• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران چلسی

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
این حرف رورسرمربی لیورپول زده-به بازکنانش-فکرکنم درجواب شمادوست عزیزهم صدق میکنه:
راجرز: شکست سیتی، یک تابلوی هشدار برای همه بود
سرمربی لیورپول به بازیکنانش هشدار داد که هرچه به پایان لیگ نزدیکتر می‌شوند، منتظر اتفاقات عجیب باشند.

نه دوستِ عزیز اشتباه می کنید من به دو هفته نمی کشه که توی کلوپ چلسی تو پی تی میام ولی جاهای دیگه که بودم از قبل هم قهرمانی رو بیخیال شده بودم چون بهترِ یکم منطقی به تیممون نگاه کنیم یه تیمِ بدون مهاجم نمی تونه قهرمان بشه !
این حرفارو اصلا از رو باختِ دیشب نمی زنم من خیلی وقت پیش جاهای دیگه همین نظریه رو میدادم و هنوز هم رو حرفم هستم خودِ مورینیو هم این فصل شاید نزدیک به 10 بار مصاحبه کرد که این فصل نوبتِ قهرمانی ما نیست !هرچند بدونِ شک 90 % این حرفارو بخاطر فشار رو حریفا زده ولی یکم منطقی هم نگاه کنیم میبینیم راست میگه مو !

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
شرایط خوبی داشتیم که با باخت برابر استون ویلا و کریستال از دست دادیم.
دوباره شرایط تا حدودی مهیا شد که با باخت دیروز بازم کارمون سخت شد.
احتمالش هست که باز هم شرایط برای قهرمانی لیگ فراهم بشه و شایدم نشه. فعلا باید سعی کنیم فرصتی که تو لیگ قهرمانان برای رسیدن به فینال داریم رو از دست ندیم.
====================
این فصل 3 اشتباه از ازپلیکوئتا تو ذهنم مونده:
برابر لیورپول با توجه به مصدومیت ایوانویچ رفته بود سمت راست و یه صحنه خیلی بد افتاد زمین و دریبل خورد ولی کیهیل اومد و جمع کرد.
یکی دیگه رو گل سوم PSG.
یکیم تو بازی دیروز که تعادلش رو از دست داد.
بازی رفت با اتلتیکو, ایوانویچ رو نداریم و احتمالا ازپلیکوئتا راست و کول چپ بازی میکنن. هر 2شون باید بدون اشتباه بازی کنن.

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
هازارد امروز صبح هم تو تمرینات حاضر نبود, ولی چک امروز تمرینات معمولش رو انجام داده.

upload_2014-4-21_15-45-0.jpeg
تا ساعاتی دیگه تیم راهی مادرید میشه.
آردا توران هم از دیروز تو تمرینات گروهی اتلتیکو حاضر شده و باشگاهش اعلام کرده آماده بازی برابر چلسی هست.

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
ای بابا اگه هازارد نرسه به مشکل می خوریم !
دیگه اگه امروز هم تمرین نکرده که هیچ . . . نمی رسه احتمالا !

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
هازارد همراه تیم به مادرید رفته.
اتوئو بخاطر آسیب دیدگی زانو همراه تیم نرفته.
ایوانویچ هم محروم هست و صلاح و ماتیچ هم که نداریم.
اسامی 20 بازیکنی که راهی اسپانیا شدن:

upload_2014-4-21_18-56-47.png
اگه هازارد نرسه به مشکل می خوریم !
فعلا که رفته. امیدوارم شرایطش خوب باشه و بازی کنه.
کلا نمیشه تو خط هافبک و خط حمله ترکیب تیم رو حدس زد.

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
سامی میگن زانوش خراش برداشته! بازی با PSG هم نداشتیمش.
احتمال داره اصلا دمبا و تورس هم بازی نکنن و مثل بازی با PSG شورله نوک بازی کنه. واسه همین میگم اصلا نمیشه ترکیب رو حدس زد.

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
آره مثه باز منچستر تو دیدار رفت یا همین PSG ممکنِ شورله بازی کنه بنظر من احتمالش هم زیادِ !ولی اگه سامی بود مطمئنن خودش باز می کرد !

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
تو یه مصاحبه مورینیو گفته بود تو بیرون از خونه که حریف حمله مبکنه ترجیح میده تورس بازی کنه (چون تو عمق فرار میکنه) و تو استمفورد بریج بخاطر دفاع حریف اتوئو رو ترجیح میده.
تو زمین استوا یادمه تورس فیکس بود و مصدوم شد و بعدش اتوئو اومد. تو زمین شالکه هم تورس فیکس بود. تو زمین بازل یادم نیست و تو زمین گالا هم تورس از اول تو زمین بود.
فردا هم شاید بخاطر آشنا بودن به جو ورزشگاه و... مورینیو "کاپیتان تورس" رو به دمبا و شورله ترجیح بده.

upload_2014-4-21_20-7-8.jpeg
و البته همونطور که میدونیم تورس و این دوستمون با هم همبازی هم بودن:

upload_2014-4-21_20-8-52.jpeg
یچیزیم در مورد شورله و دمبا بگم, شورله تو حفظ توپ و پاسکاری از دمبا بهتر هست ولی تمام ضربات سر اول رو الکس رو توپهای ارسالی چک رو سرش زده بود. حالا بازی برگشت دمبا بود که تو دقایقی که تو زمین بود تمام ضربات سر اول رو زد و اکثرش هم رسوند به بازیکن خودی.

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
آره دقیقا درست میگی
منم خواستم به اون مصاحبه مو که گفته بود اتوئو تو خونه عالیه و تورس تو بیرون از خونه اشاره کنم ولی خب یادِ مصاحبه اش بعد از بازی با PSG افتادم که ازش پرسیدن چرا شورلهرو بازی دادی ؟ گفت حداقل اینطوری می دونم داریم 11 نفرِ بازی می کنم نه 10 نفرِ !البته از یه طرفی شاید ال نینو انگیزه داشته باشه و مو بشه بازی بده !
در موردِ همبازی بودن تورس و سیموئه هم جالبِ بدونید حتی موقعی که هم بازی هم بودند باز هم تورس کاپیتان تیم بود !

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
یه فرضیه دیگه هم ممکنِ وجود داشته باشه این که داوید لوئیز بیاد سمتِ راست و آزپیلی همون چپ بمونه زوجِ وسط هم تری-کهیل باشن !
ولی خب از یه طرفِ دیگه لوئیز تو پستِ هافبک دفاعی فوق العادست و مطمئنن کاراییش اونجا بهترِ ! حالا نمی دونم آیا مورینیو به اشلی اعتماد می کنه یا نه نظرِ شخصیِ خودم اینِ که باید به اشلی فرصت بده تا خودشو نشون بده !و لوئز هم همون هافبک دفاعی باشه نه راست !

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
نظرِ شخصیِ خودم اینِ که باید به اشلی فرصت بده تا خودشو نشون بده !و لوئز هم همون هافبک دفاعی باشه نه راست !
به احتمال زیاد همون کول بازی میکنه.
رامیرز هم ممکنه بال راست بازی کنه, بخصوص اگه هازارد نباشه.
=================
4 بار برابر هم قرار گرفتن, 3 بار مورینیو برده و 1 بار سیمئونه.

upload_2014-4-22_10-2-38.jpeg
اتلتیکو تو این فصل از لیگ قهرمانان تا بحال شکست نخورده و تمام بازیهای خونگیشون رو بردن. (کلا این فصل تو خونه تو کل رقابتها 1 بار تو کوپا دل ری به رئال مادرید اسپانیا باختن).
اتلتیکو 9 بار در خانه برابر تیمهای انگلیسی قرار گرفته که 5 برد و 4 تساوی نتیجه کارش بوده.
کورتوآ در 49 بازی که تو این فصل انجام داده 26 بار clean sheet داشته.
================
تو لیگ قهرمانان 18 گل بثمر رسوندیم:
Ba 3, Eto'o 3, Torres 3, Hazard 2 (1 pen), Ramires 2, Cahill 1, Lampard 1, Oscar 1, Schurrle 1​
و یه گل بخودی.

اتلتیکو تو لیگ قهرمانان 22 گل بثمر رسونده:
Diego Costa 7, Raul Garcia 4, Arda Turan 3, Miranda 2, Adrian Lopez 1, Baptistao 1, Diego 1, Filipe Luis 1, Godin 1, Koke 1​

گلزنان برتر لیگ قهرمانان:
Cristiano Ronaldo 14 goals
Zlatan Ibrahimovic 10 goals
Lionel Messi 8 goals
Diego Costa 7 goals​
=================
لمپارد, لوئیز, میکل و ویلیان هر کدومشون کارت زرد بگیرن بازی برگشت رو از دست میدن.
امروز تولد 27 سالگی لوئیز و میکل هست, تولدشون مبارک.

upload_2014-4-22_10-30-46.png

Last edited:

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
تو این بازی: سوتی = مرگ (حذف از لیگ قهرمانان)
اگه بخوایم مثه بازی رفت با PSG بازی کنیم و اشتباهات عجیب غریب انجام بدیم مطئنن یه شکست تلخ دیگه رو باید تحمل کنیم !
من به نتیجه تساوی به شدت قانعم !

emperor561

Registered User
لایک‌ها
413
تو این بازی: سوتی = مرگ (حذف از لیگ قهرمانان)
اگه بخوایم مثه بازی رفت با PSG بازی کنیم و اشتباهات عجیب غریب انجام بدیم مطئنن یه شکست تلخ دیگه رو باید تحمل کنیم !
من به نتیجه تساوی به شدت قانعم !
البته تساوی باگل-البته که بازیکنای باتجربه ومربی باترجبه ای داریم-مطمعنا مورینیوتذکرداده وروی این کارکرده که مثل بازی با پی اس جی نشه-ولی خداییش اتلتیکوگنده ترازپاریس نیست-ولی فکرکنم بازی روببریم-آره امشب بازی رومیبریم

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
البته تساوی باگل-البته که بازیکنای باتجربه ومربی باترجبه ای داریم-مطمعنا مورینیوتذکرداده وروی این کارکرده که مثل بازی با پی اس جی نشه-ولی خداییش اتلتیکوگنده ترازپاریس نیست-ولی فکرکنم بازی روببریم-آره امشب بازی رومیبریم

پاریس با زورِ ستاره هاش خودشو کشوند بالا و همینطور به همون زور تونست قهرمان لیگ فرانسه بشه !(میشه)
یعنی از پاریس زلاتان رو بگیری بنظرت بازم می تونستند تا اینجای فصل تو لیگ شون اول باشند ؟یا بقیه ستاره هاشون رو
پاریس هر چی کشید بالا خودشو بخاطر ستاره هاش بود نه کارِ تیمی !
اما اتلتیکو کاملا فرق داره قضیه اش تیمی که در حضور رئال و بارسا میاد و صدرنشین لیگ اسپانیا میشه ، رعال رو تو خونش میبره بارسا رو نیمه نهایی حذف می کنه اونم بدونِ سوپر استارِ خاصی به این میگن تیم ! یادمون نره اتلتیکو بدونِ کاستا از سد بارسا گذشت درستِ بارسا افت کرده ولی افت بارسا دقیقا از همون موقع بازی اتلتیکو شروع شد و بعدش ادامه پیدا کرد !
اتلتیکو یه تیمِ کامل هست بدونِ این که به کسی وابسته باشه یه چیزی تو مایه های دورتموند ولی فرقش اینه که تو خطِ دفاعلی خیلی خیلی خیلی بهتر عمل می کنند و همون قدر هم تو ضدِ حمله عالین !
بنظرِ من قضیه اتلتیکو با PSG فرق داره و باز هم میگم من به نتیجه مساوی حتی 0-0 خیلی خیلی قانعم !البته تا بازی شروع نشه و نبینیم چطوری داریم بازی می کنیم نمیشه در موردِ نتیجه نظر داد شاید انقدر خوب بودیم که تونستیم اتلتک رو تو خونش به زانو در بیاریم چیزی معلوم نیست !

emperor561

Registered User
لایک‌ها
413
پاریس با زورِ ستاره هاش خودشو کشوند بالا و همینطور به همون زور تونست قهرمان لیگ فرانسه بشه !(میشه)
یعنی از پاریس زلاتان رو بگیری بنظرت بازم می تونستند تا اینجای فصل تو لیگ شون اول باشند ؟یا بقیه ستاره هاشون رو
پاریس هر چی کشید بالا خودشو بخاطر ستاره هاش بود نه کارِ تیمی !
اما اتلتیکو کاملا فرق داره قضیه اش تیمی که در حضور رئال و بارسا میاد و صدرنشین لیگ اسپانیا میشه ، رعال رو تو خونش میبره بارسا رو نیمه نهایی حذف می کنه اونم بدونِ سوپر استارِ خاصی به این میگن تیم ! یادمون نره اتلتیکو بدونِ کاستا از سد بارسا گذشت درستِ بارسا افت کرده ولی افت بارسا دقیقا از همون موقع بازی اتلتیکو شروع شد و بعدش ادامه پیدا کرد !
اتلتیکو یه تیمِ کامل هست بدونِ این که به کسی وابسته باشه یه چیزی تو مایه های دورتموند ولی فرقش اینه که تو خطِ دفاعلی خیلی خیلی خیلی بهتر عمل می کنند و همون قدر هم تو ضدِ حمله عالین !
بنظرِ من قضیه اتلتیکو با PSG فرق داره و باز هم میگم من به نتیجه مساوی حتی 0-0 خیلی خیلی قانعم !البته تا بازی شروع نشه و نبینیم چطوری داریم بازی می کنیم نمیشه در موردِ نتیجه نظر داد شاید انقدر خوب بودیم که تونستیم اتلتک رو تو خونش به زانو در بیاریم چیزی معلوم نیست !
اتلتیکوسبکش اینجوریه که همشون جمع میشن توزمین خودشون باپرس شدیدتوپ رومیگیرن وضدحمله میزنن چون نقطه اتکاشون کوستاهستش-ولی باوجودجان تری وگری کیهیل شانسی ندارن بتونن زیادازاین روش استفاده کنن-به نظرم چلسی همون اول تادقیقه20بایدگل بزنه که اتلتیکویکم جلوتربیاد-بعدروی ضدحمله هاکارکنیم-همونطورکه گفتم خارج ازتعصب اتلتیکوهیچ شانسی جلوی چلسی نداره-به نظرم چلسی یه پای فیناله

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
امشب تیاگو هم برابر تیم سابقش قرار میگیره. لمپارد و چک گفتن یکی از اتفاقات ناراحت کننده جدایی تیاگو از چلسی بوده, چون نه تنها بازیکن خوبی بود بلکه شخصیت دوست داشتنی هم داشته و هردوشون از اینکه دوباره تیاگو رو میبینن ابراز خوشحالی کردن.

upload_2014-4-22_16-48-25.jpeg
تیاگو سال 2009 با یووه هم برابر چلسی 2 بازی در مرحله حذفی لیگ قهرمانان انجام داده بود.

upload_2014-4-22_16-49-39.jpeg

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
عجب ترکیب عجیبی داریم
ایول خوشم اومد از مورینیو !اصن اونو به همین کارای خاصش می شناسن که هیچ کس نمی تونه فکر شو بکنه !استفاده همزمان از سه تا هافبک دفاعی یعنی فقط میریم برا مساوی و به امید خدا نتیجه هم میگیریم

بالا