• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران چلسی

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
اکثر این لباس پوشیدنا کارِ استاد محمد هست :D
ولی خب این خیلی تابلو شده ریپ هست خودمم می تونستم انجام بدم محمد فراتر از این کارا انجام میده معمولا :D
خیلی قشنگن. هم کار محمد هم کار خودت.
=============
شبکه BT اسپرت با مورینیو قرارداد 3 ساله بسته.
BT اسپرت یکی از تبلیغاش برای بازیهای فصل بعد بازی 0-6 چلسی و آرسنال هست که در کنار هم میبینیم و لذت میبریم:

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
امشب 23:15 اولین بازی پیش فصل رو برابر Wycombe Wanderers انجام میدیم.
تنها کانالی که بازی رو پخش میکنه چلسی TV هست.
===============
کورتوا تو شبکه های اجتماعی نام باشگاه رو به چلسی تغییر داده فعلا.

upload_2014-7-16_13-19-13.jpeg
upload_2014-7-16_13-20-48.jpeg

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
باشگاه توافق برای انتقال فیلیپه لوئیز به چلسی رو تایید کرده.
===============
در مورد دمبا با, گلهای مهمی که به یونایتد, PSG و لیورپول زده همیشه تو ذهن هوادارا باقی میمونن.
بامید موفقیت براش در ادامه راهش.

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
باشگاه توافق برای انتقال فیلیپه لوئیز به چلسی رو تایید کرده.
===============
در مورد دمبا با, گلهای مهمی که به یونایتد, PSG و لیورپول زده همیشه تو ذهن هوادارا باقی میمونن.
بامید موفقیت براش در ادامه راهش.

http://www.chelseafc.com/news/latest-news/2014/07/luis-agreement-reached.html
--------
حاجی دمبا با ، براش آرزوی موفقیت می کنم:rolleyes:سوپر گلش به سیتی رو یادت رفت ...

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
امروز خبر رسید در صورتی که آرسنالی ها نتوانند به توافقات شخصی با خدیرا برسند، چلسی آماده است تا برای خرید این بازیکن وارد مذاکره شود.

Last edited:

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
آبراموویچ بالاخره کوتاه آمد؛ چلسی رقم آزاد سازی فیلیپه لوئیس را پرداخت خواهد کرد
به گزارش Sport Witness، آبی های لندن پیش از این برای خرید لوئیس از اتلتیکو مادرید اقدام کرده بودند ولی، پشنهاد 17 میلیون یورویی آن ها مورد قبول سران اتلتیکو واقع نشد و آن ها برای آزادسازی این بازیکن رقم 25 میلیون یورو را، برابر آنچیزی که در قراردادش آمده بود، می‌خواستند.

با توجه به سن لوئیس (29 سال) سران چلسی پافشاری بسیاری کردند تا اتلتیکومادرید را راضی کنند با 17 میلیون یورو او را به لندن بفرستد، اما سیمئونه به هیچ عنوان اجازه جدایی او را با این مبلغ نداد و در نهایت، امروز خبر رسید که چلسی حاضر است مبلغ 25 میلیون یورو را نقداً به اتلتیکو مادرید پرداخت کند.

بعد از انتقال 32 میلیون پوندی دیگو کاستا، به نظر می‌رسد فیلیپه لوئیس دومین خرید چلسی از این باشگاه اسپانیایی است.

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
باشگاه چلسی انگلیس پیشنهاد باشگاه بشیکتاش ترکیه برای به خدمت گرفتن دمبا با در ازای 8 میلیون پوند را پذیرفت.

81239775-5827133.jpg

به گزارش تریبال فوتبال، این مهاجم سنگالی با وجود گلزنی در مقابل تیم های لیورپول، سوانسی و پاری سن ژرمن در اواخر فصل گذشته، نتوانست جایگاه ثابتی در تیم خوزه مورینیو پیدا کند.

چلسی اکنون نیز با توجه به ورود دیه گو کاستا به چلسی و بازگشت احتمالی روملو لوکاکو، دیگر نیازی به حضور دمبا با نخواهد داشت.

فکرت اورمان رئیس باشگاه بشیکتاش در مورد او گفت: دمبا با بازیکن فوق العاده ای است. ما برای آوردن وی به استانبول مذاکرات زیادی را با چلسی انجام دادیم. چلسی ابتدا 10 میلیون پوند درخواست کرده بود اما سعی کردیم مبلغ را به پیشنهاد مورد نظر خود نزدیک کنیم

chem_eng

Registered User
لایک‌ها
578
من طرفدار 4030 نیستم ... ولی دمبا با رو خیلی دوس دارم
چون بعضی بازیکن که مسلمون شدن اشتباهی مرتکب شدن ( حال به عمد یا غیر عمد) ولی من تا حالا که از دمبا با چیزی ندیدم
واقعاً جای سنگال تو این جام خالی بود

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
باشگاه فوتبال چلسی در بیانیه ای توافق خود را با اتلتیکو مادرید تایید کرد.

wgwgwgiji.jpg

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، فیلیپه لوئیس، بازیکنی که بی شک فصل گذشته بهترین دفاع چپ اروپا بود، طی روز های آینده آبی پوش می شود.

باشگاه فوتبال چلسی در بیانیه ای اعلام کرد: "باشگاه فوتبال چلسی می تواند تایید کند که با اتلتیکو مادرید برای انتقال فیلیپه لوئیس به توافق رسیده است. این انتقال بستگی به توافق مدافع چپ 28 ساله بر سر مسائل شخصی قراردادش دارد."

هرچند خبرگزاری های مختلفی روز های گذشته عنوان کرده بودند که مبلغ انتقال 20 میلیون پوند خواهد بود، با این حال اسکای اسپورتس که رابطه ای مستقیم با باشگاه ها دارد، تایید کرد که مبلغ انتقال بسیار کمتر از این عدد می باشد و حدود 15 میلیون پوند خواهد بود. دیگر این که خود باشگاه باشگاه در متن خود حرفی از پرداخت مبلغ فسخ قرارداد لوئیس نزده، این مبلغ 20-19 میلیون پوند است، بنابرین چلسی مبلغی پایین تر پرداخت کرده است.

فیلیپه لوئیس پس از امضای قرارداد شخصی خود توسط باشگاه معارفه می شود.

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
خوزه مورینیو که بدو از ورودش به چلسی اعلام کرد که "من یکی از شما هواداران چلسی هستم" حالا یک طرفدار دیگر چلسی را آبی پوش کرده است.

egegwh.jpg

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، فیلیپه لوئیس با مبلغ 15 میلیون پوند از اتلتیکو مادرید به چلسی خواهد پیوست. دقایقی پیش این مدافع چپ با استعداد و با تجربه در کنفرانس خبری با هواداران اتلتیکو مادرید خداحافظی کرد و به صحبت در مورد انتقالش به چلسی که به زودی نهایی خواهد شد پرداخت و عنوان کرد که همیشه چلسی را دوست داشته است.

فیلیپه لوئیس که به زودی بازیکن چلسی می شود گفت: "هرگز فکر نمی کردم اتلتیکو را ترک کنم، ولی این تصمیم را گرفتم چون پیشنهاد از طرف چلسی بود."

"تغییر تیم تشنگی تازه و جاه طلبی هایی جدید می دهد و من هم نگران بودم که مبادا در اتلتیکو خیالم خیلی راحت باشد و استراحت کنم. زندگی حرفه ای یک فوتبالیست خیلی کوتاه است و من می خواهم با قدرت و در راهی فوق العاده تمامش کنم."

لوئیس که خود از اتلتیکو خواست که مانع انتقالش به چلسی نشود و درخواست انتقال داد، ادامه داد: "همیشه خیلی چلسی را دوست داشته ام. بازی های زیادی از لیگ برتر دیده ام و چلسی باشگاهیست که می توانید در آن صمیمت و گرمای هواداران را حس کنید."

"وقتی در لیگ قهرمانان به استمفوردبریج آمدم احساس خوبی داشتم و وقتی که پیشنهاد آمد فکر کردم که چلسی تیم مناسبی در انگلیس برای بازی کردن است."

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
ای روزگار یه بار رودرور حالا درکنار هم
جان تری به ستایش از خرید جدید چلسی، دیگو کوستا پرداخت.

m3qvs312lcr2ubz7xg36.jpg

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، کوستا روز گذشته انتقال 32 میلیون پوندی خود را به چلسی تکمیل کرد، بازیکنی که فصل پیش نقش اصلی را در قهرمانی اتلتیکو در اسپانیا داشت.

کاپیتان چلسی که حالا بیستمین فصل حضور خود را در چلسی تجربه خواهد کرد، در مورد کوستا گفت: "اول از همه باید بگویم که قدرت بدنی و حرکاتش واقعا خوبند، واقعا مرا متعجب کرده بود. فکر کنم همه برخوردی که را که در 10 دقیقه اولیه بازی رفت نیمه نهایی لیگ قهرمانان با یکدیگر داشتیم را به یاد می آورند، پس از آن فکر می کنم جوانمردانه بازی کردیم."

"او توپ را خیلی خوب نگه می دارد، حرکات خارق العاده ای دارد و واقعا فیزیکی است، ولی در استفاده از قدرت ها و بدنش بسیار باهوش است. به نظرم می تواند خرید خیلی خوبی برایمان باشد."

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
بالا