جالبه بیشتر دوستانی که خوشحالی کردن واقعا طرفدار سیتی نیستند. طرفدار تیمهای دیگه هستند
این فصل با قهرمانی شما بسته شد. البته سیتی واقعا تیم خوبی بود این فصل. ولی خب فصل تموم شد. حالا اماده باشید برای فصل بعد. منچستر و ارسنال و چلسی و لیورپول اماده اند.
یکم هم طرفدار جمع کنید. فقط 7 تا صفحه یه مقدار ضایع است.
ضایع رو فراموش کن این نوشته شما بی احترامی کاملا ....
یکم به هم احترام گذاشتن بد نیست این همه سال تیم شما قهرمان شد حالا امسال یه تیم دیگه چرا مسخره میکنی؟ این تیم پول خرج کرد. بازیکنهای خوبی انتخاب کرد. تلاش کرد و قهرمان شد هیچ کس بهش قهرمانی رو نداد و تا اخزین دقیقه واسش زحمت کشید و فکر کنم این ارزش یه تبریک معمولی رو داره........
چه حوصله ای داری با اینا بحث میکنی...
تا 4 سال پیش اسم بازیکنای سیتی رو هم بلد نبودن.
قهرمانیشونه هم تبریک گفتن نداره به هیچ عنوان.
پستم پاک میشه ولی مشکلی نیست مهم اینه که حرف دلم رو زدم!
منظورت از اینا کیه؟؟؟؟؟؟؟
منظورشون شما نیستی. منظور دوستان دیگه ای هستند که حقیقتا طرفدار سیتی نیستند. بلکه احتمالا طرفدار تیمهای دیگه ای هستند و حالا اومدن اینجا در تاپیک شما خوشحالی در میکنند از خودشون. یا دوستانی که شاید طرفدار سیتی هستند اما تازه یادشون افتاده که بیان و تو تاپیک تیمشون شرکت کنند.
طرفدار باید همیشه با تیم باشه. چه زمان قهرمانی (مثل وضعیت شما) چه زمان عدم قهرمانی (مثل وضعیت ما) چه تو برد - چه تو باخت.
این فصل غیر از این دو منچستر واقعا هیچ تیم دیگه ای (نه ارسنال - نه چلسی و نه لیورپول و تاتنهام ) مستحق قهرمانی نبود.
نمیخوام کار سیتی رو بی ارزش کنم. به قول فرگوسن مدیریت این همه ستاره هم کار ساده ای نیست. اما خب در سالی که شما در اوج بودید متاسفانه از یه طرف خساست مدیران یونایتد و از طرف دیگه از دست دادن 1 2 بازیکن کلیدی (بخصوص ویدیچ) باعث شد که ما یه سری بازیها رو بخاطر حماقت بازیکنایی مثل ایوانز و اسمالینگ از دست بدیم. اگه فقط یه دونه از اون بازیها رو ویدیچ بازی میکرد شک نکنید که الان منچستر اوضاعش به این شکل نبود.
برای خود من هم عجیبه. سیتی از اوائل فصل مشخص بود که این فصل حرفهایی برای گفتن داره اما 1 سال گذشت و فقط 7 صفحه
بعد تو این روز اخر فرت فرت پست زده میشه تو تاپیکش !! خودت کلاهتو قاضی کت. این ها واقعا طرفداران سیتی هستند
موفق باشی
دوست من اصلا نمیدونم کی گفتم من طرفدار سیتی هستم . من لیگ انگلستان چند تیم هستن که ازشون خوشم میاد . اونم چلسی و یونایتده البته نه زیاد و تنها تیمی که طرفدارشم تو این لیگ ارسناله. پست شما رو هم جوابش رو دادم چون به نظر بی احترامی به دوستانی بود که طرفدار سیتی هستن. بلخره این تیم قطعا طرفدار داره به هر حال . شاید حالا زیاد فعال نبودن.
و امیدوارم لیگ برتر مثل لالیگا 2 قطبی نشه.
البته احتمالش هست ولی بین چلسی و منچستر سیتی. حالا باید دید چلسی برای فصل بعد چه برنامه هایی داره
کی گفته پول قهرمانی نمیاره اینم قهرمانی با پول
خداروشکر شرطو نباختم:دی
در کل ایم من سیتی اگه بازیکناش با هم مچ بشن فک کنم میتونه سال دیگه هم قهرمان لیگ بشه ولی هنوز کار داره
خط حملش از تمام مهاجم های بیگ فور بهتره
در اینکه سیتی بتونه این مهره ها رو حفظ کنه شکی نیست. منتها مشکل سیتی از روزی شروع خواهد شد که اون داستان تراز مالی باشگاه ها و اون قوانین یوفا اجرا بشه.
همین الانش تراز مالی سیتی منفی هست. چون تیم بازیکن سازی نیست. فعلا فقط ستاره میخره. احتمالا از 2 فصل بعد این قوانین که پلاتینی و تیمش به شدت دنبال اجراشون هستند اجرایی بشه و اون موقع هست که احتمالا تیمی مثل سیتی و شاید چلسی و تیمهای مشابه که پول از خارج مساله فوتبال میارن تو بازی به مشکل خواهد خورد.
کلا تیمهایی که درامد زاییشون از فوتبال نیست. مثلا سیتی و چلسی مالکاشون صاحب چاه نفت هستند.
حالا باید دید مانچو یا هر مربی دیگری که تو سیتی میمونه در مورد این پروسه که همه میدونن دیر یا زود - بی برو برگرد اجرا خواهد شد چه تصمیماتی اتخاذ میکنه که یه دفعه از اوج به زیر کشیده نشه.
منم خیلی دوس دارم این قانون اجرا بشه ولی این قانون دقیقا مثل سقف قرداد تو لیگ برتر میمونه
اجرا شدن این قانون ملاک نیست ملاک اینه این قانون رو به راحتی میشه دور زد
نه نوید جان . سقف نیست.
موضوع اینه که قانون میگه شما هر چقدر میخواید خرج کنید اما باید این پول رو از سیستم فونبالی بدست اورده باشید.
مثلا رئال مادرید. الان پرز اومده تمام دور و بر برنابئو رو خریده . یعنی از اون روزی که زمزمه های این قانون شروع شد پرز فکر کنم این پروژه رو شروع کرده بود. میخواد کمپ بزنه و خیلی کارهای دیگه
تیمهای دیگه هم به همین شکل.
اینها از فوتبال پول در میارن و اینطوری نیست که یه دفعه یکی از فروش نفت بیاد پول بریزه تو فوتبال
مطمئن باش اروپا مثل ایران نیست. اینا یه کاری میکنن همه جوانبش رو در نظر میگیرن. شما قوانین ایران رو با اروپا یکی میکنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مطمئن باش اونها کاری نمیکنن که مثل ما مجبور به بازگشت به عقب بشن.