آزپیلی کوئتا به عنوان بهترین بازیکن از نگاه بازیکنان تیم انتخاب شد
هازارد بهترین بازیکن از دیدگاه هواداران انتخاب شد . بعد از این انتخاب مورینیو به هازارد گفت "بچه سال بعد بیشتر ازت می خوایم".
هازارد نیز پاسخ داد :
"خوشحالم که برای چلسی بازی می کنم. سه نامزد دیگه کاملا شایسته جایزه بودن، ولی من بردم، شرمنده. شاید سال بعد مجبور باشید یکم بیشتر کار کنید."
بعد شروع کرد به حرف زدن: "زندگی در لندن بهترین اتفاق زندگی من بوده. خانواده همیشه از همه چیز مهم تره. چیه داوید لوئیز چرا می خندی؟ می خوای بیای اینجا؟"
----
طبق گفته منبع سان و سایت اسکای اسپورت اتلتیکو برای فروش کاستابا مبلغ 32 میلیون پوند به چلسی به توافق رسید...تقریبا این خرید قطعیه ، دستمزدشم 150 هزار پوند در هفته که خوبه...
لوک شاو هم که همیشه میگفت عاشق چلسی هست و واقعا هم بوده تصاویرش وقتی نوجوون بوده موحود هست که همیشه تو استمفوربریج بازی های چلسی رو میدیده چندین بار هم اعلام کرده که عاشق چلسی ام و... این حرفا انگار دیگه از چلسی دور شده
باشگاه ساوتهمپتون به احتمال بسیار قوی با پیشنهاد 27 میلیون پوندی منچستر حاضر به فروش شاو به میشه...واقعا خیلی دوست داشتم بیاد تیم مون فقط 18 سالش هست و پستش دفاع چپه !تقریبا یه چیز تو مایه ها گرت بیل هست !لازم به ذکر هست که بیل هم از همین ساوتهمپتون شروع کرد...
طبق روزنامه The Times داوید لوئیز برای انتقال 40 میلیون یوروییش به بارسا به توافق رسید !