• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران لیورپول

mirbest32

Registered User
لایک‌ها
893
آکوئیلانی اصلا خیلی بازی نمیکرد برای تیم ، موقعی که بازی میکرد هم خیلی آش دهن سوزی نبود .
اگه به غصه خوردنه برای تورس باید افسوس خورد . سوارز هم نفهمیدم چی شد موندنی شد یا نه ...

مشکل اینجاست که اونو تو پست اختصاصیش بازی نمی دادن چون اونجا جرارد و لوکاس و تا شش ماه پیش میریلس و خیلی های دیگه هستند و بودند
سوارز موندنی شد...تورس هم که خدا بیامرزتش هنوز مصاحبشو فراموش نمی کنم ... یه پول پرست مسخره است.
فصل جدید تنها خرید خوب تیم بورینی از رمه

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
آکوئیلانی جز بازیکنایی بود که بنظرم حروم شد، میتونست خیلی بازیکن خوبی بشه اما مصدومیت و بدشانسی این موقعیت رو ازش گرفت

mirbest32

Registered User
لایک‌ها
893
آکوئیلانی جز بازیکنایی بود که بنظرم حروم شد، میتونست خیلی بازیکن خوبی بشه اما مصدومیت و بدشانسی این موقعیت رو ازش گرفت

کاملا موافقم ولی اگر بچه ها به خاطر داشته باشند بنیتز وقتی اونو آورد به لیورپول که کسانی مثل آلونسو، ماسکرانو، جرارد، لوکاس و خیلی های دیگه بودند هر بازیکنی هم نتونه در همون اوایل خودش رو تو یه تیم جا بندازه دیگه سخته بتونه خودشو اثبات کنه
به هر حال بودنش می تونست خیلی بهتر از جداییش باشه
براندون راجرز الان یه بازیکن اهل غنا رو در نظر گرفته برای پست هافبک دفاعی...فکر کنم می خواد 4-4-2 بازی کنه!

mirbest32

Registered User
لایک‌ها
893
18 آگوست اولین دیدار لیورپول در چارچوب مسابقات لیگ برتر جزیره با وست برمویچ آلبیون
برندن راجرز سرمربی لیورپول از هم اکنون قول پیروزی در بازی اول رو به هواداران لیورپول داده هر چند ترجیح داده که در مورد بازی دوم که بازی نفس گیری در برابر قهرمان دوره قبل منچستر سیتی خواهد بود فعلا اظهار نظری نداشته باشه
لیورپول در حال حاضر هیچ مصدومی نداره و تا شروع مسابقات هیچ بازی تدارکاتی دیگری برگزار نخواهد کرد...تیم دیروز از سفر کانادا برگشته و از فردا تمرینات ریکاوری آغاز خواهد شد
kitpage-preorder-home-2012.jpg

این هم تصویری از لباس اول تیم در فصل جدیده...بالاخره اسرائیلی ها بعد از 28 سال تبلیغ کارلزبرگ رو از لیورپول گرفتن!

• Like
Reactions: HoP

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
اگه اشتباه نکنم 1-2 ساله که استاندارد چارترد اسپانسر لیورپول هستش.

hamidjoon1366

Registered User
لایک‌ها
507
متاسفانه به لیورپول امسالم امیدی ندارم
هرچند نمیتونم تیم دیگری ر دوست داشته باشم

hamed171

Registered User
لایک‌ها
150
عشق ست لیورپول
دوستان لیورپول تیمی که رده 7 8 هم که باشه بازم منچسترو میبره

4058423

Registered User
لایک‌ها
1,873
آقا چرا تورس رو زیر سال میبرید !!! ؟ :blink:

کم برای باشگاه زحمت کشید ؟ سالی که دوم شدیم . به خاطر درخشش تورس نبود ؟ انصاف هم خوبه ها ! شما خودتون باشید . تیمی که پول بیشتری میده + تو لیگ قهرمانانم هست و ... رو انتخاب میکنید یا تیم دیگه رو ؟!!!

تورس بازیکن جوانیه . نمیتونست تو لیورپول با این اوضاع بمونه که تیم رو بیاره بالا ! هر فصل 1 سال داره پیر تر میشه !!! خلاصه اینکه زنده باد لیورپولللللللللللللل و عشق است تورسسسسسسسسسسسسسسسسسس خودم :D

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
آکوئیلانی همون بهتر که برگشت پیش خودمون واقعا حروم شد اگه رم نمیفروختش الان بهترین بازیکن ایتالیا بود
لیورپوله رافا بنیتز رو خیلی دوست داشتم خیلی جنگنده و مصمم بودن هچنین لیورپول زمانه اوون لامصب لقب پسر باد برازندش بود اونم حروم شد تو رئال یا بهتر بگم سیاهچال
ورزشگاه آنفیلد هم فوق العادن خیلی هم وحشتناکه

mirbest32

Registered User
لایک‌ها
893
ستاره هیرنوین به لیورپول پیوست
اسایدی هافبک هجومی توانای تیم هیرنوین که در فصل پیش 20 گل را برای این تیم به ثمر رساند طی قرار دادی 4 ساله به لیورپول پیوست
730012-9372836-640-360.jpg

خریدهای لیورپول در این فصل خوب بوده ولی باز هم در قیاس با منچستر که یک خرید بزرگ داشته عقب هستیم
امیدوارم مذاکرات با کاوانی به نتیجه مطلوب برسه...باور کنید از فان پرسی هم بهتره!

mirbest32

Registered User
لایک‌ها
893
سلام دوستان...امروز لیگ جزیره رسما شروع میشه
ساعت 18:30 به وقت ایران لیورپول با وست برومویچ آلبیون در ورزشگاه حریف بازی داره
ترکیب برندن روجرز هنوز هم 4-4-2 است و مثل این که نمی خواد از 3 مهاجم استفاده کنه...مهمتر این که بورینی رو به کارول ترجیح داده

من به برد لیورپول در بازی اول خیلی امید دارم

mirbest32

Registered User
لایک‌ها
893
طبق گفته مدیر باشگاه لیورپول می تونه 25 میلیون پوند دیگر خرید داشته باشه که با احتساب این بودجه و خرید های قبلی مبلغی حدود 60 میلیون پوند حاصل میشه...
به نظرم تیم می تونست به جای 5 بازیکن جوون 3 بازیکن مطرح رو خریداری کنه...
179664_hp.jpg197801_hp.jpg

یکی از دو خرید احتمالی لیورپول در فصل جدید می تونه گاستون یا شاهین باشه...البته به نظرم شاهین گزینه بهتری برای خط میانی آشفته تیمه و می تونه کمک خوبی برای جرارد باشه
در ضمن دنیل اگر هم قراردادش رو 2 سال دیگه تمدید کرد...

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
J. Reina
G. Johnson
M. Škrtel
D. Agger
José Enrique
Lucas Leiva
S. Gerrard
J. Allen
L. Suarez
S. Downing
F. Borini

یه هافبک خوب در کنار جرارد میخواهیم و یه مهاجم نوک خوب . ببینیم اینایی که خریدن جواب میدن یا نه ... درکویت رو الکی الکی رد کردن رفت .
به سوارز خیلی امید دارم که یه روزی یه مهاجم نوک 6 دانگ بشه .

زنده باد ...
155.png

mirbest32

Registered User
لایک‌ها
893
آره حرفت رو قبول دارم هزار درصد ولی به نظرم دفاع چپ هم می خویم...این خوزه انریکه اصلا به درد نمی خوره...
هزینه کردن 11 میلیون برای خریدش از نیوکاستل از اون دیوونگی های معروف بود!!!

Last edited:

hamidjoon1366

Registered User
لایک‌ها
507
ایشلله امروز لیورپول ببره و با برد شروع کنیم
باید امیدوار باشیم امسال سال ما باشه. اگر مربیمون مربی خوبی باشه. من که هنوز هیچ شناختی ازش ندارم
بازیکانمونم ایشالله خوب از اب در بیان
و ارزوی اخر: ای کاش کاپیتان جرارد هیچ وقت از تیم نره حتی اگه روزی خدای نکرده رفتیم دسته پایینتر

mirbest32

Registered User
لایک‌ها
893
ایشلله امروز لیورپول ببره و با برد شروع کنیم
باید امیدوار باشیم امسال سال ما باشه. اگر مربیمون مربی خوبی باشه. من که هنوز هیچ شناختی ازش ندارم
بازیکانمونم ایشالله خوب از اب در بیان
و ارزوی اخر: ای کاش کاپیتان جرارد هیچ وقت از تیم نره حتی اگه روزی خدای نکرده رفتیم دسته پایینتر

جرارد وفادارترین بازیکن تاریخ فوتبال دنیاست...اگر می خواست بره سه فصل پیش پیشنهاد 65 تایی رئال رو قبول می کرد
غیر ممکنه بره خیالت راحت حمید جون

hamidjoon1366

Registered User
لایک‌ها
507
جرارد وفادارترین بازیکن تاریخ فوتبال دنیاست...اگر می خواست بره سه فصل پیش پیشنهاد 65 تایی رئال رو قبول می کرد
غیر ممکنه بره خیالت راحت حمید جون

ایشالله
من اگر روزی جرارد از لیورپول و محرم نویدکیای عزیز از سپاهان برند دیگه فوتبال برام ارزشی نداره:(

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
J. Reina
G. Johnson
M. Škrtel
D. Agger
José Enrique
Lucas Leiva
S. Gerrard
J. Allen
L. Suarez
S. Downing
F. Borini

یه هافبک خوب در کنار جرارد میخواهیم و یه مهاجم نوک خوب . ببینیم اینایی که خریدن جواب میدن یا نه ... درکویت رو الکی الکی رد کردن رفت .
به سوارز خیلی امید دارم که یه روزی یه مهاجم نوک 6 دانگ بشه .

زنده باد ...
155.png

محسن جان مگه طرفدار سیتی نبودی؟!:blink: :دی

mirbest32

Registered User
لایک‌ها
893
برای بازی اول بسیار بد بود
وست بمویچ تیمی به نظر نمیومد که بتونه ببره ولی بد هم برد
ناچاریم امیدوار باشیم به آینده
رافائل کجایییی؟؟؟؟:(

بالا