• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

The Changed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
41
من به دلیل رفتارها و حرفهای بچه گانه یه سری از اعضا تو این تاپکیک تصمیم گرفتم دیگه هیچوقت به این تاپیک سر نزنم و متوجه شدم یونایتد کبیر چندتا طرفدار بچه چیز نفهم هم داره که به هیچ چیز توجه نمیکنن و فقط عقاید کودکانه خودشون رو میبین

اخه اطفال عزیز مویس سرمربی تیم هست خوب میدونه چه بازیکنایی توانایی بازی دارند چه بازیکنایی اون روز نمیتونن بازی کنند...فردیناند بازی میده گند میزنه میگین چرا اینو دوباره بازی داده اسمالینگ رو میاره گند میزنه میگید چرا فردیناند وقتی هست اونو نمیاره این که نشد حرف...شما فهم و شعورو درک مربی گریت اگر در سطح مویس بود الان حداقل تو لیگ دست سوم ایران مربی بودی نه از افکار سرمربی مچستر با او سطح بالاش یعنی مویس ایراد فنی بگیری

مورد بعدی تیم فوق العاده بازی کرد و از دقیقه 1 شروع به حمله کرد و با یه بازی شجاعانه نیمه اول رو به رختکن رفت و گلی که خوردیم حاصل حمله طوفانی بود تاتنهام کرد و رو یه کورس سرعت ما گل رو توسط پیر بودن و کندی پاتریس اورا جا موندیم و روی کودی کریس اسمالینگ گل رو خوردیم شما واقع بین باش نه هرچیزیو به مویس ایراد بگیر

مورد بعدی گل دوم رو دیگه نمیدونم چی بگم والنسیا که مدافع نیست اومدید به این بنه خدا توهین میکنید یه بال تهاجمی چه میدونی دفاع چیه بدلیل بیرون بردن اسمالینگ و کریک بنده خدا تو ضد حمله تاتنهام عقب کشید و یه اشتباه هم اونجا انجام داد اما توپ غیر قابل کنترلی نبود که دخیا اونجا اشتباه کنه و یه گل بچگانه خورد

اوج بازیسازی رو تو گل منچستر دیدم و حرکت و گل فوق العاده ولبک

در ادامه هم تیم فوق العاده بازی کرد

چندتا نکته مهم

1- پاتریس اورا-کریس اسمالینگ-داوید دخیا

این 3 مرد باید به شدت مورد تنبیه تمرینی قرار بگیریند

2-مویس انصافا شجاعانه دیروز به میدان اومد و با تعویض هاش نشون داد که امشب برای برد به زمین اومده اون اگه ترسو بود میومد عدنان یانوزای رو که نیمه اول گند میزد رو با کاگاوا تعویض میگرد و ولبک که نیمه اول هیچ حرکتی نکرد رو با چیچاریتو اما دیدید که یه محاجم نوک دیگه رو وارد زمین کرد و بجای یه مدافع یه هافک تهاجمی پس این ترس از باخت نیست شجاعت برای پیروزی هست

3-اونایی که هی رئیس رئیس میکنند فرگوسن در زمانی که رو نیمکت بود بازیکنانش اینقدر دچار مشکل نبودن اورا و رافاعل دو گوش دفاعی عالی ما بودن در مرکز دفاع فردیناند و ولزی بران بی نقص بودن این از دفاعمون در خط حمله هم وین رونی و وان پرسی همیشه بودن شما به دیشب نگاه بندازید ما با وین رونی مصدوم و بدون فان پرسی چنین خط حمله ای داشتیم در خط هافک هم همیشه فرگون یه هافک طراز اول داشت اما الان...یه گلزن تمام عیار نداریم هافک نداریم دفاع نداریم دروازه بان نداریم....

اگر گلیزر ها بخوان تیمو بسازن میتونن چطوری اینطوری:

کاسیاس که مدیر برنامه هاش اعلام کرده تو نقل و انتقالات میاد لیگ جزیره ما منچستر هستیم و یه زمان ثروتمندترین باشگاه جهان بودیم اگر میخوایم تیمو بسازیم خوب یکی از بی نقص ترین دروازه بانهای جهان رو بگیریم که حداقل خیالمون از دروازه راحت باش

تو دفاع به بال چپ نیاز داریم و باید از شر پاتریس اورا راحت باشیم....تو دفاع میانی هم باید یه مدافع بگیریم تا پس از خوب شدن پول جونز کنارش بمونه و رافائل رو در راست...یه بازیساز حتما باید بگیریم تا به کمک تو گوش یانوزای و والنسیا یا نانی و والنسیا خط هافبک ما رو تشکیل بده و جلوی این 3 هافبک وین رونی باید بازی کنه و در خط حمله هم RvP در کنار یه وق ستاره به نام IBRA فکر کنید چه تیمی رو میتونه بسازه

کاسیاس 40 میلیون یورو
گوش چپ حدود 20 میلیون یورو
مدافع مرکزی حدود 20 میلیون یورو
هافک بازیساز حدود 40 میلیون یورو
زلاتان حدود 65 میلیون یورو

185 میلیون یورو خریدمون هست و با فروش اورا و زاها و دخیا و کاگاوا و چیچاریتو میتونیم حداقل 80 میلیون یوروشو تامین کنیم و فقط 105 میلیون یورو بپردازیم ایا با این سرمایه گذاری مویس نمیتونه نتیجه بگیره؟

من معتقدم هنوز با قهرمانی جدا نشدیم تو همین لیگ میتونیم قهرمان بشم اما واقعا پتانسیلش رو نداریم با این تیم ما جلوی منچستر سیتی و پگرینی با نتیجه ای سنگین خواهیم باخت چون دفاع ما توسط منچستر سیتی تارومار میشه باید گلیزرها به فکر نقل و انتقالات باشن اگر مالکان بخوان هر بازیکنی رو میتونن بخر پول همه جا بیداد میکنه مویس بیچاره میدونه گلیزرها بازیکن بخر نیستن میگه امیدی به خرید ژانویه نیست

من که دیگه به این تاپیک نمیام چون چندتا بچه حال ادمو اینجا بهم میزنن اما امیدوارم بخودتون بیاید و اگه حرفاتون رو یه روز یکی میشنوه بگه منچستری ها چقدر فهمیده فوتبال شاس کارشناس و منتقد واقعی هستند و از شما به عنوان یه بچه و نفهم یاد نکنه.

همیشه خوش باشید

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
اقا این جا هم که کلی تعداد صفحات تاپیک پریده!

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
اصلا من نميفهمم کي پست کي رو کوت کرده :(

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
چقدر اینجا عوض شده :confused:
البته مطمئنا به مرور زمان همه اشکالات قالب جدید انجمن برطرف میشه پس باید صبور بود;)
راستی یک خبر هم بذارم که یونایتد میخواد وینگر - مهاجم 17 ساله دیناموزاگرب رو بخدمت بگیره. اسمش رابرت ماریچ هستش و چپ پا هست. مبلغ مدنظر هم 300 هزار پونده که خیلی خوبه. من یک کلیپ 6 دقیقه ای از این بازیکن دیدم و کلی کیف کردم:D به امید خریدهای خیلی شاخ در چند روز آینده ;)

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
ببخشید اینجا PT هستش؟
ببخشید اشتباه اومدم...
اینجا چه خبره؟
پستها کجا رفتن؟
ولی خوشکل شده!!!
احتمالا خیلی از مشکلاتش هم حل شده...

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
چقدر اینجا عوض شده :confused:
البته مطمئنا به مرور زمان همه اشکالات قالب جدید انجمن برطرف میشه پس باید صبور بود;)
راستی یک خبر هم بذارم که یونایتد میخواد وینگر - مهاجم 17 ساله دیناموزاگرب رو بخدمت بگیره. اسمش رابرت ماریچ هستش و چپ پا هست. مبلغ مدنظر هم 300 هزار پونده که خیلی خوبه. من یک کلیپ 6 دقیقه ای از این بازیکن دیدم و کلی کیف کردم:D به امید خریدهای خیلی شاخ در چند روز آینده ;)
اگه بخواد بشه يک مثل زاها که پيچ و مهره نيمکت رو سفت کنه چه فايده داره؟

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
چه قدر بد شده قبلی مگه چش بود اخه ؟دوستان داریم بازیکن میخریم بالاخره و قراره شاو رو بیارن جای اورا
کوکه جدی شده و ذونی مصدوم شد و بازی با سوانسی مصدوم هست
ولبک بازیکن ماه یونایتد

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
هوملز کوکه کوینتراو رویس گوندوغان بینز الانسو شاو به منچستر لینک شدن

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
وای چرا هیشکس نیست نکنه ما مردیم خبر نداریم :eek::eek::eek::eek::eek:

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
متوجه ش
داداش قالب عوض شده فعلا تا یه هفته مشکل داره
دم کامران جان، منتها رنگ بندی انقدر افتضاحه که اصلاً نمیشه دید چی به چیه!! پست ها چرا پاک شدن؟!

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
متوجه ش

دم کامران جان، منتها رنگ بندی انقدر افتضاحه که اصلاً نمیشه دید چی به چیه!! پست ها چرا پاک شدن؟!
با یکی از مدیرا صحبت کردم تا اخر هفته دیگه درست میشه

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
ﻃﺮﻓﺪﺍﺭﯼ- ﻣﻦ ﺷﺨﺼﺎ ﻃﺮﻓﺪﺍﺭ ﭼﻠﺴﯽ ﻫﺴﺘﻢ، ﺍﻣﺎ ﺟﺪﺍ ﺍﺯ
ﺑﺤﺚ ﻭ ﺟﺪﻝ ﻫﺎ، ﺗﯿﻢ ﻫﺎﯾﯽ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﺁﻥ ﻫﺎ ﺭﺍ
ﺳﺘﻮﺩ. ﭼﻨﺪ ﻭﻗﺖ ﻗﺒﻞ ﻫﻨﮕﺎﻣﯽ ﮐﻪ ﯾﮏ ﻫﻮﺍﺩﺍﺭ ﻓﻮﺗﺒﺎﻝ
ﺍﯾﺮﺍﻧﯽ ﺑﻪ ﺩﻧﺒﺎﻝ ﺁﻣﺎﺭ ﻭ ﺍﺭﻗﺎﻡ ﻣﺤﺒﻮﺏ ﺗﺮﯾﻦ ﺗﯿﻢ ﻫﺎﯼ ﺩﻧﯿﺎ
ﻣﯽ ﮔﺸﺖ، ﺍﺯ ﺩﯾﺪﻥ ﻧﺎﻡ ﻣﻨﭽﺴﺘﺮ ﮐﻤﯽ ﯾﮑﻪ ﻣﯽ ﺧﻮﺭﺩ .
ﻋﺪﻩ ﺍﯼ ﺍﺯ ﺭﺋﺎﻟﯽ ﻫﺎ ﮐﻪ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﻣﺤﺒﻮﺏ ﺗﺮﯾﻦ ﻣﯽ
ﺩﺍﻧﺴﺘﻨﺪ، ﺑﺎ ﺩﯾﺪﻥ ﻧﺎﻡ ﺗﯿﻤﺸﺎﻥ ﺩﺭ ﺭﺗﺒﻪ ﺳﻮﻡ ﺁﻣﺎﺭ ﺭﺍ ﻏﻠﻂ
ﻣﯽ ﺧﻮﺍﻧﺪﻧﺪ . ﺑﺎﺭﺳﺎﯾﯽ ﻫﺎ ﺁﻥ ﺭﺍ ﮐﺎﻣﻞ ﻧﺪﺍﻧﺴﺘﻨﺪ ﻭ ﻋﺪﻩ ﺍﯼ
ﺍﺯ ﺑﺎﯾﺮﻧﯽ ﻫﺎ ﮐﻪ ﻧﺎﻣﺸﺎﻥ ﺭﺍ ﺩﺭ 4 ﺗﯿﻢ ﻫﻢ ﻧﻤﯽ ﺩﯾﺪﻧﺪ ﺁﻣﺎﺭ
ﺭﺍ ﺯﯾﺮ ﺳﻮﺍﻝ ﺑﺮﺩﻧﺪ . ﻃﺮﻓﺪﺍﺭ ﭼﻠﺴﯽ ﻫﻢ ﺑﻬﺘﺮ ﺍﺯ ﭼﻬﺎﺭﻣﯽ
ﺭﺍ ﺍﻧﺘﻈﺎﺭ ﻧﺪﺍﺷﺖ ﻭ ﺍﻋﺘﺮﺍﺿﯽ ﻫﻢ ﻧﺒﻮﺩ. ﺍﻭ ﻣﯽ ﺩﺍﻧﺴﺖ
ﮐﻪ ﺗﯿﻤﺶ ﻫﻨﻮﺯ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﺤﺒﻮﺏ ﺗﺮﯾﻦ ﺑﻮﺩﻥ ﺭﺍﻩ ﺩﺍﺭﺩ .
ﻣﻨﭽﺴﺘﺮ ﺍﻭﻝ ﺷﺪ .
ﺑﺎ ﮐﻤﯽ ﺗﻔﮑﺮ ﻣﯽ ﺷﺪ ﺩﻟﯿﻠﺶ ﺭﺍ ﻓﻬﻤﯿﺪ . ﻣﻨﭽﺴﺘﺮ ﺧﺎﺹ
ﺍﺳﺖ . ﻣﻨﭽﺴﺘﺮ ﭼﯿﺰﯼ ﺩﺍﺭﺩ ﮐﻪ ﻫﺮ ﺗﯿﻤﯽ ﺁﻥ ﺭﺍ ﻧﺪﺍﺭﺩ .
ﻣﻨﭽﺴﺘﺮ ﺗﺮﮐﯿﺒﯽ ﺍﺯ ﺧﻮﺩﺳﺎﺯﯼ ﺁﺭﺳﻨﺎﻝ ﻭ ﺑﺎﺭﺳﺎ، ﻋﻈﻤﺖ
ﺭﺋﺎﻝ، ﻗﺪﺭﺕ ﺑﺎﯾﺮﻥ، ﻣﻈﻠﻮﻣﯿﺖ ﭼﻠﺴﯽ ﻭ ﻟﯿﻮﺭﭘﻮﻝ ﻭ ﯾﮑﻪ
ﺗﺎﺯﯼ ﯾﻮﻭﻧﺘﻮﺱ ﺍﺳﺖ . ﻣﻨﭽﺴﺘﺮ ﺗﯿﻤﯽ ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻪ
ﺑﺎﺯﯾﮑﻨﺎﻧﺶ ﺑﺰﺭﮔﺶ ﮐﻨﻨﺪ. ﺑﻠﮑﻪ ﺍﻭﺳﺖ ﮐﻪ ﺑﺎﺯﯾﮑﻨﺎﻧﺶ ﺭﺍ
ﺑﺰﺭﮒ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ.
ﺳﺎﻝ ﭘﯿﺶ ﺭﺍ ﺑﯿﺎﺩ ﺑﯿﺎﻭﺭﯾﻢ . ﻣﺮﺣﻠﻪ ﯾﮏ ﻫﺸﺘﻢ ﻟﯿﮓ
ﻗﻬﺮﻣﺎﻧﺎﻥ : ﺭﺋﺎﻝ ﻣﺎﺩﺭﯾﺪ ﻭ ﻣﻨﭽﺴﺘﺮ ﯾﻮﻧﺎﯾﺘﺪ . ﺩﺭ ﺷﻬﺮ
ﻣﺎﺩﺭﯾﺪ . ﻫﻮﺍﺩﺍﺭﺍﻥ ﻣﺎﺩﺭﯾﺪ ﺑﺎﺯﯾﮑﻨﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ ﮐﺮﺩﻧﺪ ﻭ
ﺷﺎﻧﺲ ﺗﯿﻤﺸﺎﻥ ﺭﺍ ﭼﻨﺪ ﺑﺮﺍﺑﺮ ﻣﻨﭽﺴﺘﺮ ﻣﯽ ﺩﺍﻧﺴﺘﻨﺪ .
ﮐﺎﺭﺷﻨﺎﺳﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﺑﺎ ﻇﺮﺍﻓﺖ ﺗﺮﮐﯿﺐ ﺩﻭ ﺗﯿﻢ ﺭﺍ ﯾﮏ ﺑﻪ ﯾﮏ
ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ ﻣﯽ ﮐﺮﺩﻧﺪ ﻭ ﺑﻪ ﺭﺍﺣﺘﯽ ﻣﯽ ﮔﻔﺘﻨﺪ ﺭﺋﺎﻝ ﺷﺎﻧﺲ
ﺍﺵ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺍﺳﺖ، ﺍﻣﺎ ﺍﻥ ﻫﺎ ﺭﻭﺡ ﺑﺰﺭﮔﯽ ﮐﻪ ﺩﺭ ﻣﻨﭽﺴﺘﺮ
ﺑﻮﺩ ﺭﺍ ﻓﺮﺍﻣﻮﺵ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﻮﺩﻧﺪ . ﺁﻥ ﻫﺎ ﻗﺪﺭﺗﯽ ﮐﻪ ﭘﯿﺮﺍﻫﻦ
ﻣﻨﭽﺴﺘﺮ ﺑﻪ ﺑﺎﺯﯾﮑﻦ ﻣﯽ ﺩﻫﺪ ﺭﺍ ﻓﺮﺍﻣﻮﺵ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﻮﺩﻧﺪ .
ﺟﺴﺎﺭﺕ ﻓﯿﻞ ﺟﻮﻧﺰ ﻭ ﺗﻼﺷﺶ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﻨﺘﺮﻝ ﺭﻭﻧﺎﻟﺪﻭ ﻭ ﯾﺎ
ﺩﺭﺧﺸﺶ ﺩﺧﯿﺎﯼ ﺟﻮﺍﻥ ﺭﺍ ﭼﻪ ﮐﺴﯽ ﺍﺯ ﯾﺎﺩ ﻣﯽ ﺑﺮﺩ؟
ﻣﻨﭽﺴﺘﺮ ﺣﺬﻑ ﺷﺪ ﺍﻣﺎ ﺍﺭﺯﺵ ﻫﺎﯾﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻫﻤﻪ ﺛﺎﺑﺖ
ﮐﺮﺩ.
ﺩﺭﺧﺸﺶ ﺩﺧﯿﺎ ﺩﺭ ﺁﻥ ﻓﺼﻞ ﻧﺸﺎﻥ ﺍﺯ ﺑﺰﺭﮔﯽ ﻣﻨﭽﺴﺘﺮ
ﺩﺍﺷﺖ. ﺍﻭ ﭘﯿﺮﺍﻫﻨﯽ ﺭﺍ ﻣﯽ ﭘﻮﺷﯿﺪ ﮐﻪ ﺭﻭﺯﯼ ﺑﺮ ﺗﻦ ﺍﺩﻭﯾﻦ
ﻓﻦ ﺩﺭ ﺳﺎﺭ ﺑﺰﺭﮒ ﺑﻮﺩ. ﺍﻭ ﺍﻭﺍﯾﻞ ﺧﻮﺏ ﻧﺒﻮﺩ، ﺍﻣﺎ ﻓﺮﮔﻮﺳﻦ
ﺍﺯ ﺍﻭ ﺣﻤﺎﯾﺖ ﮐﺮﺩ ﻭ ﺍﻭ ﺩﺭ ﭘﺎﯾﺎﻥ ﺍﻥ ﻓﺼﻞ ﺑﺎﻻﺗﺮ ﺍﺯ ﭼﮏ،
ﻫﺎﺭﺕ ﻭ ﺭﯾﻨﺎ ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﺩﺭﻭﺍﺯﻩ ﺑﺎﻥ ﻟﯿﮓ ﺍﻧﮕﻠﯿﺲ ﺷﺪ. ﺷﺎﯾﺪ
ﺍﮔﺮ ﻣﻮﺭﺩ ﺑﯽ ﻣﻬﺮﯼ ﺩﻝ ﺑﻮﺳﮑﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻧﻤﯽ ﮔﺮﻓﺖ، ﺍﯾﻦ
ﭘﯿﺸﺮﻓﺖ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﻫﻢ ﻣﯽ ﯾﺎﻓﺖ، ﺍﻣﺎ ﺷﺨﺼﯽ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺗﺎﺭﯾﺦ
ﺍﯾﻦ ﺑﺎﺷﮕﺎﻩ ﯾﮏ ﻧﻘﻄﻪ ﯼ ﻋﻄﻒ ﺍﺳﺖ، ﺑﯽ ﺷﮏ ﺳﺮ
ﺍﻟﮑﺲ ﻓﺮﮔﻮﺳﻦ ﺍﺳﺖ . ﻣﺮﺩﯼ ﮐﻪ ﻫﺮ ﻣﻨﭽﺴﺘﺮﯼ ﺑﻪ
ﻭﺟﻮﺩﺵ ﺍﻓﺘﺨﺎﺭ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ .
ﻭﻗﺘﯽ ﻧﻘﻞ ﻭ ﺍﻧﺘﻘﺎﻻﺕ ﺍﻣﺴﺎﻝ ﺭﺍ ﻣﺮﻭﺭ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﻢ ﺑﻪ ﺧﺮﯾﺪ
ﻧﯿﻤﺎﺭ ﻭ ﺑﯿﻞ ﺑﺎ ﻣﺒﺎﻟﻎ ﻫﻨﮕﻔﺖ ﺑﺮﻣﯽ ﺧﻮﺭﯾﻢ. ﺑﺎﺭﺳﺎ ﻭ ﺭﺋﺎﻝ
ﻣﯽ ﺧﻮﺍﺳﺘﻨﺪ ﺍﺯ ﺍﻻﻥ ﺑﻪ ﻓﮑﺮ ﺳﺘﺎﺭﻩ ﻫﺎﯼ ﺁﯾﻨﺪﻩ ﺗﯿﻤﺸﺎﻥ
ﺑﺎﺷﻨﺪ، ﭼﻮﻥ ﺳﺎﻝ ﭘﯿﺶ ﻧﻤﯽ ﺷﺪ ﺑﺎﺭﺳﺎﯼ ﺑﺪﻭﻥ ﻣﺴﯽ ﻭ
ﺭﺋﺎﻝ ﺑﺪﻭﻥ ﺭﻭﻧﺎﻟﺪﻭ ﺭﺍ ﺗﺼﻮﺭ ﮐﺮﺩ، ﺍﻣﺎ ﺳﺮ ﺍﻟﮑﺲ ﮔﺬﺍﺷﺖ
ﮐﻪ ﻫﻤﻪ ﻣﻨﭽﺴﺘﺮ ﺑﺪﻭﻥ ﺭﻭﻧﺎﻟﺪﻭ ﻭ ﺑﺪﻭﻥ ﻧﯿﺴﺘﻠﺮﻭﯼ ﻭ ﺑﮑﺎﻡ
ﺭﺍ ﺑﺒﯿﻨﻨﺪ ﻭ ﻣﻨﭽﺴﺘﺮ ﻫﻨﻮﺯ ﻫﻢ ﻓﻮﻕ ﺍﻟﻌﺎﺩﻩ ﺑﻮﺩ . ﺍﯾﻦ ﭼﯿﺰﯼ
ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﻣﻨﭽﺴﺘﺮ ﺭﺍ ﻣﺘﻤﺎﯾﺰ ﮐﺮﺩ. ﻣﻨﭽﺴﺘﺮ ﺑﺪﻭﻥ ﺭﻭﻧﺎﻟﺪﻭ ﻫﻢ
ﻣﻨﭽﺴﺘﺮ ﺍﺳﺖ. ﻣﻨﭽﺴﺘﺮ ﺑﺪﻭﻥ ﻭﻥ ﺩﺭ ﺳﺎﺭ ﻫﻢ ﻣﻨﭽﺴﺘﺮ
ﺍﺳﺖ .
ﻭ ﺩﺭ ﺁﺧﺮ ﺭﺋﯿﺲ ﺭﻓﺖ ﺗﺎ ﺑﮕﻮﯾﺪ : " ﻣﻨﭽﺴﺘﺮ ﺑﺪﻭﻥ ﻓﺮﮔﻮﺳﻦ
ﻫﻢ، ﻣﻨﭽﺴﺘﺮ ﺍﺳﺖ " .

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
ﻭ ﺩﺭ ﺁﺧﺮ ﺭﺋﯿﺲ ﺭﻓﺖ ﺗﺎ ﺑﮕﻮﯾﺪ : " ﻣﻨﭽﺴﺘﺮ ﺑﺪﻭﻥ ﻓﺮﮔﻮﺳﻦ
ﻫﻢ، ﻣﻨﭽﺴﺘﺮ ﺍﺳﺖ " .
متن زیبایی بود کامران جان.
جمله آخریش تأثیرگذار. میدونم که به این نتیجه هم خواهیم رسید...

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
رویس هم انتقالش به یونایتد رو (حداقل توی این نیم فصل) منتفی اعلام کرده و گفته که میخواد تو دورتموند بمونه

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
رویس هم انتقالش به یونایتد رو (حداقل توی این نیم فصل) منتفی اعلام کرده و گفته که میخواد تو دورتموند بمونه
آره حرفهایی که گفته فقط به چمپیونزلیگ فکر میکنه و قهرمانی جام جهانی، امکان اومدنش به منچستر حداقل تو این انتقالات زیر صفر هستش...
الان به نظر من هم هیچ بازیکنی ارزش خریدن نداره، بازی بینز رو هم ندیدم، نمیدونم که چرا اینقدر مویس دنبالشه؟
اسنایدر هم نمیخواد بیاد، الان از همه جا واموندن، دوباره دست گذاشتن رو کونترائو...
هافبک نداره تیم، تو فکر دفاع چپه این مویس، میگم مگه این بوتنر چشه؟
الان همه بایکناییکه ارزش خریدن دارن درگیر جام های اروپایی هستن و چون جام جهانی نزدیک هستش، هیچ کدام ریسک نمیکنن که جابجا بشن...
فکر میکنم با این حساب امسال فقط باید به فکر سهمیه باشیم، وضعی که من میبینم جز 6 تیم هم بودن خیلی سخت هستش چه برسه به 4 تیم...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
به نظر من باید خوان ماتا رو جذب کنن. بازیکن خلاق و باهوش ، تکنیکی ، سرعتی و ماهر در زدن ضربات ازاد و مهمتر از اون انگیزه برای بازی کردن و کل انداختن با مورینیو که نشون بده حقش نیمکت نشینی توی چلسی نبود.

اون دوست عزیزی که منتقدان مویس رو اطفال حساب میکنند.

دیشب برنامه انسوی نیمکت بود و صحبت ویژه ای هم روی مویس بود. دکتر صدر یه سوال معنی دار پرسید. ایا مویس بهترین گزینه جانشینی سر الکس کبیر بود ؟ ایا انتخاب مویس یه انتخاب احساسی بود؟

و اینکه ساختار باشگاه منچستر چطوریه که سر الکس جانشین رو تعیین کرد؟
من سر الکس رو خیلی قبولش دارم اما اینکه ما هممون به سر الکس اعتقاد داریم باعث نمیشه که اون اشتباه نکنه؟ شاید چند سال بگذره و سر الکس بیاد بگه انتخاب من اشتباه بوده. این رو خدا میدونه.

اما من جایی خوندم که مویس گفته بود یه روز فرگوسن منو دعوت کرد و من فکر میکردم که میخواد در مورد انتقال بازیکن باهام صحبت کنه اما به صورت ناگهانی صحبت جانشینی رو مطرح کرد و من جا خوردم.

اینکه به صورت ناگهانی یه جانشین انتخاب بشه ریسک کار رو میبره بالا. البته شاید سر الکس 1 سال روی این مساله فکر کرده شایدم نه اما ایا سر الکس گزینه های دیگه ای هم در نظر داشته ؟

من کاری به قابلیت های فنی مویس ندارم. اونها رو هم نفی نمیکنم. من میگم مویس در 100 % اوجش برای منچستر کوچیکه.
شما ببین سولکسشر شده مربی کاردیف. اما همین سولکسشر یه قهرمانی داره. از اون طرف مارتینس مربی ویگانی شد که رفت لیگ 1 - اما همین مارتینز فصل قبل سیتی رو برد و قهرمان اف ای کاپ شد.

اما مویس با تیمی که داشته هیچوقت حتی سوم هم نشده. حتی شاید به صورت شانسی هم در طول سالهای زیادی که تو اورتون بود به فینال یه جام هم نرسیده باشه.

یه قانونی هست در طبیعت که خب شاید خیلیها باورش نداشته باشن. اما میگه وقتی شما نیت قلبی دارید که به یه هدفی دست پیدا کنید کائنات هم در جهت نیل به خواسته شما به شما کمک میکنن مثلا ممکنه شانس بیارید.

به نظر من مویس اون ادمی نیست که بخواد منچستر رو در اوج نگه داره چون جاه طلب نیست.

دیشب تو برنامه انسوی نیمکت داشت تاریخ زندگی هاینکس رو نشون میداد از قهرمانی بوندس لیگا بگرید تا جام ملتهای اروپا و جام جهانی همه چی داشت این بشر. یعنی چیزی نمونده بود که این از دست بده. هاینکس در اوج رفت و گواردیولا اومد جاش. همه میگفتن بایرن دیگه قراره چی بشه ؟ اما دیدیم که داره بهتر میشه. توانایی های فنی گواردیولا به کنار ، اون بعد انگیزشی بازیکنا رو ببینید.

سوپر جام اروپا رو ببینید که چطور بایرنیها تسلیم نمیشن و تو ثانیه اخر جلو چلسی 2 2 میکنن و بعد هم بازی رو میبرن.

اما منچستر رو میبینم اینطوری نیست. منچستر تیمی بود که همه ازش میترسیدن . دقایق اخرش کابوس همه تیمها بود. اولد ترافورد جایی بود که همه توش محکوم به شکست بودن اما الان رو ببینید چی شده. همه چی برعکس شده. دقایق اخر گل میخوریم. مفت گل میخوریم. تیما دیگه نمیترسن از ما. تو زمین خودی جلو80 هزار تماشاگر میبازیم.

بازیکنامون گلادیاتور نیستند. روحیه جنگندگی رو ندارن. از اول بازی نمیان طوری باشن که گربه رو دم در حجله بکشن. وقتی تیم 2 تا گل عقب میفته موتورش روشن میشه. و 20 دقیقه تاتنهام رو میذاره تو قوطی یعنی این تیم با همین بازیکنای متوسط قدرت این بازی رو داره. اما چرا باید عقب بیفته و از ترس باخت اونطوری حریف رو داغون کنه ؟

این تیم از نظر روحی و انگیزشی مشکل زیادی داره. وقتی پدر خانواده یه ادم جاه طلب نباشه احتمال اینکه پسرش هم نباشه خیلی زیاده. خصوصیت از پدر به فرزندان میرسه.

مویس باید بدونه که یونایتد اورتون نیست. در اولد ترافورد مساوی یعنی شکست. حالا باخت خانگی اونم 4 تا که افتضاحه . افتضاح کامل.

بالا