• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران چلسی

abbas19r

Registered User
لایک‌ها
131
چلسی بنظرم نیازی به خرید خدیرا نداره در این پست رامیرز و رومئو و ماتیج و میکل رو داریم حتی فابرگاس به دلیل چند منظوره بودنش میتونه در این پست بازی کنه شایدم سزار آزپلی... خریدیه که آنچنان تاثیری نمی تونه داشته باشه...

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
چلسی بنظرم نیازی به خرید خدیرا نداره در این پست رامیرز و رومئو و ماتیج و میکل رو داریم حتی فابرگاس به دلیل چند منظوره بودنش میتونه در این پست بازی کنه شایدم سزار آزپلی...
از رامیرس و میکل ابی گرم نمیشه لابد خوزه یه چیزی میدونه دنبالش هست

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
باشگاه فوتبال چلسی در بیانیه ای اعلام کرد که دمبا با را به طور کامل به باشگاه بشیکتاش ترکیه فروخته است.

wagawgg.jpg

abbas19r

Registered User
لایک‌ها
131
در موررد خدیرا خریدیه که میشه ازش صرف نظر کرد در صورت لزوم... ولی دمبابایی که الان رفته بشیکتاش از تورس کذاییِ خیلی بهتر بود تورس باید می رفت که نرفت همش بحث اقتصادیه که تورس رو باشگاه رد نمی کنه.

abbas19r

Registered User
لایک‌ها
131
کسی از دوستان خبر داره تیاگو مندس که گفتن به صورت آزاد احتمالا قرار به چلسی در کنار کوستا و لوییس بیاد جریانش چی شد؟

emperor561

Registered User
لایک‌ها
413
ژوزه:من با فابرگاس برای 20 دقیقه صحبت کردم . او واقعا می خواست که به پیش ما بیایید . ارسنال طبق بند قرارداد میتوانست او را جذب کند ولی فکر نکنم که او تمایلی به رفتن به انجا داشت . او واقعا در مسیر ما بود و جذبش تصمیم اسانی بود ."

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
مورینیو در صحبت هایی جالب عنوان کرد که فصل نقل و انتقالات برای چلسی به پایان رسیده است.

egegge.jpg

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، از حدود 2 ماه گذشته 3 نام به چلسی لینک شده بود، فیلیپه، فابرگاس و کوستا. آبی ها امروز با خرید فیلیپه، حالا هر سه بازیکن را رسما به خدمت گرفته اند و مورینیو تایید کرد که کار چلسی در نقل و انتقالات تمام شده است.

مورینیو در مصاحبه ای مهم با بی تی اسپورت گفت: "با فابرگاس 20 دقیقه حرف زدم. فکر کنم واقعا دلش می خواست به چلسی بیاید. همانطور که می دانید آرسنال یک آپشن داشت که می توانست از آن استفاده کند، ولی من فکر می کنم فابرگاس نمی خواست چنین اتفاقی بیفتد."

"به نظرم فابرگاس خیلی خیلی با جهت بازی ما تطابق داشت، پس کار من ساده بود، 20 دقیقه با او حرف زدم."

خوزه در ستایش از چلسی گفت: "باید بگویم که باشگاه من کار فوق العاده ای کرد، نه فقط به خاطر خرید بازیکنان، چون تقریبا یک رکورد زمانی زدیم."

سپس توضیح داد: "پنجره نقل و انتقالات 31 آگوست بسته می شود و ما در 19 جولای یعنی امروز، نقل و انتقالات را تمام کردیم."

"باشگاه فوق العاده بود، ما اهدافمان را می شناختیم، بازیکنان را می شناختیم و می دانستیم چه باشگاه هایی برای خرید آن ها حمله ور خواهند شد و باشگاه هایشان را هم می شناختیم."

مورینیو در پایان گفت: "دقیقا همان چیزی را که می خواستیم گرفتیم، همان چیزی که به آن احتیاج داشتیم. تیمی که الان داریم را خیلی دوست دارم و مشتاقم که فصل آغاز شود. فکر نمی کنم بازیکن بخریم، مارکت باز است، ولی تیمی که داریم دقیقا همان چیزیست که می خواستیم."

مورینیو ادامه داد: "نمی خواهیم تیممان فقط شامل بازیکنانی باشد که ساخته و پرداخته شده اند، می خواهیم 3 یا 4 بازیکن زیر 21 سال به تیم اصلی اضافه کنیم، می خواهیم به پیشرفت این بازیکنان کمک کنیم و از تعادلی که در تیم برقرار است راضی هستیم."

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
ولی من میگم سیاست مورینیو هست گفته دیگه بازیکن نمیخریم بازم 1یا 2خرید میکنه

درسته ...
مورینیو هر موقع حرفی می زنه برعکسش در میاد
مثه زمانی که گفت اگه بخوایم فابرگاس رو بگیریم 100% بعد از جام جهانی هست که 1 روزِ بعدش قطعی شد سسک :| :D

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
fc664916bce8.jpg

به گزارش دیلی استار، پس از قطعی کردن خرید فلیپه لوئیس، آبی های لندن در مورد وضعیت مارکت میراندا از باشگاه اتلتیکو مادرید سوال کرده اند. این مدافع برزیلی در نمایش های درخشان فصل قبل اتلتیکو، نقش مهمی را ایفا کرد. گفته می شود نمایندگان دو باشگاه طی چند روز آینده، بر سر احتمال توافق بر سر انتقال این بازیکن، با هم دیدار خواهند کرد.

میراندا قبلا به اتلتیکو مادرید گفته بود که می خواهد در تابستان این تیم را ترک کند اما مادریدی ها پیشنهاد بارسلونا برای خرید وی را رد کردند. این مدافع بیست و نه ساله در حال حاضر در تمرینات اتلتیکو مادرید حضور دارد ولی گفته می شود علاقه دارد به سایر هم تیمی هایش در چلسی بپیوندد. با توجه به بند آزادسازی 24 میلیون پوندی میراندا، باید دید که مدیران چلسی می توانند وی را به لندن بیاورند یا خیر

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
بنظرت از کاستا بهتر نبود میگرفتیمش؟

نه مانزو یه فینیشر هست و تقریبا همون کاری که تورس می کنه رو می تونست برامون یکم بهتر انجام بده ، همین !
ولی کاستا جنگنده ست ، قدرت بدنی داره و نترس بازی می کنه ، بنظرم خصوصیاتِ کاستا بیشتر به دردِ لیگ انگلیس می خوره و مورینیو انتخابِ درستی کرد

emperor561

Registered User
لایک‌ها
413
این کارتون هم جالبه :) البته بایرن هم همین کاروبادورتموندکرد
- کلاه پیترچک =))))))

96wz254gtnmca4k1lwjb.jpg

========================================
گفته میشه دیدیردروگبابه زودی بعنوان بازیکن مربی راهی چلسی خواهدشد
واینکه مورینیودرپی جذب واران ازتیم رئال مادریدهستش

بالا