SPECIAL ONE
Registered User
5 ساله بسته, تبریک به هواداران چلسی انگلستان و تسلیت به دوستان توپچیمون.
تا چیزی قطعی نشده نمیشه حرف از 100% زد همین کاستا احتمال اومدنش خیلی خیلی بیشتر از فابرگاس بود که دیدید فابرکاس زودتر نهایی شددوستان کاستا هم 100درصد شد دیگه بیاد چلسی؟چون قرار بود اونم رسمی اعلام کنن
یورو... من تو ورزش ۳ خوندم اینو ولی هیچ منبع خارجیای براش پیدا نکردم!44 میلیون ؟پوند یا یورو ؟
مبلغ جداسازیش 32 میلیون پوند هست ....
یعنی حداکثر 32 میلیون پوند برا کاستا میدیم ، نه بیشتر
آره 29 میشه .... من با همه سبک سنگین ها شاو رو ترجیح میدادم ...^ الان سنشو دیدم, چند روز دیگه میشه 29 سالش.
عملکرد ازپلیکوئتا رو برابر هلند چطور دیدی؟
لوک شاو از اون بازیکناییه که دیر یا زود میاد چلسی... چون طرفدار چلسیه. حالا چه الان چه دو سه سال دیگه. ولی چه بهتره که زودتر بیاد و با تیم هماهنگ شه...آره 29 میشه .... من با همه سبک سنگین ها شاو رو ترجیح میدادم ...
بازی با هلند متاسفانه نیمه اول رو ندیدم و نیمه دوم هم که اسپانیش اصن کاری نکرد و کلِ تیم افتضاح بود
درستِ طرفدار چلسی هست و چندبار هم اعلام کرده و عکساشم تو استمفوردبریج موجوده ولی اگه بره منچستر یا یه تیمِ بزرگه دیگه ، اون وقت دیگه باید برا همیشه فقط تو رویای چلسی زندگی کنه . . .لوک شاو از اون بازیکناییه که دیر یا زود میاد چلسی... چون طرفدار چلسیه. حالا چه الان چه دو سه سال دیگه. ولی چه بهتره که زودتر بیاد و با تیم هماهنگ شه...
پ.ن: ظاهراً العربی قطر داره با ژاوی هرناندز به مبلغ ۸/۳ میلیون یورو واسه سه سال (!!!! الان ۳۴ سالشه! ینی تا ۳۷ سالگی! ) قرارداد میبنده...