• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران چلسی

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
این محمد صلاح مال چه کشوریه ؟ عجب بازیکن با تکنیکیه . یه لایی قشنگ زد به بازیکن ساندرلند

دقیقا 23 بازی 1 1 در جریانه

صلاح مصری هستش و دو سالِ تموم هست داره همیشه به چلسی گل می زنه هم پارسال تو لیگ اروپا و هم امسال رفت و برگشت تو لیگ قهرمانان صلاح به چلسی گل زد
بازیکنِ خیلی خوبیه سرعت بالایی هم داره و خیلی می تونه کمک کنه تو ضدِ حمله ها
------

فکرشو نمی کردم بازیِ سختی از آب در بیاد ! واقعا این هازارد نیست انگار نصف تیم نیستش !
نیمه دوم با حضور شورله+دمبابا(تورس) امیدوارم بهتر بشیم !

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
1پنالتی برای چلسی گرفته نشد و گل ساندرلند کلا مشکوک بود تعادل رامیرس هم بهم زدن اونم مشکوک به پنالتی بود بازیکن ساندلند هم با کف پا میره تو بغل سزار انگار نه انگار اون صحنه رامیرس هم چشم پوشی کرد که گند کاریهای قبلش رو ماس مالی کنه

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
در کل میشه گفت بد نبودیم !
یه پنالتِ 100% که گرفته نشد ولی خب بگذریم این نیمه خیلی موقعیت خراب کردیم و روی تک موقعیت اونا گل خوردیم !
امیدوارم چک به بازی اتلتیکو برسه که می رسه . . .

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
فکر کنم قهرمانی لیگ برتر برای چلسی تمام شد
چه اشتباهی کرد اسپیلیکوئتا

البته داور اشتباهات زیادی داشت. مثلا نگرفتن پنالتی یا اخراج نکردن رامیرس اما مدافع چلسی اشتباه بدی کرد.

قبلا هم گفته بودم این مدافع در سطح بقیه بازیکنای چلسی نیست

ROMARIYO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
200
لعنت به داوری های بدی که برای چلسی این فصل گرفتن
تفاوت بازیکن باتجربه اینجا پیدا میشه . چه اشتباهی کرد آزپیلیکوئتا
این محمد صلاح و ویلیان و ماتیچ واقعن عالی ان

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
فکر کنم قهرمانی لیگ برتر برای چلسی تمام شد
چه اشتباهی کرد اسپیلیکوئتا

البته داور اشتباهات زیادی داشت. مثلا نگرفتن پنالتی یا اخراج نکردن رامیرس اما مدافع چلسی اشتباه بدی کرد.

قبلا هم گفته بودم این مدافع در سطح بقیه بازیکنای چلسی نیست
مثلا پنالتی که نبود برای ساندرلند گرفت یا اون بازیکن ساندرلند که با کف پا میره تو بغل سزار
دوباره داوری ترمز چلسی رو کشید حرومیا

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اره اون حرکت بازیکن ساندرلند هم اخراج داشت. بد جوری زد تو پهلوی بازیکن چلسی
در کل همه چی به ضرر چلسی پیش رفت
گلی هم که خورد واقعا دروازه بان چلسی روش اشتباه بدی کرد. البته گل افساید نبود.

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
خیلی جالبه فاکتور های زیادی تو بازی های چلسی باید دست به دستِ هم بده تا چلسی بازنده باشه و من نمی دونم چرا خیلی موقع ها این فاکتور ها همشون با هم رخ میده !
جنابِ دروزبانِ ساندرلند که از هر بوغی N تا گل می خوردن الآن میان برامون گلری می کنن در حدِ پیتر اشمایکل :|
خودِ ساندلند به عالم و آدم می بازه اون وقت باید تو یه فصل دو بار مارو ببره !بازی رفت رو هم مربی شون گفت که به هازارد باختند خدایی هم راست میگفت هازارد اون بازی کولاک کرد دقیقا همینطوری دفاع می کردن ولی هازارد با نبوغِ فوق العادش تونست یه پاس گل استثنایی و دو گل فوق العاده زیبا بزنه تا اون بازی رو ببریم ! همون طور که گفتم هازارد نباشه نصفِ تیم نیست !
اما برسیم به بدترین بازیکنِ چلسی تو این بازی واقعا کارِ سختیه خیلیا پتانسلیشو داشتند که بدترین باشند ولی از نظرِ من نه آزپیلی بدترینِ و نه شوآرزر بلکه اسکار رو به عنوانِ بدترین بازیکن انتخاب می کنم که واقعا هیچ کاری نتونست بکنه و چند تا موقعیت رو هم با شوت های بیجا و الکی به هدر داد و رفت !
بهترین بازیکن هم بنظرم بدونِ شک ویلیان بود !
اما می رسیم به جنابِ مایک دین که من همون اول دیدم این بشر داورِ ما هستش گفتم این بازی جونِ سالم به در بیاریم شیرینی میدم !
آقا یعنی هر وقت این داور بوده باید اشتباهِ داوری هم تو بازی باشه :|
رکوردِ مورینیو هم پرپر شد رفت و اولین باختِ عمرِ مورینیو تو لیگ جزیره بود این باخت . . .(تو استمفوربریج)

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
جامو دو دستی تقدیم لیورپول کردین رفت!
با تشکر از داور که سنگ تموم گزاشت و ضد حمله خوبی هم برای ساندرلند درست کرد قدرشو ندونستن
خداییش خیلی نامردی کردن در حق چلسی امروز

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
در موردِ آزپیلی کوئتا من هیچ ایرادی به ایشون نمیگیرم و خیلی بیشتر از اینا حق داره آزپیلی به گردنمون تو این فصل !
فقط یه چیزی که همیشه خیلی تاکید داشتم خیلی خیلی خیلی بد پنالتی میده و باید رو این نکته کار کنه که آقا " وقتی یه سوتی میدی ، دیگه لازم نیست خراب ترش کنی عزیزم "
اگه بتونه همین موضوع رو درک کنه کافیه ولی اصلا زا آزپیلی ناراحت نیستم چوناین فصل فوق العاده بوده و بعد از هازارد بهترین بازیکن مون

emperor561

Registered User
لایک‌ها
413
جالب ترین صحنه هم همون صحنه ای بودکه توپ به داوربازی خوردومنجربه ضدحمله حریف شد-یه مقدارعجیبه داورسمت دروازه رونگاه میکرد-
درواقع بایدمسیرتوپ رودنبال میکردکه توپ بهش خورد-بهرحال بچه هاواقعاعالی کارکردن وزحمت کشیدن-انصافاسزارهم بدشانسی آوردکه
لیزخورد-واقعانبودپیتربه چشم میومد-این باخت هم منجربه خوشحالی دشمنان شد-ولی خوب خورشیدپشت ابرنمیمونه-نوبت ماهم میشه
این صحنه هم عالی بود-مرسی فاریا-

38858813431910664174.jpg

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
ششمین باختمون هم قبل از بازی لیگ قهرمانان رقم خورد.
مورینیو از بازیکنا تشکر کرده و به ساندرلند (که از لیگ کاپ هم حذفمون کرده بود) تبریک گفت و بشدت از داور و کمیته داوران انتقاد کرده.
البته مشتی که رامیرز زد تو صورت بازیکن حریف هم نادیده گرفته شد.
امیدوارم ازپلیکوئتا بازیهای بعدی بدون اشتباه باشه (هر چند تو محوطه جریمه خطا نکرد) و چک هم برای بازی با اتلتیکو داشته باشیم.
بامید نمایشی قابل قبول تو بازی 3شنبه شب.

emperor561

Registered User
لایک‌ها
413
ششمین باختمون هم قبل از بازی لیگ قهرمانان رقم خورد.
مورینیو از بازیکنا تشکر کرده و به ساندرلند (که از لیگ کاپ هم حذفمون کرده بود) تبریک گفت و بشدت از داور و کمیته داوران انتقاد کرده.
البته مشتی که رامیرز زد تو صورت بازیکن حریف هم نادیده گرفته شد.
امیدوارم ازپلیکوئتا بازیهای بعدی بدون اشتباه باشه (هر چند تو محوطه جریمه خطا نکرد) و چک هم برای بازی با اتلتیکو داشته باشیم.
بامید نمایشی قابل قبول تو بازی 3شنبه شب.
درسته-ولی ایکاش رامیرز اخراج میشدکه حداقل حریف ازدفاع فشرده بیرون میومد-اینجوری حداقل میشدچندتاضدحمله زد-
این عکس هم بچه های چلسی توی فیسبوک گذاشتن-انصافاپنالتی نبود :
10744034213771218127.jpg

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
مایک دین سه نقطه رسما باعث شد شانس قهرمانیمون به 5 درصد تبدیل بشه. امروز به غیر از صحنه پنالتی 7 اشتباه داشت:
.1 - گل سالم تری که دین به اشتباه خطای ماتیچ رو اعلام کرد.
2 - خطای جانسون روی سزار که داور حتما باید کارت زرد میداد. http://gfycat.com/DisfiguredEarnestFoxhound
- پنالتی واضح روی رامیرز وقتی که نزدیک بود دروازه خالی رو بزنه تو گل. خیلی ها متوجه این صحنه نشدن اما اگه صحنه آهسته رو یک بار دیگه نگاه کنین چیزی جز یک تصمیم اشتباه دیگه از سوی داور نخواهید دید.
4 - ضربه رامیرز به صورت بازیکن ساندرلند. باید حداقل یک کارت زرد میگرفت رامی.
5 - خطای هند بازیکن ساندرلند توی محوطه جریمه که باید پنالتی اعلام میشد.
6 - این بار هم خطای هند این دفعه کتلمور بود که هنگام تکل زدن توپ به دستش خورد و این هم میتونست پنالتی اعلام بشه.
7 - این هم نمیشه گفت اشتباه بود اما نزدیک بود دین خودش یک گل رو با بازیسازی فوق العادش تقدیم کنه به ساندرلندی ها. شانس اواردیم که نرفت تو گل.

emperor561

Registered User
لایک‌ها
413
خوب بااین نتیجه ای که تیم به دست آوردجدول به این ترتیب شد
تیم درشرایطی قهرمان میشه که منچسترسیتی ولیورپول دوتابازی
بعدروببازن-مساوی هم نمیشه چون آوراژگلشون عالیه-ضمن اینکه
لیورپول برای بازی بعدی مصدوم هم داره واحتمال باختش هست
ویک بازی روهم خودمون حتمابایدببریمشون-سیتی شانس باختش
توبازی با اورتون بالاست چون اورتون دنبال گرفتن سهمیه هستش
=====================================
30836868505715555218.png

بازی لیورپول:
یکشنبه31فروردین :نوریچ-لیورپول ساعت:15:30
بازی منچسترسیتی:
دوشنبه01اردیبهشت:منچسترسیتی-وست برومویچ ساعت:22:30
به امیدموفقیت چلسی <3

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
دوستان قهرمانی رو بیخیال بشیم بهترِ تو این فصل
من به عنوانِ یه هوادرا کوچک چلسی به اتحادیه انگلیس ئ کلیه کسانی که تلاش کردند لیورپول قهرمان لیگ بشه تبریک میگم ، به خواستشون خیلی نزدیک شدند
این فصل تو لیگ دیگه برا ما تموم شده و برا من یکی که خیلی وقت پیش تموم شده بود ولی خب با تساوی سیتی یکم امید باز پیدا کردم که کاش همونم پیدا نمی کردم چون با باخت مثابل پالاس من کلا قهرمانی رو فراموش کردم
بهترِ الکی حرصِ قهرمانی رو نزنیم و من فکر می کنم برا سالِ اول این فصل عالی بودیم مورینیو خودشو نشون داد و منتظرِ چلسی فصل بعد باشید :)

emperor561

Registered User
لایک‌ها
413
دوستان قهرمانی رو بیخیال بشیم بهترِ تو این فصل
من به عنوانِ یه هوادرا کوچک چلسی به اتحادیه انگلیس ئ کلیه کسانی که تلاش کردند لیورپول قهرمان لیگ بشه تبریک میگم ، به خواستشون خیلی نزدیک شدند
این فصل تو لیگ دیگه برا ما تموم شده و برا من یکی که خیلی وقت پیش تموم شده بود ولی خب با تساوی سیتی یکم امید باز پیدا کردم که کاش همونم پیدا نمی کردم چون با باخت مثابل پالاس من کلا قهرمانی رو فراموش کردم
بهترِ الکی حرصِ قهرمانی رو نزنیم و من فکر می کنم برا سالِ اول این فصل عالی بودیم مورینیو خودشو نشون داد و منتظرِ چلسی فصل بعد باشید :)
این حرف رورسرمربی لیورپول زده-به بازکنانش-فکرکنم درجواب شمادوست عزیزهم صدق میکنه:
راجرز: شکست سیتی، یک تابلوی هشدار برای همه بود
سرمربی لیورپول به بازیکنانش هشدار داد که هرچه به پایان لیگ نزدیکتر می‌شوند، منتظر اتفاقات عجیب باشند.

بالا