• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران چلسی

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
نظرتون راجب به بازی دیگو کاستا چی هست ؟ :D
خوب نبود این بازی.
===========
دست تک تک بازیکنا درد نکنه, بدون نقص بازی کردیم, ولی میتونستیم زمان حمله بهتر کار کنیم. در کل نتیجه خوبی بود.
میکل و لمپارد رو بازی برگشت نداریم, وضعیت مصدومیت چک و تری و هازارد هم مشخص نیست, اتوئو بعیده مشکلش جدی باشه.
امیدوارم همشون برسن بازی برگشت. از اتلتیکو هم گابی محروم شد.

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
متاسفانه چک دیگه این فصل نمیتونه بازی کنه.
در مورد تری هم مورینیو گفته اگه به فینال بریم میتونه بازی کنه (یعنی بازی برگشت مصدومه).
تو این بازی 2تا مصدوم دادیم و 2تا محروم.

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
واقعا چلسی دیوانگی محض کرده این کاستا رو با این قیمت بخره مردک بی اعصاب کم حمله نکرده به بازیکنها چه تو لالیگا چه قهرمانان
حیف این همه پول که حروم این بازیکن کنن

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
بدشانسی بد خورده به چلسی
چک مصدوم شد وای به حالمون با شوارتزر تری هازارد امپارد و میکل هم که محروم
این تورس رو مخ رو خداکنه بازی برگشت نزاره و به همین دمبابا و اتوئو میدون بده
اتحادیه هم باید بازی چلسی رو یا جلو بندازه یا لغو کنه خیلی بی انصاف هست

mahe6abe14

Registered User
لایک‌ها
159
تورس فقط شانسی توپو کنترل میکنه خدایی دوسش دارم ولی خواهشن برین نگاه کنین چند تا استپ درست داشته تو بازیاش همیشه توپ بین پاهاش گم میشه
از حق نگزریم شورله یا دمبابا یا اتوئو بهتر بود میومد بجاش
کاستا هم بی مصرف ترین بازیکنه واسه خرید هیچی نیست مثل همین میشه

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
تورس دیشب خیلی خوب بود با این که همیشه جدی ترین منتقد تورس بودم ولی دیشب کی از بهترین بازی هاشو برا چلسی کرد ! ولی خب ان چیزی رو تغییر نمیده بازم باید آخر فصل بره !
بازی برگشت خیلی راحت میشه ترکیب مونو حدس زد :
شوآرتزر
اشلی - کیهیل - ایوا - آزپیلی
رامیرز - لوئیز
هازارد - اسکار - ویلیان
اتوئو !
خیلی بد شد که دیگ قدرت مانور نداریم و نمی تونیم اتلتیکو رو با یه ترکیب خاص سور پرایز کنیم چون دیگه ابزاری برامون نمونده !
پ.ن : اشلی چقدر بود:D دمش گرم بعد از این همه مدت خلی بود بازی کرد :D

ROMARIYO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
200
دوستان کسی اطلاع نداره الان روبرتو دی متئو کجا مربیگری میکنه ؟
به نظرم واقعن مربی زیرک و باهوشی بود
الان جایی مربیگری نمیکنه ؟

saeedrz70

Registered User
لایک‌ها
207
فعلا جایی مربی گری نمی کنه چون که هنوز داره پول زیادی از باشگاه چلسی می گیره اینم اگه اشتباه نکنم از جایی شنیدم یعنی در واقع همین دلیل مربی گری نکردنش رو به این خاطر

saeedrz70

Registered User
لایک‌ها
207
دوستان مثل اینکه در بعضی از خبرا شنیدم آبراموویچ با خرید ببر یعنی همون دیگو کاستا مخالفه و بشخصه خواهان ادینسون کاوانیست اگر شایعه نباشه اشباهی محض. آیا کاوانی برتر از کاستاست؟ هرگز

emperor561

Registered User
لایک‌ها
413
دوستان مثل اینکه در بعضی از خبرا شنیدم آبراموویچ با خرید ببر یعنی همون دیگو کاستا مخالفه و بشخصه خواهان ادینسون کاوانیست اگر شایعه نباشه اشباهی محض. آیا کاوانی برتر از کاستاست؟ هرگز
من خودم عاشق کاوانی هستم-وواقعابهترهم هست

emperor561

Registered User
لایک‌ها
413
من بازهم تاکیدمیکنم آرزومه دی متئودستیارخوزه بشه توی تیم

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
زمان اخراج دی متئو قرار شد حقوقش رو بطور هفتگی تا پایان قراردادش بگیره. تقریبا 6 هفته مونده از قراردادش و اگه به تیم دیگه ای میرفت از چلسی دیگه پولی نمیگرفت. احتمالا فصل بعد یه تیم میگیره.
اگه مورینیو کوستا رو بخواد و آبرامویچ بگه کاوانی باز اینا با هم دچار اختلاف میشن و...
تا اینجا که اول فصل رونی رو میخواست, تو ویدئو مربوط به سن اتوئو گفته بود فالکائو گزینه مناسبیه (که ظاهرا وضعیت مصدومیتش مشخص نیست), و سیمئونه هم از پیشنهاد چلسی برای کوستا گفته بود.
==================
یکشنبه باید با لیورپول بازی کنیم. اتلتیکو هم یکشنبه با والنسیا بازی میکنه.
رامیرز بخاطر اون حرکتش برابر ساندرلند 4 بازی محروم شده و محرومیتش از همین بازی با لیورپول شروع میشه.
آخرین شکست لیورپول تو لیگ برابر چلسی بوده که 1-2 باختن.
چلسی تا اینجای فصل 13 بازی بیشتر از لیورپول انجام داده.
لیورپول بعد از چلسی و منچستر سیتی بهترین رکورد رو تو بازیهای خونگی داره.
موزس چون بازیکن خودمونه نمیتونه برابر چلسی بازی کنه.
جایگاه لیورپول در لیگ در 10 سال گذشته:

upload_2014-4-25_12-33-10.png

saeedrz70

Registered User
لایک‌ها
207
اینکه مورینیو می خواد بچه ها یعنی در واقع خیلی از بازیکنان تیم B رو برابر با لیورپول بازی بده صحت داره؟ اتلتیکو مادریدم اینطور که گفتین یکشنبه بازی داره که واضحه به دلیل احتمال قهرمانی در لالیگا تمامی بازیکنان بازی میکنن.
آیا این اقدام مورینیو یعنی چشم پوشی از قهرمانی؟

emperor561

Registered User
لایک‌ها
413
1f558e34-40a3-42d3-8e6b-bac629108e77-cb.Jpeg

مورینیو : در انگلستان دوست ندارند که ما قهرمان شویم / برنامه ای برای مربیگری یونایتد ندارم

مورینیو در مصاحبه ای به شدت برنامه ریزان لیگ برتر انگلیس را زیر سوال برد و افزود که احساس آزادی نمی کند

به فاصله دو روز مانده به بازی حساس چلسی در مقابل لیورپول و در حالی که چلسی باید دیدار برگشت خود مقابل اتلتیکو را همین چهارشنبه در لندن برگزار کند مورینیو در مصاحبه جدید خود به شدت برنامه ریزان لیگ برتر انگلیس را زیر سوال برد. وی می گوید :
« مهمترین چیز برای من چلسی و هوادارانش هستند و وظیفه من است که از تیم و طرفدارانش دفاع کنم. اما برخی در انگلستان نمی خواهند که ما به اهدافمان برسیم و علت انتقادات من همین مساله است.
شما نگاه کنید ، والنسیا دیشب یک بازی سنگین را با سویا برگزار کرد و دقیقا به همین خاطر اتلتیکو که رقیب ما در بازی روز چهارشنبه است مجبور است که روز یکشنبه در مقابل این تیم به میدان برود.
شما مطمئن باشید که اگر والنسیا شب گذشته بازی نداشت این دو تیم همین امشب به دیدار هم می رفتند »
وی در مورد داوران لیگ برتر افزود :
« هر زمان که در مورد داوری صحبت می کنم عواقب بدی برای من به دنبال دارد . حتی وقتی می گویم داور بازی ما یک نابغه بود باز هم جریمه می شوم. احساس می کنم آزادی ندارم و نمی توانم حقایق را بگویم »
مورینیو در پایان اضافه کرد :
« برای برندان راجرز همان قدر احترام قایلم که برای دیگر مربیان. مربی مسئول نتایج تیمش است چه ببری و چه ببازی مسئولیت تیم با شماست.
در بازی با لیورپول فقط برای کسب پیروزی به میدان می رویم و هیچکس از باختن خوشش نمی آید. حداکثر توانمان را بکار خواهیم بست .
من مادرید را بخاطر چلسی ترک کردم و قراردادی 4 ساله دارم هیچ برنامه ای برای جانشینی مویس در یونایتد ندارم »

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
اینکه مورینیو می خواد بچه ها یعنی در واقع خیلی از بازیکنان تیم B رو برابر با لیورپول بازی بده صحت داره؟ اتلتیکو مادریدم اینطور که گفتین یکشنبه بازی داره که واضحه به دلیل احتمال قهرمانی در لالیگا تمامی بازیکنان بازی میکنن.
آیا این اقدام مورینیو یعنی چشم پوشی از قهرمانی؟
چک رو که دیگه نداریم, تری و هازارد و اتوئو هم مصدوم هستن و یکشنبه بازی نمیکنن. رامیرزم که محروم.
این بازیکنا هم جلو اتلتیکو نمیتونن بازی کنن که در نتیجه میشه برابر لیورپول ازشون استفاده کرد: ماتیچ, صلاح, لمپارد, میکل.
حالا اینکه بخواد به شوارتزر و خط دفاع و ویلیان و... استراحت بده چیزی نگفته, فقط گفته با هر بازیکنی که بازی کنیم سعی میکنیم برنده بازی باشیم.

emperor561

Registered User
لایک‌ها
413
چک رو که دیگه نداریم, تری و هازارد و اتوئو هم مصدوم هستن و یکشنبه بازی نمیکنن. رامیرزم که محروم.
این بازیکنا هم جلو اتلتیکو نمیتونن بازی کنن که در نتیجه میشه برابر لیورپول ازشون استفاده کرد: ماتیچ, صلاح, لمپارد, میکل.
حالا اینکه بخواد به شوارتزر و خط دفاع و ویلیان و... استراحت بده چیزی نگفته, فقط گفته با هر بازیکنی که بازی کنیم سعی میکنیم برنده بازی باشیم.
به نظرم بایدبه شوآرتزربازی داده بشه درسته باتجربست ولی دستش گرم میشه وبرای بازی بااتلتیکواماده تر

بالا