کاپیتان سرخپوشان لیورپول معتقد است که با توجه به پیروزی اخیر این تیم مقابل شیاطین سرخ ، منچستریونایتد فشار زیادی را در صدر جدول احساس می کند
سایت گل: استیون جرارد کاپیتان لیورپول به منچستریونایتد هشدار داد که سرخپوشان مرسی ساید بعد از پیروزی 4-1 روز شنبه گذشته در استادیوم اولدترافورد مقابل قهرمان اروپا به کورس رقابت برسرقهرمانی در لیگ برتر بازگشته اند. هافبک ملی پوش لیورپول البته اعتقاد دارد که شیاطین سرخ همچنان شانس اول کسب این عنوان در پایان فصل محسوب می شوند ولی ممکن است شکست اخیراندکی از اطمینان قبلی آنها به کسب مقام قهرمانی کاسته باشد.
جرارد 28ساله گفت با توجه به اینکه لیورپول این تیم را شکست داده منچستریونایتد بیش از هرزمان دیگری فشارزیادی روی خود احساس می کند. جرارد در این مورد گفت:" ما اصلی ترین رقیب آنها هستیم و این شکست تاثیرمنفی زیادی روی بازیکنان آنها دارد. من به ندرت دراولدترافورد شکست خورده ام و من می دانم که این موضوع برای بازیهای بعدی آنها مشکل ساز خواهد شد. و برعکس به ما اعتماد به نفس بیشتری می دهد تا امیدوارانه رقابتها را دنبال کنیم."
جرارد در ادامه افزود:" هنوز راه سخت و زیادی تا پایان فصل داریم. یونایتد تیم فوق العاده ای دارد ولی ما می دانیم که می توانیم در کورس قهرمانی باشیم. من فکر می کنم ما هنوز شانس قهرمانی داریم. اگرچه فاصله زیادی بین دو تیم وجود دارد و بازیهای کمی تا پایان فصل باقی مانده است. ولی هر اتفاقی ممکن است رخ دهد و تا زمانیکه این امکان وجود دارد، ما همچنان مبارزه را ادامه خواهیم داد"