• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران چلسی

iSalar

Registered User
لایک‌ها
3,302
سوپر پیشنهاد چلسی به مسی: قرارداد ۶ ساله به ارزش ۲۰۰ میلیون پوند!!!

01000427.jpg

چه فازیه آخه؟! دشمن شماره یک چلسی رو می‌خواین بخرین که چی!! :general208::general208::general208::general710:

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340

چه فازیه آخه؟! دشمن شماره یک چلسی رو می‌خواین بخرین که چی!! :general208::general208::general208::general710:
پسر خوبیه. حداقل جلو چلسی همیشه مودب و سر به زیر بوده.

upload_2015-1-9_11-22-5.jpegupload_2015-1-9_11-22-35.jpeg

947947

Registered User
لایک‌ها
238
من که مخالفم با اومدن مسی با این مبلغ مگه اینکه مثلا قیمت نهایت دویست تا باشه نصفشو اسپانسر بده 100 تاشم باشگاه

چه خبره 250 تا باهاش میشه یه تیم خرید حداقل 4 تا ستاره تاپ خرید اومدیمو اصلا مسی با فوتبال انگلیس نخورد

با اینکه از مسی خوشم نمیاد ولی لامسب...جوونوریه برا خودش....:D
بعدشم اگه مسی بیاد چلسی...همین تبلیغاتی که میشه و اینجور چیزا که من و شما ازش اطلاعی نداریم یا داریمم کم هست...دوبرابر پولشو در میارن.

jb.NY

Registered User
لایک‌ها
488
حالا بارسا هم که بفروش نیست، ولی اگه به من بود منم به مسی پول نمیدادم، لیگ جزیره و چلسی که تقریبا میشه گفت خیلی ساله که تک مهاجم بازی میکنه یکی مثل دروگبا میخواد، یکی که کرگدن باشه :p

jb.NY

Registered User
لایک‌ها
488
بازی خوبی بود، البته بجز 30 دقیقه ابتدایی بازی که اصلا خوب نبودیم و نبود اعتماد به نفس توی تیم ما کاملا مشخص بود. انتظار دیدن پیتر چک رو داشتم، اما فکر نمیکردم مورینیو واقعا بخواد همچین کاری بکنه! جلوی گربه سیاه باید دروازبان با تجربه قرار داشته باشه، خوشحالم نیمه اول که فشار روی دروازه زیاد بود چک دووم آورد و چند تا موقعیت خطرناک رو دفع کرد.
نیمه اول شانس زدن گل های بیشتری رو داشتیم، کاستا میتونست توی محوته ضربه رو خودش بزنه اما پاس رو به عقب داد و موقعیت خراب شد، در عوض نیمه دوم عالی درخشید و توی چند تا کار تیمی قشنگ حضور داشت و گلزنی هم کرد. در هر حال، گل اولمون هم روی تیز هوشی ویلیان و ایوانووچ بود، عالی بود کارشون
راستی نیمه اول، حالا نمیدونم درست فکر میکنم یا نه، ولی فکر میکنم آزپلی به شدت ضعیف نشون داد و اکثر فرار های نیو کاسل از سمت آزپلی بود... درکل،شاید بی ربط باشه، اما بعد از تعویض آزپلی با لوئیز بچه ها اعتماد به نفسشونو بدست آوردن و وضع بهتر شد.

پ.ن:
پیتر یک قدم دیگه به بالای جدول بیشترین کلین شیت ها نزدیک شد، امیدوارم این فصل بتونه رکورد رو بشکونه
12.gif

jb.NY

Registered User
لایک‌ها
488
عجب بازی خوبی بود، 5 بر هیچ و یک کلین شیت دیگه برای پیتر، چه کردن اسکار و کاستا!
راستی کورتوا مصدوم شده که این دو بازی چک توی دروازه بوده؟ هرچی هست خوشحالم داره به چک بازی میرسه شاید اینجوری راضی بشه فصل بعد بمونه، 32 سال سن چیزی نیست آخه، دینو زوف دروازبان اسطوره ای ایتالیا تا 40 و خورده ای سالگی توی دروازه بود، چک هنوز خیلی جا داره

947947

Registered User
لایک‌ها
238
دوستان شما بازیا رو از چه سایتی نگاه می کنید ؟؟

آدرس رو بازرید که ما هم اگه بشه نگاه کنیم....من خوراکم گزارشگرای انگلیسی هستش خیلی باحال گزارش می کنن.

بالا