• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران چلسی

ROMARIYO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
200
تبریک بابت برد

چلسی . لیورپول 2 هفته ی آینده فینال لیگ برتر هست

امشب هم دمبا با گل خوبی زد . این ماتیچ واقعن مفید بازی میکنه
محمد صلاح هم خوب بود البته به قول مجری هم هنوز اعتماد بنفسش یکم کمه

تیم خیلی خوبی شده . کافیه با فصل پیش همین موقع مقایسه کنید

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
این ماتیچ واقعن مفید بازی میکنه
از نظر من هر چی ماتیچ خوبه رامیرز ضعیف بازی میکنه و در واقع نسبت به سالهای قبل بازیش افت کرده.
رامیرز پاس اشتباه زیاد میده.
تو حمل توپ ضعیفه و اکثرا تعادلش رو از دست میده و میخوره زمین. یا توپ زیر پاش گیر میکنه یا...
موقع stop کردنم اکثرا توپ از پاش جدا میشه.
کافیه تمام این مواردی که گفتم رو تو یه بازی بین ماتیچ و رامیرز مقایسه کنیم. یا میکل تو همین دقایقی که تو زمین بود چقدر مسلط بود وقتی مالک توپ بود.
البته از نکات مثبتش میزان دوندگیش هست. کوین کیگان در موردش گفته: "هیچ بازیکنی تو لیگ برتر باندازه رامیرز نمیدوئه."

emperor561

Registered User
لایک‌ها
413
شرایط امروزدرست پیش رفت-لیورپول سیتی روبرد وماهم تونستیم سوانسی روببریم
البته خیلی موقعیت خراب کردیم و80درصدتوپ دراختیارمابود.
خوب اینم ازوضعیت جدول:
باتوجه به دوتابازی کمترمن سیتی اگرحتی یه مساوی بکنن
ومابازی های آیندمون ازجمله بازی بالیورپول درآنفیلدروببریم-قهرمان میشیم
.
به امیدموفقیت**چلسی**
23731294615797896607.png

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
نیمه اول افتضاح بودیم و فقط همون موقعیت گل صلاح رو داشتیم ، نیمه دوم هم من تا دقیقه 60 گفتم وای که ممکنِ بازم یه ضدِ حالِ دیگه رقم بخوره ! ولی خب خدا رو شکر بردیم این بازی مهم رو و الآن خیلی بهتر شد !
لیورپول فوق العاده تیمِ خطرناکیِ بخصوص تو آنفیلد !واقعا خیلی سخت بشه جلوی این تیمو گرفت ، ولی خب ما سیتی نیستیم، آرسنال یا یاونایتد نیستیم، We Are Blue.....
اصلا از لیورپول تو خونش هم نمی ترسم و بدجوری منتظر اون بازی هستم تا فرا برسه !

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
در ضمن نبودِ هازارد هم خیلی احساس شد اگه سوانسی 10 نفره نمیشد عمرا اگه می تونستیم این همه موقعیت گل ایجاد کنیم ، امیدوارم هازارد به بازیِ رفت اتلتیکو برسه

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
از نظر من هر چی ماتیچ خوبه رامیرز ضعیف بازی میکنه و در واقع نسبت به سالهای قبل بازیش افت کرده.
رامیرز پاس اشتباه زیاد میده.
تو حمل توپ ضعیفه و اکثرا تعادلش رو از دست میده و میخوره زمین. یا توپ زیر پاش گیر میکنه یا...
موقع stop کردنم اکثرا توپ از پاش جدا میشه.
کافیه تمام این مواردی که گفتم رو تو یه بازی بین ماتیچ و رامیرز مقایسه کنیم. یا میکل تو همین دقایقی که تو زمین بود چقدر مسلط بود وقتی مالک توپ بود.
البته از نکات مثبتش میزان دوندگیش هست. کوین کیگان در موردش گفته: "هیچ بازیکنی تو لیگ برتر باندازه رامیرز نمیدوئه."
رامیرز ول کن اتوئو چقدر موقعیت خراب کرد

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
اتوئو فقط تو خونه جواب میده !
همه گلایی که زده بدونِ استثنا تا حالا تو خونه بوده و اصلا نمی تونه بیرون از خونه اون کارایی خونه رو داشته باشه
از بینِ این 3 تا مهاجما مون بازم من تو این فصل اتوئو رو انتخاب می کنم....
تورس هم امیدوارم تابستون که میاد اصن شده مفتی ردش کنیم بره....:general208:

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
رامیرز ول کن اتوئو چقدر موقعیت خراب کرد
اتوئو باید اون توپ که تو محوطه جریمه افتاد جلوش رو دیگه گل میکرد. در کل منم با Mr موافقم که اتوئو بهترین مهاجممون هست. اتوئو تو استمفورد بریج گلهای مهمی زده برامون.
رامیرز پستی که بازی میکنه اگه توپ رو لو بده (که میده) خیلی خطرناکه.
در مورد حمل توپم تو ضد حمله که سریع هافبکهامون اضافه میشن افتادنش فرصت حمله رو از بین میبره. تو بازی برگشت با بازل 3تا موقعیت بخاطر اینکه تعادلش رو از دست داد از بین رفت.
دیروزم اگه دقت کرده باشی 2بار بدون اینکه کسی بیاد طرفش خورد زمین و زیر کفششو نگاه کرد!
بهر حال مورینیو ازش استفاده میکنه, امیدوارم تا بازیهای باقیمونده بهتر بازی کنه و بازم شاهد همچین گلهای قشنگی ازش باشیم:

upload_2014-4-14_14-33-3.jpeg

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
رامیرز همیشه مفید بازی کرده و یکی از بازیکن های خوب چند سال اخیر مون بوده ، بهترین نبوده ولی همیشه تو 5 تای برتر خودم قرار میدمش
فقط این فصل اصلا اون کارایی لازم رو نداشته، خب هر بازیکنی ممکنِ پسرفت کنه ولی رامیرز دوندگی بی امونی داره ولی نقشش بیشتر اوقات غیر مستقیم هست
در موردِ ممد صلاح هم خیلی این بازیکنو دوست دارم سرعتش با قاطعیت میگم از هازارد هم بیشترِ و سرعتی ترین بازیکن حال حاضر تیم مون هست فقط رو شوتاش باید خیلی کار کنه همچنین باید درک کنه که قدر موقعیت رو بدونه !

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
ضمنا یه خبر دیکه این که دیگو کاستا دیشب بدجوری مصدوم شد، خیلی بد مصدوم شده پاش خورد محکم به تیرک:general410:
a3f1b224-b40d-3f7c-8e05-52de0387f5e4.jpg
از یه طرف خیلی خوب شد که رفت و برگشت جلو ما رو از دست داد
ولی از طرف دیگه کاستا بهترین بازیکن برا خط حمله ما بودش و جام جهانی هم اینطور که بوش میاد از دست میده و معلوم نیست بع دزا خوب شدنش همون بازیکن بتونه باشه یا نه
با حذف کاستا به شخصِ دیگه گزینه مناسبی که بشه بیاد به چلسی رو نمیبینم !

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
مانزو هم خیلی احتمالش هست بیاد
اقا این پایه بنده خدا عجب داغون شده البته اینا بدون کاستا و توران غوغا کردن بازی با بارسا نباید ازشون غافل شد

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
مانزو یه مهاجم فینیشر هست دقیقا مثه گومز اینجور مهاجما اصلا بدرد چلسی نمی خورن
ما یکی می خواسیم بتونه توپو به گردش بیاره شوت بزنه ، پاس هایی حیاتی بده یکی مثه زلاتان،فالکائو،کاوانی و بهترین گزینه هم بدونِ شک برا این تیم رونی که این آخری تمدید کرد
مهاجم فینیشر مثه هیگوآین،بنزما، مانزو بدردِ سبک بازی ما نمی خوره و اگه بیان اونا هم خراب میشن، امیدوارم نیان اگه کسی می خواد بیاد رد حال حاضر از هر جهت حساب کنی هم کیفیت و هم قیمت من کاستا رو بهترین می دونم
در ضمن این کاستا هم عجیبه جلل الخالق:eek:یهویی رو به راه شد نه به اون وضع و نه به این. . . .

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
اقا این نشه تورس دوم معلوم نیست تو جزیره مثل لالیگا بدرخشه یا نه کاستا کلی بهش میخوان پول بدن لاغل مانزو هم باید بگیرن به قول معروف فینیشر 6دامنگ

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
خب سیتی هم 2-2 کرد این یعنی اگه ما هر چهار بازی پایانی لیگ رو ببریم قهرمان میشیم !
بازیِ سختمون با همون لیورپول هست یه هفته مونده به آخر تو آنفیلد !اون دیدار سر نوشت قهرمانی رو مشخص می کنه مساوی بدرد ما نمی خوره حتما باید پیروزِ اون بازی بشیم !

بالا