• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران منچستر سیتی

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
یه بازیکنی هست که همه ی هافبکهای دفاعی باید بیان پیشش شاگردی ...

Yaya-Toure-Manchester-City-vs-Newcastle_2760938.jpg

Newcastle 0 - 2 Man City​

man c.jpg

.

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
یه سوالی که این روزا ذهن منو مشغول کرده اینه که چرا سرمایه دارهای خارجی انقدر به لیگ انگلستان علاقه مندن و توش سرمایه گذاری می کنن؟ چه جذابیتی براشون داره که لیگ های اسپانیا، ایتالیا یا آلمان ندارن؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
پولی که در لیگ انگلیس در میارن خیلی بیشتره

و اینکه لیگ انگلیس اجازه حضور سرمایه گذار خارجی رو میده اما لیگهای المان و اسپانیا مقررات سختگیرانه ای تری دارند.

البته احتمالا از سال بعد با وضع قوانین جدید اتحادیه اروپا کار برای تیمهایی که میلیونی خرج میکنن. مثل سیتی , چلسی و امثالهم سخت میشه

چون تیمهای دیگه دارن فشار میارن که باید جلوی این خرید و فروشهای میلیونی میلیونی گرفته بشه و پلاتینی در راس این قضیه خیلی داره روش کار میکنه که ستاره ها تو یه تیم جمع نشن.

مثلا یکی مثل پرز یا رومن یا مالک سیتی نتونه با پول ستاره های تیمهای دیگه رو بخره و جمع کنه تو تیمش.

=============

یه نکته مهمی که جا انداخته شد اینه که با وضع قوانین جدید مالک تیم نمیتونه از خارج از باشگاه و سیستم فوتبالی پول تزریق کنه به تیم. مثلا مالک یه تیم نمیتونه پولی که از چاه های نفتش بدست میاره رو بریزه تو حلق تیم.

در ضمن رئال مادرید اشتباه عنوان شد که من عذر خواهی میکنم از دوستان رئالی.

Last edited:

Javad-ht

Registered User
لایک‌ها
560
البته احتمالا از سال بعد با وضع قوانین جدید اتحادیه اروپا کار برای تیمهایی که میلیونی خرج میکنن. مثل سیتی , چلسی , رئال مادرید سخت میشه

چون تیمهای دیگه دارن فشار میارن که باید جلوی این خرید و فروشهای میلیونی میلیونی گرفته بشه و پلاتینی در راس این قضیه خیلی داره روش کار میکنه که ستاره ها تو یه تیم جمع نشن.

مثلا یکی مثل پرز یا رومن یا مالک سیتی نتونه با پول ستاره های تیمهای دیگه رو بخره و جمع کنه تو تیمش.

رئال اگه بازیکنی میخره از بودجه خود باشگاه میخره و هر مدل قانونی هم بزارن نمیتونن جلوی خرید ستاره توسط رئال رو بگیرن.واقعا خیلی جالبه بیای رئال رو در کنار چلسی و من سیتی قرار بدی!!!!!
رئالی که پرسودترین و پردرآمدترین باشگاه فوتبال تو دنیاست رو بزاری کنار من سیتی که این چند فصله خدا میدونه چند ده (یا شاید هم چند صد) میلیون دلار ضرر کرده!
البته رئال از وقتی خوزه اومده دست از عادت قبلی برداشته و هیچ بازیکنی با قیمت نجومی نخریده!
برخلافش بارسا پارسال 2 تا بازیکن رو 80 میلیون یورو (اگه اشتباه میکنم تصحیح کنید) خرید و امسال هم تو اخبار بود که 100 میلیون یورو برای خرید ستاره ها بودجه کنار گذاشته.
قانونی که یوفا داره اجرا میکنه به ضرر تیمهایی هست که ساختار اقتصادی درستی ندارن.چند روز پیش گل یه مقاله راجع به میلان نوشته بود که جالبه اونا هم با پول شخصی برلوسکونی دارن سر میکنن.
--------------------------------
راجع به من سیتی هم من بازیهاشون رو تو لیگ برتر دیدم واقعا عالی بازی میکنن و به نظرم مستحق قهرمانی هستن.بازیکنهای عالی دارن و واقعا هم خوب بازی میکنن.
امیدوارم سال دیگه تو اروپا هم بتونن مثل لیگ بازی کنن تا بازیهای جذابتری تو چمپیونزلیگ شاهد باشیم.

Realmadrid C.F

Registered User
لایک‌ها
19
پولی که در لیگ انگلیس در میارن خیلی بیشتره و اینکه لیگ انگلیس اجازه حضور سرمایه گذار خارجی رو میده اما لیگهای المان و اسپانیا مقررات سختگیرانه ای تری دارند. البته احتمالا از سال بعد با وضع قوانین جدید اتحادیه اروپا کار برای تیمهایی که میلیونی خرج میکنن. مثل سیتی , چلسی , رئال مادرید سخت میشه چون تیمهای دیگه دارن فشار میارن که باید جلوی این خرید و فروشهای میلیونی میلیونی گرفته بشه و پلاتینی در راس این قضیه خیلی داره روش کار میکنه که ستاره ها تو یه تیم جمع نشن. مثلا یکی مثل پرز یا رومن یا مالک سیتی نتونه با پول ستاره های تیمهای دیگه رو بخره و جمع کنه تو تیمش.
دوست عزیز اطلاعات ندارین ، خواهشا رئال مادرید رو با چلسی یا سیتی مقایسه نکن.... !! در حال حاظر رئال به لطف اسپانسر ، فروش لباس ، پخش تلویزیونی و افکار ناب پرز { مثلا ساخت... } ، با اختلاف پردرآمد ترین باشگاه جهان هست ، حتی فصل پیش که فقط یک جام حذفی کسب کرده با تیم دوم در لحاظ درآمد ( بارسلونا ) که CL و لالیگا رو برده بود ، حدود 35 میلیون یورو اختلاف درآمد وجود داشته .....این فصل هم که قطعا با توجه به ناکامی بارسا و کسب لالیگا توسط رئال مادرید این فاصله درآمدی بیشتر خواهد شد....
به هر حال طبق اعلام رسمی سایت رئال مادرید فصل گذشته رئال 480 میلیون یورو درآمد داشته که 40 میلیون یورو سود خالص نصیب باشگاه شده ، برای این فصل درآمد بالای 500 میلیون پیش بینی شده ...

البته احتمالا از سال بعد با وضع قوانین جدید اتحادیه اروپا کار برای تیمهایی که میلیونی خرج میکنن. مثل سیتی , چلسی , رئال مادرید سخت میشه
قانون فیرپلی اقتصادی یوفا یا در واقع هزینه برابر با درآمد ...
امیدوارم هر چه سریعتر این قانون به اجرا در بیاد چون در این صورت تیمهایی مثل سیتی و یا چلسی نمیتونن خرید آنچنانی داشته و در عوض رئال به کمک این قانون قوی و قویتر خواهد شد زیرا : "هزینه = درآمد" که عملا منچسترسیتی و تیمهایی از این شکل رو از بازار نقل و انتقالات بیرون میکنه و رئال آسون تر خریدهای مورد نیازش رو انجام میده .

رئال مادرید پردرآمدترین باشگاه جهان

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
رئال اگه بازیکنی میخره از بودجه خود باشگاه میخره و هر مدل قانونی هم بزارن نمیتونن جلوی خرید ستاره توسط رئال رو بگیرن.واقعا خیلی جالبه بیای رئال رو در کنار چلسی و من سیتی قرار بدی!!!!!
رئالی که پرسودترین و پردرآمدترین باشگاه فوتبال تو دنیاست رو بزاری کنار من سیتی که این چند فصله خدا میدونه چند ده (یا شاید هم چند صد) میلیون دلار ضرر کرده!
البته رئال از وقتی خوزه اومده دست از عادت قبلی برداشته و هیچ بازیکنی با قیمت نجومی نخریده!
برخلافش بارسا پارسال 2 تا بازیکن رو 80 میلیون یورو خرید و امسال هم تو اخبار بود که 100 میلیون یورو برای خرید ستاره ها بودجه کنار گذاشته.
قانونی که یوفا داره اجرا میکنه به ضرر تیمهایی هست که ساختار اقتصادی درستی ندارن.چند روز پیش گل یه مقاله راجع به میلان نوشته بود که جالبه اونا هم با پول شخصی برلوسکونی دارن سر میکنن.
راجع به من سیتی هم من بازیهاشون رو تو لیگ برتر دیدم واقعا عالی بازی میکنن و به نظرم مستحق قهرمانی هستن.بازیکنهای عالی دارن و واقعا هم خوب بازی میکنن.
امیدوارم سال دیگه تو اروپا هم بتونن مثل لیگ بازی کنن تا بازیهای جذابتری تو چمپیونزلیگ شاهد باشیم.

البته شما درست میگی. من یه چیزی رو یادم رفت این بود که درامد از خارج از سیستم فوتبالی نمیتونه بیاد تو سیستم. دقیقا کاری که سیتی و چلسی دارن میکنن. رئال خرج های سنگین میکنه اما درسته , نسبت به این 2 تا تیم سطحش خیلی پایین تر هست تو این قضیه. وگرنه من منکر خرید ستاره نشدم. هم رئال هم میلان هم بارسا هم بقیه تیمها حق دارن ستاره بخرن اما با سیستم فوتبالی نه با پول چاه های نفت :)

پرز که میدونی برج سازه. البته برنامه های اقتصادی زیادی برای رئال داره که از اون جمله ها همون قضیه خرید زمینهای اطراف باشگاه و راه اندازی کمپ و اینهاست
اما خب با وضع این قوانین دیگه خود پرز اگه فرضا بخواد از برج سازیش توی تیم تزریق کنه اجازه بهش داده نمیشه. البته با اون مدیریت خوب اقتصادی پرز بعید میدونم کار رئال به اینجاها برسه. پرز واقعا مدیر اقتصادی خوبیه.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
برخلافش بارسا پارسال 2 تا بازیکن رو 80 میلیون یورو (اگه اشتباه میکنم تصحیح کنید) خرید و امسال هم تو اخبار بود که 100 میلیون یورو برای خرید ستاره ها بودجه کنار گذاشته.

دوست من حق با شماست

تصحیحش کردم.

در خوب بازی کردن سیتی شکی نیست. مساله اینجاست که سیتی چطوری سیتی شد. الان رئال هم خوب بازی میکنه. بارسلون هم خوب بازی میکنه. اما این تیمها پشتشون کلی تاریخ هست. نه با دلار های نفتی...
الان منم پولدار باشم
رونالدو رو بخرم. اوزیل رو بخرم. کاسیاسو بخرم. از اون طرف هم مسی رو بخرم. ژاوری رو بخرم. پیکه رو بخرم. بعد پپ یا مورینیو رو هم میذارم روی تیم

خود بخود تیم من خوب بازی میکنه.

مساله اینجاست که این تیمها دارن بازار نقل و انتقالات رو خراب میکنن. مثلا همین سیتی 50 میلیون پوند پیشنهاد داده برای بیل. خب اگه قراره برای بیل 50 میلیون پوند بدن. برای رونالدو و مسی باید 500 میلیون پوند قیمت بذارن
اینطوری قیمت بازیکنا داره همینطوری الکی میره بالا

چرخه اقتصادی فوتبال هم تا جایی قدرت داره. الان شما ببین چند تا باشگاه اسپانیایی در معرض خطر ورشکستگی و ناتوانی در پرداخت حقوق بازیکناشون هستند

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
حمله به قهرمانی ...

کاش میشد تو رو تو لباس دیگه ای دید ...

1336314376_extras_mosaico_noticia_1_g_0.jpg

.

Javad-ht

Registered User
لایک‌ها
560
دوست من حق با شماست

تصحیحش کردم.

در خوب بازی کردن سیتی شکی نیست. مساله اینجاست که سیتی چطوری سیتی شد. الان رئال هم خوب بازی میکنه. بارسلون هم خوب بازی میکنه. اما این تیمها پشتشون کلی تاریخ هست. نه با دلار های نفتی...
الان منم پولدار باشم
رونالدو رو بخرم. اوزیل رو بخرم. کاسیاسو بخرم. از اون طرف هم مسی رو بخرم. ژاوری رو بخرم. پیکه رو بخرم. بعد پپ یا مورینیو رو هم میذارم روی تیم

خود بخود تیم من خوب بازی میکنه.

مساله اینجاست که این تیمها دارن بازار نقل و انتقالات رو خراب میکنن. مثلا همین سیتی 50 میلیون پوند پیشنهاد داده برای بیل. خب اگه قراره برای بیل 50 میلیون پوند بدن. برای رونالدو و مسی باید 500 میلیون پوند قیمت بذارن
اینطوری قیمت بازیکنا داره همینطوری الکی میره بالا

چرخه اقتصادی فوتبال هم تا جایی قدرت داره. الان شما ببین چند تا باشگاه اسپانیایی در معرض خطر ورشکستگی و ناتوانی در پرداخت حقوق بازیکناشون هستند

آره خوب.درست میگی.
پاری سن ژرمن هم به من سیتی اضافه شده و فصل پیش هم پاستوره رو 40 و خورده ای میلیون یورو خرید که به نظرم پولیه که باید برای یه ستاره پرداخت بشه و نه یه بازیکن آینده دار.این فصل هم دست گذاشته رو کاکا و هیگی که امیدوارم هیچ کدوم رو نتونه بخره.
یا همین کوئنت رائو که همه متفق القول هستن 30 میلیون نمیارزه ولی چون چلسی یه پیشنهاد خوب براش داده بود رئال مجبور شد اینقدر بابتش پول بده.
در هر صورت به نظرم قانون خوبیه مخصوصا برای تیمهایی مثل رئال،منچستر،بارسا،بایرن و بقیه باشگاههایی که سود ده هستن.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
یه سوالی که این روزا ذهن منو مشغول کرده اینه که چرا سرمایه دارهای خارجی انقدر به لیگ انگلستان علاقه مندن و توش سرمایه گذاری می کنن؟ چه جذابیتی براشون داره که لیگ های اسپانیا، ایتالیا یا آلمان ندارن؟

در مورد آلمان اونجا یک قانونی وجود داره در مورد تیم های آلمانی که 51 درصد سهام باشگاه دست هوادارها می مونه و کسی نمی تونه مالک یک باشگاه باشه و براش پول خرج کنه حتی باشگاههایی که مال شرکت های بزرگ خصوصی مثل فولکس واگن یا شرکت داروسازی بایر هستن هم به صورت هیئت امنایی اداره میشن و باشگاه فقط می تونه از طریق درامدهای خودش پول خرج کنه

و این قانون باعث شد که در دهه قبل تیم های آلمانی در نقل و انتقالات از لیگ های دیگه و مخصوصا باشگاههای انگلیسی عقب بیفتن که مالکان خصوصی داشتن و مثل ریگ پول خرج می کردن.

ولی اگر این قوانین جدید اتحادیه اروپا از سال دیگه اجرا بشه به نفع تیم های آلمانی خواهد بود و ارزش کارشون مشخص خواهد شد چون باشگاهها همه مستقل هستند از نظر منابع مالی.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
در مورد آلمان اونجا یک قانونی وجود داره در مورد تیم های آلمانی که 51 درصد سهام باشگاه دست هوادارها می مونه و کسی نمی تونه مالک یک باشگاه باشه و براش پول خرج کنه حتی باشگاههایی که مال شرکت های بزرگ خصوصی مثل فولکس واگن یا شرکت داروسازی بایر هستن هم به صورت هیئت امنایی اداره میشن و باشگاه فقط می تونه از طریق درامدهای خودش پول خرج کنه

و این قانون باعث شد که در دهه قبل تیم های آلمانی در نقل و انتقالات از لیگ های دیگه و مخصوصا باشگاههای انگلیسی عقب بیفتن که مالکان خصوصی داشتن و مثل ریگ پول خرج می کردن.

ولی اگر این قوانین جدید اتحادیه اروپا از سال دیگه اجرا بشه به نفع تیم های آلمانی خواهد بود و ارزش کارشون مشخص خواهد شد چون باشگاهها همه مستقل هستند از نظر منابع مالی.

البته بازیهای لیگ المان خیلیاشون قشنگ هستند . چون تیمها همشون قدرتمندن. اینطوری نیست یکی در قله باشه و یکی در کف. بازیهاشون خیلی کم میشه که یه طرفه بشه.

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
راسته که یحیی توره جایزه بهترین بازیکن زمین رو در بازی با نیوکاسل نگرفته؟ میگن یه شیشه مشروب بوده.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من بازی رو ندیدم اما از چند جا خودنم که قبول نکرده. البته چیزی که من شنیدم این بوده که جایزه نبوده. تعارف همبازیش بوده.

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
عجب سالی بود امسال و عجب بازی شد بازی آخر من سیتی :wacko:

به نظر من مانچو باید راحت تر من سیتی رو قهرمان میکرد من یونایتد آرسنال چلسی تاتنهام سطح خیلی پایین تری از نظر بازیکن حداقل از نظر اسمی داشتند

مبارکشون باشه :دی

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
معتقدم پول قهرمانی نمیاره حالا هر چقدرم عرب ها پول آورده باشن به سیتی...
مانچو نشون داد مربی خوبیه و میتونه...

قهرمانی امسال حق سیتی بود! قبول کنید!!!

با اینکه امثال چند بازیکن از ما دزدیدین ولی...

تبریک به طرفداران سیتی...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
عجب سالی بود امسال و عجب بازی شد بازی آخر من سیتی :wacko:

به نظر من مانچو باید راحت تر من سیتی رو قهرمان میکرد من یونایتد آرسنال چلسی تاتنهام سطح خیلی پایین تری از نظر بازیکن حداقل از نظر اسمی داشتند

مبارکشون باشه :دی

تبریک میگم به دوستداران سیتی

راستش بازی رو ندیدم. اما اینطوری که پیداست گلهای سیتی دقایق اخر زده شده. هم تو این فروم و هم تو سایتهای خارجی که دارم کامنتها رو میخونم اکثرا میگن که وقت اضافه و کمک داور دوم مشکوک هستند.
بخصوص در لحظه اخر و اطمینان از تساوی بولتون.

نمیدونم. خدا میدونه و خودشون.

به هر حال مبارکتون باشه.

تیم ما باید از اون روزی که 8 امتیاز جلو افتاده بود دقت بیشتری میکرد اما خب دیگه قسمت اینطوری بود.
سیتی هم امسال تیم خیلی خوبی بود. امیدوارم فصول بعد هم قدرت خودشون رو حفظ کنند.

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
آقا تبریک از صمیم قلب.
واقعا خوشحال شدم از دیدن قهرمانی من سیتی.نه این که با من یونایتد مشکل داشته باشم ولی واقعا بی انصافی بود این همه طرفدار متعصب که این همه سال رو از لیگ 67-68 صبر کردن و منتظر همچین روزی بودن دست خالی بمونن.
خیلی خیلی خوشحال شدم.
مبارکتون باشه.
mancity.jpg

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
تبریک میگم به دوستداران سیتی

راستش بازی رو ندیدم. اما اینطوری که پیداست گلهای سیتی دقایق اخر زده شده. هم تو این فروم و هم تو سایتهای خارجی که دارم کامنتها رو میخونم اکثرا میگن که وقت اضافه و کمک داور دوم مشکوک هستند.

به هر حال مبارکتون باشه.

راجع به وقت اضافه که کلا حرفی نیست چون 5دقیقه کم هم گرفت! حساب کردم 6-7دقیقه شد فقط همون اخراج...
کمک داور دوم هم کاره ای نبود ... تو اخراج هم بهش گفت که توز رو زده ... البته قبلش توز شیطنتی هم کرد...

بالا