• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران چلسی

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
کاستا هم بازی قبل 2تا تک به تک نزد ایندفعه از بین 3نفر زد باس از غیبت اگوئرو استفاده کنه وگلهای خودش رو بیشتر کنه بازی بعدمون هم با تاتنهام تو خونش هست که کمی سخت از بازی رفت هست چون هم ادبایور هست از شرایط میزبانی بهره میبرن

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
اشتب شد دوستان بازی بعدی فردا ساعت 5.35 هست خارج از خانه واقعا تیمها رو دارن خسته میفرستن تو زمین
6c9dc70ecfd8.png

Dark.Knight

Registered User
لایک‌ها
745
در مصاحبه با هفته نامه اکسپرسو
ويلاس بوآس:بازيکنان چلسي به من خيانت کردند

آندره ويلاس بوآس، فصل 2011-2012، سرمربي چلسي بود ولي در اواخر فصل، جاي خود را به روبرتو دي متئو داد. چلسي همان فصل با مربيگري دي متئو، به قهرماني چمپيونزليگ دست يافت.

00998764.jpg

به گزارش "ورزش سه"، سرمربی سابق پورتو و تاتنهام، که در حال حاضر مربیگری زنیت روسیه را برعهده دارد در مصاحبه با هفته نامه پرتغالی اکسپرسو حرف هایی جنجالی مطرح کرد:"در انگلستان به اندازه کافی اشتباه مرتکب شدم و دیگر قصد بازگشت به آنجا را ندارم.در آنجا رسانه ها نیز به سختی به من حمله می کردند و از حمایت بازیکنان و مدیران باشگاه نیز برخوردار نبودم. در حالیکه من همیشه قصد دفاع از باشگاه و شاگردانم را داشتم. اما وقتی به پشت سرم نگاه می کردم، کسی را حامی خودم نمی دیدم."

ویلاس بوآس در پاسخ به سوالی در مورد خیانت احتمالی بازیکنان چلسی به وی گفت:" به صراحت می گویم که بله. می توانید از اشلی کول هم سوال کنید. او حرف های من را تصدیق خواهد کرد.البته شاید عنوان کردن این مساله، الان دیگر ارزش چندانی نداشته باشد."

لازم به ذکر است که اشلی کول که هم اکنون برای آ اس رم بازی می کند، چندی پیش در مصاحبه ای گفته بود که برخی بازیکنان چلسی که زمان ویلاس بواس، دل به تمرین نمی دادند، با آمدن دی متئو کاملا تغییر کرده و شکل بازیشان به کلی متفاوت شد.

منبع: ورزش سه

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
تورس 5 ژانویه انتقالش به میلان دائمی میشه.
==============
کنداکتور شبکه 3:
upload_2014-12-28_8-28-59.png
David Unsworth با 38 گل رکورد بیشترین گل زده بعنوان یک مدافع رو در لیگ برتر در اختیار داره. کاپیتان چلسی انگلستان اگه 3 گل دیگه بزنه با 39 گل رکورد دار میشه.

upload_2014-12-28_8-59-42.jpeg

ناگفته نماند که دیوید تمام پنالتیهای تیمشم میزد.
با 40 گل زده و 13 گل خورده بهترین خط حمله و خط دفاع لیگ رو در اختیار داریم.
ساوتمپتون با 14 گل خورده تا اینجا دومین خط دفاع برتر لیگ رو داره.
40 گل چلسی در لیگ برتر:
Diego Costa 13, Hazard 6 (2 pens), Drogba 3, Oscar 3, Fabregas 2, Ivanovic 2, Remy 2, Schurrle 2, Terry 2, Cahill 1, Matic 1, Ramires 1, Willian 1, own goal 1​
31 گل ساوتمپتون در لیگ برتر:
Pelle 8, own goals 4, Schneiderlin 3, Wanyama 3, Bertrand 2, Clyne 2, Cork 2, Long 2, Mane 2, Alderweireld 1, Tadic 1, Yoshida 1​
کفش طلا:
Sergio Aguero (Man City) 14
Diego Costa 13
Charlie Austin (QPR) 12
Alexis Sanchez (Arsenal) 10​
دستکش طلا:
Fraser Forster (Southampton) 8
Lukasz Fabianski (Swansea) 8
Thibaut Courtois 7
Joe Hart (Man City) 7​
================
محروم نداریم. برترند که بازیکن قرضی خودمون تو ساوتمپتون هست نمیتونه امروز برابر چلسی بازی کنه.
13 برد, 2 تساوی و 7 شکست نتایج ساوتمپتون تحت هدایت کومان بوده.

upload_2014-12-28_8-55-58.jpeg

jb.NY

Registered User
لایک‌ها
488
دو امتیاز مفت دیگه از دست دادیم، حالا دیگه کم کم داره فاز نفسگیر شروع میشه

پ.ن
شبکه سه هم یه چیزیش میشه ها! با ده دقیقه تاخیر بازی رو نشون داد

jb.NY

Registered User
لایک‌ها
488
با نا امیدی داشتم بازی من سیتی رو نگاه می کردم، برنلی دو گل خورده رو با دو گل جواب داد و بازی رو به تساوی کشوند، جای خوشحالی داره
02.gif
دمشون گرم

Dark.Knight

Registered User
لایک‌ها
745
این علی فر چرا اینجوریه؟
گزارش بازی رو ول کرده از تاریخچه فوتبال و بازیکنا میگه
معمولا بازی های چلسی یا مزدکه یا این علی فر! باز مزدک خیلی خیلی بهتره از این.
خدا رو شکر اختلاف با سیتی سر جاشه...

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
واقعا دیگو کاستا دیروز رو مخ بود بخدا رمی یا کینگ از ابتدا تو بازی بودن بازی رو برده بودیم سوختم تک به تک خرد زمین اخه چی بگه ادم خداییش رمی باس همون نیمه دوم جای کاستا میمود فیلیچه هم عالی بود نشون داد شرف داره به سزار

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
فیلیچه هم عالی بود نشون داد شرف داره به سزار

لوپیز دقیقا با اختلاف بدترین بازیش رو از زمانی که پیراهن چلسی رو پوشیده به نمایش گذاشت یک شنبه (!)
بدونِ شک بدترین بازیکن مون بود ... هر وقت قبلا اومد عالی بود ولی یک شنبه اصلا خوب نبود

947947

Registered User
لایک‌ها
238
بازی خوبی بود...ولی این نگرانم میکنه که مقابل تیمای باای جدول مساوی کردیم.... :general210:
ساتهمتون چطوری از سیتی 3-0 باخته ؟؟؟ تیم خوبی بود.

بازی سیتی رو هم نیمه دومش رو دیدم....عجب بازی باحالی بود.برنلی میتونست بازیو ببره....دفاع سیتی داغون بود.کلی موقعیت از دست دادن.:general105:
بازی بعدی با تاتنهام هستیم...ساعت 9 شب هست بازی که عمرا شبکه سه بازیو پخش کنه...انم بخاطر سریالش.امیدوارم شبکه ورزش بازی رو نشون بده.
این تعطیلاتم خوب شد براموناااا....لیگ اسپانیا تعطیله و الا همش بازی رئال بارسا رو نشون میدادن.

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
لوپیز دقیقا با اختلاف بدترین بازیش رو از زمانی که پیراهن چلسی رو پوشیده به نمایش گذاشت یک شنبه (!)
بدونِ شک بدترین بازیکن مون بود ... هر وقت قبلا اومد عالی بود ولی یک شنبه اصلا خوب نبود
داداش اونقدرها هم بدنبودا میگی حرکتهای تکنیکی تمیزش و توپهایی که میریخت رو دروازه حریف به چشم نمیومد لوئیز تو اتلتیکو عالی بود ماگفتیم میاد جای کول خیالمون راحت میشه اما اون سزار رو گذاشتن جاش که انگشت کوچیکه لوئیز باتجربه نمیشه لوئیز گاهی اوقات که افتم میکنه بخاطر اینکه کم بازی بهش میرسه بازیکنی هست که تو سیستم چرخشی اون فرم همیشگی رو نداره اگه از اول فیکس بود خیلی بهتر در مقابل بازیهایی که بد نتیجه گرفتیم عمبل میکردیم خودشم اصلا فکر نمیکرد بیاد نیمکت نشین میشه و فقط گاهی اوقات بازی بهش میرسه

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
بازی خوبی بود...ولی این نگرانم میکنه که مقابل تیمای باای جدول مساوی کردیم.... :general210:
ساتهمتون چطوری از سیتی 3-0 باخته ؟؟؟ تیم خوبی بود.

بازی سیتی رو هم نیمه دومش رو دیدم....عجب بازی باحالی بود.برنلی میتونست بازیو ببره....دفاع سیتی داغون بود.کلی موقعیت از دست دادن.:general105:
بازی بعدی با تاتنهام هستیم...ساعت 9 شب هست بازی که عمرا شبکه سه بازیو پخش کنه...انم بخاطر سریالش.امیدوارم شبکه ورزش بازی رو نشون بده.
این تعطیلاتم خوب شد براموناااا....لیگ اسپانیا تعطیله و الا همش بازی رئال بارسا رو نشون میدادن.
شک نکن رمی یا کینگ از ابتدا تو بازی بودن بهتر نتیجه میگرفتیم درست موقعی که راحت میتونیم 3امتیاز رو بدست بیاریم خودمون گند میزنیم بهش میره

بالا