی 2 تا قهرمانی پریمیر لیگ. من بعید میدونم.

امیدوارم من اشتباه بکنم.
اینجا باهاتون موافقم، مویس هرچقدر هم که تاکتیسین خوبی باشه تا وقتی نتونه از نظر روحی و روانی تیم رو به خودباوری برسونه موفق نمیشه،
باز هم میگم که مویس مربیه خوبیه (از بعد فنی مربیگری) اما همونطور که شما گفتید این تیم باید از بعد روانی قوی تر شه

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
a97ac0198429824e2.jpg

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
هم ماتا خوبه هم رویس

هر کدومشون رو بگیرن مفیده. ماتا تکنیکیه و خوش فکر. رویس هم همینطور. منتها بعید میدونم باشگاه بتونه جذبشون کنه.

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
هم ماتا خوبه هم رویس

هر کدومشون رو بگیرن مفیده. ماتا تکنیکیه و خوش فکر. رویس هم همینطور. منتها بعید میدونم باشگاه بتونه جذبشون کنه.
زوج این دو نفر عالی میشه خیلی ببخشید باشگاه غلط کزده نتونه بله

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
دفاع وسط ( هوملس ) دفاع چپ ( شاو ) ، هافبک ( گاندوگان یا رویس ) و یکم شانس

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
رابین مصدومیت تموم شده و این که مویس ریسک نکرد بازیش بده :guitar:

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
غیرت رونی ارزش 100 تا رونالدو رو داره !!

17031560745864976434.jpg
اون صحنه ای که فکر کردن رو یانگ پنالتی شد...
دیدی رونی چجوری دوید سمت داور؟! من فکر کردم داره میره سمت توپ دیدم با همون سرعت داره میره سر داور داد میزنه:lol:
دمش گرم...!

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,594

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
دوست عزیز ، در جریان باش که با این عکس تیکه انداختن به منچستر و قصد نداشتن غیرت رونی رو نشون بدن!
ولی انصافاً خیلی بد داوری کرد، شوخی کردن توی این عکس اما کلاً اشتباهات مسخره ای داشت وب!

R@h@

Registered User
لایک‌ها
373
این عکس کنایه از بد سوت زدن هاوارد وب ضد یونایتد
کلا با سوت هایی چند تا بازی اخر یونایتد زده مشت محکمی بر دهان منتقدینش زد که می گفتن برای یونایتد به نفع می گیره : ))
----
تو دفاع خیلی سوتی میدیم با این مدل دفاع کردن هر چند تا هم بزنیم فایده نداره شاید برای تقویت باید اول فکری به حال دفاع کرد
امشب اورا و اسمالینگ خیلی بد بودند
اورا با توجه به سنش توانایی بازی های پشت هم توی این سطح و دیگه نداره
استفاده از والنسیا هم توی دفاع همون قدر که تو افزایش نیروی تهاجی موثر اثر عکس توی سیستم دفاعی داره من راحت الان 4 تا بازی و یادمه که به خاطر این تغییر گل خوردیم که والنسیا خوب پوشش نداد یار مستقیمش و
به هر حال اشتباهات فردی مصدومیت های زیاد بد شانسی باعث شد که امتیازی نگیریم و امشب به نظرم مویس کاری ازش بر نمیومد واقعا شجاعانه تعویض کرد و اگر خوش شانس بودیم نتیجه هم می گرفتیم
ولی با این بازیکن ها نباید انتظار معجزه داشت

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,594
ولی انصافاً خیلی بد داوری کرد، شوخی کردن توی این عکس اما کلاً اشتباهات مسخره ای داشت وب!
والا بازی رو که ندیدم و نمیتونم در مورد داوریش قضاوت کنم!

اما به نظر سولشر (اگر درست نوشته باشم) رفته و بازی کاردیف رو از نزدیک دیده !!
به نظر به کاردیف خیلی نزدیک شده!

کنفرانس ونگر

در مورد حضور سولشر در بازی...قبل از بازی ملاقاتش کردم - بازیکنان کاردیف به گونه ای بازی می کردند که بنظر میرسید میدانند او در ورزشگاه است .

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
اظهارات جالب مویس بعد از بازی دربازه قضاوت هاوارد وب درباره پنالتی روی اشلی یانگ.
از دید رئیس یه پنالتی کاملاً واضح بوده که داور نگرفته و نگرفتنش رو در حد رسوایی دونسته!
مویس: به نظرم خیلی خوب بازی کردیم. به خاطر خطا روی یانگ باید یک پنالتی برای ما گرفته می شد و لوریس هم کارت قرمز می گرفت.
اگر هرجای دیگر زمین اونقدر پا رو بالا بیارید خطا خواهد بود و کارت قرمز خواهد داشت. تصمیم باورنکردنی است! احتمالاً بدترین تصمیمی است که توی عمرم دیده ام!
(تکل لوریس) بی مهابا، دیر (از نظر زمانی) و داخل محوطه جریمه بود، دیگه نمیدونم چی بگم!
فقط میتونم بگم یه پنالتی 100% بود و اگر همچین صحنه ای رو پنالتی نگیرید، فکر نمیکنم در طول فصل اصلاً پنالتی ببینیم!

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
بالا