• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران چلسی

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
البت اشتباه نکنم یه پنالتی بازم برامون گرفته نشد
توپ اول لوکاکو هم افساید بود که با واکنش عالی چک دفع شد اون توپ دومی هم واقعا شانس اوردیم که یه لحظه چقدر لوکاکو راحت صاحب توپ شد و باواکنش عالی چک باز اینم بخیر گذشت
کواردادو هم خوب بود اشتباهم داشت ولی به مرور مچ میشه یحتما جای همین اسکار رو بگیره
اما مهاجم نوک فصل بعد باید بگیریم رمی و کینگ نمیتونن جای خالی کاستا رو پر کنن

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
اما مهاجم نوک فصل بعد باید بگیریم رمی و کینگ نمیتونن جای خالی کاستا رو پر کنن

اتفاقا رمی خیلی خوب بوده
فکر نکنم دیگه مهاجم بخریم چون سیستمِ ما 1 مهاجمه هست و ما یه مهاجمِ طراز اول داریم، یعنی داری میگی بریم 40-50 میلیون خرج کنیم یه مهاجمِ خوبِ دیگه بخریم تا مثلا همین 3-4 تا بازی هایی که کاستا نیست بهش بازی بدیم ؟ فقط بخاطر همین تعداد بازی ؟
نه فکر نمی کنم خریدِ مهاجم ایده خوبی باشه
---------
کوادرادو هم قشنگ معلوم بود که خودش نبود و داشت با احتیاط بازی میکرد که یه وقت اشتباه نکنه وگرنه بازیکنیه که توپ میگیره همیشه میزنه تو دل خط دفاعی حریف ولی امروز همه توپا رو رو به عقب پاس میداد و کاملاً مشخص بود که با بقیه هماهنگ نیست!

jb.NY

Registered User
لایک‌ها
488
کوادرادو که به مرور با تیم مچ میشه و میاد رو فرم
دروگبا و رمی... رمی بگیر نگیر داره و یه دفه کاری نمیکنه، یه دفه حرکتای قشنگ نشون میده و مثبت کار میکنه، اما درکل مهاجم خیلی خوبیه، هم سرعتش عالیه هم قدرت بدنی داره و به درد میخوره
اما دروگبا، دروگبا الان که سنش رفته بالا و دوندگی گذشته رو نداره و بیشتر منتظر توپای هواییه که براش ارسال بشه، اما متاسفانه یکی از ضعف های تیممون همین سانتر هاست، وقتی کاستا نباشه و دروگبا بیاد توی زمین سانترکش درست و حسابی نداریم، بهترین سانترکشمون فیلیپه لوئیزه که البته سانترهاش واقعا عالیه، اما همیشه توی زمین نیست و باشه هم پستش عقبه و نمیتونه خیلی سانتر بریزه
تیم قبلیمون، قبل اینکه هازارد و اسکار و... بیان، از لحاظ سانتر توی سطح بالاتری قرار داشت، خود فلورنت مالودا سانتر های خوبی میریخت واسه دروگبا
دروگبا از 150 گلی که زده حدود 40 تاش با ضربه سر و از توپ های هوایی بوده، این آمار فوق العاده ست و ما هم سال های گذشته با وجود افرادی مثل لمپارد یا مالودا از این استعداد عالیش استفاده بردیم، اما تیم فعلیمون اصلا مناسب دروگبا نیست
یه سری از دوستان دیدم مینالیدن که چرا دیشب ایوا بی هدف سانتر میکشیده... اما اگه دقت میکردن میدیدن ارسال های بلند ایوا دقیقا بعد از ورود دروگبا و برای دروگبا ریخته میشد، خود دروگبا هم بعد از اولین ارسال هوایی استقبال شدیدی کرد و عکس العمل جالبی نشون داد
دقت کنین حتا کرنر هامونم به خطرناکی قبل نیست، چون کسی مثل لمپارد رو نداریم
همینه که وقتی کاستا نباشه به مشکل بر میخوریم

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
اتفاقا رمی خیلی خوب بوده
فکر نکنم دیگه مهاجم بخریم چون سیستمِ ما 1 مهاجمه هست و ما یه مهاجمِ طراز اول داریم، یعنی داری میگی بریم 40-50 میلیون خرج کنیم یه مهاجمِ خوبِ دیگه بخریم تا مثلا همین 3-4 تا بازی هایی که کاستا نیست بهش بازی بدیم ؟ فقط بخاطر همین تعداد بازی ؟
نه فکر نمی کنم خریدِ مهاجم ایده خوبی باشه
---------
کوادرادو هم قشنگ معلوم بود که خودش نبود و داشت با احتیاط بازی میکرد که یه وقت اشتباه نکنه وگرنه بازیکنیه که توپ میگیره همیشه میزنه تو دل خط دفاعی حریف ولی امروز همه توپا رو رو به عقب پاس میداد و کاملاً مشخص بود که با بقیه هماهنگ نیست!
برادر دروگبا پا به سن گزاشته ورمی هم به قول دوستمون بگیر نگیر داره فکر کن کاستا مشکلی براش پیش بیاد ایا اینا میتونن جلو تیمی مثل پی اس جی کاری بکنن الان دفاعمونم یوخده ضعف داره جلوی پی اس جی باید خیلی مراقب باشن دیگه اونجا ایبرا هست که خطرناکه لاوتزی لوکاس مورا کاوانی

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
برادر دروگبا پا به سن گزاشته ورمی هم به قول دوستمون بگیر نگیر داره فکر کن کاستا مشکلی براش پیش بیاد ایا اینا میتونن جلو تیمی مثل پی اس جی کاری بکنن الان دفاعمونم یوخده ضعف داره جلوی پی اس جی باید خیلی مراقب باشن دیگه اونجا ایبرا هست که خطرناکه لاوتزی لوکاس مورا کاوانی

رمی کجاش بگیر نگیر داشته ؟ بنده خدا هر موقع امده تو زمین گل زده :D و موثر بوده
بلــه چرا نتونن ؟ ما پارسال با اون تورسِ فلج و دمبابا و اتوئوی پیر PSG رو زدیم چرا نتونیم بازم بدونِ کاستا بزنیم شون ؟ تازه به این فکر کن پارسال نه خبر از ماتیچ بود نه فابرگاس ! ولی امسال اونارم داریم ! پس هیچ دلیلی نداره نتونیم بدونِ مهاجمِ اصلی مون تیم ها رو ببریم !
باور کن پارسال همین رمی رو داشتیم قهرمان میشدیم ! از بس که این مهاجم هامون بی بخار بودن
اگرم بخوایم مهاجم بخریم به یه مهاجمِ درجه 1 نیاز نداریم ! یه مهاجم که بشه ذخیره گذاشتش رو باید بگیریم !
مثلا فرض کن لواندوفسکی ( هرچند جایی نمیره اما مثال زدم ) رو بگیریم فصلِ بعد ! خب ؟ لوا میشینه رو نیمکت ؟ کاستا میشینه رو نیمکت ؟ داشتنِ دو تا مهاجمِ طراز اول برا یه تیم با سیستمِ تک مهاجمه اصلا قابلِ توجیه نیست

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
داوری هم بد رومخم رفته اون از بازی قبل همون نیمه اول پنالتی رو نگرفت اینم از این بازی که اسمیت خطای هند کرد و بری باس همون نیمه اول اخراج میشد

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
رمی کجاش بگیر نگیر داشته ؟ بنده خدا هر موقع امده تو زمین گل زده :D و موثر بوده
بلــه چرا نتونن ؟ ما پارسال با اون تورسِ فلج و دمبابا و اتوئوی پیر PSG رو زدیم چرا نتونیم بازم بدونِ کاستا بزنیم شون ؟ تازه به این فکر کن پارسال نه خبر از ماتیچ بود نه فابرگاس ! ولی امسال اونارم داریم ! پس هیچ دلیلی نداره نتونیم بدونِ مهاجمِ اصلی مون تیم ها رو ببریم !
باور کن پارسال همین رمی رو داشتیم قهرمان میشدیم ! از بس که این مهاجم هامون بی بخار بودن
اگرم بخوایم مهاجم بخریم به یه مهاجمِ درجه 1 نیاز نداریم ! یه مهاجم که بشه ذخیره گذاشتش رو باید بگیریم !
مثلا فرض کن لواندوفسکی ( هرچند جایی نمیره اما مثال زدم ) رو بگیریم فصلِ بعد ! خب ؟ لوا میشینه رو نیمکت ؟ کاستا میشینه رو نیمکت ؟ داشتنِ دو تا مهاجمِ طراز اول برا یه تیم با سیستمِ تک مهاجمه اصلا قابلِ توجیه نیست
پارسال بازی برگشت ایبرا نبود که شک نکن اون موقعیتهایی که کاوانی از دست داد اون از دست نمیداد

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
پارسال بازی برگشت ایبرا نبود که شک نکن اون موقعیتهایی که کاوانی از دست داد اون از دست نمیداد

کار به اما و اگر نباید برسونیم وگرنه خیلی چیزا میشه گفت
ضمنا باید عرض کنم پارسال بهترین بازیکنِ فصلِ ما هم، ادن هازارد تو بازی برگشت غایب بود (!)

jb.NY

Registered User
لایک‌ها
488
توی بحث مهاجم منم قبول دارم مهره های خوبی رو نیمکت داریم، رمی رو گفتم بگیر نگیر داره، واقعا هم داره، اما گفتم درکل خیلی خوب کار کرده و واقعا به کمک تیم هم اومده
به قول آقای انصاری با اون تیم داغون جلوشون وایستادیم، چه برسه به الان، من که امید دارم:general406:

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
دقت کنین حتا کرنر هامونم به خطرناکی قبل نیست، چون کسی مثل لمپارد رو نداریم
فعلا تا اینجای فصل تو لیگ برتر 8تا گل از روی کرنر زدیم که بیشترین تعداد تو لیگ برتر هست (البته آمار مربوط به قبل از بازی با اورتون هست و تمام گلهای این هفته رو ندیدم).

jb.NY

Registered User
لایک‌ها
488
فعلا تا اینجای فصل تو لیگ برتر 8تا گل از روی کرنر زدیم که بیشترین تعداد تو لیگ برتر هست (البته آمار مربوط به قبل از بازی با اورتون هست و تمام گلهای این هفته رو ندیدم).

من نگفتم نمیزنیم، گفتم به خطرناکی فصل های قبل نیستیم، فصل های قبل به مراتب گل های بیشتری از روی ارسال ها میزدیم
از لحاظ درگیری هوایی توی لیگ برتر همیشه از بهترین ها بودیم، چون مهره هایی با استعداد واسه درگیری های هوایی داشتیم، همین الان هم سه تا مهره خفن مثل تری کیهیل و ایوا رو فقط توی دفاع داریم، کمتر تیمی رو میشه پیدا کرد که مثل ما بازیکن هدزن داشته باشه، پس بیشترین گل زده از روی کرنر زیاد هم عجیب نیست برای تیممون
کلا لیگ جزیره از لحاظ سانتر با کاهش روبرو بوده و مثل سال های قبل نیست
این مقاله از ESPN هم در همین مورده:
Corner kicks a dying art in the Premier League

Last edited:

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
^ گفتی کرنرهامون خطرناک نیست چون کسی مثل لمپارد نداریم. الان لینکی که گذاشتی میگه 5تا از این 8تا کرنری که تو لیگ برتر گل شده رو فابرگاس فرستاده.
فصلهای قبل که میگی بخاطر لمپارد بمراتب بهتر بود کدوم فصلها رو میگی و تعداد پاس گل لمپارد از روی کرنر چندتا بود؟

jb.NY

Registered User
لایک‌ها
488
برادر من، حرف من تنها کرنر نیست، حرفم تمام ارسال های هواییه، واسه کرنر هم من نگفتم "فقط" به این دلیل که لمپارد رو نداریم یا اینکه "فقط به خاطر لمپارد" گل های بیشتری از روی کرنر های میزدیم، گفتم درکل کرنر هامون مثل قبل نیست، لمپارد رو مثال زدم، چون یکی از کسایی بود که ارسال هامون انجام میداد.
شما الان داری میگی ما الان به اندازه فصل هایی که بازیکن سرزنی مثل دروگبا رو نوک حمله داشتیم و تعداد بازیکنایی که سانتر های بهتری داشتند هم توی تیممون بیشتر بود سر میزنیم؟
به شخصه اینطور فکر نمیکنم
دیگه با وجود بازیکنای تکنیکی و دریبل زن مثل هازارد، کاملا طبیعیه که پاس های زمینی و دریبل بشه هدف اصلی تیم، و سانتر پاس های هوایی کم کم بره کنار
بازی قبل که ایوانووچ دو سه تا سانتر ریخت جزو معدود سانتر هایی بودن که من این فصل دیدم

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
خب ایوانویچ تبرئه شد، اما باشگاه احتمالا جریمه میشه
در موردِ سانتر و اینا بنظرم ما دیگه مثلِ فصولِ گذشته از تاکتیک های اصلی مون نیست چون صرفا دیگه اون نیرو های سابق مثلِ آنلکا، دروگبا، بالاک، و حتی خودِ لمپارد که خوب هد می زد و ... نداریم و بجاش اسکار و ویلی و هازارد رو داریم که هیچ کدوم خصوصیتِ هدزنی ندارند.
اما مدافع های ما هنوز فرقی نکرده ما اگه دیگه حریف بسته بازی کنه و زمینی بهش نرسیم رو به سانتر میاریم و موفق هم هستیم، نمونه اش بازی با ساندرلند که 2-1 باختیم وقتی 2-0 شدیم شروع کردیم به ارسال و با ضربه سر دروگبا به گل هم رسیدیم
در کل این که گل هامون تو زدنِ ضربه سر ممکنِ کم شده باشه دلیلش اینه که سبکِ بازی مون تغییر کرده ولی اگع بخوایم با مدافعی هایی که داریم ( تری - کیهیل - ایوانویچ ) می تونیم به هر تیمی صدمه بزنیم.

jb.NY

Registered User
لایک‌ها
488
منم یه جورایی حرفم همین بود، با این تفاوت که به نظر من درسته هنوز هم سرزن های قدری داریم که از برترین ها هستن، اما به اندازه قبل بازیکنی با استعداد سانتر کشیدن نداریم
پنج شیش فصل قب رو مثال میزنم، دکو، لمپارد، بالاک، مالودا، جو کول... اینا علاوه بر اینکه خود لمپارد و بالاک سر زن بودن، همشون سانتر های خوبی می کشیدن و وقتی گوشه های زمین توپ بهشون میرسید و راهی واسه ادامه حرکت نداشتن میتونستن با یه سانتر یه موقعیت خطرناک درست کنن، اما الان رو نگاه کنین، اسکار و ویلیان و هازارد، هیچ کدومشون سانتر های دلچسبی ندارن، حالا در حالت عادی (به غیر از اینکه روی ضربات ایستگاهی و کرنر ها نمیتونیم مثل قبل سانتر های خوبی واسه تری و کیهیل و ... بکشیم) این مسئله مشکل ساز نیست، وقتی مشکل ساز میشه که کاستا نباشه تو زمین و یکی مثل دروگا رو بیاریم تو، دروگبا که بیاد نمیتونیم سانتر بریزیم واسش، خودش هم که سنش بالاست و توانایی جنگیدن،مثل قبل، رو نداره. پس کاراییش خیلی میاد پایین.
این فصل عالی بودیم و خیلی خیلی تیم خوبی داریم، فقط چند تا نقطه ضعف داره که یکیش همین سانتره و ممکنه بعضی وقتا مشکل ساز بشه

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
وقتی دروگبا میاد تاکیتکِ تیم این هست که توپ رو برسونن به دیدیر، اون یه استوپ کنه و هازارد یا ویلی رو راه بندازه و برن جلو تا موقعیت خلق کنن
مطمئننا با قدرتِ کنترل توپی که دیدیر داره این تاکتیک کاملا به جاست، تو چند تا بازی هم که دیدیر تو زمین بوده تاکتیک همین بوده. نمونه اش بازی با منچستر که خودش گل زد یا موقعیتی که گیرِ هازارد اومد که دخیا گرفت و از رو کرنر گل رو زدیم بعدش
در کل فکر نمی کنم جای نگرانی باشه، لیگ رو که بعید می دونم تیمی بهمون برسه، باید آماده شیم برا لیگ قهرمانان و بازی با پاریس که خیلی سخته

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
اسکار با تیم تمرین کرد ولی میکل تو تمرینات امروز صبح حاضر نبود.
کنفرانس خبری سرمربی قدرتمندترین تیم بریتانیا امشب 21:30 در پاریس برگزار میشه.

بالا