• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران منچستر سیتی

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
تبریک دوست داشتم امسال که چلسی نمیتونه قهرمان بشه من سیتی قهرمان شه که شد
:party:

saeedsh7j

Registered User
لایک‌ها
5,702
ایووووووووول

عجب بازی بود- آخ چه حالی داد فرگوسن ضایع شد:lol:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
جالبه بیشتر دوستانی که خوشحالی کردن واقعا طرفدار سیتی نیستند. طرفدار تیمهای دیگه هستند :)

این فصل با قهرمانی شما بسته شد. البته سیتی واقعا تیم خوبی بود این فصل. ولی خب فصل تموم شد. حالا اماده باشید برای فصل بعد. منچستر و ارسنال و چلسی و لیورپول اماده اند.

یکم هم طرفدار جمع کنید. فقط 7 تا صفحه یه مقدار ضایع است.

iGeek

Registered User
لایک‌ها
122
تبریک میگم به طرفدران من سیتی :)

خوشحالم بالاخره تیمی پیدا شد که سلطه منچستر یونایتد به لیگ برتر رو در هم بشکنه. به هر حال این همه سال گذشته و از حق نگذریم نوبت تیم های دیگه هست که قهرمان بشن

ali_gt65

Registered User
لایک‌ها
243
تبریک میگم به هوادارای سیتی
منم خوشحال شدم یونایتد دیگه قهرمان نشد.

kandishmk

Registered User
لایک‌ها
159
جالبه بیشتر دوستانی که خوشحالی کردن واقعا طرفدار سیتی نیستند. طرفدار تیمهای دیگه هستند :)

این فصل با قهرمانی شما بسته شد. البته سیتی واقعا تیم خوبی بود این فصل. ولی خب فصل تموم شد. حالا اماده باشید برای فصل بعد. منچستر و ارسنال و چلسی و لیورپول اماده اند.

یکم هم طرفدار جمع کنید. فقط 7 تا صفحه یه مقدار ضایع است.

ضایع رو فراموش کن این نوشته شما بی احترامی کاملا ....

یکم به هم احترام گذاشتن بد نیست این همه سال تیم شما قهرمان شد حالا امسال یه تیم دیگه چرا مسخره میکنی؟ این تیم پول خرج کرد. بازیکنهای خوبی انتخاب کرد. تلاش کرد و قهرمان شد هیچ کس بهش قهرمانی رو نداد و تا اخزین دقیقه واسش زحمت کشید و فکر کنم این ارزش یه تبریک معمولی رو داره........

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
گلزنی تو اون دقایق آخر و تغییر قهرمان واقعا اوج استرس و هیجان بود .

1336930849164.jpg

من اگه بودم تمام لباسام رو میکندم :D اینکه سرنوشت قهرمان لیگ رو تو دقایق اضافه عوض کنی کم چیزی نیست ...

1336930789460.jpg

1336930784950.jpg

1336930727165.jpg

1336926573935.jpg

1336930788780.jpg

.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ضایع رو فراموش کن این نوشته شما بی احترامی کاملا ....

یکم به هم احترام گذاشتن بد نیست این همه سال تیم شما قهرمان شد حالا امسال یه تیم دیگه چرا مسخره میکنی؟ این تیم پول خرج کرد. بازیکنهای خوبی انتخاب کرد. تلاش کرد و قهرمان شد هیچ کس بهش قهرمانی رو نداد و تا اخزین دقیقه واسش زحمت کشید و فکر کنم این ارزش یه تبریک معمولی رو داره........

دوست عزیز

اولا من 2 بار فقط در همین تاپیک به همه دوستداران سیتی تبریک گفتم

دوما لفظ ضایع رو در جواب دوستی به کار بردم که همین لفظ رو برای سر الکس فرگوسن استفاده کرد. اگه صحبت از احترام هست باید متقابل باشه. هر چند من بی احترامی به تیم شما نکردم.

سوما در حالیکه خیلی ها قاطعانه حرف از تبانی میزدند بنده هیچوقت این رو تایید نکردم.

چهارما عرض بنده در مورد صفحات تاپیک و تنوع طرفداران بود. خب قبول کنید برای تیمی که الان بعضی از طرفدارانش میان مربی تیم حریف رو که خب نه پول اندازه اونها خرج کرده بود و هم اینکه بازیکن اصلی تیمش 1 فصل کامل مصدوم شده بود مسخره میکنند و بهش میگن ضایع شد خیلی خیلی کم هست. البته منظورم از طرفداران فقط این تاپیک نیست. در سایتهای دیگه که امکان کامنت گذاشتن هست هم میبینم که طرفداران سیتی چه طرفداران وفادارش چه طرفداران تیمهای دیگه که مشخصه بد جوری دلشون از یونایتد پر بوده میان و بی احترامی میکنن به مربی تیم ما.

در پایان فقط غرض میکنم. کلمه ضایع به اون شکل که من بکار بردم بی ادبی نبود اما همینش رو هم دقیقا در جواب اون دوستی گفتم که گفت فرگوسن ضایع شده.

بازم تبریک میگم به شما اگه واقعا طرفدار سیتی هستی. :) اگه فقط امسال 2 تیم شایسته قهرمانی بودند. یکیش یونایتد بوده و اون یکی بی شک سیتی و خب سیتی در این ماراتن نفس گیر به لطف بازیکنان ستاره اش و مربیش و ضعف تیم رقیب همشهری به قهرمانی رسید و خب انصافا شیرین هست برای طرفدارانش بعد از 40 سال و اندی قهرمان شدن.

امیدوارم فصل بعد فدرتتون رو حفظ کنید و رقابت ادامه داشته باشه

و امیدوارم لیگ برتر مثل لالیگا 2 قطبی نشه.

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
چه حوصله ای داری با اینا بحث میکنی...

تا 4 سال پیش اسم بازیکنای سیتی رو هم بلد نبودن.

قهرمانیشونه هم تبریک گفتن نداره به هیچ عنوان.

پستم پاک میشه ولی مشکلی نیست مهم اینه که حرف دلم رو زدم!

kandishmk

Registered User
لایک‌ها
159
چه حوصله ای داری با اینا بحث میکنی...

تا 4 سال پیش اسم بازیکنای سیتی رو هم بلد نبودن.

قهرمانیشونه هم تبریک گفتن نداره به هیچ عنوان.

پستم پاک میشه ولی مشکلی نیست مهم اینه که حرف دلم رو زدم!

منظورت از اینا کیه؟؟؟؟؟؟؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
منظورت از اینا کیه؟؟؟؟؟؟؟

منظورشون شما نیستی. منظور دوستان دیگه ای هستند که حقیقتا طرفدار سیتی نیستند. بلکه احتمالا طرفدار تیمهای دیگه ای هستند و حالا اومدن اینجا در تاپیک شما خوشحالی در میکنند از خودشون. یا دوستانی که شاید طرفدار سیتی هستند اما تازه یادشون افتاده که بیان و تو تاپیک تیمشون شرکت کنند.

طرفدار باید همیشه با تیم باشه. چه زمان قهرمانی (مثل وضعیت شما) چه زمان عدم قهرمانی (مثل وضعیت ما) چه تو برد - چه تو باخت.

این فصل غیر از این دو منچستر واقعا هیچ تیم دیگه ای (نه ارسنال - نه چلسی و نه لیورپول و تاتنهام ) مستحق قهرمانی نبود.

نمیخوام کار سیتی رو بی ارزش کنم. به قول فرگوسن مدیریت این همه ستاره هم کار ساده ای نیست. اما خب در سالی که شما در اوج بودید متاسفانه از یه طرف خساست مدیران یونایتد و از طرف دیگه از دست دادن 1 2 بازیکن کلیدی (بخصوص ویدیچ) باعث شد که ما یه سری بازیها رو بخاطر حماقت بازیکنایی مثل ایوانز و اسمالینگ از دست بدیم. اگه فقط یه دونه از اون بازیها رو ویدیچ بازی میکرد شک نکنید که الان منچستر اوضاعش به این شکل نبود.

برای خود من هم عجیبه. سیتی از اوائل فصل مشخص بود که این فصل حرفهایی برای گفتن داره اما 1 سال گذشت و فقط 7 صفحه

بعد تو این روز اخر فرت فرت پست زده میشه تو تاپیکش !! خودت کلاهتو قاضی کت. این ها واقعا طرفداران سیتی هستند :)

موفق باشی

kandishmk

Registered User
لایک‌ها
159
منظورشون شما نیستی. منظور دوستان دیگه ای هستند که حقیقتا طرفدار سیتی نیستند. بلکه احتمالا طرفدار تیمهای دیگه ای هستند و حالا اومدن اینجا در تاپیک شما خوشحالی در میکنند از خودشون. یا دوستانی که شاید طرفدار سیتی هستند اما تازه یادشون افتاده که بیان و تو تاپیک تیمشون شرکت کنند.

طرفدار باید همیشه با تیم باشه. چه زمان قهرمانی (مثل وضعیت شما) چه زمان عدم قهرمانی (مثل وضعیت ما) چه تو برد - چه تو باخت.

این فصل غیر از این دو منچستر واقعا هیچ تیم دیگه ای (نه ارسنال - نه چلسی و نه لیورپول و تاتنهام ) مستحق قهرمانی نبود.

نمیخوام کار سیتی رو بی ارزش کنم. به قول فرگوسن مدیریت این همه ستاره هم کار ساده ای نیست. اما خب در سالی که شما در اوج بودید متاسفانه از یه طرف خساست مدیران یونایتد و از طرف دیگه از دست دادن 1 2 بازیکن کلیدی (بخصوص ویدیچ) باعث شد که ما یه سری بازیها رو بخاطر حماقت بازیکنایی مثل ایوانز و اسمالینگ از دست بدیم. اگه فقط یه دونه از اون بازیها رو ویدیچ بازی میکرد شک نکنید که الان منچستر اوضاعش به این شکل نبود.

برای خود من هم عجیبه. سیتی از اوائل فصل مشخص بود که این فصل حرفهایی برای گفتن داره اما 1 سال گذشت و فقط 7 صفحه

بعد تو این روز اخر فرت فرت پست زده میشه تو تاپیکش !! خودت کلاهتو قاضی کت. این ها واقعا طرفداران سیتی هستند :)

موفق باشی

دوست من اصلا نمیدونم کی گفتم من طرفدار سیتی هستم . من لیگ انگلستان چند تیم هستن که ازشون خوشم میاد . اونم چلسی و یونایتده البته نه زیاد و تنها تیمی که طرفدارشم تو این لیگ ارسناله. پست شما رو هم جوابش رو دادم چون به نظر بی احترامی به دوستانی بود که طرفدار سیتی هستن. بلخره این تیم قطعا طرفدار داره به هر حال . شاید حالا زیاد فعال نبودن.

(تنها دلیلی که اینجا پست دادم این بود که به نظر میومد بعضی از دوستان میخوان کم اهمیت جلوه بدن قهرمانی سیتی رو و حرف من اینه که فراموش کنیم که صاحب باشگاه کیه . میخواد عرب باشه یا اروپایی ما اینجا خداروشکر نژادپرست نداریم که پس فقط کار مربی و بازیکنا رو فکر کنین بهش و چه کار بزرگی کردن )

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
دوست من اصلا نمیدونم کی گفتم من طرفدار سیتی هستم . من لیگ انگلستان چند تیم هستن که ازشون خوشم میاد . اونم چلسی و یونایتده البته نه زیاد و تنها تیمی که طرفدارشم تو این لیگ ارسناله. پست شما رو هم جوابش رو دادم چون به نظر بی احترامی به دوستانی بود که طرفدار سیتی هستن. بلخره این تیم قطعا طرفدار داره به هر حال . شاید حالا زیاد فعال نبودن.

صحبت شما درست. اما صحبت بنده در مقابل توهین هایی که بعضی از این دوستان به ظاهر طرفدار سیتی نسبت به مربی تیم ما میکنند هیچ چیزی نیست.

تازه پست قبلی پست بنده رو ببینی میبینی که یک دوستی همون لفظ ضایع رو بکار برده برای فرگوسن.

بگذریم. ارسنال رو دوست دارم. چون ونگر مرد بزرگیه. حیف که مدیران ارسنال دارن ازش سو استفاده میکنند. چلسی رو زمان ژوزه مورینیو دوست داشتم. اون موقع فوق العاده بود. الانم از دروگباش خوشم میاد چون بازیکن فوق العاده خوب و متعصبی هست.

iGeek

Registered User
لایک‌ها
122
و امیدوارم لیگ برتر مثل لالیگا 2 قطبی نشه.

البته احتمالش هست ولی بین چلسی و منچستر سیتی. حالا باید دید چلسی برای فصل بعد چه برنامه هایی داره

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
البته احتمالش هست ولی بین چلسی و منچستر سیتی. حالا باید دید چلسی برای فصل بعد چه برنامه هایی داره

امیدوام فصل بعد هم باشی ببینم باز هی میگی بین چلسی و من سیتی یا نه.

شما یونایتد و ارسنال و اینها رو ندیده میگیری. حالا ببین اینها فصل بعد چه بلایی یر سیتی میارن.

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
کی گفته پول قهرمانی نمیاره اینم قهرمانی با پول
خداروشکر شرطو نباختم:دی
در کل ایم من سیتی اگه بازیکناش با هم مچ بشن فک کنم میتونه سال دیگه هم قهرمان لیگ بشه ولی هنوز کار داره
خط حملش از تمام مهاجم های بیگ فور بهتره

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
کی گفته پول قهرمانی نمیاره اینم قهرمانی با پول
خداروشکر شرطو نباختم:دی
در کل ایم من سیتی اگه بازیکناش با هم مچ بشن فک کنم میتونه سال دیگه هم قهرمان لیگ بشه ولی هنوز کار داره
خط حملش از تمام مهاجم های بیگ فور بهتره

نوید جان صحبتت قبول

اگه تیم پول نداشته باشه به جایی نمیرسه

اما اینکه میگی سیتی قهرمانی با پول بدست اورد تا جاییش درسته چون جمع کردن این همه بازیکن ستاره کار اسونی نیست. شما ببین. توره - اگرو - توز - نصری - سیلوا هیچ تیمی در لیگ برتر اینطور بازیکنها رو نداره.

اما همین سیتی که میشه گفت چند برابر یونایتد خرج کرد در نهایت به زور تفاضل گل قهرمان شد که خب در بعضی لیگها تفاضل ملاک نیست. حتی تو کالچو هم اگه 2 تیم تفاضل گلشون برابر بشه باز بازی میذارن بین دو تیم.

در اینکه سیتی بتونه این مهره ها رو حفظ کنه شکی نیست. منتها مشکل سیتی از روزی شروع خواهد شد که اون داستان تراز مالی باشگاه ها و اون قوانین یوفا اجرا بشه.

همین الانش تراز مالی سیتی منفی هست. چون تیم بازیکن سازی نیست. فعلا فقط ستاره میخره. احتمالا از 2 فصل بعد این قوانین که پلاتینی و تیمش به شدت دنبال اجراشون هستند اجرایی بشه و اون موقع هست که احتمالا تیمی مثل سیتی و شاید چلسی و تیمهای مشابه که پول از خارج مساله فوتبال میارن تو بازی به مشکل خواهد خورد.

کلا تیمهایی که درامد زاییشون از فوتبال نیست. مثلا سیتی و چلسی مالکاشون صاحب چاه نفت هستند.

حالا باید دید مانچو یا هر مربی دیگری که تو سیتی میمونه در مورد این پروسه که همه میدونن دیر یا زود - بی برو برگرد اجرا خواهد شد چه تصمیماتی اتخاذ میکنه که یه دفعه از اوج به زیر کشیده نشه.

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
در اینکه سیتی بتونه این مهره ها رو حفظ کنه شکی نیست. منتها مشکل سیتی از روزی شروع خواهد شد که اون داستان تراز مالی باشگاه ها و اون قوانین یوفا اجرا بشه.

همین الانش تراز مالی سیتی منفی هست. چون تیم بازیکن سازی نیست. فعلا فقط ستاره میخره. احتمالا از 2 فصل بعد این قوانین که پلاتینی و تیمش به شدت دنبال اجراشون هستند اجرایی بشه و اون موقع هست که احتمالا تیمی مثل سیتی و شاید چلسی و تیمهای مشابه که پول از خارج مساله فوتبال میارن تو بازی به مشکل خواهد خورد.

کلا تیمهایی که درامد زاییشون از فوتبال نیست. مثلا سیتی و چلسی مالکاشون صاحب چاه نفت هستند.

حالا باید دید مانچو یا هر مربی دیگری که تو سیتی میمونه در مورد این پروسه که همه میدونن دیر یا زود - بی برو برگرد اجرا خواهد شد چه تصمیماتی اتخاذ میکنه که یه دفعه از اوج به زیر کشیده نشه.

منم خیلی دوس دارم این قانون اجرا بشه ولی این قانون دقیقا مثل سقف قرداد تو لیگ برتر میمونه

اجرا شدن این قانون ملاک نیست ملاک اینه این قانون رو به راحتی میشه دور زد

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
منم خیلی دوس دارم این قانون اجرا بشه ولی این قانون دقیقا مثل سقف قرداد تو لیگ برتر میمونه

اجرا شدن این قانون ملاک نیست ملاک اینه این قانون رو به راحتی میشه دور زد

نه نوید جان . سقف نیست.

موضوع اینه که قانون میگه شما هر چقدر میخواید خرج کنید اما باید این پول رو از سیستم فونبالی بدست اورده باشید.

مثلا رئال مادرید. الان پرز اومده تمام دور و بر برنابئو رو خریده . یعنی از اون روزی که زمزمه های این قانون شروع شد پرز فکر کنم این پروژه رو شروع کرده بود. میخواد کمپ بزنه و خیلی کارهای دیگه

تیمهای دیگه هم به همین شکل.

اینها از فوتبال پول در میارن و اینطوری نیست که یه دفعه یکی از فروش نفت بیاد پول بریزه تو فوتبال

مطمئن باش اروپا مثل ایران نیست. اینا یه کاری میکنن همه جوانبش رو در نظر میگیرن. شما قوانین ایران رو با اروپا یکی میکنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مطمئن باش اونها کاری نمیکنن که مثل ما مجبور به بازگشت به عقب بشن.

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
نه نوید جان . سقف نیست.

موضوع اینه که قانون میگه شما هر چقدر میخواید خرج کنید اما باید این پول رو از سیستم فونبالی بدست اورده باشید.

مثلا رئال مادرید. الان پرز اومده تمام دور و بر برنابئو رو خریده . یعنی از اون روزی که زمزمه های این قانون شروع شد پرز فکر کنم این پروژه رو شروع کرده بود. میخواد کمپ بزنه و خیلی کارهای دیگه

تیمهای دیگه هم به همین شکل.

اینها از فوتبال پول در میارن و اینطوری نیست که یه دفعه یکی از فروش نفت بیاد پول بریزه تو فوتبال

مطمئن باش اروپا مثل ایران نیست. اینا یه کاری میکنن همه جوانبش رو در نظر میگیرن. شما قوانین ایران رو با اروپا یکی میکنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مطمئن باش اونها کاری نمیکنن که مثل ما مجبور به بازگشت به عقب بشن.

خب همین
الان از جیبش بزاره کی میفهمه؟هیشکی
اینا فقط حرفای از روی شکم پلاتینی مطمئنن این قانون اجرا میشه ولی همه دورش میزنن ببین کی گفتم
بعضی چیزا تو اروپا بدتر از ایرانه بعضی چیزا هم قابل قیاس نیست

بالا