• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران چلسی

jb.NY

Registered User
لایک‌ها
488
مثل اینکه شورله و فابرگس خیلی صمیمی شده بودنا!

میگم، ویلیان غیر از وینگ راست پست دیگه ای هم هست که مورینیو ازش استفاده کنه یا کلا میشه بازیکن ذخیره؟ جنگندگیش به درد تیم میخورد

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
ویلیان وسط (بعنوان شماره 10 پشت مهاجم) هم میتونه بازی کنه ولی خودش گفته دوس داره وینگر باشه. نیمکت نشین نمیشه, به همه بازی میرسه.
صلاح تا پایان فصل قرضی رفت فیورنتینا.
برترند هم قراردادش رو با ساوتمپتون دائمی کرد. با آرزوی موفقیت برای برترندی که 73 دقیقه تو فینال سال 2012 بازی کرد.

upload_2015-2-3_8-21-0.jpeg

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
^ همون قضیه فیلیپه لوئیز و ازپلی که هی میگی "فیلیپه سَر هست" رو از الان در مورد کوادرادو و ویلیان هم استارت زدی دیگه!
داداش نکنه میخوای بگی سزار از فیلیپه بهتره ؟
شک نکن کوادرادو چه تکنیک چه تو شوت زدن خیلی بهتر از ویلیان هست

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
^ بین فیلیپه و ازپلی توانایی لوئیز تو ضربه آزاد زدن از برتریهاش محسوب میشه. در مورد تکنیکش مثلا در حد مارسلو که تقریبا تو هر بازی چندین بار بازیکنای حریف رو دریبل میزنه تا اینجا تو چلسی چیزی دیده نشده. در کل همین چرخشی بازی کردنشون خوبه.
ویلیان (که از نظر من بازیکن خیلی خوبیه) و کوادرادو هر دو بهشون بازی میرسه, حتی گاهی لازم میشه هازارد استراحت کنه و این 2تا یکیشون چپ و یکیشون راست بازی میکنن.
حالا اگه کوادرادو بشه انتخاب اول مورینیو تو بازیهای بزرگ خوب چه بهتر, یعنی بازیکنی داریم حتی از ویلیان هم بهتر و در نتیجه تیمی داریم قویتر.

jb.NY

Registered User
لایک‌ها
488
مقایسه آزپلی و فیلیپه از نظر من خیلی سادست، آزپلی دفاعی تره و فیلیپه هجومی تر، هرکدومشون توی یه سبک بازی به کار میان، مخصوصا اینکه فیلیپه سانتر های قشنگی میکشه، هرچند... سانتر دیگه الان زیاد به کار تیممون نمیاد، سانتر مال وقتی بود که دروگبا مهاجم اولمون بود.
از اینا گذشته من الان منتظرم ببینم این بازیکن جدید چیکار میکنه توی تیم، خودشو میتونه توی لیگی مثل لیگ جزیره نشون بده یا نه

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
سال 2012 تو یه بازی برابر یوونتوس اونقدر سریع کنار زمین میرفت و برمیگشت که لوکا تونی گفت انگار سوار موتور بود. بخاطر همین تو ایتالیا بهش لقب la Vespa دادن.

upload_2015-2-5_8-23-15.jpeg

abbas19r

Registered User
لایک‌ها
131

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
مورینیو گفته برای بازی فردا فقط فیلیپه لوئیز مصدوم هست و بقیه مشکلی ندارن.
استون ویلا کلا 11تا گل تو این فصل لیگ برتر زده.
چلسی با 11تا clean sheet در صدر بیشترین تعداد clean sheet قرار داره.
Chelsea 11
Southampton 10
Swansea 9
Arsenal 8
Liverpool 8
Sunderland 8
West Brom 8​
=================
شبکه ورزش:
upload_2015-2-6_19-9-9.png

jb.NY

Registered User
لایک‌ها
488
تبریک میگم، روز خوبی بود، من سیتی مساوی کرد، ما هم 2 به 0 بردیم بازی رو
کورتوا تو این بازی نشون داد که هرچقدر که توی دفع کردن توپ ها و شوت ها، هرچقدر هم که محکم باشن، عالی کار میکنه، برعکس توی مهار کردن توپ های ارسال و درگیری های بدنی چندان جالب عمل نمیکنه
زود هنگام گل زدیم، نیمه دوم زود گل خوردیم، شوت محکم و زیبای ایوا دوباره جلومون انداخت و سه امتیاز شیرین رو از خونه حریف گرفتیم، سرجمع بازی خوبی بود

پ.ن:
کاش این فاکتور های وقت تلف کنی رو از برنامه تیم حذف کنیم، اصلا جالب نیست، پنج دقیقه وقت اضافه 8 تا بازیکنمون رو زمین بودن!

jb.NY

Registered User
لایک‌ها
488
مورینیو تو آخرین مصاحبه خودش برانیسلاو ایوانوویچ رو یکی از بزرگترین خرید های تاریخ چلسی نام گذاری کرده

"دقیقا بعد اینکه من از چلسی رفتم اون (برانیسلاو) به باشگاه اومد و از اون موقع کمکی بسیار بزرگی برای باشگاه بوده، بازیکنیه باور نکردنی"
"چیزی که واقعا اهمیت داره حسیه که تیم نسبت به اون داره، حسیه که جان (تری) و گری (کیهیل) نسبت به اون دارن، افرادی که بدون اونا هیچ پیشرفتی نمیشه داشت. تیم یعنی یه هنرمند مثل ادن (هازارد)، تیم یعنی یه مدافع مثل برانیسلاو. ترکیب ایناست که یه تیم میسازه."

پ.ن:
همیشه گفتم واقعا خوشحالم که ایوانوویچ برای ما بازی میکنه، نه مقابل ما، بازیکنیه که کمتر مواقعی پیش اومده ازش بازی بد دیده باشیم، تقریبا همیشه یکسان و خوب بازی میکنه و در بعضی مواقع عالی. گل های حساسی هم واسه تیممون زده و واقعا شایسته این همه تقدیر هست
12.gif

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
مورینیو تو آخرین مصاحبه خودش برانیسلاو ایوانوویچ رو یکی از بزرگترین خرید های تاریخ چلسی نام گذاری کرده

"دقیقا بعد اینکه من از چلسی رفتم اون (برانیسلاو) به باشگاه اومد و از اون موقع کمکی بسیار بزرگی برای باشگاه بوده، بازیکنیه باور نکردنی"
"چیزی که واقعا اهمیت داره حسیه که تیم نسبت به اون داره، حسیه که جان (تری) و گری (کیهیل) نسبت به اون دارن، افرادی که بدون اونا هیچ پیشرفتی نمیشه داشت. تیم یعنی یه هنرمند مثل ادن (هازارد)، تیم یعنی یه مدافع مثل برانیسلاو. ترکیب ایناست که یه تیم میسازه."

پ.ن:
همیشه گفتم واقعا خوشحالم که ایوانوویچ برای ما بازی میکنه، نه مقابل ما، بازیکنیه که کمتر مواقعی پیش اومده ازش بازی بد دیده باشیم، تقریبا همیشه یکسان و خوب بازی میکنه و در بعضی مواقع عالی. گل های حساسی هم واسه تیممون زده و واقعا شایسته این همه تقدیر هست
12.gif

واقعا گل های حساسی زده ... چه 6 سال پیش جلو لیورپول که 2 تا گل با ضربه سر تو خونه لیور زد و باعث شد 3-1 ببریم و بازی برگشت هم که بنظرِ من یکی از بهترین بازی هی تاریخِ چلسی بود 4-4 شدیم و در نهایت صعود کردیم !
گلِ دقیقه 90 ش تو 2013 جلو بنفیکا که باعث شد قهرمان یوفا بشیم . همین فصل هم که کم کمکون نکرده !
واقعا متعصب و عالی هست این پسر
12.gif

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996

jb.NY

Registered User
لایک‌ها
488
بازی واقعا دشوار نبود، توپ تقریبا تمام مدت دست ما بود ولی راهی برای ورود به دروازه نداشتیم، دفاع اورتون تا آخرین دقیقه عالی و بی نقص کار کرد و تیم هاوارد هم خیلی هشیار بود و خوب کار کرد
اینطرف توی دروازه خودمون هم چک فوق العاده بود و دو تا شوتی که باید میرفت تو دروازه رو با پاش در آورد! عالی بود این پسر.
گل دیر هنگام و کلین شیتی که چک بدست آورد شادی بازی رو چند برابر کرد

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
مورینیو دیشب بعد از بازی اول از همه رفت سمت چک و بغلش کرد. واکنشش برابر ضربه لوکاکو فوق العاده بود.
دوس ندارم کیهیل نیمکت نشین بشه ولی زوما بازم عالی بود.
ویلیانم مثل همیشه با تمام وجود برای تیم بازی کرد.

upload_2015-2-12_9-59-47.jpeg

بالا