• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران چلسی

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
آقا مربی حتی مورینیوی محبوب و خاص هم باشه، اگه اشتباه کرد باید طرف حق رو بگیریم وگرنه میشیم مثه طرفدارای بی‌منطق و مافیایی قلعه‌نوعی!

مورینیو اشتباه کرد
اتوئو اشتباه نکرد ؟:eek:این همه فحش و بد و بیراه به مربی گفت اون اشتباه و کارِ بدی نکرده اون وقت مورینیو یه حرف زد شد مقصر ؟:eek:

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
اینو من نمیگم 95 % طرفدارا چلسی الآن منفور ترین بازیکن شون اتوئو هستش مردک این همه اومدِ به چلسی و مورینیو توهین کرده ...
ضمنا همین آقای اتوئو مصاحبش هست که گفته حاضر هست باقاله بفروشه ولی یه روز چلسی نیاد بازی کنه
اون وقت شما میاید از مچین آدمی دفاع می کنید ؟

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
اصن به فرض مورینیو اونو مسخره کرد ولی یه آدم این همه بیاد موضع بگیره ؟
بذار به حساب بینهایت احساساتی بودنش, خود مورینیو هم واقعا ناراحت بود از اینکه اون ویدئو پخش شد.

iSalar

Registered User
لایک‌ها
3,302
مورینیو اشتباه کرد
اتوئو اشتباه نکرد ؟:eek:این همه فحش و بد و بیراه به مربی گفت اون اشتباه و کارِ بدی نکرده اون وقت مورینیو یه حرف زد شد مقصر ؟:eek:

اینو من نمیگم 95 % طرفدارا چلسی الآن منفور ترین بازیکن شون اتوئو هستش مردک این همه اومدِ به چلسی و مورینیو توهین کرده ...
ضمنا همین آقای اتوئو مصاحبش هست که گفته حاضر هست باقاله بفروشه ولی یه روز چلسی نیاد بازی کنه
اون وقت شما میاید از مچین آدمی دفاع می کنید ؟
من اصلاً از اتوئو دفاع نکردم ولی گفتم رفتار خوزه هم درست نبود! خودمونم می‌دونیم مورینیو یه سری اخلاق عجیب غریب داره دیگه...

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
مثه این می مونه که شما در حقِ یه نفر 10% بدی کنید بعد طرفِ مقابل بیاد 110% بدی تونو با بدی جواب بده ، خب این منطق هست ؟
این مردک تو لیگ روسیه هیچکی نمیشناختش ، مو اونو آورد تو سطحِ اول فوتبالِ جهان ... اون وقت اینم عوضِ اعتمادِ مورینیو ...
مورینیو هرچی هم بهش گفته باشه با هر منظروی بابتِ کارایی که کرده بود برا این باقاله فروش ، حق نداشت بیاد حرفی بزنه ... این روزا طرفدارا چلسی مزحکه خاص و عام شدند هرکی میبینه سرِ اتوئو مسخرمون می کنه ...
اصن اتوئو ارزش نداره که بخوام دربارش بحث کنم ...بیخیال

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
دقیقا بهمین خاطر بود که هر گلی که میزد میرفت تو تماشاگرا تا خودشو محبوب کنه.
ببین بازیکنی که اول فصل گفت بهترین مربی که به عمرم داشتم مورینیو بوده و میخوام بازم برای مورینیو بازی کنم یدفعه چنین چیزی بشنوه اونم پشت سرش ناراحت میشه دیگه.
تری گفت من بازی با یونایتد بهترین بازیکن زمین شدم ولی بازی با بایرن تو سوپرکاپ مورینیو بهم گفت چون لوئیز و کیهیل فینال لیگ اروپا بودن حق اوناس که بازی کنن. گفت اصلا از اینکه فیکس بازی نکردم ناراحت نشدم چون مربی مستقیم باهام صحبت کرد و دلیلش رو گفت.

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
اتلیتکو جانشین فیلیپه لوئیز رو خرید
خودِ فیلیپه لوئیز هم فردا داره به لندن میاد برای تست پزشکی و مذاکراتِ نهایی ...
هفته ای 100 هزار تا بهش قرارِ بدیم

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
pdbcnql5y4z9wqa02ppz.jpg

------------------------

1btibqzy1d9d1jtpq36.jpg

------------------------

farzad.sadeshi4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
467
یعنی مورینیو میاد آزپیلی و جای ایوانویچ میذاره ؟

عجب ترکیبی شده
راستی شورله در پست جای اسکار هم میتونه بازی کنه ؟
یعنی ویلیان و هازارد و شورله باشن ؟

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
آره آزپیلیکوئتا این فصل بهترین بازیکن از دیدگاه بازیکنا شد و خیلی خیلی خوب هم بازی کرد شک نکن به سختی کسی بتونه اونو نیمکت نشین کنه
هر 3 تا بازیکن توانایی شو دارن بخصوص ویلیان ولی خب تخصصی تر از همه همین اسکار هست برا اون جناح
شورله نه اصلا نمی تونه اونجا بازی کنه چون خیلی خلاق نیست و سرعتی هست باز هازارد و ویلیان یا اسکار خلاقیت و تکنیک هم دارند ...

saeedrz70

Registered User
لایک‌ها
207
با اومدن احتمالی فابرگاس به چلسی به دلیل اینکه در تمامی مناطق کارایی بالایی داره بعید به نظر می رسه اگه مثل فصل قبل اسکار بازی کنه بازی زیادی بش برسه به هرحال مورینیو با دو هافبک دفاعی محض تیم رو می چینه...

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
دقت کنید ما فابرگاس رو برای هافبک دفاعی نمی خوایم بلکه برای مرکز زمین می خوایم پستِ CMF ...
ماتیچ هافبک دفاعی مون هست ... DMF
که اگه انتقال صورت بگیره این دوتا کنارِ هم قرار میگیرند و ماتیچ تو کارای دفاعلی و سسک تو کارای هجومی به تیم کمک می کنن

saeedrz70

Registered User
لایک‌ها
207
درسته در نوع ثابت و ایدال ماتیچ و فابرگاس کنار هم قرار میگیرن ولی به اقتضای موقعیت فابرگاس به دلیل توانایی بالاش می تونه به جای اسکار و حتی ویلیان بازی کنه و میکل یا حتی تیاگویی که خبر از اومدنش هست در کنار ماتیچ قرار بگیره... ولی در دفاع راست ایوانویچ فی نفسه قویتر از سزاره...

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
1-جی اف نیست و زنشه!
2-همچین توئیتی نداره، تا ماه می رو چک کردم حتی توی اینستاگرامش هم نبود!!
:general607:

ببخشید اشتباه شد تو توئیت این زنِ بوده ... اینم لینکش
اولین پستش عکسی هست که تو اینستگرام گذاشته ...
اسمِ این خانوم هست Daniella semaan هست و لبنانی هست و تو اسپانیا هم Super Model بوده

بالا