Dark.Knight
Registered User
- نوشتهها
- 1,276
- لایکها
- 745
عشقم چلسی :X
در مورد رئال با بعضی از بازیکنا دچار مشکل شد ولی با پرز اصلا مشکل نداشت و همیشه حتی تو سال آخر هم مورد حمایت پرز بود. در حالیکه پرز بطور مثال فصل 2009-2010 تنها بعد از چند هفته گفته بود پلگرینی باید بدونه که صبر ما اندازه ای داره.به نظرم مورینیو حکم پدرروبرای چلسی داره-حتی اگرهیچ جامی نیاریم بازم به وجودش افتخارمیکنم-ببخشیدکه بی ادبی میکنم -اون کچل به اتوکش لباس مورینیوی کبیرهم نمیشه-ژوزه ی بزرگ به تیم هایی رفته واوناروساخته که خیلی به زحمت نیازداشت-مونش رئالیای خائن بودن که الان هم مزدزحمات مورو دارن میگیرن-اون کچل که هرچی تیم آماده بوده رفته توش-بارساروکه رایکاردساخت-بایرن روهم هاینکس-توقلب ماست
به نظرم مورینیو حکم پدرروبرای چلسی داره-حتی اگرهیچ جامی نیاریم بازم به وجودش افتخارمیکنم-ببخشیدکه بی ادبی میکنم -اون کچل به اتوکش لباس مورینیوی کبیرهم نمیشه-ژوزه ی بزرگ به تیم هایی رفته واوناروساخته که خیلی به زحمت نیازداشت-مونش رئالیای خائن بودن که الان هم مزدزحمات مورو دارن میگیرن-اون کچل که هرچی تیم آماده بوده رفته توش-بارساروکه رایکاردساخت-بایرن روهم هاینکس-توقلب ماست
درود بر روان پاک مورینیوی کبیر
درود بر دمبا با . شورله . کیهیل . ویلیان و چک
درود بر عشق من چلسی
درود بر مورینیووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووو . آقای خاص دنیای فوتبال
داداش سبک نوشتنت منو یاد کاربر farzad sadeshi میندازه
خودتی ناقلا ؟
بله خودمم عزیز
اون بن هست تا 10 روز دیگه . آزاد بشه با همون میام
درود بر تو دوست عزیز و مورینیو
اون تیکه که دمبا با گل و زد و مورینیو دوید واقعا خیلی دراماتیک و خاص بود
برادر اونور یه سری هستن فقط چند تا موقعیت پی اس جی رو دیدنمن هم تبریک میگم بهتون، دیشب واقعاً حق چلسی بود بیاد بالا که خوشبختانه اومد!اون دو تیر دروازه ای که تو 2 دقیقه زدید عالی بود!!