rapico
Registered User
- نوشتهها
- 415
- لایکها
- 519
مورینیو:فوتبال پرازفیلسوف شده است
در حال حاضر فوتبال پر از فیلسوف است، پر است از کسانی که از من بیشتر میفهمند. واقعیت همه چیز را بیان میکند
من کاری ندارم از نظر شما قضیه به این واضحی که همه عیان دیدن به فلسفه ارتباط پیدا میکنه یا خیر!کول وقتی تعویض شد سمت چپ خالی نشد که شما تعجب کردی! ازپلیکوئتا که داشت سمت راست جلوتر از ایوانویچ بازی میکرد رفت جای کول و خط دفاعی که بیشتر فصل رو برای چلسی بازی کرده بود دوباره کنار هم قرار گرفتن. مسلما ازپلیکوئتا تو کار دفاع از اتوئو بهتر بود ولی تیم گل میخواست. یه تعویض بمراتب ریسکی تر از این برات مثال میزنم:
تو بازی نوریچ و چلسی وقتی دقیقه 68 نوریچ گل مساوی رو زد کول با هازارد تعویض شد و جای کول خالی بود و چلسی با 3 دفاع بازی میکرد ولی ریسک مورینیو نتیجه داد و بازی که 1-1 بود 3-1 بنفع چلسی تموم شد.
تو بازی با PSG هم 2تا هافبک (اسکار و لمپارد) رو آورد بیرون و 2تا مهاجم (تورس و دمبا) فرستاد تو چون چلسی گل میخواست.
و همینطور بگفته دوست دیگه اسپیلیکتا که پست تخصصیش دفاع راست هست که تازه اونجا هم کیفیتش به زحمت به 60 70 میرسه! تو این وضعیت(که مهمترین تاکتیک تیم حریف هم داره شدیدا تو چشم میزنه!) منتقل شده به چپ! و ایشون داره بازی با آماده ترین تیم اسپانیا رو با بازی ریسکی نوریچ سیتی مقایسه میکنه! که تیم سه دفاعه شد ....اینم کاری ندارم. ایشون لابد از کیفیت بازیش راضی بوده!
چیزی که بنظر من تو این بازی خیلی خیلی تو ذوق زد همون تغییرات عجیب مورینیو بود که عملا بجای اینکه تیمو هجومی تر کنه دقیقا نقات قوت حریفو براش تقویت کرد نه تیم خودشو! اگه می دیدی تیم حواسش به روشهای حریف هست ولی داره ریسکی تر بازی میکنه حالا این وسط ضدحمله هم میخوره اینقدر درد نداشت! ولی اینکه بازی رو دودستی به حریف بدی که اون جوری که دلش میخواد باهات بازی کنه خیلی درد داره!