• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هوادارن ذوب آهن

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,442
تبعات بحران مالي / باشگاه ذوب آهن به بخش خصوصي واگذار ميشود

عدم پرداخت به موقع قراردادها از سوی مدیریت باشگاه به بازیکنان تیم‌های ورزشی باعث شد دوباره اخبار حاشیه‌ای فضای اردوگاه ذوب آهن را تحت تاثیر قرار دهد. بازیکنان و مربیان تیم‌های ورزشی که با بحران بی پولی مواجه شده بودند با رفتار خود نارضایتی‌شان را به اطلاع مدیران باشگاه رساندند اما به دلیل نبود بودجه مناسب برای پرداخت هزینه های جاری باشگاه، مدیران ذوب آهن نتوانستند نارضایتی بازیکنان و پرسنل فنی باشگاه را خاتمه دهند از این رو هر روز معضلات مالی در این باشگاه ورزشی به شکل ناباورانه‌ای رشد می‌کرد تا ذوب آهن هر روز گرفتارتر از قبل شود. اخبار غیر رسمی حکایت از این دارد که مدیریت ذوب آهن قصد دارد به زودی امتیاز باشگاه را از طریق بازار بورس عرضه کند تا شاید به این شکل مشکلات مالی این مجموعه ورزشی خاتمه يابد. پس از این که این خبر در محافل ورزشی اصفهان منتشر شد برخی افراد مدعی شدند مدیریت فولاد ماهان سپاهان خریدار جدی امتیاز باشگاه فرهنگی ورزشی ذوب آهن است، اما با وجود اعلام این خبر هیچ یک از مدیران مجموعه فولاد ماهان واکنشی به این ماجرا نشان ندادند تا خیلی زود این خبر از درجه اعتبار ساقط شود.با بی تفاوتی مدیران فولاد ماهان سپاهان به خبر خرید احتمالی امتیاز این باشگاه ، برخی منابع خبری در گمانه‌زنی‌های خود در خصوص واگذاری باشگاه ذوب آهن، از حضور یک مجموعه جدید خصوصی برای خرید امتیاز ذوب آهن خبر دادند و ادعا کردند چنانچه امتیاز باشگاه ذوب آهن به بازار بورس عرضه شود یک شرکت تجاری به نام "فولاد کویر" برای خرید امتیاز این مجموعه با سایر مشتریان رقابت خواهد کرد. شاید همین اتفاق باعث شد که خسرو ابراهیمی ديروز در گفت و گو با رسانه‌ها اعلام کند با روشن شدن نرخ دقیق بدهی‌های ذوب آهن بسیاری از مشکلات این تیم حل خواهد شد چرا که با این حرکت مجموعه مدیریتی کارخانه ذوب آهن می‌تواند اقدام به واگذاری امتیاز باشگاه کند.

لینک

.

Last edited:

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,442
احتمالا داستان جناب حدادی فر به گوشتون خورده :D
10 سال پیش سربازی رو پیچونده معافیت پزشکی گرفته . حالا که معروف شده و تیم ملی هم دعوت شده مشکوک شدن پیگیری کردن دیدن بله ... جا تره و بچه نیست :p خلاصه گفتن باید بری سربازی ....

قرار شده نیم فصل بره تراکتور :cigar:

مملکته داریم ؟؟؟؟ نه تورو خدا مملکته ؟؟

.

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
10 سال پیش سربازی رو پیچونده معافیت پزشکی گرفته . حالا که معروف شده و تیم ملی هم دعوت شده مشکوک شدن پیگیری کردن دیدن بله ... جا تره و بچه نیست :p خلاصه گفتن باید بری سربازی ....

.

تراکتور چه ربطی به سربازی داره؟
نظامی نیست که!

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329

.
آره متاسفانه ..
حدادی فر کل دوران فوتبالیش تو ذوب آهن بوده حالا باید بره تراکتور ... فکر کنم 25 26 سالش هم باشه

امروزم ذوب توی قم صبا رو برد :)

راستی بازی عقب افتاده با مس سرچشمه کیه؟

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
تراکتور چه ربطی به سربازی داره؟
نظامی نیست که!

مرجان جان تو اخبار نیستیااااا :دی
از این فصل بیشتر سهامش رو فکر کنم **** خریده
پس به نظرت چرا حاج صفی رفت تراکتور :( سربازه دیگه

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
جدا مملکت )&؟)^(&* داریما. طرفو به اسم سربازی میبرنن فوتبال بازی کنه براشون! حتما وقتی دشمن حمله کرد بهشون قراره بره با سربازهای دشمن گل کوچیک بزنه سرگرمشون کنه تا اونا از پشت بهشون حمله کنن :lol:

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
یه ربطی داره حتما چون احسان حاج صفی هم به خاطر سربازی رفته اونجا!

مرجان جان تو اخبار نیستیااااا :دی
از این فصل بیشتر سهامش رو فکر کنم **** خریده
پس به نظرت چرا حاج صفی رفت تراکتور :( سربازه دیگه

یعنی حامد روز به روز داره مسخره تر و نظامی تر میشه این فوتبال
اه!
چقدر بی خود!
پس فردا اسپانسر تیم ها میشه بیت اقا

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,442
نامه حدادي‌فر برای تراكتورسازي امضا شد

سایت گل - هر چند كه قاسم حدادي فر تا آخرين لحظات مذاكرات انجام شده با رياست تربيت بدني نيروهاي مسلح از تمايل خود به حضور در ذوب‌آهن تا پايان فصل مي‌گفت و بر همين اساس مديران ذوب‌آهن تمام تلاش خود را براي تحقق اين خواسته به كار بستند اما در نهايت با اين پيشنهاد موافقت نشد و نامه قطعي قاسم حدادي‌فر براي پيوستن او به تيم تراكتورسازي به منظور گذراندن دوران خدمت سربازي‌اش به امضاي نهايي رسيد.
حالا حدادي‌فر بايد منتظر باشد تا تاريخ دقيق اعزامش اعلام شود و او از همان تاريخ اعلام شده فعاليت خود را براي تيم تراكتورسازي آغاز كند. باران چشمه، رييس تربيت بدني نيروهاي مسلح با اشاره به همين نكته درباره شرايط حدادي‌فر مي‌گويد: «قاسم حدادي‌فر سرباز شده است و قانونا از نظر ما بايد روزي كه براي اعزامش مقرر شده در اختيار تيم تراكتورسازي قرار بگيرد.البته در رابطه با او بحث پيوستن به تيم‌هاي ملوان و فجر شهيد سپاسي هم مطرح بود اما از آنجا كه مقرر شده او خدمتش را در **** پاسداران بگذراند بايد به تراكتورسازي برود.»

.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,442
با اینکه اکثر دقایق رو ذوب صاحب توپ بود ولی نتونست استفاده کنه . این قاضی خون به جیگرمون کرد .
حدادی فر رو دیدید... چه بازی ای ...چه پاسهایی ... حیف این بازیکن که باید به اجبار بره .

.

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
نبود ماچادو ، رو فرم نبودن قاضی و ماهینی ، دفاع داغون
همه اینا باعث شد ببازیم
دفاع ذوب چرا اینجوری شده؟ :blink: کاش صلصالی از اول تو ترکیب بود

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,442
نبود ماچادو ، رو فرم نبودن قاضی و ماهینی ، دفاع داغون
همه اینا باعث شد ببازیم
دفاع ذوب چرا اینجوری شده؟ :blink: کاش صلصالی از اول تو ترکیب بود

اگه منظورت موقعیتهای استقلال تو اواخر بازی هست خب یه مقدارش طبیعی بود ... ذوب دفاع رو بیخیال شده بود ... 2 تا با 3 تا برای ذوب خیلی فرقی نداشت . استقلال اواخر بازی چند تا موقعیت خیلی خوب داشت ولی دو تا گلش بر خلاف جریان بازی بود .
قاضی دو تا موقعیت خیلی خوب رو از دست داد ، تو محوطه جریمه با اون فشردگی بازیکن بجای ضربه زدن اومده همه رو دریبل کنه ... میخواست یادمون نره داریم لیگ ایران رو میبینیم !

.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,442
بد شانسی های ذوب و ابراهیم زاده تمومی نداره ...

حدادي‌فر حدود دو ماه از فوتبال دور خواهد بود

پزشک تيم فوتبال ذوب آهن اظهارکرد: رباط داخلي پاي راست قاسم حدادي‌فر کشيده شده است که درمان روي او ادامه دارد و تا دو ماه ديگر به مسابقات ليگ برتر نمي‌رسد.
وي افزود: سيدمحمد حسيني نيز که از ناحيه عضله پشت ران مصدوم شده است، هم اکنون در شرايط خوبي به سر مي‌برد و تقريبا درمان او به پايان رسيده است.
شريفيان‌پور در خصوص وضعيت سينا عشوري تصريح کرد: وي در شرايط خوبي به سر مي‌برد و حتي وضعيتش از حسيني نيز بهتر است و هم اکنون به خوبي تمرين مي‌کند.
پزشک تيم فوتبال ذوب‌آهن در پاسخ به اين سوال که آيا اين دو بازيکن به بازي بعدي ذوب‌آهن مقابل نفت آبادان مي‌رسند، گفت: همه چيز تا دو روز ديگر مشخص مي‌شود، اما عشوري شانسش نسبت به حسيني براي رسيدن به بازي بعدي بيش‌تر است و ما تمام تلاش خود را مي‌کنيم که بازيکنان مصدوممان هر چه سريع‌تر به مسابقات برسند.
تيم فوتبال ذوب‌آهن روز جمعه (27 آبان) در ورزشگاه فولادشهر اصفهان به مصاف تيم نفت آبادان مي‌رود.

.

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
کاسه گدایی دست گرفته اید یا در تعویض اتومبیلهایتان...

سعید آذری در بیانیه‌ای که به گروه ورزشی ایمنا ارسال کرده در خصوص مشکلات مالی حال حاضر باشگاه ذوب آهن آورده است: مدت‌هاست که درباره ذوب آهن می شنوم و می بینم و دم بر نمی آورم، چرا که همواره در طول جدایی‌ام از این باشگاه که بخش مهمی از زندگی ورزشی من چه در دورانی که پیراهن آن را به عنوان ورزشکار به تن می کردم، چه زمانی که به عنوان مربی به عناوین عدیده داخلی و بین المللی با ذوب آهن دست یافتم و چه زمانی که حدود ۶ سال به عنوان مدیرعامل باشگاه تلاش‌هایی را برای اعتلای نام این باشگاه انجام دادم، بوده است. وی در این بیانیه خاطر نشان کرده است: همیشه عقیده داشته‌ام که باید وجاهت خود را حفظ نمایم چون من با توجه به رعایت اصول اخلاقی ورزش، جوانمردی و عدم ایجاد تنش از ذوب آهن جدا شدم، از ساختاری که حدود ۴۵ سال است برای وجود آن انسانهایی تلاش نموده اند که برخی از آنان دیگر در قید حیات نیستند و از برخی دیگر حتی خاطره ای نیز در یادها نمانده است.
در ادامه این بیانیه آمده است: ولی امروز وظیفه بر من حکم می کند به عنوان شخصی که هنوز خانواده‌ام از دسترنج کارگران زحمتکش آن ارتزاق می کنند لب به سخن بگشایم و در شرایطی که همه دم از اخلاق و مروت و جوانمردی می زنند به دفاع از باشگاهی بپردازم که بیرحمانه آماج حملات کسانی قرار گرفته است که با شرایط بسیار معمولی چه از لحاظ مالی و چه از لحاظ ورزشی پا به این باشگاه قدیمی کشور گذاشته‌اند.
روزهای زیادی از حضور بسیاری از قهرمانان، مربیان و دست اندرکاران حال حاضر ذوب آهن در این باشگاه نگذشته است تا آنجا که به یاد دارم برخی از آنان روزگاری آرزوی حضور در تیم‌های ذوب آهن را داشته‌اند، گروهی که امروز برخی از آنان در حال انبوه سازی به کمک وزارت مسکن و شهرسازی البته با پول‌های ذوب آهن هستد، گروهی که روز اول حضورشان در ذوب آهن را حداقل من هیچ گاه از یاد نخواهم برد.
روزگاری که با لباس‌های معمولی و کفش‌های ملی و پیراهن‌های تترون رنگی حتی خجالت می کشیدند روبه‌روی مدیر باشگاه قرار گیرند و از قراردادهای چند صدمیلیونی صحبت کنند، زمانی که با ۳۵ میلیون تومان می شد با آنان قراردادهای ۲ تا ۳ سال امضا کرد و چه خوش بودند که به ذوب آهن آمده‌اند و در محل زندگی، شهر و بعضا روستاهای اقامت‌شان جار افتخار می زدند که ذوب آهن ما را پذیرفت.
مدیرعامل پیشین باشگاه ذوب آهن در ادامه بیانیه‌اش آورده است: اما چه زود فراموش کردند از کجا آمده‌اند و آمدن‌شان بهر چه هست. چه زود فراموش کردند که چه سرمایه گذاری از جیب کارگر، کارمند و بازنشسته برای‌شان شد تا تبدیل شوند به چهره‌های امروزی ژل زده‌های مد روز، ماشین سوارانی که نهایت آرزوی‌شان پراید اناری هاچ بک بود!

چه زود گذشت زمانی که خجالتی‌های دیروز تبدیل به معترضان امروز شده‌اند و فرق نمی کند در مقابل چه تریبونی قرار گرفتند، آنچنان می تازند به سرعت اتومبیل‌های مدل ۲۰۱۲ که هنوز چشم بازار به جمال آن روشن نشده است. برادران بهتر از جان به کجا چنین شتابان؟ چه زود فراموش کردید که حقوق یک روزتان در حال حاضر می تواند حتی در برخی از موارد شکم خانواری را برای سه ماه سیر کند آن هم نه با تغذیه آنچنانی بلکه به آنچه در سفره درویشان پیدا می شود.
چه شده است؟ اینهمه اعتراض برای چیست؟ آیا فراموش کرده‌اید که طی سالهای ۸۸ تا ۹۰ چه بر ذوب آهن رفت و چه گذشت؟ اگر فراموش کرده‌اید که واقعا وامصیبتا، کسانی که قراردادشان برای ۲ سال ۱۸۰ میلیون تومان بود ناگهان به مرزهای باورنکردنی رسیدند، مرزهایی که همه را انگشت به دهان و مهر حیرت در تاریخ باشگاه ثبت کرد، حتی خودشان فکر نمی کردند این گونه شود.
در ادامه این بیانیه آمده است: حال ذوب آهن باید تاوان این سال‌ها را بدهد، به چه جرمی؟ به جرم اینکه اسیر سوء مدیریت و زیاده خواهی شد؟ به جرم اینکه تقاضای مالی نجومی شما را برآورده کرد؟ به جرم اینکه مظلوم واقع شده؟ تنها گناه ذوب آهن برآورده کردن آرزوهای بلندپروازانه شما بوده است شمایی که از وجود خود، به پرورش‌تان پرداخت و اگر امروز در عرصه ورزش اسم و رسمی دارید، اگر بعضا عضو تیم‌های ملی این مملکت شده‌اید، به خاطر جان فشانی ذوب آهن و ذوب آهنی‌هاست.
و چه بیرحمانه می تازید بر این پیکره در حال ضعف، آری ذوب آهن در شرایط مالی خوبی نیست. قانون به آن اجازه نمی دهد شرایط مالی باشگاه را مهیا نماید. مدیر جدیدش که در تنگناهای شدیدی قرار گرفته است با همه تلاشی که می کند هنوز نتوانسته از پس مشکلات عدیده این سال‌ها برآید ولی شما خوب می دانید که از ذوب آهن سر به کجا می سائید.
اگر در جاهای مختلف، اگر در عرصه‌های ورزشی خودی نشان دادید، اگر برای خود در آسیا و ایران و تیم‌های ملی جایگاهی دست و پا کرده‌اید، البته که تلاش کرده‌اید، البته که ممارست کرده‌اید، البته که ریاضت کشیده‌اید ولی بی مایه فطیر بود، اگر ذوب آهن نبود، چرا که در باشگاه‌های قبلی از این هم بیشتر مایه گذاشته بودید. در فجر سپاسی، در استقلال اهواز، در ابومسلم، در نساجی قائمشهر، در شموشک نوشهر و در دیگر باشگاه‌ها ولی چرا در ذوب آهن پیشرفت کردید؟
جواب این سئوال به عهده خودتان نه تنها در فوتبال شاهد این هستم که چگونه ذوب آهن آماج حملات غیرمنصفانه است بلکه در بسکتبال که برخی از نیروهای آن ذوب آهنی‌های گذشته هستند، در هندبال، در دوومیدانی نیز بازار تاخت و تاز داغ داغ است و چه نامردانه.
آذری در پایان آورده است: چرا سر در گریبان خود فرو نمی برید و گذشته خود را مرور نمی کنید؟ چرا مانند مردان مرد تحمل نمی کنید؟ آیا کاسه گدایی در دست گرفته‌اید یا اینکه در تعویض اتومبیل‌های تازه وارد شده با مدل جدید از همرزمانتان در دیگر باشگاه‌ها عقب مانده‌اید که چنین گردن فرازی می کنید و نوای بی نوایی سر می دهید؟
آری به خود بیایید این گونه بی رحمانه بر ذوب آهن نتازید، باشگاهی که به همه ما هویت جدید بخشید به من هویت یک مدیر و به شما هویت یک قهرمان، هویت یک مربی و هویت یک سرپرست و ... رسم انصاف نیست که به وقت توانمندی باشگاه در عرش هستید و دم بر نمی آورید که ذوب آهن از خاک بلندتان کرد، و در وقت تنگنای مالی، چنان می غرید که نان شب ندارید مانند گدایان سامره می مانید.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,442
کامل خوندم ... ولی متوجه نمیشم ، یعنی الان که یه بازیکن گل کرده و قیمتش بالا رفته باید تو سرش زد که تو یه روزی 30 ملیون میگرفتی ؟
خب منم یه روزی با دو تا قاشق برنج سیر میشدم اما الان نه !
گناه بازیکن چیه ... عرف قیمت رفته بالا دیگه ، شما ندی باشگاه دیگه میده . همه جای دنیا همینه هر چی پول بدی آش میخوری .
سر در گریبان کنید و به خودتون بیایید و این خزعبلات چیه ؟؟:blink:
حالا که پول ندارید بازیکنها زیاد پول میگیرن ؟! سالهای قبل که پول داشتید بازیکنها زیاد نمیگرفتن ! به شما چه ، که بازیکن سوار چه ماشینی میشه ...تو رو بخدا :eek:

این مسخره بازی ها و رو اعصاب ملت رفتن ها تنها تو مملکت خوشگل خودمون میفته و گرنه جای دیگه تراز مالی دارن نمیزارن یه باشگاه اینطور همه رو مسخره خودش کنه . همین ذوب هم گفت که میخواهیم باشگاه رو منحلش کنیم اما بعد جلسه با وزیر منتفی شد . حالا کجاست آقای وزیرررررر ؟
اگه بازیکنا دسته جمعی نمرفتن تمرین یه فکری میکردن ؛ اما الان در غالب عِرق پیراهنو و حفظ باشگاه و این صحبتها :D کلی وقت همه رو میزارن سر کار .

.

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
من نخوندم !

مشکلات مالی ذوب آهن حل شد یا نه؟!

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
ابراهیم‌زاده: دو هفته قبل گفته بودم ملی پوشان را در تمرین امروز می‌خواهم اما...

به گزارش ایمنا، منصور ابراهیم زاده در نشست خبری پیش از بازی ذوب‌آهن و صنعت نفت آبادان در جمع خبرنگاران پیرامون این دیدار اظهار داشت: بازی سختی را در پیش داریم و امیدواریم این دیدار را با پیروزی پشت سر بگذاریم تا به صدر جدول نزدیک شویم؛ نفت تیم خوبی است و باید مواظب باشیم در خانه به این تیم امتیازی ندهیم.
ابراهیم زاده از عملكرد محمد قاضی بازیكن ملی پوش تیم ذوب آهن در دیدارهای اخیر تیم ملی ابراز رضایت كرد و افزود: این بازیكن افزون بر بازی از اخلاق خوبی برخوردار است.
وی با طفره رفتن از اظهار نظر در مورد بیانیه تند سعید آذری مبنی بر رفتار برخی بازیکنان تیم فوتبال ذوب‌آهن خطر نشان کرد: این بیانیه را می‌توانیم به خود من یا خود سعید آذری تعمیم دهیم و نباید گفت در مورد اشخاص خاصی بوده است.
سرمربی تیم فوتبال ذوب آهن با گلایه از مسئولان باشگاه ذوب آهن اظهار داشت: امروز سر تمرین رفتم اما بازیکنان ملی پوش تیم حضور نداشتند و این امر در حالی اتفاق ‌افتاد که دو هفته پیش به تمام مسئولان گفته بودم ترتیبی اتخاذ کنند که بازیکنان ملی پوش که ساعت ۴ بامداد به تهران می‌رسند با پروازی به اصفهان بیایند تا آنها را برای تمرین روز قبل از بازی آماده باشند اما این اتفاق رخ نداد.
وی با بیان اینکه قرار شده است بازیکنان تیم با هیچ رسانه‌ای مصاحبه نکنند تصریح کرد: بازیکنان فقط با رسانه باشگاه مصاحبه می‌کنند و مصاحبه آنها در سایت باشگاه قرار می‌گیرد تا دیگر رسانه ها از آن مصاحبه ها استفاده کنند.
--------------------------------------------------**********************----------------------------------------------------------

پیروانی: عیار کی‌روش با شکست کره و ژاپن مشخص می‌شود

به گزارش ایمنا، غلام پیروانی در نشست خبری پیش از بازی ذوب‌آهن و نفت آبادان در جمع خبرنگاران پیرامون دیدار با ذوب‌آهن اظهار داشت: تیم‌های سپاهان و ذوب‌آهن همیشه تیم‌های خوب و قابل احترامی هستند که البته فکر کنم ذوب‌آهن امسال به خاطر مسائل مربوط به بودجه‌اش کمی به مشکل خورده است اما شیر همیشه شیر است و فردا بازی سختی برابر ذوب‌آهن خواهیم داشت.
وی پیرامون مشکلات تیم نفت آبادان گفت: هر تیم همیشه مشکلاتی دارد اما دلیل ندارد که به خاطر این مشکلات من از تیم بروم البته هرگاه خواستند من می‌روم چون اختیار باشگاه در دست آنها است.
سرمربی تیم فوتبال نفت آبادان با بیان اینکه تیم‌ها باید روی رده پایه خود سرمایه گذاری کنند خاطر نشان کرد: در تیم فجر که بودم هر سال خروجی داشتیم و بازیکنان شاخصی مانند اکبرپور و معدنچی به فوتبال ایران معرفی کردیم و تیم‌ها باید بدانند همیشه پول در اختیار آنها نیست و روزی می‌شود که به بازیکنان پایه خود احتیاج پیدا می کنند از این رو باید روی این رده سرمایه گذاری کنند تا در آینده به مشکل نخورند؛ برای مثال امسال سیاست باشگاه نفت این بود که پول زیادی برای خرید بازیکن ندهیم از این رو ۱۴ بازیکن جوان را از رده امید و جوانان به تیم اضافه کردم.
پیروانی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه نامزدی کفاشیان را در فدراسیون فوتبال چطور ارزیابی می‌کنید گفت: در دورانی که به عنوان سرمربی تیم ملی امید بودم آدمی صادق تر از کفاشیان ندیدم و من او را به عنوان یک شخص خداترس قبول دارم.
وی همچنین در مورد عملکرد کی‌روش در تیم ملی ایران اظهار داشت: همیشه تیم‌هایی نظیر قطر و بحرین را از پیش رو برداشته‌ایم و عیار کی‌روش زمانی مشخص می‌شود که بتوانیم تیم‌هایی نظیر کره جنوبی، ژاپن و استرالیا را از سر راه برداریم.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,442
ابراهیم زاده:دیدید نفرین شده ایم؟

138869hp2.jpg

سایت گل - سرمربی تیم فوتبال ذوب آهن اصفهان با بیان اینكه این تیم بیمار است، گفت: اگر نسخه ای كه من برای این بیمار پیچیده ام موثر نبود، دست باشگاه برای تغییرات كادر فنی باز است.
منصور ابراهيم‌زاده در نشست خبري پس از بازي تيم‌هاي ذوب آهن و فجر سپاسي اظهار داشت: ما در نيمه اول يك بازي نامتعادل انجام داديم اما در نيمه دوم توانستيم توپ و ميدان را در اختيار بگيريم و فرصت‌هاي زيادي براي گل ايجاد كنيم به طوري كه توانستيم با شوت محمد قاضي به گل برسيم. وي افزود: در ۵ دقيقه آخر ضريب اشتباه‌هاي تيم ذوب آهن بالا رفت و دفع ناقص فرشيد طالبي در ثانيه‌هاي آخر سبب شد كه تيم فجر به گل برسد.
ابراهيم‌زاده تصريح كرد: ما بايد ببينيم چه اتفاق‌هايي مي‌افتد كه در اين فصل در ثانيه‌هاي آخر معمولا گل تساوي را دريافت مي‌كنيم كه شايد يكي از عللش دلهره بازيكنان باشد.
وی ادامه داد: قبلا بحث نفرین شدن تیم را مطرح کرده بودم که بازی امروز به این مسئله صحه گذاشت. باید به این امر فکر کرد که به راستی چه اتفاقی در زمین رخ می‌دهد که در دقیقه ۹۳ گل می‌خوریم اما موقعیت‌های ما گل نمی‌شود. در هر حال به یاوری تبریک می‌گویم که تیم را خوب سازماندهی کرده ولی اکنون من باید به بازی با سپاهان فکر کنم.
وي گفت: بايد در اين دقايق باهوش باشيم و اشتباهات را كنار بگذاريم. اگر واقعا آرامش كامل را در تمام زمينه‌ها داشته باشيم، مي‌توانيم موفق شويم. سرمربي تيم فوتبال ذوب آهن گفت: به هر حال اين بازي تمام شده است و بايد به فكر بازي سخت روز جمعه در مقابل سپاهان باشيم.
ابراهيم زاده اظهار داشت: واقعا اين نتايج ضعيف در خور تيم پرآوازه ذوب آهن نيست و حتي براي بازيكنان ما نيز جالب نيست كه اين نتايج را كسب مي‌كنند. وي در پاسخ به اين سوال كه فكر نمي‌كنيد كه بايد يك تحول اساسي در تيم ذوب آهن انجام شود گفت: اگر منظورتان اين است كه مشكل من هستم و من بايد كنار بروم اين موضوع به مسئولان باشگاه ربط دارد و به هر حال بازيكنان توان‌شان همين قدر است و همان طور كه گفتم بايد به آرامش برسيم.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,442
هافبک ۷۰۰ میلیونی زیر پتو !

خلعتبری اگرچه که خودش دیگر مایل نبود در ذوب آهن بماند ولی تا زمانی که در این تیم پا به توپ می شد، شادابی را به تیمش تزریق می کرد و قدرت هجومی این تیم به معنی واقعی کلمه بالا بود.
ذوب آهن پس از اینکه موفق نشد خلعتبری را در تیمش حفظ کند، هوار محمد عراقی را به جمع بازیکنانش اضافه کرد و بنا داشت از او در پست خلعتبری استفاده کند اما...
حالا که ۱۵ هفته از رقابتهای لیگ برتر می گذرد اینگونه هافبک ۷۰۰ میلیونی(به زعم سایت شخصی هوار) در آخرین صندلی نیمکت ذوب آهن نشسته و به جای گل زدن و کمک به شرایط نا به سامان تیمش پتو روی خود کشیده است !

IMG_0042.JPG

.

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
هافبک ۷۰۰ میلیونی زیر پتو !

خلعتبری اگرچه که خودش دیگر مایل نبود در ذوب آهن بماند ولی تا زمانی که در این تیم پا به توپ می شد، شادابی را به تیمش تزریق می کرد و قدرت هجومی این تیم به معنی واقعی کلمه بالا بود.
ذوب آهن پس از اینکه موفق نشد خلعتبری را در تیمش حفظ کند، هوار محمد عراقی را به جمع بازیکنانش اضافه کرد و بنا داشت از او در پست خلعتبری استفاده کند اما...
حالا که ۱۵ هفته از رقابتهای لیگ برتر می گذرد اینگونه هافبک ۷۰۰ میلیونی(به زعم سایت شخصی هوار) در آخرین صندلی نیمکت ذوب آهن نشسته و به جای گل زدن و کمک به شرایط نا به سامان تیمش پتو روی خود کشیده است !

IMG_0042.JPG

.

محسن جان این فکر کنم مال یک هفته پیش باشه

البته برای بالا اومدن تایپیک خوبه (خاک نخوره)
-------------------------------------------------------------
کاسترو: بازی هیجان انگیزی بود، باز هم برای تماشای فوتسال به سالن می‌آیم

ایگور کاسترو که به سالن پیروزی اصفهان آمده بود تا داربی فوتسال اصفهان بین دو تیم فیروزصفه و گیتی پسند را تماشا کند در گفتگو با ایمنا پیرامون بازی گفت: بازی خوبی بود و من برای تماشای بازی و همچنین دیدن بازی چند تن از دوستان برزیلی ام مانند شاپا، دیگو و رافائل به سالن آمدم.
وی ادامه می‌دهد: در ۱۵ ثانیه پایانی بازی نتیجه بازی رقم خورد و بازی هیجان انگیزی را شاهد بودم و دوست دارم در آینده نیز به سالن بیایم و بازی‌های بیشتری را تماشا کنم.
مهاجم برزیلی ذوب آهن که از پرتاب بطری که به توپ برخورد کرد بسیار تعجب کرده بود با خنده در این مورد گفت: اتفاق خوبی نبود و جالب این بود که بطری دقیقا به توپ برخورد کرد و اگر بطری پرت نمی‌شد آن بازیکن ۱۰۰ درصد گل سوم را به ثمر رسانده بود.
ایگور کاسترو نظر خود را در مورد داربی روز جمعه فوتبال اصفهان بین دو تیم سپاهان و ذوب آهن اینگونه بیان کرد: در آن بازی می‌توانستیم برنده باشیم و یک بار نیز از حریف خود پیش افتادیم اما تمرکز لازم را در نیمه دوم نداشتیم و گل تساوی را دریافت کردیم.
وی در ادامه با بیان اینکه هنوز پول خود را از باشگاه ذوب آهن دریافت نکرده است اظهار داشت: من یک سری مشکلات در این رابطه با باشگاه ذوب آهن دارم اما من می‌خواهم تمرکز خود را روی فوتبال و بازی خود بگذارم و مطمئنم این مشکلات حل می‌شود و مدیرعامل پول تمام بازیکنان را پرداخت می‌کند.

بالا