من نسبتی با مسئولین این سایت ندارم و قبول دارم که خیلی افت کرده ولی به هر حال این سایت به طور رسمی از طرف باشگاه به عنوان کانون هواداران انتخاب شده و حتی سایتهای بسیار قویتر هم نمیتونن جایگزینش بشن...سلام به همه چلسی دوستان!
همونطور که میدونید کانون هواداران چلسی در ایران اخیرا دچار تغییراتی شده و تالار گفتگوی سایتشون به کل حذف شده و در این میان طی یک کار ناشیانه تمام مطالب و پست های کاربران که دلخوشی یک کاربر هست و حتی حساب های کاربری هم حذف شده و وقتی هم دلیل این عمل ناشیانه رو ازشون پرسیدم منو بن کردن. به نظرم این سایت در شان باشگاهی مثل چلسی نیست و توی مدیریت خیلی ضعیف عمل کردن و حتی تالار گفتگوی جدیدشون هم بسیار ضعیف هست و به هیچ وجه کاربر پسند نیست. چون تالار گفتگو مهم ترین بخش یک سایت هواداریه. میخوام یک سایت جدید هواداری برای چلسی راه اندازی کنم که در شان هوادارا باشه. اما خب این کار یک نفری ممکن نیست و امیدوارم شما رو هم تو سایت جدید ببینم. به زودی استارت کار هم زده میشه با آدرس www.chelsea-fc.ir
---
فرانکی داره کمکم خودشو از چشم هوادارا میندازه... چرا با ManShitty تمدید کرد؟؟ هوادارای نیویورک بشدت قاطی کردن و علیهاش بیانیه دادن... داره هم گذشتشو خراب میکنه هم آیندهشو! واسه چی آخه؟!
لامصب رو فرمم هست، دیشبم گل زده... :general208: