به نظرم شما خیلی متعصبانه به قضیه نگاه میکنید!
نه با گفتن بنده منچستر سیتی یا چلسی قهرمان میشه و نه با گفتن شما منچستر یونایتد به قهرمانی میرسه!
البته امیدوارم فصل آینده یکی از 3 تیم منچستر سیتی، چلسی و یا آرسنال قهرمانی رو بگیرن چون توی این سال ها منچستر یونایتد به اندازه کافی قهرمان شده
من متعصبانه نگاه نمیکنم. هیچوقت نگفتم سیتی مستحق قهرمانی نبود.
اما در سالی که نه منجستر یونایتد , نه ارستال و نه چلسی حال و روز خوشی نداشتند سیتی به قهرمانی رسید. اونم به ضرب تفاضل گل. یعنی مثلا اگه سیتی , یونایتد رو تو اون بازی به اون شکل نمیبرد (اونم روی یه حادثه بود وگرنه 100 دفعه دیگه هم بازی کنند نتیجه اونطوری رقم نمیخوره. مثل منچستر یونایتد ارسنال. اون بازی 8 2 هم یه حادثه بود و شاید دیگه هیچوقت تکرار نشه) شاید قهرمانی تکلیفش زودتر مشخص میشد.
در سالی که منچستر در نبود بهترین مدافعش و خط دفاعی ضعیفش به این روز افتاد
ارستال با مشکلات عدیده ای دست و پنجه نرم کرد
چلسی با بحران مربی و این مسائل درگیر بود
لیورپول هم هیچوقت در این سالهای اخیر تو لیگ برتر مدعی نبوده . اونم امسال وضع خوبی نداشت.
سیتی با همه این صحبت ها با تفاضل گل قهرمان شد. شاید اگه یه تیم دیگه مثلا چلسی یا خود یونایتد موقعیت سیتی رو داشت الان با اختلاف امتیاز قهرمانی رو بدست اورده بود.
بگذریم.
اما بنده شدیدا با صحبت شما در مورد اینکه باید قهرمانی بین تیمهای بزرگ تقسیم بشه موافقم. با اینکه یونایتدی هستم اما لذت تماشای لیگ به اینه که هر سال رقابت شدید باشه و هیچ تیمی از قبل خودشو صاحب جام ندونه. اینکه یک تیم همش بخواد قهرمان باشه جذابیتی نداره. امسال هم به نظر من لیگ برتر جذاب ترین مسابقات رو داشت و از نظر هیجان هم واقعا هیچ لیگی به اون نرسید. قهرمانی که در دقیقه پایانی لیگ عوض شد.
بیخود نیست لیگ برتر بهترین لیگ دنیاست.