• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران چلسی

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
چک, ایوانوویچ, کیهیل, تری, ازپلیکوئتا, رامیرز, میکل, ویلیان, اسکار (لمپارد), شورله (دی بروین), اتوئو (دمبا با).

میکل بازم خیلی خوب بازی کرد. نتیجه بازی رفت با شالکه تکرار شد. 2تا اتوئو, یکی دمبا با.

c2.jpg

امشب از بازیهای لیگ کاپ بازی ساندرلند و ساوتمپتون هم انجام شد و ساندر لند 2-1 پیروز شد و باید تو لیگ کاپ با ساندرلند بازی کنیم.

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
چلسی با پیروزی مقتدرانه مقابل شالکه، در آستانه صعود به مرحله حذفی لیگ قهرمانان قرار گرفت.

esgh.jpg

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، آبی های لندن که اول هفته شکست بدی را مقابل نیوکاسل متحمل شدند، بازی بد خود را جبران کردند و با 3 گل حریف آلمانی قدرتمند خود را شکست دادند.

مورینیو در این مسابقه با چند تغییر نسبت به دیدار مقابل نیوکاسل تیمش را به میدان فرستاد. او اتوئو، ویلیان، شورله، میکل، آزپیلیکوئتا و کیهیل را که در بازی قبل حضور نداشتند بازی داد. مورینیو ادن هازارد و تورس را نیز به دلیل مصدومیت در اختیار نداشت.

در نیمه اول ابتدا شالکه تیم برتر میدان بود ولی بعد از 10 دقیقه چلسی تا آخرین لحظات نیمه تیم برتر میدان بود و حتی در مقاطعی از بازی درصد مالکیت توپ شالکه به زیر 40 می رسید. آبی ها می توانستند روی ضربه آزاد زیبای شورله به گل برسند ولی هیلدبراند با شیرجه ای دیدنی یک گل برای تیمش خرید. بازی دنبال می شد تا این که در دقیقه 29 اتوئو به سرعت و هوش بالای خود پایش را جلوی ضربه محکم هیلدبراند، دروازه بان باتجربه شالکه قرار داد و توپ وارد وارد دروازه شد تا آبی ها نیمه اول را با نتیجه 1-0 پیروز شوند.
در نیمه دوم آبی ها کار را بهتر شروع کردند. در اوایل نیمه بود که پتر چک یک واکنش فوق العاده مقابل ضربه دراکسلر داشت، تنها 95 ثانیه بعد آبی ها روی یک ضدحمله با ضربه فوق العاده اتوئو موفق شدند گل دوم را هم بزنند.

پس از این گل بازی متعادل بود تا این که مورینیو دی بروین، با و لمپارد را به میدان فرستاد. چند دقیقه بیشتر نگذشته بود که لمپارد با پاسی دیدنی دمبا با را صاحب موقعیت کرد و مهاجم سنگالی با ضربه ای آکروباتیک گل سوم چلسی و اولین گل خود در لیگ قهرمانان را به ثمر رساند.

بازی با همان نتیجه 3-0 به اتمام رسید تا چلسی که بازی اول خود مقابل بازل را باخته بود، حالا با 9 امتیاز و مقتدرانه در رده اول گروهش بایستد. این اولین بار از سال 2010 به بعد بود که چلسی در سه بازی پیاپی در لیگ قهرمانان گل نمی خورد.
ترکیب چلسی: چک، ایوانویچ، کیهیل، تری، آزپیلیکوئتا، میکل، رامیرس، اسکار (لمپارد)، شورله (دی بروین)، ویلیان، اتوئو (با)
نیمکت: شوارزر، لوئیز، کول، لمپارد، دی بروین، خوان ماتا، دمبا با
گل: اتوئو (29 و 54)، دمبا با (83)

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
انشالله تو لیگ هم به این خوبی ببریم بازیهای پیش رورو
منکه معتقدم اتوئو باید فیکس 90 دیقه تو زمین باشه تاحالا دوبار زیرکانه توپربایی کرده از دروازبان و گل زده
ودیشب هم که ستاره بود

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
فردا 18:30 میزبان وست بروم هستیم.
چلسی و منچستر سیتی همچنان 2 تیمی هستن که تمامی بازیهای خانگی در لیگ برتر رو با پیروزی پشت سر گذاشتن.
مورینیو فردا برای یکصدمین بار هدایت چلسی رو در استمفورد بریج بر عهده خواهد داشت.
کلارک (سرمربی وست بروم) از 2004 تا 2007 دستیار مورینیو در چلسی بوده.

Cl.jpg

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
تورس فردا بازی نمیکنه. اگه همه چیز خوب پیش بره اولین بازی بعد از بازیهای ملی آماده میشه.
هازارد یکشنبه بدون اجازه یه سفری رفته بود و پاسپورتشم گم کرده بود که بهمین دلیل در بازی با شالکه نیمکت نشین شد. هازارد از مورینیو و باشگاه عذرخواهی کرده و طبق گفته مورینیو فردا بازی میکنه.

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
^ شبکه 3 که پخش نمیکنه, شبکه ورزش هم بازی رئال مادرید اسپانیا رو پخش میکنه.

در کنفرانس خبری از مورینیو در مورد اینکه از آمار گلزنی مهاجما راضی هست یا خیر پرسیده شده, که در پاسخ گفته:
"ما با 1 مهاجم بازی میکنیم و شرایط ما با تیمهایی مثل لیورپول که با 2 مهاجم بازی میکنن متفاوت هست. در تیم ما نه تنها هر 3 هافبک پشت مهاجم در هر بازی امکان گلزنی دارن بلکه 2 هافبکی که پشت اون 3 هافبک بازی میکنن هم این امکان رو دارن. بطور مثال در هر بازی میبینید که رامیرز به جلو حرکت میکنه و امکان گلزنی داره. از مهاجمهای تیمم راضیم و ازشون انتظار ندارم در پایان لیگ نسبت به مهاجمین سایر تیمها بیشترین تعداد گل رو بثمر رسونده باشن, ولی اونها هم باید در کنار هافبکها گلزنی کنن."

تا الان در لیگ برتر, اسکار با 4 گل زده بیشترین تعداد گل رو بثمر رسونده:

Oscar 4, Hazard 3, Eto'o 1, Ivanovic 1, Lampard 1, Mikel 1, Schurrle 1, Terry 1, Torres 1, Willian 1​
و یک گل به خودی.

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
تا دقیقه 94, 1-2 عقب بودیم. رو رامیرز پنالتی شد و هازارد گل تساوی رو زد.
رو گل اولی که خوردیم تری و لمپارد و ایوانوویچ 3تایی وایسادن و بازیکن حریف پرید رو سرشون و گل زد. رو گل دومم پیتر چک...
میکل دقیقه 70 به بعد اومد تو زمین و بازم خیلی خوب بود, بنظرم باید فیکس باشه.
گل دقیقه 94 باعث شد که روند شکست ناپذیری چلسی با مورینیو در بازیهای خانگی در لیگ برتر همچنان حفظ بشه.
گل اول رو هم اتوئو زد.

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
مورینیو گفته از بازیکنا با توجه باینکه چهارشنبه تو لیگ قهرمانان بازی کرده بودن راضی هست.
ازپلیکوئتا هم برای دومین بازی پیاپی تو دفاع چپ جای کول بازی کرده و مورینیو تحسینش کرده و گفته تو این 2 بازی ازپلیکوئتا هیچ اشتباهی نکرده.

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
آبی ها در یک بازی جنجالی توانستند بازی باخته را با تساوی تعویض کنند.

rhddjrdjr.jpg

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، مورینیو که در صدمین بازی خانگی خود به مصاف استیو کلارک، دستیار سابقش در وست برومویچ می رفت، تا دقیقه 94 شکست خورده بود، با این حال پنالتی ادن هازارد او را نجات داد.

در نیمه اول شاهد بازی برابری از سوی دو تیم بودیم، با این که چلسی چند موقعیت نصفه و نیمه گلزنی داشت. تا این که اتوئو در ادامه روند گلزنی هایش در دقیقه آخر بازی موفق شد گل اول چلسی را به ثمر برساند تا آبی ها با پیروزی به رختکن بروند.
در نیمه دوم ابتدا وست برومویچ روی اشتباه عجیب تری گل تساوی را زد. پس از این گل مورینیو دست به تعویض هایی زد و ماتا و میکل و با را به بازی فرستاد. با اینکه چلسی حملات فراوانی داشت، بار دیگر و این بار روی اشتباه پتر چک گل دوم را هم دریافت کرد.

آبی ها به شدت حمله می کردند و هر بار با خوش شانسی وست بروم و درخشش دروازه بان این تیم، مایهیل، گل نمی خوردند. بازی 4 دقیقه وقت تلف شده داشت و در آخرین ثانیه وقت های تلف شده چلسی توسط رامیرس به یک پنالتی مشکوک رسید که ادن هازارد جوان موفق شد پنالتی را گل کند تا مورینیو اولین باخت خانگی خود در لیگ برتر را تجربه نکند.

بدین ترتیب آبی ها 21 امتیازی شدند و پایین تر از ساوتهمپتون، لیورپول و آرسنال در رده چهارم جدول قرار گرفتند، رده ای که تا پایان بازی های این هفته احتمالا دستخوش تغییر نیز خواهد شد.

ترکیب چلسی: چک، ایوانویچ، کیهیل، تری، آزپیلیکوئتا (میکل)، رامیرس، لمپارد (با)، هازارد، اسکار (ماتا)، ویلیان، اتوئو
نیمکت: شوارزر، لوئیز، کول، دی بروین، ماتا، دمبا با، میکل
کارت زرد: لمپارد، ایوانویچ
گل: اتوئو (45)، هازارد (94)

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
واقعا از چک انتظار نداشتم دروازه بانی کهانقدر خوب عمل میکنه اون توپ راحت ازش رد شد بلا خره اتفاقه
ولی نباید تیم انقدر راحت امتیاز بده تو روزایی که رقیبان همه رو برد هستن

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
ساموئل اتوئو: برای توصیف مسی باید کلمه جدیدی ساخت
ساموئل اتوئو، ستاره کامرونی باشگاه چلسی باوجود بالا رفتن سن وسالش همچنان حرفهای زیادی برای گفتن درزمین چمن دارد.او با دو گلی که در بازی تیمش دردور چهارم رقابتهای مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا وارد دروازه شالکه نمود، چلسی را به مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا نزدیک تر کرد.

عرش نیوز:
اتوئو حالا درگفتگو با برنامه ال لارگروی شبکه کادنا سر از مسائل مختلفی از جمله درخشش مسی در بارسلونا صحبت کرده و گفت :«من هر ازچندگاهی، لیگ اسپانیا را دنبال می کنم واوضاع بارسا را بیش از هرتیم دیگری پیگیری می کنم.» او درادامه به این نکته اشاره کرد که فرصت تماشای بازی بارسا مقابل میلان درنوکمپ را نیافته:« مسی چندتا گل زد؟ سه تا؟ این پسر فوق العاده است.واقعا خوب است. باید برای توصیف او کلمه جدیدی ساخته شود.چون کلمه "خوب" خیلی برای او کوچک است.»

ستاره کامرونی درادامه با اشاره به درخشش دونگو و باگناک، دوبازیکن کامرونی در تیم پایه ای بارسا گفت:« این دو آینده خیلی خیلی خوبی دارند.هردویشان بازیکنان واقعا باکیفیتی هستند.» او درمورد روزهای حضورش در چلسی گفت:« درچلسی احساس خوشبختی می کنم. دلیل وباعث گلزنی های من ، مورینیو است که ازمن می خواهد با فشار به دروازه حریفان نزدیک شوم.بعدا از او تشکر خواهم کرد.» اتوئو درمورد حال و روزش در چلسی گفت:« هنوز با زبان انگلیسی می جنگم. دلیل انتخاب پیراهن شماره 29 این بود که دخترم در روزبیست و نهم به دنیا آمده بود .ازآنجایی که پیراهن شماره 9 خالی نبود، پیراهن 29 که ازآن خوشم می آمد را انتخاب کردم.»

عملکرد اسپانیایی های چلسی یعنی تورس و خوان ماتا سوال دیگری بود که از اتوئو پرسیده شد:« حیف شد که تورس مصدوم شد.راستش را بخواهید ماتا فوق العاده است. او یک اینیستای دیگر است که در چلسی درکنارم می بینم.او خیلی خوب است و انسان فوق العاده ای هم هست. چرا بازی نمی کند؟ این تصمیمات سرمربی تیم است که من درآن دخالتی نمی کنم.»

و درمورد جدایی اش ازآنژی و پیوستنش به چلسی گفت:« وقتی درروسیه با سران باشگاه به مشکل خوردم، بلافاصله با ژوزه تماس گرفتم.من قبلا بااو کار کرده بودم و همه چیزخیلی سریع پیش رفت. فوتبال در روسیه خیلی متفاوت با آن چیزی است که مردم فکر می کنند. من سالهای فوق العاده ای را درآنجا تجربه کردم. مردم با من خیلی خوب رفتار می کردند ولی سرمای هوا وحشتناک بود. رئیس باشگاه هم انسان بزرگی بود و ازاو و سایرین به خاطر محبت زیادشان متشکرم. آیا مورینیو دراسپانیا به مشکل برخورد؟ من همیشه او را خوشحال و شاد می دیدم.»

بالا