ایرانم ضد فوتبال بازی کرد؛ ولی همون ضد فوتبالشم درست بلد نبود و بازیا رو باخت.@ramtinhm
فوتبالی که چلسی ارائه میده ضدِ فوتبال نیست
همین ایران رو نمی بینید ؟جلو آرژانتین با 11 نفر تو دفاع بود و آخرشم تازه باخت داشتند سرود ملی پخش می کردند و کلی هم از تاکتیک ایران دفاع کردند و Bah Bah و Chah Chah می کردند .... ولی به چلسی که می رسه همین کارشناسایی که از سیستم ایران دفاع کردند میگند ضدِ فوتبال .... همشون عقده دارند لامصب
چلسی امسال فقط و فقط تو بازی هایی که نیاز بود دفاع کنه دفاع کرد مثه بازی با لیورپول تو انفیلد ، یا بازی هامون با اتلتیکو یا بازی مون با بایرن تو سوپر کاپ
جالبه بدونی چلسی تو هیچ بازی که تو ورزشگاه خودی انجام داد دفاعی نبود و بازی با PSG هم که دیدی سراپا حمله بود ....
کلا چلسی تیمی هست که اگه ببینه برای برد باید دفاع کنه و زورش در حالت عادی به تیم مقابل نمی رسه از سیستم دفاع/ضد حمله استفاده می کنه که بنظر من خیلی خیلی بهتر از بازی های مضخرف بارسا یا اسپانیا ( تیکی تاکا ) هست
چه بسا که مرگِ تیکی تاکا رو هم امسال همگی شاهد بودیم....
من خودم از بچگی طرفدار چلسیم ولی بازی که امسال کرد اصلا قشنگ نبود، صدالبته تونست نتیجه بگیره و نزدیک بود حتی با همون شیوه قهرمان هم بشه
اون چلسی دوست داشتنی تموم شد متاسفانه ولی امیدوارم یه تیم موندگار دیگه تو این دهه ساخته بشه.
عکس: چلسی ، پیش از آغاز فصل 07-2006
از چب به راست: کودیچینی، بالاک، شوچنکو، کاروالیو، کالو، لمپارد، جِرِمی، روبن، بریج، اسین، فرِرا