• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران چلسی

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
پیتر چم عمل کرد و 10 هفته غایب هست ، بنظرم 10 هفته خوبه به پیش فصل می رسه
اسکار گفته می خوام برم دورتموند !
یه شایعه ای هم هست که می خوایم لوکاکو با بارکلی رو معاوضه کنیم که اصلا دوست ندارم این اتفاق بیوفته بارکلی خیلی خوبه ولی نباید لوکاکو رو از دست بدیم

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
این خبر اسکار بنظرم شایعه باشه چون دورتموند پولشو نداره بده اگه داشت که گوتزه رو نمی فروخت !این طرفداری کلا چرت و پرت زیاد می نویسه :D

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
از زوما استفاده می کنه
مارکو مارین بدرد لیگ انگلیس نمی خوره

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
چلسی و منچستر به شدت دنبال کاوانی هستند
بازی با کاردیف اتوئو و تری و لمپس نیستن ! لمپس مریضه اتوئو امروز مصدوم شده تو تمرین، تری دیروز

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
کاوانی خیلی گرونه وافت هم کرده چلسی میتونه دنبال گزینه های بهتری باشه هرچند خیلی بر این باورند بازیکنهای قرضی رو برگردونه تیم از اینرو به اون رو میشه فقط دوتا مهاجم بخرن کافیه

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
رکورد بیشترین گل زده تو یه فصل لیگ برتر 103 هست که چلسی فصل 2010-2009 ثبت کرده. سیتی الان 100 گل زده و لیورپول 99 گل.
رکورد کمترین گل خورده (15) و بیشترین امتیاز (95) هم در اختیار چلسی انگلستان هست.

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
6 تا بازیکن برتر خلاق امسال لیگ :

1. Eden Hazard – 88 chances created

2. Luis Suarez – 87 chances created

3. David Silva – 83 chances created

4. Samir Nasri – 82 chances created

5. Moussa Sissoko – 76 chances created

6.ozil 71 chances created

saeedrz70

Registered User
لایک‌ها
207
تورس می ماند به دلیل بالاترین آمار گل. شرم آوره!!!

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
آزپیلی کوئتا به عنوان بهترین بازیکن از نگاه بازیکنان تیم انتخاب شد
هازارد بهترین بازیکن از دیدگاه هواداران انتخاب شد . بعد از این انتخاب مورینیو به هازارد گفت "بچه سال بعد بیشتر ازت می خوایم".
هازارد نیز پاسخ داد :
"خوشحالم که برای چلسی بازی می کنم. سه نامزد دیگه کاملا شایسته جایزه بودن، ولی من بردم، شرمنده. شاید سال بعد مجبور باشید یکم بیشتر کار کنید."
بعد شروع کرد به حرف زدن: "زندگی در لندن بهترین اتفاق زندگی من بوده. خانواده همیشه از همه چیز مهم تره. چیه داوید لوئیز چرا می خندی؟ می خوای بیای اینجا؟"
----
طبق گفته منبع سان و سایت اسکای اسپورت اتلتیکو برای فروش کاستابا مبلغ 32 میلیون پوند به چلسی به توافق رسید...تقریبا این خرید قطعیه ، دستمزدشم 150 هزار پوند در هفته که خوبه...
لوک شاو هم که همیشه میگفت عاشق چلسی هست و واقعا هم بوده تصاویرش وقتی نوجوون بوده موحود هست که همیشه تو استمفوربریج بازی های چلسی رو میدیده چندین بار هم اعلام کرده که عاشق چلسی ام و... این حرفا انگار دیگه از چلسی دور شده
باشگاه ساوتهمپتون به احتمال بسیار قوی با پیشنهاد 27 میلیون پوندی منچستر حاضر به فروش شاو به میشه...واقعا خیلی دوست داشتم بیاد تیم مون فقط 18 سالش هست و پستش دفاع چپه !تقریبا یه چیز تو مایه ها گرت بیل هست !لازم به ذکر هست که بیل هم از همین ساوتهمپتون شروع کرد...
طبق روزنامه The Times داوید لوئیز برای انتقال 40 میلیون یوروییش به بارسا به توافق رسید !

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
من برعکس عاشق لویئز هستم همیشه خوب بازی می کنه درسته بعضی موقع ها سوتی میده ولی واقعا با غیرت بازی می کنه....اصلا هم از توپ نمی ترسه !
دوست دارم لوئیز بمونه تو تیم...شخصیت Fun جالبی داره

farzad.sadeshi4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
467

دمبا با و اتوئو میرند
احتمالن تورس و نگه میداره . البته من امیدوارم تورس هم بره

شورله و هازارد وینگرا باشن و کاستا هم فینیشر یا بیاد سیستم 2008 و 2009 رو اجرا کنه که آنلکا و دروگبا مهاجم بودن به شرط یه مهاجم تاپ دیگه هم بخره

یه هافبک بازیساز هم در کنار ماتیچ باشه

اگر شاو و واران به جمع مدافعین اضافه بشن عالی میشه
کورتوا رو هم برگردونه

دیگه همه هواداران فصل بعد انتظار 2-3 جام از چلسیه مورینیو و دارند

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
تورس حیف حیف حیف حیف که می مونه

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
نه بابا اینتر میخوادش باضررم شده باید ردش کنن اونا 20 ملیون پوند بیشتر پاش نمیدن

مصاحبه مورینیو رو بعد از بازی آخر مگه نخوندی ؟که گفت اتوئو و دمبابا جدا میشند ولی تورس می مونه ، " تورس در برنامه های من جا دارد و جایی نمی رود" :|
همش بخاطر مسائل اقتصادی هست تورسو نگه می دارن...وگرنه آخه این چه برنامه ای می تونه اجرا کنه :|

بالا