SPECIAL ONE
Registered User
2 ساله با اتلتیکو تمدید کرد.کسی از دوستان خبر داره تیاگو مندس که گفتن به صورت آزاد احتمالا قرار به چلسی در کنار کوستا و لوییس بیاد جریانش چی شد؟
=================
2 ساله با اتلتیکو تمدید کرد.کسی از دوستان خبر داره تیاگو مندس که گفتن به صورت آزاد احتمالا قرار به چلسی در کنار کوستا و لوییس بیاد جریانش چی شد؟
توی فیسبو ک پیجای مختلف هواداری ومرتبط باچلسی منتشرمیکننMr.Ansari این عکسای تمرین پیش فصل رو از کجا گیر میاری تو سایت چلسی و اینستگرام من هز چی می گردم چیزی پیدا نمی کنم.! لینکشو برام بزار. ممنون
Mr.Ansari این عکسای تمرین پیش فصل رو از کجا گیر میاری تو سایت چلسی و اینستگرام من هز چی می گردم چیزی پیدا نمی کنم.! لینکشو برام بزار. ممنون
برو به این سایت: http://www.apimages.com/Mr.Ansari این عکسای تمرین پیش فصل رو از کجا گیر میاری تو سایت چلسی و اینستگرام من هز چی می گردم چیزی پیدا نمی کنم.! لینکشو برام بزار. ممنون
فقط دوتا پشتی... :general510:
فقط دوتا پشتی... :general510:
تورس تنها بازیکنیه که وقتی فاجعه بازی میکنه هم عدهای هستن که دوسش دارن و کم هم نیستن. شک ندارم هر بازیکنی غیر از النینو بود تا حالا صدبار با فحش و دعوای تماشاگران بیرون شده بود!فابرگاس خب خوبه ، ولی تورس :general208: