مورینیو : در انگلستان دوست ندارند که ما قهرمان شویم / برنامه ای برای مربیگری یونایتد ندارم
مورینیو در مصاحبه ای به شدت برنامه ریزان لیگ برتر انگلیس را زیر سوال برد و افزود که احساس آزادی نمی کند
به فاصله دو روز مانده به بازی حساس چلسی در مقابل لیورپول و در حالی که چلسی باید دیدار برگشت خود مقابل اتلتیکو را همین چهارشنبه در لندن برگزار کند مورینیو در مصاحبه جدید خود به شدت برنامه ریزان لیگ برتر انگلیس را زیر سوال برد. وی می گوید :
« مهمترین چیز برای من چلسی و هوادارانش هستند و وظیفه من است که از تیم و طرفدارانش دفاع کنم. اما برخی در انگلستان نمی خواهند که ما به اهدافمان برسیم و علت انتقادات من همین مساله است.
شما نگاه کنید ، والنسیا دیشب یک بازی سنگین را با سویا برگزار کرد و دقیقا به همین خاطر اتلتیکو که رقیب ما در بازی روز چهارشنبه است مجبور است که روز یکشنبه در مقابل این تیم به میدان برود.
شما مطمئن باشید که اگر والنسیا شب گذشته بازی نداشت این دو تیم همین امشب به دیدار هم می رفتند »
وی در مورد داوران لیگ برتر افزود :
« هر زمان که در مورد داوری صحبت می کنم عواقب بدی برای من به دنبال دارد . حتی وقتی می گویم داور بازی ما یک نابغه بود باز هم جریمه می شوم. احساس می کنم آزادی ندارم و نمی توانم حقایق را بگویم »
مورینیو در پایان اضافه کرد :
« برای برندان راجرز همان قدر احترام قایلم که برای دیگر مربیان. مربی مسئول نتایج تیمش است چه ببری و چه ببازی مسئولیت تیم با شماست.
در بازی با لیورپول فقط برای کسب پیروزی به میدان می رویم و هیچکس از باختن خوشش نمی آید. حداکثر توانمان را بکار خواهیم بست .
من مادرید را بخاطر چلسی ترک کردم و قراردادی 4 ساله دارم هیچ برنامه ای برای جانشینی مویس در یونایتد ندارم »