• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران چلسی

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899
اینو وقتی میگن که خیلی از حریف بهتر بوده باشن.

ترکونده بود آرسنال و میگی بهتر ؟
از لحاظ تسلط بر توپ هم که شده بود بارسا - ختافه

آرسنال حالا نیم فصل دوم ببین چه افتی کنه و مورینیو ناک داونتون کنه

3 جام امسال حتمی ست از آن چلسی
4 امی ش هم با شکست بایرن میگیریم

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
شنبه بازی نسبتا سختی داریم نیوکاسل تو خونه خودش خوب بازی میکنه همیشه و سخت نتیجه رو واگذار میکنه به حریف
الته چلسی این رو هم میبره شک نکنید

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
داداش ارسنال هرچی خوبم باشه نمیتونه شاخ بشه برا چلسی مورینیو
تازه ترکیب اصلی میومدیم بدترین خاطره باخت رو تو ذهنتون میزاشت چلسی
چلسی ترکیب دومش از ترکیب اولش هیچی کم نداره.مثل بایرن مونیخه.حتی بهتر از تیم دوم بایرنه.ما هم فقط 5 تا بازیکن اصلی تو زمین بود و والکات پودولسکی و چمبرلین و فلامینی و آرتتا محروم و مصدوم بودن
اصلا شما حمله کردید دیشب که بدترین خاطره باختو به جای بزارید؟
قبول کن چلسی مسلط تر و بهتر بود آرسنال به ندرت توان ایجاد خطر روی دروازه ی چلسی رو داشت مورینیو آرسنال رو کاملا بسته بود اوزیل هم که وقتی وارد زمین شد هیچ کاری نتونست بکنه
مطمئنید همین بازیو دیدید؟

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
برادر چلسی با ترکیب اصلی میومد تو زمین نابود میکرد ارسنال رو ارسنال برای هرتیمی لاته برای چلسی شوکولاته
فقط یه هازار می ارزه به کله تیمتون
آرسنالم 5 تا بازیکن اصلی تو بود+5-6 تا مصدوم.
بازی کازورلا و هازارد رو دیدم ولی به نظرم کازورلا بهتر بازی میکنه

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899
آرسنالم 5 تا بازیکن اصلی تو بود+5-6 تا مصدوم.
بازی کازورلا و هازارد رو دیدم ولی به نظرم کازورلا بهتر بازی میکنه

شما احتمالن داشتی سلتاویگو . بارسا رو میدیدی و حتمن آرسنال هم بارسا بود دیشب ؟
داداش بازی دیشب چلسی 2 بر 0 با تیم دومش آرسنال و برد

اوزیل هم اومد داخل زمین
من موندم ونگر یه سال میناله که بازیکن نداریم وقتی هم میرن بازیکن میخرن یعه بهونه ی دیگه میارن

دیشب ماتا و آزپیلیکوئتا هم در ضمن گل زدن
اون فابرگاسی که شما دیدی دیشب قبلن در آرسنال بازی میکردن . حالا بارسا ست دیگه

داریوش2000

Registered User
لایک‌ها
45
برادر چلسی با ترکیب اصلی میومد تو زمین نابود میکرد ارسنال رو ارسنال برای هرتیمی لاته برای چلسی شوکولاته
فقط یه هازار می ارزه به کله تیمتون

ارسنال هم تیم خوبی هست.شاید این حرف شما باعث ناراحتی ارسنالی ها بشه.

داریوش2000

Registered User
لایک‌ها
45
تبریک برای این برد شیرین.متاسفانه بازی رو ندیدم.دوستان عزیز بازی با نیوکاسل کی هست؟ساعت چنده؟ایا پخش میشه؟

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
همین مونده طرفدارای چلسی بیان و با آرسنال منچستر و لیورپول کل کل کنن ...

هنوز مونده تا یک چهارم افتخارات آرسنال رو داشته باشید ...

باشگاهی که سالیانه حداقل 5-6برابر درآمدش خرج میکنه بالاخره وقتی نفتش تموم بشه میشه همون تیمی که هسلبنگ ستاره تیمش بود :lol:

ببینم شما به چیه باشگاه چلسی افتخار میکنید ؟ باشگاهی که اسطوره و تمام تاریخش فقط یه مورینیو هست :دی

[h=2]قهرمانی در لیگ ( ۱۳ بار ) ( ۳ لیگ برتر و ۱۰ لیگ دسته یک )جام طلایی[/h][h=2]قهرمانی در جام حذفی ( ۱۰بار )[/h][h=2]قهرمانی در جام اتحادیه ( ۲ بار )[/h][h=2]قهرمانی در جام خیریه ( ۱۲ بار )[/h][h=2]جام برندگان جام اروپا ( ۱ بار )[/h]

باشگاهی که نیمی از افتخاراتش در لیگ 2 انگلیس بوده

خیلی با لحن بدی داره تو این تاپیک طرفداری میشه ! امیدوارم یکم بیشتر مراعات کنن دوستان ...

emperor561

Registered User
لایک‌ها
413
یه تارموی داش فرانکمون به کل هیکل آرسنال ولیورپول می ارزه-منچستر؟؟اون کجای جدوله راستی

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134

باشگاهی که سالیانه حداقل 5-6برابر درآمدش خرج میکنه بالاخره وقتی نفتش تموم بشه میشه همون تیمی که هسلبنگ ستاره تیمش بود :lol:

ببینم شما به چیه باشگاه چلسی افتخار میکنید ؟ باشگاهی که اسطوره و تمام تاریخش فقط یه مورینیو هست :دی

[h=2]قهرمانی در لیگ ( ۱۳ بار ) ( ۳ لیگ برتر و ۱۰ لیگ دسته یک )جام طلایی[/h][h=2]قهرمانی در جام حذفی ( ۱۰بار )[/h][h=2]قهرمانی در جام اتحادیه ( ۲ بار )[/h][h=2]قهرمانی در جام خیریه ( ۱۲ بار )[/h][h=2]جام برندگان جام اروپا ( ۱ بار )[/h]

خیلی با لحن بدی داره تو این تاپیک طرفداری میشه ! امیدوارم یکم بیشتر مراعات کنن دوستان ...

عزیز شما نباید آرسنالو هم سطح لیورپول و منچستر بدونی آرسنال حتی یه قهرمانی چمپینز لیگ هم نداره پس بهتره بری توی تاپیک خودتون و احترام خودتم نگه داری

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301

قهرمانی در لیگ ( ۱۳ بار ) ( ۳ لیگ برتر و ۱۰ لیگ دسته یک )جام طلایی

قهرمانی در جام حذفی ( ۱۰بار )

قهرمانی در جام اتحادیه ( ۲ بار )

قهرمانی در جام خیریه ( ۱۲ بار )

جام برندگان جام اروپا ( ۱ بار )

دادا داشتیم داشتیم مهم نیست دارم درام مهمه
چند ساله نزدیک جامم نشدین چه برسه جام بگیرین
شماهم حق نداری بیای تو تاپیک چلسی اینجور نظر بدی برو تاپیک کل کل
در ضمن ابرامویچ انقدر داره 200 سال اینده چلسی رو ساپورت میکنه خودش و نسل بعدش
تازه تیم که هیچی نیست برای تولد بچه هاش خواننده های بزرگ رو دعوت میکنه دارندگی و برازندگی

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
عزیز شما نباید آرسنالو هم سطح لیورپول و منچستر بدونی آرسنال حتی یه قهرمانی چمپینز لیگ هم نداره پس بهتره بری توی تاپیک خودتون و احترام خودتم نگه داری
ادیت ...
بیخیال ...

Last edited:

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
دادا داشتیم داشتیم مهم نیست دارم درام مهمه
چند ساله نزدیک جامم نشدین چه برسه جام بگیرین
شماهم حق نداری بیای تو تاپیک چلسی اینجور نظر بدی برو تاپیک کل کل
در ضمن ابرامویچ انقدر داره 200 سال اینده چلسی رو ساپورت میکنه خودش و نسل بعدش
تازه تیم که هیچی نیست برای تولد بچه هاش خواننده های بزرگ رو دعوت میکنه دارندگی و برازندگی
جواب این پست شما رو تو این پست دادم
http://forum.persiantools.com/t193028-page432.html#post8479158

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
ماتا: چلسي مي‌تواند هر تيمي را شکست دهد

خوان ماتا بازيکن باتجربه و اسپانيايي چلسي معتقد است که چلسي ثابت کرده که مي تواند در طول اين فصل هرتيمي را شکست دهد. آنها سه شنبه شب موفق شدند در رقابتهاي کپيتال وان کاپ، آرسنال را شکست داده و به دور بعدي صعود کنند.
شاگردان ژوزه مورينيو اخيرا مقابل منچسترسيتي و آرسنال به پيروزي رسيدند و ماتا براين باور است که اين بردها اثباتي بر توانايي تيمش براي رسيدن به جامهاي قهرماني است.

ماتا در صحبت هايي گفت:« هفته خيلي مهمي بود. شکست دادن منچسترسيتي و آرسنال ثابت کرد که ما آماده ايم تا مقابل هر تيمي بازي کرده و آنها را شکست دهيم. البته خيلي زود است که بخواهيم راجع به جام هاي قهرماني صحبت کنيم.»

ستاره اسپانيايي اين روزها هيجان زيادي دارد تا با سبک بازي تيم مورينيو تطبيق يافته و بيش از پيش براي تيمش به ميدان برود. او در نه بازي چلسي در رقابتهاي ليگ برتر تنهادر 4 بازي روانه ميدان شده و هنوز نتوانسته در يک بازي کامل براي چلسي به ميدان برود.

ماتا در بازي روز سه شنبه چلسي مقابل آرسنال در کپيتال وان گلي تماشايي را به ثمر رساند و اعلام کرده که برايش مهم نيست که زمان کمي براي بازي کردن در اختيارش قرار مي گيرد و مي داند که سيستم چرخشي درتيمش اعمال مي شود و از زمان حضور درترکيب تيم لذت مي برد.

ماتا در ادامه به تاک سپورت گفت:«من در چلسي راضي و خوشحالم. من هميشه حمايت و محبت هواداران را حس کرده ام و در هر بازي و در خيابان هم از آنها محبت مي گيرم و مورد لطفشان قرار مي گيرم. من تلاش مي کنم تا براي آنها بازي کنم. براي آنها گلزني کنم و به خاطر آنها همه را دوست داشته باشم و آنها را شاد کنم.ما حمايت خوبي داريم»

ماتا ادامه داد:« مي خواهم تا جاي ممکن بازي کنم ولي اگر مي خواهي به جام قهرماني برسي بايد 24 يا 25 بازيکن داشته باشي که آماده بازي باشند. هرکسي مي تواند در هر ديداري به ميدان برود. من هميشه با بهترين ها تمرين مي کنم و تلاش مي کنم که کارم را به بهترين نحو ممکن انجام دهم. بايد براي هر بازي در اوج باشم و همين کار را هم انجام مي دهم.»

emperor561

Registered User
لایک‌ها
413

خوان ماتا بازيکن باتجربه و اسپانيايي چلسي معتقد است که چلسي ثابت کرده که مي تواند در طول اين فصل هرتيمي را شکست دهد. آنها سه شنبه شب موفق شدند در رقابتهاي کپيتال وان کاپ، آرسنال را شکست داده و به دور بعدي صعود کنند.
شاگردان ژوزه مورينيو اخيرا مقابل منچسترسيتي و آرسنال به پيروزي رسيدند و ماتا براين باور است که اين بردها اثباتي بر توانايي تيمش براي رسيدن به جامهاي قهرماني است.

ماتا در صحبت هايي گفت:« هفته خيلي مهمي بود. شکست دادن منچسترسيتي و آرسنال ثابت کرد که ما آماده ايم تا مقابل هر تيمي بازي کرده و آنها را شکست دهيم. البته خيلي زود است که بخواهيم راجع به جام هاي قهرماني صحبت کنيم.»

ستاره اسپانيايي اين روزها هيجان زيادي دارد تا با سبک بازي تيم مورينيو تطبيق يافته و بيش از پيش براي تيمش به ميدان برود. او در نه بازي چلسي در رقابتهاي ليگ برتر تنهادر 4 بازي روانه ميدان شده و هنوز نتوانسته در يک بازي کامل براي چلسي به ميدان برود.

ماتا در بازي روز سه شنبه چلسي مقابل آرسنال در کپيتال وان گلي تماشايي را به ثمر رساند و اعلام کرده که برايش مهم نيست که زمان کمي براي بازي کردن در اختيارش قرار مي گيرد و مي داند که سيستم چرخشي درتيمش اعمال مي شود و از زمان حضور درترکيب تيم لذت مي برد.

ماتا در ادامه به تاک سپورت گفت:«من در چلسي راضي و خوشحالم. من هميشه حمايت و محبت هواداران را حس کرده ام و در هر بازي و در خيابان هم از آنها محبت مي گيرم و مورد لطفشان قرار مي گيرم. من تلاش مي کنم تا براي آنها بازي کنم. براي آنها گلزني کنم و به خاطر آنها همه را دوست داشته باشم و آنها را شاد کنم.ما حمايت خوبي داريم»

ماتا ادامه داد:« مي خواهم تا جاي ممکن بازي کنم ولي اگر مي خواهي به جام قهرماني برسي بايد 24 يا 25 بازيکن داشته باشي که آماده بازي باشند. هرکسي مي تواند در هر ديداري به ميدان برود. من هميشه با بهترين ها تمرين مي کنم و تلاش مي کنم که کارم را به بهترين نحو ممکن انجام دهم. بايد براي هر بازي در اوج باشم و همين کار را هم انجام مي دهم.»

جزوحقایقه

بالا