البته احتمالا از سال بعد با وضع قوانین جدید اتحادیه اروپا کار برای تیمهایی که میلیونی خرج میکنن. مثل سیتی , چلسی , رئال مادرید سخت میشه
چون تیمهای دیگه دارن فشار میارن که باید جلوی این خرید و فروشهای میلیونی میلیونی گرفته بشه و پلاتینی در راس این قضیه خیلی داره روش کار میکنه که ستاره ها تو یه تیم جمع نشن.
مثلا یکی مثل پرز یا رومن یا مالک سیتی نتونه با پول ستاره های تیمهای دیگه رو بخره و جمع کنه تو تیمش.
دوست عزیز اطلاعات ندارین ، خواهشا رئال مادرید رو با چلسی یا سیتی مقایسه نکن.... !! در حال حاظر رئال به لطف اسپانسر ، فروش لباس ، پخش تلویزیونی و افکار ناب پرز { مثلا ساخت... } ، با اختلاف پردرآمد ترین باشگاه جهان هست ، حتی فصل پیش که فقط یک جام حذفی کسب کرده با تیم دوم در لحاظ درآمد ( بارسلونا ) که CL و لالیگا رو برده بود ، حدود 35 میلیون یورو اختلاف درآمد وجود داشته .....این فصل هم که قطعا با توجه به ناکامی بارسا و کسب لالیگا توسط رئال مادرید این فاصله درآمدی بیشتر خواهد شد....پولی که در لیگ انگلیس در میارن خیلی بیشتره و اینکه لیگ انگلیس اجازه حضور سرمایه گذار خارجی رو میده اما لیگهای المان و اسپانیا مقررات سختگیرانه ای تری دارند. البته احتمالا از سال بعد با وضع قوانین جدید اتحادیه اروپا کار برای تیمهایی که میلیونی خرج میکنن. مثل سیتی , چلسی , رئال مادرید سخت میشه چون تیمهای دیگه دارن فشار میارن که باید جلوی این خرید و فروشهای میلیونی میلیونی گرفته بشه و پلاتینی در راس این قضیه خیلی داره روش کار میکنه که ستاره ها تو یه تیم جمع نشن. مثلا یکی مثل پرز یا رومن یا مالک سیتی نتونه با پول ستاره های تیمهای دیگه رو بخره و جمع کنه تو تیمش.
قانون فیرپلی اقتصادی یوفا یا در واقع هزینه برابر با درآمد ...البته احتمالا از سال بعد با وضع قوانین جدید اتحادیه اروپا کار برای تیمهایی که میلیونی خرج میکنن. مثل سیتی , چلسی , رئال مادرید سخت میشه
رئال اگه بازیکنی میخره از بودجه خود باشگاه میخره و هر مدل قانونی هم بزارن نمیتونن جلوی خرید ستاره توسط رئال رو بگیرن.واقعا خیلی جالبه بیای رئال رو در کنار چلسی و من سیتی قرار بدی!!!!!
رئالی که پرسودترین و پردرآمدترین باشگاه فوتبال تو دنیاست رو بزاری کنار من سیتی که این چند فصله خدا میدونه چند ده (یا شاید هم چند صد) میلیون دلار ضرر کرده!
البته رئال از وقتی خوزه اومده دست از عادت قبلی برداشته و هیچ بازیکنی با قیمت نجومی نخریده!
برخلافش بارسا پارسال 2 تا بازیکن رو 80 میلیون یورو خرید و امسال هم تو اخبار بود که 100 میلیون یورو برای خرید ستاره ها بودجه کنار گذاشته.
قانونی که یوفا داره اجرا میکنه به ضرر تیمهایی هست که ساختار اقتصادی درستی ندارن.چند روز پیش گل یه مقاله راجع به میلان نوشته بود که جالبه اونا هم با پول شخصی برلوسکونی دارن سر میکنن.
--------------------------------
راجع به من سیتی هم من بازیهاشون رو تو لیگ برتر دیدم واقعا عالی بازی میکنن و به نظرم مستحق قهرمانی هستن.بازیکنهای عالی دارن و واقعا هم خوب بازی میکنن.
امیدوارم سال دیگه تو اروپا هم بتونن مثل لیگ بازی کنن تا بازیهای جذابتری تو چمپیونزلیگ شاهد باشیم.
رئال اگه بازیکنی میخره از بودجه خود باشگاه میخره و هر مدل قانونی هم بزارن نمیتونن جلوی خرید ستاره توسط رئال رو بگیرن.واقعا خیلی جالبه بیای رئال رو در کنار چلسی و من سیتی قرار بدی!!!!!
رئالی که پرسودترین و پردرآمدترین باشگاه فوتبال تو دنیاست رو بزاری کنار من سیتی که این چند فصله خدا میدونه چند ده (یا شاید هم چند صد) میلیون دلار ضرر کرده!
البته رئال از وقتی خوزه اومده دست از عادت قبلی برداشته و هیچ بازیکنی با قیمت نجومی نخریده!
برخلافش بارسا پارسال 2 تا بازیکن رو 80 میلیون یورو (اگه اشتباه میکنم تصحیح کنید) خرید و امسال هم تو اخبار بود که 100 میلیون یورو برای خرید ستاره ها بودجه کنار گذاشته.
قانونی که یوفا داره اجرا میکنه به ضرر تیمهایی هست که ساختار اقتصادی درستی ندارن.چند روز پیش گل یه مقاله راجع به میلان نوشته بود که جالبه اونا هم با پول شخصی برلوسکونی دارن سر میکنن.
--------------------------------
راجع به من سیتی هم من بازیهاشون رو تو لیگ برتر دیدم واقعا عالی بازی میکنن و به نظرم مستحق قهرمانی هستن.بازیکنهای عالی دارن و واقعا هم خوب بازی میکنن.
امیدوارم سال دیگه تو اروپا هم بتونن مثل لیگ بازی کنن تا بازیهای جذابتری تو چمپیونزلیگ شاهد باشیم.
دوست من حق با شماست
تصحیحش کردم.
در خوب بازی کردن سیتی شکی نیست. مساله اینجاست که سیتی چطوری سیتی شد. الان رئال هم خوب بازی میکنه. بارسلون هم خوب بازی میکنه. اما این تیمها پشتشون کلی تاریخ هست. نه با دلار های نفتی...
الان منم پولدار باشم
رونالدو رو بخرم. اوزیل رو بخرم. کاسیاسو بخرم. از اون طرف هم مسی رو بخرم. ژاوری رو بخرم. پیکه رو بخرم. بعد پپ یا مورینیو رو هم میذارم روی تیم
خود بخود تیم من خوب بازی میکنه.
مساله اینجاست که این تیمها دارن بازار نقل و انتقالات رو خراب میکنن. مثلا همین سیتی 50 میلیون پوند پیشنهاد داده برای بیل. خب اگه قراره برای بیل 50 میلیون پوند بدن. برای رونالدو و مسی باید 500 میلیون پوند قیمت بذارن
اینطوری قیمت بازیکنا داره همینطوری الکی میره بالا
چرخه اقتصادی فوتبال هم تا جایی قدرت داره. الان شما ببین چند تا باشگاه اسپانیایی در معرض خطر ورشکستگی و ناتوانی در پرداخت حقوق بازیکناشون هستند
یه سوالی که این روزا ذهن منو مشغول کرده اینه که چرا سرمایه دارهای خارجی انقدر به لیگ انگلستان علاقه مندن و توش سرمایه گذاری می کنن؟ چه جذابیتی براشون داره که لیگ های اسپانیا، ایتالیا یا آلمان ندارن؟
در مورد آلمان اونجا یک قانونی وجود داره در مورد تیم های آلمانی که 51 درصد سهام باشگاه دست هوادارها می مونه و کسی نمی تونه مالک یک باشگاه باشه و براش پول خرج کنه حتی باشگاههایی که مال شرکت های بزرگ خصوصی مثل فولکس واگن یا شرکت داروسازی بایر هستن هم به صورت هیئت امنایی اداره میشن و باشگاه فقط می تونه از طریق درامدهای خودش پول خرج کنه
و این قانون باعث شد که در دهه قبل تیم های آلمانی در نقل و انتقالات از لیگ های دیگه و مخصوصا باشگاههای انگلیسی عقب بیفتن که مالکان خصوصی داشتن و مثل ریگ پول خرج می کردن.
ولی اگر این قوانین جدید اتحادیه اروپا از سال دیگه اجرا بشه به نفع تیم های آلمانی خواهد بود و ارزش کارشون مشخص خواهد شد چون باشگاهها همه مستقل هستند از نظر منابع مالی.
عجب سالی بود امسال و عجب بازی شد بازی آخر من سیتی :wacko:
به نظر من مانچو باید راحت تر من سیتی رو قهرمان میکرد من یونایتد آرسنال چلسی تاتنهام سطح خیلی پایین تری از نظر بازیکن حداقل از نظر اسمی داشتند
مبارکشون باشه :دی
تبریک میگم به دوستداران سیتی
راستش بازی رو ندیدم. اما اینطوری که پیداست گلهای سیتی دقایق اخر زده شده. هم تو این فروم و هم تو سایتهای خارجی که دارم کامنتها رو میخونم اکثرا میگن که وقت اضافه و کمک داور دوم مشکوک هستند.
به هر حال مبارکتون باشه.