• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران چلسی

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
حیف کاش زودتر میومد بازی با سیتی بازی میکرد:D
دوستان کوادرادو بیاد جای ویلیان رو میگره احتمالا نه؟
یادمه اشنایدر همون روزی که وارد میلان شد بعد از ظهرش واسه اینتر بازی کرد.
ولی مثلا ماتیچ (با اینکه آماده بود) مورینیو ازش استفاده نکرد تو اولین بازی و دلیلشم گفته بود بخاطر احترام به بقیه بازیکنایی که با تیم تمرین کردن.
پست اصلیش آره, وینگره.

jb.NY

Registered User
لایک‌ها
488
امیدوارم این کوادرادو شوت زنیش از ویلیان بهتر باشه، وضعیت تیم از لحاظ شوت راه دور زیاد جالب نیست

jb.NY

Registered User
لایک‌ها
488
امیدوارم همیشه همینجوری شوت بزنه :general406:

ویلیان هم دستش درد نکنه زحمت زیادی کشید
آره بخدا، اون اولا فکر میکردم این ویلیان نقش رامیرز فصل های قبل رو داره و فقط از این ور زمین میدوه اون ور زمین، اما هرچی بیشتر دقت کردم دیدم اشتباه میکردم، واقعا کل 90 دقیقه رو در حال تلاشه، به قول خارجیا Die Trying رو آویزه گوشش کرده

jb.NY

Registered User
لایک‌ها
488
انتظار نداشتم نیمه اول انقدر خوب کار کنیم،نبود بازیکنای اصلی بار روانی زیادی روی تیم انداخته بود، اما بعد از دیدن نیمه اول انتظار داشتم نیمه دوم هم تهاجمی بازی کینم،که همچین چیزی نشد.
ماتیج بازیکن مورد علاقه من توی نیمه اول بود که واقعا وسط زمین رو قشنگ کنترل کرد، خیلی قشنگ از فیزیک بدنیش استفاده میکنه و توی شرایط استرسی خیلی ریلکسه و کنترلشو از دست نمیده، آفرین
اما کاش میشد به دروگبا بهای بیشتری برای گلزنی داده میشد، نه دفاع، دقیقه 80 که نمیشه کاری کرد

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
دیشب اشتباه کرد ولی در کل کورتوا یکی از نقاط قوتش عملکردش روی توپهای هوایی هست.
زوما دیشب خیلی خوب بود. اون صحنه که تنها بود با 2تا بازیکن سیتی و پرید رو سر 2تاشون سر زد عالی بود.
کوادرادو دیشب تو ورزشگاه بود (من دقایقی از بازی رو ندیدم, نمیدونم دوربین نشونش داد یا نه).

upload_2015-2-1_11-52-56.jpeg
================
upload_2015-2-1_11-53-43.png

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
چک دلمون برات تنگ شده بازی رفتم همین کوتوا عزیز با جاگیری بدش گل خورد بازی مساوی شد
تو اتلتیکو چجور بود اینجا چجور

انصافا دیگه خورده گرفتن به کورتوآ خیلی نامردیه
بازی با لیورپول رو هم رفت و هم برگشت اگه دیده باشی همین کورتوآ برامون در آورد

jb.NY

Registered User
لایک‌ها
488
نمیشه با یکی دوتا اشتباه از کورتوا نا امید شد، بعضی بازیا که دفاع روی فرم نبود همین کورتوا بازی رو جمع کرد، هنوز به پختگی چک نیست، اما کاملا منو یاد جوونیای چک میندازه، آیندشو کاری ندارم، همین الانشم درخشانه
زوما هم آره، دیشب عالی کار کرد، مخصوصا آخر بازی اون صحنه که با تمام قدرت پرید هوا و با ضربه سر توپو دفع کرد و از نظر من اون صحنه نفس گیر ترین صحنه بازی بود، چون پشت سرش دو سه تا منچستری وایستاده بودن و نمیزد صددرصد گلو خورده بودیم...

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
من نمیگم کورتوا بده ولی واقعا اشتباهش 3امتیاز رو ازمون گرفت همونجور که امتیاز در میاره برامون همونقدرم امتیاز به باد میده
اگه واقعا همین اشتباهات نبود من سیتی الان با ما 15 امتیاز اختلاف داشت نه فقط کورتوا همه بازیکنان به نوعی اشتباه داشتن

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
^ همون قضیه فیلیپه لوئیز و ازپلی که هی میگی "فیلیپه سَر هست" رو از الان در مورد کوادرادو و ویلیان هم استارت زدی دیگه!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
کوادرادو پیش قراردادش رو با چلسی امضا کرده . در ساعات اتی رسما قرارداد بسته میشه

خب به صورت رسمی جذب خوان کوادرادو اعلام شد. بازیکن خیلی خوبیه. امیدوارم برای تیمتون مفید باشه.

Last edited:

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
بالا