• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران چلسی

iSalar

Registered User
لایک‌ها
3,302
سلام به همه چلسی دوستان!
همونطور که میدونید کانون هواداران چلسی در ایران اخیرا دچار تغییراتی شده و تالار گفتگوی سایتشون به کل حذف شده و در این میان طی یک کار ناشیانه تمام مطالب و پست های کاربران که دلخوشی یک کاربر هست و حتی حساب های کاربری هم حذف شده و وقتی هم دلیل این عمل ناشیانه رو ازشون پرسیدم منو بن کردن. به نظرم این سایت در شان باشگاهی مثل چلسی نیست و توی مدیریت خیلی ضعیف عمل کردن و حتی تالار گفتگوی جدیدشون هم بسیار ضعیف هست و به هیچ وجه کاربر پسند نیست. چون تالار گفتگو مهم ترین بخش یک سایت هواداریه. میخوام یک سایت جدید هواداری برای چلسی راه اندازی کنم که در شان هوادارا باشه. اما خب این کار یک نفری ممکن نیست و امیدوارم شما رو هم تو سایت جدید ببینم. به زودی استارت کار هم زده میشه با آدرس www.chelsea-fc.ir
من نسبتی با مسئولین این سایت ندارم و قبول دارم که خیلی افت کرده ولی به هر حال این سایت به طور رسمی از طرف باشگاه به عنوان کانون هواداران انتخاب شده و حتی سایت‌های بسیار قوی‌تر هم نمی‌تونن جایگزینش بشن...

---
فرانکی داره کم‌کم خودشو از چشم هوادارا میندازه... چرا با ManShitty تمدید کرد؟؟ هوادارای نیویورک بشدت قاطی کردن و علیه‌اش بیانیه دادن... داره هم گذشتشو خراب می‌کنه هم آینده‌شو! واسه چی آخه؟!
لامصب رو فرمم هست، دیشبم گل زده... :general208:

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
305281faf947.png

Dark.Knight

Registered User
لایک‌ها
745
من نسبتی با مسئولین این سایت ندارم و قبول دارم که خیلی افت کرده ولی به هر حال این سایت به طور رسمی از طرف باشگاه به عنوان کانون هواداران انتخاب شده و حتی سایت‌های بسیار قوی‌تر هم نمی‌تونن جایگزینش بشن...

---
فرانکی داره کم‌کم خودشو از چشم هوادارا میندازه... چرا با ManShitty تمدید کرد؟؟ هوادارای نیویورک بشدت قاطی کردن و علیه‌اش بیانیه دادن... داره هم گذشتشو خراب می‌کنه هم آینده‌شو! واسه چی آخه؟!
لامصب رو فرمم هست، دیشبم گل زده... :general208:
آره اون سایت از طرف باشگاه تایید شده و این یک امتیازه براشون. ولی اگه نگاهی به لیست سایت های هواداری چلسی در تمام دنیا حتی همین خاور میانه خودمون بندازی میبنی که مثلا کشورهای دره پیت هم چندین سایت هواداری یا صفحه فیس بوک دارن که توسط خود سایت چلسی هم تایید شده و تو سایت رسمی باشگاه هست. پس ایران هم میتونه چند تا داشته باشه. ولی از همین الان هم راحت میتونم بگم اکثرا بی نام و نشان موندن و حرکت خاصی نمیکنن. بعضی ها هم در اندازه ی یک سایت هواداری خوب نیستن. چلسی یک سایت هواداری میخواد در حد و اندازه اسمش. من سایت هواداری رو راه اندازی میکنم ولی زمانش معلوم نیست. فقط مطمئن باشید اگه راه افتاد با قدرت کار خواهد کرد. (شخصا ادمی هستم یا کاری نمیکنم یا اگه بخوام انجامش بدم به بهترین نحو انجام میدم).

Dark.Knight

Registered User
لایک‌ها
745
ولمپارد هم که لاکردار خوب داره برای سیتی امتیاز جمع میکنه...........
من "فقط" به عنوان هوادار دو اتیشه چلسی میگم خوزه باید فرانکی رو نگه میداشت
تجربش به درد میخوره واسه همچین بازی هایی...

iSalar

Registered User
لایک‌ها
3,302
من "فقط" به عنوان هوادار دو اتیشه چلسی میگم خوزه باید فرانکی رو نگه میداشت
تجربش به درد میخوره واسه همچین بازی هایی...
یکی از بزرگترین اشتباهاتش بود، امیدوارم با از دست دادن قهرمانی چوبشو نخوریم!

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
من از بازی تیم راضیم و بنظرم مثل هفته های قبل خوب بازی کردیم و کاملا با این گفته مورینیو موافقم:
The only thing we can do is to work and play well which we are doing all the time, and today we did again. We made defensive mistakes but when we had the ball we were always dangerous​
اشتباه داشتیم ولی اصلا اینطور نیست که بگیم تیم افت کرده.
انشاالله این هفته شروع خوبی تو جام حذفی داشته باشیم.

jb.NY

Registered User
لایک‌ها
488
چقدر این بچه دوست داشتنیه، هازارد از اون بازیکناییه که اگه توی یه تیم بمونه اسطوره میشه، و خیلی هم دوست دارم توی چلسی بمونه و اسطور تیم ما بشه... کلا از بازیکنای با اخلاق خوشم میاد، اونایی که عادلانه بازی میکنن اسطوره واقعی میشن

من از تمدید لمپارد ناراحت نیستم، میخواسته نیم فصل وایسته خب یه فصل میمونه، اون مهم نیست، مهم اینه فصل بعد تمدید نکنه و بره نیویورک و اینقدر دل ما هوادارا رو به زجر نیاره!
پلگرینی هم اومده دستش چیکار کنه ها! هی میره تو زمین 2 2 مساوی میکنه فرانکی رو میاره 3 2 میبره!

پ.ن:
استیون جرارد داره میره، گفته هرگز به لیگ جزیره برنمیگردم چون هرگز دوست ندارم مقابل لیورپول بازی کنم، حالا لمپارد میاد به ما گل هم میزنه و کلی امتیاز هم واسه رقیبمون میاره.... یکی نیست بگه تو با مورینیو دعوا داری چرا تیم محبوبتو چوب کاری میکنی

Last edited:

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
فردا برای 100th بار تو جام حذفی حاضر میشیم.
طبق روال جام حذفی اگه بازی تو 90 دقیقه مساوی بشه بازی تکراری تو زمین واتفورد برگزار میشه, در غیر اینصورت تیم برنده صعود میکنه به دور بعد.
قرعه کشی دور بعد دوشنبه شب ساعت 23:05 انجام میشه.
در حالیکه بقیه بازیها از چند کانال مختلف پخش میشه LiveOnSat اصلا اسم بازی چلسی-واتفورد رو نیاورده.
================
بهترین گلزنانمون در تاریخ جام حذفی:
Lampard 26, Tambling 25, Bentley 21, Osgood 19, Drogba 12, Terry 11, Zola 11, Gudjohnsen 10, Houseman 10​

68 گلی که تا اینجا تو کل رقابتها بثمر رسیده:
Diego Costa 14, Hazard 11 (3 pens), Drogba 6 (1 pen), Terry 5, Fabregas 4 (1 pen), Oscar 4, Schurrle 4, Matic 3, Remy 3, Ivanovic 2, Ramires 2, Willian 2, Cahill 1, Filipe Luis 1, Mikel 1, Zouma 1, own goals 4​
================
واتفورد در حال حاضر در جایگاه پنجم تو چمپیونشیپ قرار داره. مربیشون Slavisa Jokanovic هست که 89 روز پیش هدایت این تیم رو برعهده گرفته و از 13 بازی 6 برد, 2 تساوی و 5 شکست حاصل کارش بوده.
43 گل واتفورد در چمپیونشیپ:
Deeney 9, Vydra 7, Abdi 6, Forestieri 4, Ighalo 4, Tozser 4, Munari 3, Guedioura 2, Angella 1, Andrews 1, Cathcart 1, Dyer 1​
================
بازی بعدی که تری در ترکیب قرار بگیره 648th بازیش برای چلسی خواهد بود که در کنار لمپارد در جایگاه سوم بعد از Peter Bonetti با 729 و Ron Harris با 795 بازی قرار میگیره.
محروم نداریم. کوین فرند قضاوت بازی رو برعهده داره. بازی برابر ساندرلند که 0-0 شد و بازی برابر سوانسی که 2-4 بردیم دو قضاوت دیگه ش برای چلسی تو این فصل بود.

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
در حیرتم یکی برام جالب بود بازی با اورتون رو نشون ندادن یکی با تاتنهام ولی خداییش یادمه بارسلونا 12.30 اینطورا بود با یه تیم داغون بازی داشت نشون میداد شبکه ورزش شانس ماست اینترنتمون هم بدرد پخش زنده نمیخوره هی قطع و وصل میشه حین بازی

jb.NY

Registered User
لایک‌ها
488
در حیرتم یکی برام جالب بود بازی با اورتون رو نشون ندادن یکی با تاتنهام ولی خداییش یادمه بارسلونا 12.30 اینطورا بود با یه تیم داغون بازی داشت نشون میداد شبکه ورزش شانس ماست اینترنتمون هم بدرد پخش زنده نمیخوره هی قطع و وصل میشه حین بازی
سرعت نتت چنده احسان؟ من با 512 خیلی راحت نگاه میکنم، البته با کیفیت پایین، 175 یا 200، بالاتر باشه تیک میزنه
اما کیف دیدن بازی با کیفیت پایین ولی با صدای تماشاگرا و مجری انگلیسی صد برابر بیشتر از دیدن کیفیت بالا با صدای مجری های مزخرف ایرانه، همیشه آرزوم بود بتونم بازی رو با صدای اصلیش ببینم
اگه 512 شرکتای خصوصی رو بگیری مشکلت حل میشه

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260

jb.NY

Registered User
لایک‌ها
488
سایتشو میشه معرفی کنید؟

wiziwig.tv بهترینشون بود که به دلیل یه قانون جدید توی اسپانیا که نمیدونم چی هست مجبور شدن سایتشونو ببندن، از سه چهار روز پیش یعنی اول ژانویه این قانون به اجرا در اومده
این سایت عالی بود و انواع و اقسام مسابقات و کیفیت ها به انواع زبان ها رو موجود داشت، واقعا حیف شد، امیدوارم زودتر برگردن
غیر اون این سه تا رو پیدا کردم که متاسفانه واسه من زیاد خوب نیستن چون کیفیتاشون بالاتره و حجم بیشتری از ترافیکمو میبره و از لحاظ اقتصادی برام نمیصرفه :general406:
livetv.sx/en
drakulastream.eu/football-live-streaming-video.html
http://gofirstrow.eu/sport/football.html
بازی رو با کیفیت 200 که ببینید دو نیمه میشه حدود 140 تا 170 مگ، این سه تا سایت کیفیت 400 500 داشتن فکر کنم، میشه هر بازی 400 450 مگ، یکم واسم زیاده

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
چک حداقل تا آخر فصل میمونه.
شوارتزر رفت به لسترسیتی. بامید موفقیتش, بازیش تو انفیلد فصل گذشته بیادمون میمونه.
جمال بلکمن از میدلزبرو برگشت.
به دور چهارم جام حذفیم همونطور که انتظار میرفت صعود کردیم.
مورینیو درباره ویلیان:
Willian is the kind of player that without scoring goals he gives so much to the team. He creates, he always has a good dynamic. When the team lose the ball he’s probably the first defender because he reacts in a very effective way, he presses immediately and recovers balls. Willian always gives us a performance​

Last edited:

947947

Registered User
لایک‌ها
238

به جای بازی با اورتون اگه اشتباه نکنم بازی بایر و شالکه رو پخش کردن که اونم 1 - 1 شد...
کلا شبکه ورزش رئال و بارسا بازی داشته باشن باقی بازیها عمرا پخش بشن.

وقتی میان بازی بارسا با یه تیم بدبخت دسته چندمی توی جام حذفی رو که بارسا تیم دومش رو فرستاده تو زمین رو پخش میکنن...دیگه چه انتظاری داری.... :general208:

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
میگم کاش مابا دومهاجم بازی میکردیم خیلی خوب میشد رمی واقعا حیف هست رو نیمکت باشه
واقعا تا الان با اینکه فرصت کمی داشت موثر بود. فعلا با این خوشحالی نشون داد که به ترک باشگاه فکر نمیکنه.

upload_2015-1-5_9-21-31.jpeg
تورگان هازارد از طرف هوادارای گلادباخ بعنوان بهترین بازیکن در فاز تهاجمی تا اینجای فصل انتخاب شده.

jb.NY

Registered User
لایک‌ها
488
دروگبا اگه آخر فصل بخواد بره یا خدافظی کنه خرید اندره کراماتیج خرید خوبی میشه، احتمالا از رمی هم بیشتر استفاده بشه، اما اگه دروگبا نخواد بره اونوقت این خرید یکمی نامعقول به نظر میاد
موندم رمی چجوری تو تست پزشکی لیورپول رد شد، ماشالا قدرت بدنی و سرعتش که حرفی واسه گفتن نمیذاره...

بالا