Ali_softcenter
Registered User
الان شما هواداران من سیتی هستید؟ :blink: محسن جان شوما مگه بارسایی نیستی؟
بعضی ها مثل من انتی یونایتد هستن علی جون:دی
بارسلونا تیم اول و آخرمه . تو لیست تیمهای داخلی و خارجی مورد علاقم بقیه تیمها با فاصله خاصی قرار گرفتن :happy:
من تو انگلیس از قدیم و ندیم آرسنال و لورپول رو دوست داشتم ، دارم و خواهم داشت (اینجا بحث هواداریه). جدیدا بازیهای من سیتی ، تاتنهام رو هم نگاه میکنم . خصوصا اگه این 4 تا تیمی که نام بردم با همدیگه یا با من یونایتد بازی داشته باشن .
ایتالیا هم یه سرکی میکشیم .... کلا تفریح ما همین شنبه و یکشنبه هست دیگه :goatee:
به نظرت بده ؟:blush:
.
دارم برات :دی
من همیشه میلانو دوس داشتم( البته طرفدارش نبودم چون وان هارت وان یونایتد :دی )
تازه یه پنالتی هم جو هارت گرفت !
اما خب 1 امتیاز اختلاف چیزی نیست . منچستر هم همه بازیها رو نمیتونه ببره .
محسن جان جز فینال اتحاد تنها بازی نسبتا سخت ما با اورتون اونم تو الدترافورد هست ولی سیتی هنوز بازی های سختش مونده
درسته تو 10 هفته ی باقیمونده بازیهای سیتی سخت تره مشخصا بازی با آرسنال و چلسی .
ولی لیگ انگلیس تیمها واقعا میجنگن و چیزی مشخص نیست خصوصا که تیم شما هم امسال نوسانش زیاده .
بازی رودر رو من یو _ من سیتی که دو هفته مونده به پایان رقابتها و به میزبانی سیتی برگزار میشه رو فراموش نکن
بازی آخر هم در نوع خودش جالبه سیتی میزبانه کوئیک پارک رده 18 امی و شما مهمان ساندرلند رده هشتمی !
اون بازی رودر رو فکر میکنم تکلیفو مشخص کنه .
.
در ابتدا خواهش میکنم من یو نگو:دی
بله متاسفانه بخاطر مصدومیت ها ما این فصل خیلی ضرر کردیم
برای همین منم به اون بازی میگم فینال اتحاد :دی
لکن چرا ؟
دوست داری اسم تیمت کامل برده بشه یا دلیل دیگه ای داره ؟
"فینال اتحاد"و خوب اومدی !
.
واقعا شرم آوره که بازیکنی مث بالوتلی باید تو ترکیب اصلی باشه و هر هفته هم دردسر درست کنه! دیشب باید تو 15 دقیقه اول با کارت قرمز مستقیم اخراج می شد! داور ندید یا نخواست ببینه رو نمی دونم اما از همون ابتدای بازی معلوم بود او اخراج میشه و این رو به برادرم هم گفتم! او در من سیتی اصلا راحت نیست در اینتر هم نبود! او یه یاغی به تمام معناست!! خیلی دوست دارم بدونم کی و چطوری می خواد این یاغی رو رام کنه!من سیتی تو زمین آرسنال با گل دقیقه 87 باخت و شانس من یو برای قهرمانی زیادتر شد .
بازی بالوتلی که مثل همیشه چیز خاصی نداشت فقط یه سری کارهای عجیب غریب که آخرشم اخراج شد .
حضور توز هم بعد از مدتها جالب توجه بود . بازیکنی که گفته بود مانچینی با من مثل یه سگ رفتار کرد و دیگه بر نمیگردم !
کل من سیتی اگه یه مهاجم درست و درمون کنار آگرو داشت اینقدر لنگ بالوتلی نمیشد . امروزم اگه توز بجای بالوتلی بازی میکرد خیلی موثر تر بود .
.
واقعا شرم آوره که بازیکنی مث بالوتلی باید تو ترکیب اصلی باشه و هر هفته هم دردسر درست کنه! دیشب باید تو 15 دقیقه اول با کارت قرمز مستقیم اخراج می شد! داور ندید یا نخواست ببینه رو نمی دونم اما از همون ابتدای بازی معلوم بود او اخراج میشه و این رو به برادرم هم گفتم! او در من سیتی اصلا راحت نیست در اینتر هم نبود! او یه یاغی به تمام معناست!! خیلی دوست دارم بدونم کی و چطوری می خواد این یاغی رو رام کنه!
مانچینی از ستاره هاش نتونست استفاده کنه! همه ستاره ها مث یه بازیکن معمولی شدن! نصری، میلنر، ژکو و... فقط سیلوا و آگرو خیلی خوب بازی می کردن که اونها هم کم آوردن!
این تیم نیاز به یک مربی کاریزماتیک داره! بعید می دونم فصل بعد مانچینی در این تیم بمونه!
فکر نمیکنی روزهای خوب مانچینی رو یه مقدار فراموش کرده باشی ؟
کی فکرشو میکرد که من سیتی امسال از اول بازیها بیاد صدر و این همه هفته اون بالا بمونه ؟ اونم در حضور مدعیان صاحب نام .
اگه بحث داشتن بازیکنای خوب مطرحه فکر میکنم تاتنهام دست کمی از من سیتی نداشته باشه یا چلسی ... . بعلاوه اینکه بازیکنهای من سیتی مدت زیادی نیست کنار هم بازی میکنن . چون مدتها سیتی صدر جدول بوده فکر میکنن حالا که صدر رو از دست داده این از ضعف مانچینیه . بنظرم مانچینی این فصل عالی کار کرد حتی اگه دوم بشه . که همین هم نتیجه ی کمی نیست ولی خب نمیدونم رؤسای سیتی هم همین نظرو دارن یا نه ؟!
در مورد بالوتلی نمیدونم کجا بود که خوندم یه نفر گفته بود "کارهایی که بالوتلی میکنه برای جلب توجه هست" . فکر میکنم درست گفته بود ، حرکتهای عجیب و غریبش داخل و خارج از زمین ؛ از ویراژ دادن با فِراریش یا رفتنش به ایتالیا و ... .
مانچینی گفته بود من مدام با بالو صحبت میکنم ولی اگه هر روز این کار رو انجام بدم خودم به یه مشاور احتیاج پیدا میکنم :lol:
دیشب تعویضش کرد داشت قدم زنان میومد بیرونمانچینی نتونست تحمل کنه اومد کنار خط داد و هوار کرد سرش ، بالو هم 10% به سرعت راه رفتنش اضافه کرد
باید مثل یه سگ بیمار سال دیگه از باشگاه پرتش کنن بیرون (یه چی تو مایه های توز!) چون از نظر فنی هم واقعا در حدی نیست که بشه بهش دل خوش کرد .
فقط دلم برا مانچینی میسوزه که یه مهاجم درست و حسابی نداره ، ثابت کرده که مربی بزرگیه ؛ حماسه دور رفت:
.
این مهم هست که تیم چطور بسته بشه و چطور شروع کنه لیگ رو! الان این تیم من سیتی وقتی بسته شد همه عالم و آدم ازش می ترسید! همه می دونستن که این تیم برای قهرمانی بسته شده و امید اول نباشه امید دوم قهرمانی هست! و این دقیقا چیزی بود که در بازیکنای این تیم وجود داشت! همه بازیکنایی که جذب این تیم شده بودن فقط به خاطر قهرمانی اومدن تو این تیم و نتایجی که در ابتدای فصل گرفت خیلی هم دور از ذهن نبود!
اما می رسیم به نیم فصل و بعد از اونه که کار مربی تازه شروع میشه! و اینجاست که مانچینی نشون میده هیچ چی بارش نیست :دی من به شخصه به عنوان مربی بزرگ و کلا چیزی که در کرده اصن قبولش ندارم! سه فصل قهرمانیش با اینتر هم به خاطر آشفته بازار سری آ بود!!!
مانچینی همیشه جلوی آرسنال تیم مدافع بوده! این خیلی ضایع هست خب :دی
بالوتلی هم دچار خود بزرگ بینی شده شدیدا! :دی و مانچینی بعد بازی گفته فصل بعد دیگه تو منچستر نیست!!!
کلا خیلی خره! :دی
حالا زیاد عجله نکن !
بزار بازی با من یو ببینیم چی میشه ، یه وخ پشیمون شدی !
.
کی فکرشو میکرد که من سیتی امسال از اول بازیها بیاد صدر و این همه هفته اون بالا بمونه ؟ اونم در حضور مدعیان صاحب نام .
اگه بحث داشتن بازیکنای خوب مطرحه فکر میکنم تاتنهام دست کمی از من سیتی نداشته باشه یا چلسی ... . بعلاوه اینکه بازیکنهای من سیتی مدت زیادی نیست کنار هم بازی میکنن . چون مدتها سیتی صدر جدول بوده فکر میکنن حالا که صدر رو از دست داده این از ضعف مانچینیه . بنظرم مانچینی این فصل عالی کار کرد حتی اگه دوم بشه . که همین هم نتیجه ی کمی نیست ولی خب نمیدونم رؤسای سیتی هم همین نظرو دارن یا نه ؟!
در مورد بالوتلی نمیدونم کجا بود که خوندم یه نفر گفته بود "کارهایی که بالوتلی میکنه برای جلب توجه هست" . فکر میکنم درست گفته بود ، حرکتهای عجیب و غریبش داخل و خارج از زمین ؛ از ویراژ دادن با فِراریش یا رفتنش به ایتالیا و ... .
مانچینی گفته بود من مدام با بالو صحبت میکنم ولی اگه هر روز این کار رو انجام بدم خودم به یه مشاور احتیاج پیدا میکنم :lol:
دیشب تعویضش کرد داشت قدم زنان میومد بیرونمانچینی نتونست تحمل کنه اومد کنار خط داد و هوار کرد سرش ، بالو هم 10% به سرعت راه رفتنش اضافه کرد
باید مثل یه سگ بیمار سال دیگه از باشگاه پرتش کنن بیرون (یه چی تو مایه های توز!) چون از نظر فنی هم واقعا در حدی نیست که بشه بهش دل خوش کرد .
فقط دلم برا مانچینی میسوزه که یه مهاجم درست و حسابی نداره ، ثابت کرده که مربی بزرگیه ؛ حماسه دور رفت:
.
.
تو بعضی از لیگها پول کاری از پیش نمیبره ولی تو لیگ جزیره انگار پول کارسازه
چلسی و حالا من سیتی ... همه به دید انکار به این تیم نگاه میکردن ولی نتایج من سیتی جای شک و شبهه ای باقی نمیگذاره . امیدوارم همیشه موفق باشه و امسال هم کار رو یکسره کنه و جامو بگیره . تازه لیگ اروپا هم هست .
عاشق سیلوا و نصری هستم . یه موقعی بارسا میخواست نصری رو بخره ... ایشالا سالهای بعد .