• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
به نظر من بوتنر شاید تو دفاع خوب نباشه ولی انصافاً قدرت حمل توپش خیلی بالاست تو همون بازی اولی هم که بازی کرد فصل قبل یک گل خیلی خوب زد.....

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
به نظر من بوتنر شاید تو دفاع خوب نباشه ولی انصافاً قدرت حمل توپش خیلی بالاست تو همون بازی اولی هم که بازی کرد فصل قبل یک گل خیلی خوب زد.....
جیف بنده خدا دفاع چپه :دی

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
منم تبریک میگم
واقعا طرفداران یونایتد خاص هستن و با همه طرفدارا فرق دارن
تیم در این وضعیت وخیم قرار داره و چند شکست پیاپی داشته ولی با یه برد اینطوری تشویق می کنن و از سرمربی شون اینگونه حمایت می کنن
WE ARE UNITED

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
منم تبریک میگم
واقعا طرفداران یونایتد خاص هستن و با همه طرفدارا فرق دارن
تیم در این وضعیت وخیم قرار داره و چند شکست پیاپی داشته ولی با یه برد اینطوری تشویق می کنن و از سرمربی شون اینگونه حمایت می کنن
WE ARE UNITED
دقیقاً.
خیلی به چشم اومد اون صحنه

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
نیمه ی دوم نیمه ی متفاوتی بود سوانسی تقریبا هیچ موقعیت گلزنی نتونست خلق کنه ولی منچستر 2 موقعیت تقریبا 100 درصد رو خراب کرد یکی اون اسمالینگ که خالی رو نزد دومی هم کاگاوا تک به تک رو!
به هر حال تبریک به دوستان بخاطر 3 امتیاز حیاتی!

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
تبریک بابت برد،خب چرا تو بازی های این چنینی این فلچر رو نمیزاره جای کلورلی؟!درسته یه کم کنده اما در عوض طراوت بازیش بیشتره :دی

اورا واقعا امروز خیلی دوید،دستش درد نکنه از جون مایه میزاره،اگه یه بازیکن قابل اتکای دیگه هم تو پست دفاع چپ داشته باشیم و چرخشی بهشون بازی برسه اورا میتونه همیشه اینطوری بازی کنه

راستی همه درگیر مصدومیت رابین و وازا هستن،این وسط کسی احوال این فیل جونز رو نمیپرسه اصن کجاست این بدبخت؟!اگه باشه خیلی تو دفاع میتونه کمک کنه،از اسمالینگ دیوانه و اوانز چپول بهتره که :دی

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
من بیشتر امیدوارم از لینگارد استفاده کنه

اون بازی هایی که من ازش تو پیش فصل دیدم خیلی امیدوارم کرد حتی از عدنان و زاها بیشتر!

بالا