• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران منچستر سیتی

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
در نبود من چه حملات ناجوانمردانه ای به این تاپیک کردید :دی

من وندر فارت ، گرت بیل ، لوکا مودریچ و آدبایور و همچنین ؛
پیتر چک ، ایوانوویچ ، جان تری ، لمپارد ، تورس و دروگبا رو ستاره به حساب میارم ، شما رو نمیدونم .

افشین جان من قصدی از گفتن "من یو" ندارم خیلی ها از این لفظ استفاده میکنن و ربطی به اون جریانی که شما مد نظرته نداره .

فلسفه ای که میگه اگه جام نگرفتی موفقیت نداشتی من قبول ندارم ، حداقل به عنوان یه هوادار یا بیننده فوتبال .
وقتی تیمی اینقدر خوب بازی میکنه و تو لیگ بسیار معتبر انگلیس خوب نتیجه میگیره و همه نگاهها رو به طرف خودش معطوف میکنه اینها خودش بخش زیادی از تعریف موفقیت یک تیم تو یه لیگ هست . درسته که نقطه اوج این مسیر گرفتن جام هست ولی گرفتن جام 100% کار نیست .
خیلی از هوادارهای رئال هستن که حاضرن جام نگیرن ولی در عوض یه برد پر گل جلوی بارسلونا داشته باشن یا تو کشور خودمون هوادارهای آبی و قرمز بعضا حاضرن لیگ رو از دست بدن ولی باصطلاح حریفو دابل کنن. بعضی ها حاضرن تیمشون جام بگیره و اگه همه بازیهای مهم رو هم باخت براشون مهم نیست ، نظرها متفاوته .
بی شک بردن تیمهای بزرگ لیگ برتر برای من سیتی قسمتی از موفقیت هست . من اهمیتی نمیدم این پولو یه عرب داده باشه یا یک بلوند بریتانیایی .
وقتی تیمی قابل ستایش هست باید ستایش بشه . پشتوانه و بک گراند تاریخی تیمی مثل یو خیلی ارزشمنده ولی این ربطی به درخشش تیم نوپای من سیتی نداره .
هر چیزی در جای خود !

من سیتی مثل هر تیم دیگه ای که دوران افت داره این چند وقت نتونست خوب نتیجه بگیره ، منچستر هم کمال استفاده رو برد و امید اول قهرمانی هست ولی تا همینجا هم من سیتی قابل احترام و بسیار خوب جلو اومده .

.

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858

پیتر چک ، ایوانوویچ ، جان تری ، لمپارد ، تورس و دروگبا رو ستاره به حساب میارم ، شما رو نمیدونم .

افشین جان من قصدی از گفتن "من یو" ندارم خیلی ها از این لفظ استفاده میکنن و ربطی به اون جریانی که شما مد نظرته نداره .

فلسفه ای که میگه اگه جام نگرفتی موفقیت نداشتی من قبول ندارم ، حداقل به عنوان یه هوادار یا بیننده فوتبال .
وقتی تیمی اینقدر خوب بازی میکنه و تو لیگ بسیار معتبر انگلیس خوب نتیجه میگیره و همه نگاهها رو به طرف خودش معطوف میکنه اینها خودش بخش زیادی از تعریف موفقیت یک تیم تو یه لیگ هست . درسته که نقطه اوج این مسیر گرفتن جام هست ولی گرفتن جام 100% کار نیست .
خیلی از هوادارهای رئال هستن که حاضرن جام نگیرن ولی در عوض یه برد پر گل جلوی بارسلونا داشته باشن یا تو کشور خودمون هوادارهای آبی و قرمز بعضا حاضرن لیگ رو از دست بدن ولی باصطلاح حریفو دابل کنن. بعضی ها حاضرن تیمشون جام بگیره و اگه همه بازیهای مهم رو هم باخت براشون مهم نیست ، نظرها متفاوته .
بی شک بردن تیمهای بزرگ لیگ برتر برای من سیتی قسمتی از موفقیت هست . من اهمیتی نمیدم این پولو یه عرب داده باشه یا یک بلوند بریتانیایی .
وقتی تیمی قابل ستایش هست باید ستایش بشه . پشتوانه و بک گراند تاریخی تیمی مثل یو خیلی ارزشمنده ولی این ربطی به درخشش تیم نوپای من سیتی نداره .
هر چیزی در جای خود !

من سیتی مثل هر تیم دیگه ای که دوران افت داره این چند وقت نتونست خوب نتیجه بگیره ، منچستر هم کمال استفاده رو برد و امید اول قهرمانی هست ولی تا همینجا هم من سیتی قابل احترام و بسیار خوب جلو اومده .

.

راستش محسن جان به نظر من این پولها افتخار نمیاره و اگر قهرمانی به دست بیاد لذت بخش نیست

اقا اخه یو چیه؟:دی یونایتد یعنی انقدر سخته؟:دی

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134

هر چیزی در جای خود !

.

تاتنهامو باهات موافقم ولی چلسی نه هیچ کدوم ستاره نیستند یه روزی لمپارد و تری و دروگبا ستاره بودند دیگه نیستند بازیکن تاپ هستند ولی این که در حد بازیکنانی مثل بیل و سیلوا و نصری و ... باشند نه

من سیتی باید قهرمان میشد چون هم ابزارشو داشته و هم این که موقعیتشو داشت منچستر و چلسی و آرسنال از نظر بازیکن به هیچ وجه در حد من سیتی نبودند و خیلی راحت میتونست قهرمان بشه

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
تاتنهامو باهات موافقم ولی چلسی نه هیچ کدوم ستاره نیستند یه روزی لمپارد و تری و دروگبا ستاره بودند دیگه نیستند بازیکن تاپ هستند ولی این که در حد بازیکنانی مثل بیل و سیلوا و نصری و ... باشند نه

من سیتی باید قهرمان میشد چون هم ابزارشو داشته و هم این که موقعیتشو داشت منچستر و چلسی و آرسنال از نظر بازیکن به هیچ وجه در حد من سیتی نبودند و خیلی راحت میتونست قهرمان بشه

همه چیز که داشتن ابزار نیست

باید علم استفاده از ابزار هم وجود داشته باشه

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
همه چیز که داشتن ابزار نیست

باید علم استفاده از ابزار هم وجود داشته باشه

خب منم دارم همینو میگم !!!
میگم مانچینی ابزارشو داشت نتونست استفاده کنه و اصلا علمشو نداره

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
این بالوتلی کارش از دیوونگی گذشته ....

خیلی ضربه زد به مانچینی و منچستر سیتی. درسته گلهای حساسی زده اما من فکر میکنم اگه نبود الان وضع تیمتون بهتر بود

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444

خیلی ضربه زد به مانچینی و منچستر سیتی. درسته گلهای حساسی زده اما من فکر میکنم اگه نبود الان وضع تیمتون بهتر بود

اینا همه به جهنم ، مصدومیت به کنار ، این ضربه ای که داره میزنه میتونه بازیکنو تا آخر عمر عصا بدست کنه .

احتمالا دوباره محروم میشه ، واقعا من همچین پدیده ای تا حالا ندیدم . این نوع ضربه به زانو خیلی خیلی خطرناکه .

.

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633

اونقدرا هم که فک میکنین دیوانه نیست فقط از بودن اونجا راضی نیست مثل خیلی از بازیکنان دیگه
منچستر سیتی به این زودیا شخصیت پیدا نمیکنه مخصوصا با پول

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
اینا همه به جهنم ، مصدومیت به کنار ، این ضربه ای که داره میزنه میتونه بازیکنو تا آخر عمر عصا بدست کنه .

احتمالا دوباره محروم میشه ، واقعا من همچین پدیده ای تا حالا ندیدم . این نوع ضربه به زانو خیلی خیلی خطرناکه .

.

اگه بالوتلی بازیکن ارسنال بود 10 جلسه محروم میشد به خاطر این کار وحشیانه
ولی الان اعلام کردن هیچ محرومیتی براش در نظر نمیگریم!!!!!!!!!!!!:lol:

اگه هر بازیکن دیگه ای جز سونگ با قدرت بدنی بالاش بود حداقل 6 ماه مصدوم میشد

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
Norwich City 1 - 6 Manchester City

Tévez 18’, 73’, 80’
Agüero 27’, 75’
Johnson 90’

توز تو اولین بازیش هتریک کرد . معلوم نیست اگه جفنگ بازی در نمیاورد و از تیم نمیرفت الان وضعیت امتیازهای من سیتی چطوری بود .

گیر من سیتی بالوتلی بود که خوشبختانه توفیق اجباری شامل حالش شد و نبود .

8f9ecda2b7f15e8b4d525c9b2602fc3f.jpg

NasriTevez_2749412.jpg

CarlosTevez_2749505.jpg

.

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
من واقعا درک نمیکنم نه توز سر زنه نه آگوئرو قد بلندم که ندارند پس چرا این قدر توپو سانتر میکردن روی دروازه 129fs916747.gif

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006

.
یه دفاع داشت پرتقال به نام فرناندو کوتو فکر کنم(اگر درست یادم باشه)
افتخاراتش اینا بود - مصدوم کردن رونالدو و دروی رونالدو به مدت 6 ماه - مصدوم کردن دل پیرو و دوری او به مدت 4 ماه - مصدوم کردن باجو و .... شکستن پای فلانی(اسمش یادم نیست) و دوری مادام العمر اون بازیکن به خاطر مصدومیت و ...
یه بار یادمه سرش شکسته بوده داشت بازی میکرد یهو داور دیدش بازی رو قطع کرد کلا سر و صورت خون بود دداشت یازی میکرد
جدا اون عجوبه ای بود - بالوتلی انگشت کوچیکش نمیشه :دی تو این مسائل

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
چه بازی کرد یحی توره:king:

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
یادمه بعد زا باخت 1-0 به آرسنال همه از جمله خودم همه چیز رو تموم شده می دونستم! :دی

هنوز واقعا نمی دونم چه اتفاقی افتاد که این جوری شد! :دی

وقتی که اون اختلاف 8 امتیازی(اگر اشتباه نکرده باشم!) به این سرعت جبران میشه چه بسا هفته آخر قهرمان عوض بشه!
عجب لیگی شده آقا!

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
یادمه بعد زا باخت 1-0 به آرسنال همه از جمله خودم همه چیز رو تموم شده می دونستم! :دی

هنوز واقعا نمی دونم چه اتفاقی افتاد که این جوری شد! :دی

وقتی که اون اختلاف 8 امتیازی(اگر اشتباه نکرده باشم!) به این سرعت جبران میشه چه بسا هفته آخر قهرمان عوض بشه!
عجب لیگی شده آقا!
اره راس میگه
چقد این عدد 8 تو لیگ انگلیس داستان داره
مگه نه؟:دی

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444

نظیر نداره این بازیکن . من بازیشو تو بارسلونا زیاد دیدم ، فوق العادست .
یا بازیکن رد میشه یا توپش ، دو تاش با هم رد نمیشه ! دیشب هم چند تا توپ گیری فوق العاده داشت . شوتهاشم خیلی محکمه ، چند هفته پیش یک گل از پشت محوطه زد .

iGeek

Registered User
لایک‌ها
122
تبریک به هواداران منچستر سیتی. واقعا بهتر بازی کردن و سزاوار پیروزی بودن :)

ولی خیلی کم پاس میده! چند تا موقعیت خوب بود که اگر پاس میداد شاید نتیجه بازی چیز دیگه ای بود!

بالا