• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران چلسی

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
5 ساله بسته, تبریک به هواداران چلسی انگلستان و تسلیت به دوستان توپچیمون.

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
0emh7xdrms6d6vx2b6zt.jpg

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
آقا عجب تیمی شدیما :D
رقبا از همین الان در همه جبهه ها برا دومی و سومی باید بجنگند :D

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
بعیده ایوانویچ نیمکت نشین بشه.
باید ببینیم چه بازیکنی تو خط دفاع میگیریم. از نظر من کیهیل و ایوانویچ جایگاهشون ثابت خواهد بود.

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
البته الان که دارم فکر می کنم اگه فیلیپه لوئیز رو نخریم مثلِ همین فصل دفاع می چینیم یعنی :
آزپیلی- تری - کیهیل -ایوانویچ
ولی اگه فیلیپه رو بخریم رقابت خیلی سختی بین ایوانویچ و آزپیلی برقرار میشه که باز هم فکر می کنم آزپیلی در بیشتر بازی ها انتخاب بشه

Last edited:

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
اگه قرار باشه یه دفاع چپ بگیریم که فیکس باشه, بین ازپلیکوئتا و ایوانویچ من میگم مورینیو ایوانویچ رو انتخاب میکنه واسه دفاع راست.
از نظر من ایوانویچ حتی شده جای تری بازی کنه نیمکت نشین نمیشه.
البته با توجه باینکه تو 4 جام هستیم به همه بازی میرسه (مثل فصل گذشته که لوئیز هم بود) ولی همونطور که گفتم از نظرم ایوانویچ و کیهیل انتخاب اول تو دفاع هستن.

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
جان تری که کاپیتان هست مطمئن باش دفاع وسط فیکس مون هست
کیهیل هم فوق العادست مگر این که مصدوم بشه و جایگاهشو از دست بده
امام برسیم به ایوانویچ ، این بنده خدا چند سال مجبور شده تو پست غیر تخصصیش بازی کنه هر چه قدر ایوا تو دفاع عالی و فوق العادست تو حمله ضعیف هست و سانتر هاش هم که بدجوری رو مُخِ :|
ولی آزپیلی خیلی خیلی تو حمله به تیم کمک می کنه پس میشه نتیجه گرفت که تو بازی هایی که نیاز به برد داریم از آزپیلی و در دیگر بازی ها از ایوا استفاده می کنیم

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
سانترهاشو کاملا باهات موافقم, واقعا آزار دهنده س, بخصوص اوایل این فصل, که به مرور زمان بهتر شد تو همین فصل ولی در کل ضعیفه سانترهاش.
ولی در مورد حمله دائما در حال رفت و برگشت هست و تو حمله شرکت میکنه و گل هم که میزنه (حداقل رو ضربات سر). گلش تو فینال لیگ اروپا, همین فصل گل فوق العاده ش به سیتی و...
قدرت بدنیشم که فوق العاده س و تو وظایف دفاعیشم که یکی از بهترینهاس.
بهر حال نظر من اینه که مورینیو ایوانویچ رو فیکس میذاره, حالا میخواد دفاع راست بازی کنه یا وسط.

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
باشگاه فوتبال چلسی اعلام کرد که سسک فابرگاس را از بارسلونا به خدمت گرفته است.

fwwf6wffw.jpg

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، پس از چند روز شایعات مختلف سرانجام باشگاه خرید فابرگاس را تایید کرد.

چلسی در بیانیه خود اعلام کرده که سسک قراردادی 5 ساله با چلسی بسته و شماره 4 را به تن خواهد کرد.

فابرگاس پس از امضای قرارداد با چلسی گفت: "اول از همه می خواهم از تک تک اعضای بارسلونا تشکر کنم، 3 سال شگفت انگیز با آن ها داشتم. بارسلونا باشگاه دوران کودکی من بود و همیشه افتخار می کنم که شانس بازی کردن برای این تیم بزرگ را داشتم."

"احساس می کردم که کاری ناتمام در لیگ برتر داشتم و وقت بازگشت رسیده بود. بقیه پیشنهاد ها را به دقت بررسی کردم و کاملا باور داشتم که چلسی بهترین گزینه است. آن ها با تشنگی خود برای کسب جام جاه طلبی های فوتبالی مرا مطابقت می دهند. آن ها تیمی شگفت انگیز و مربی باور نکردنی دارند. من کاملا به این تیم متعهد خواهم بود و نمی توانم برای آغاز بازی کردن برای چلسی صبر کنم."

رقم این انتقال به گفته خبرگزاری های مختلف 27 میلیون پوند می باشد.

می توان انتظار داشت که مورینیو برای فصل بعد روی زوج فابرگاس-ماتیچ در خط میانی چلسی حساب باز کرده است، همچنین فابرگاس قابلیت بازی در پست های مختلفی را دارد که این گزینه های زیادی برای مورینیو باقی می گذارد.

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
دوستان کاستا هم 100درصد شد دیگه بیاد چلسی؟چون قرار بود اونم رسمی اعلام کنن
تا چیزی قطعی نشده نمیشه حرف از 100% زد همین کاستا احتمال اومدنش خیلی خیلی بیشتر از فابرگاس بود که دیدید فابرکاس زودتر نهایی شد
بنظرم یه خبرایی هست و کاستا هم بزودی رسمی میشه

iSalar

Registered User
لایک‌ها
3,302
44 میلیون ؟پوند یا یورو ؟
مبلغ جداسازیش 32 میلیون پوند هست ....
یعنی حداکثر 32 میلیون پوند برا کاستا میدیم ، نه بیشتر
یورو... من تو ورزش ۳ خوندم اینو ولی هیچ منبع خارجی‌ای براش پیدا نکردم!

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
مهاجم برزیلی الاصل تیم ملی اسپانیا در مصاحبه ای اختصاصی با بخش انگلیسی سایت گل، از انتقالش به چلسی پرده برداشت.

gwagwaagw5.jpg

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، مورینیو دیروز تمایلش برای خرید کوستا را اعلام کرد و گفته می شود که تقریبا همه توافقات حاصل شده اند و فقط اعلام انتقال باقی مانده است.

کوستا به گل گفت: "چرا برای بازی کردن چلسی را انتخاب کردم؟ این چیزیست که تقریبا در حال رخ دادن است. اتفاقات در یک مسیر حرکت می کنند و اگر همینجور ادامه پیدا کنند، چلسی تیمیست که فصل بعد برایش بازی می کنم."

"مدت زمان زیادی بود که می خواستم در لیگ برتر بازی کنم. چلسی یکی از بزرگ ترین باشگاه های جهان است پس فاکتور های زیادی برای گرفتن چنین تصمیمی وجود دارد."

کوستا که فصل قبل 36 گل برای تیمش به ثمر رساند و حالا در آستانه آبی پوش شدن است، در مورد تطابق خود با سیستم فوتبال انگلیس گفت: "هر سال داستان متفاوتی است، هیچ چیزی در زندگی آسان نیست. باید خیلی کار کنم تا با شیوه لیگ برتر تطبیق پیدا کنم."

کوستا که در طول شکست 5-1 اسپانیا مقابل هلند، توسط برزیلی های حاضر در ورزشگاه هو شد، در این مورد گفت: "در اسپانیا در همه ورزشگاه ها این اتفاق برای من می افتد پس تقریبا به آن عادت کرده ام. من حق دارم انتخاب خودم را داشته باشم، برای بقیه هم همینطور است، آن ها حق دارند که هو کردن مرا انتخاب کنند. وقتی روی چمن هستید در مورد این چیزها فکر نمی کنید. پیش بینی می کنم که این ها ادامه پیدا کنند. می دانستم این اتفاقات خواهد افتاد پس آماده این اتفاق بودم."

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
^ الان سنشو دیدم, چند روز دیگه میشه 29 سالش.
عملکرد ازپلیکوئتا رو برابر هلند چطور دیدی؟

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
^ الان سنشو دیدم, چند روز دیگه میشه 29 سالش.
عملکرد ازپلیکوئتا رو برابر هلند چطور دیدی؟
آره 29 میشه .... من با همه سبک سنگین ها شاو رو ترجیح میدادم ...
بازی با هلند متاسفانه نیمه اول رو ندیدم و نیمه دوم هم که اسپانیش اصن کاری نکرد و کلِ تیم افتضاح بود

iSalar

Registered User
لایک‌ها
3,302
آره 29 میشه .... من با همه سبک سنگین ها شاو رو ترجیح میدادم ...
بازی با هلند متاسفانه نیمه اول رو ندیدم و نیمه دوم هم که اسپانیش اصن کاری نکرد و کلِ تیم افتضاح بود
لوک شاو از اون بازیکناییه که دیر یا زود میاد چلسی... چون طرفدار چلسیه. حالا چه الان چه دو سه سال دیگه. ولی چه بهتره که زودتر بیاد و با تیم هماهنگ شه...
پ.ن: ظاهراً العربی قطر داره با ژاوی هرناندز به مبلغ ۸/۳ میلیون یورو واسه سه سال (!!!! الان ۳۴ سالشه! ینی تا ۳۷ سالگی! :eek:) قرارداد می‌بنده...

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
لوک شاو از اون بازیکناییه که دیر یا زود میاد چلسی... چون طرفدار چلسیه. حالا چه الان چه دو سه سال دیگه. ولی چه بهتره که زودتر بیاد و با تیم هماهنگ شه...
پ.ن: ظاهراً العربی قطر داره با ژاوی هرناندز به مبلغ ۸/۳ میلیون یورو واسه سه سال (!!!! الان ۳۴ سالشه! ینی تا ۳۷ سالگی! :eek:) قرارداد می‌بنده...
درستِ طرفدار چلسی هست و چندبار هم اعلام کرده و عکساشم تو استمفوردبریج موجوده ولی اگه بره منچستر یا یه تیمِ بزرگه دیگه ، اون وقت دیگه باید برا همیشه فقط تو رویای چلسی زندگی کنه . . .

بالا