AslanSalarkia
همکار بازنشسته
چجوری نزد اینو؟؟؟؟
الان طرفداران بقیه تیمها شعارشون شده:نگاه کنید تیم ها چه انگیزه ای جلوی ما پیدا می کنن.
به قول مزدک یه زمانی تیم ها آرزوشون بود مساوی بگیرن اینجا ولی حالا به کمتر از برد قانع نیستن
جاباجا میشدن با هم.حالا که رونی نیست، بهتر نبود کاگاوا بیاد وسط و عدنان میرفت چپ؟؟
فقط جالبه بعد از هر بازی گفته میشه: ما داریم پیشرفت میکنیم!نیمه اول که افتضاح...!
بعد از این همه نتیجه مزخرف انتظار داشتم ...!
بی خیال! انتظار بی جایی بود![]()
مزدک - سیانکی - فردوسی پور و رفقا!! همه رو مخنولبک
این مزدک بدجوری روی مخه!
افشین جان اگه تا آخر بازی همونقدر خونسرد باشی من خودم قول میدم تا آخر فصل پیرو حرف شما باشمبیخیال رفقا دور هم داریم حال میکنیم!!!!!!!!!!!
بده مگه ؟ واسه تنوع این فصل داریم حس طرفدار یه تیم معمولی بودن رو تجربه میکنیم
باز بهتره! گزارشگرها همه به لطف ورود مویس، نصف وقت گزارششون رو به کارشناسی در مورد یونایتد اختصاص میدناز اون رو مخ تر اینه که مجبور باشی بازی ها رو به زبان لهستانی و رمانیایی و ایتالیایی و .... ببینی!
افشین جان اگه تا آخر بازی همونقدر خونسرد باشی من خودم قول میدم تا آخر فصل پیرو حرف شما باشم![]()
با این بازی اینا البته تو خود اولترافورد هم بازی رو از بغل نیمکت هم میدیدم بازم اعصاب خردکن بود!باز بهتره! گزارشگرها همه به لطف ورود مویس، نصف وقت گزارششون رو به کارشناسی در مورد یونایتد اختصاص میدن![]()
آخه بحث شروعمونه!به شخصه دارم روند مثبتی رو میبینم این همه پاس وسط زمین رو نمیبینید!
خبرهای دور و بر تیم هم همش شایعه است تازه اشم سرالکس در اولین فصل حضورش در دوران پارینه سنگی که فوتبال کاملاً مثل الان بود و ما هم خیلی قوی تر از الان بودیم نتایجش خیلی بدتر بود....
روز به روز داریم بهتر میشیم....
چشمها رو باید شست جور دیگر باید دید....
رییس انجمن خوشبینان مقیم پی تی.......
افشین جان به قول داداش اصلان، انتظاراتت رو تعدیل کن که بعدا تو ذوقت نخوره!lol
دیگه چیکار کنم اصلان جان شما که شاهدی من از اول فصل چقدر حرص و جوش خوردم!
من فقط امیدم به لیگ قهرمانان هست!