• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران چلسی

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
سایت گل یه نظر سنجی راه انداخته که مشخص کنه از نظر مردم بهترین مهاجمی که برای مورینیو بازی کرده کی بوده
از نظر من میلیتو بهترین مهاجم برای مورینیو بود.

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
^ علی جان از نظر تداوم و ثبات که میگی کلا کارنامه کاری دروگبا و میلیتو رو قرار نیست با هم مقایسه کنیم. تو همون کامنتهای سایت گل یکی نوشته دروگبا چون تو مونیخ آلمانها رو به زانو در آورد! (البته تو همون کامنتها هم تقریبا همه گفتن میلیتو)
میلیتو و مورینیو فقط 1 فصل با هم بودن. فصل اول دروگبا با فصل اول میلیتو اصلا قابل مقایسه نیست.

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
^ علی جان از نظر تداوم و ثبات که میگی کلا کارنامه کاری دروگبا و میلیتو رو قرار نیست با هم مقایسه کنیم. تو همون کامنتهای سایت گل یکی نوشته دروگبا چون تو مونیخ آلمانها رو به زانو در آورد! (البته تو همون کامنتها هم تقریبا همه گفتن میلیتو)
میلیتو و مورینیو فقط 1 فصل با هم بودن. فصل اول دروگبا با فصل اول میلیتو اصلا قابل مقایسه نیست.

بنظرِ من هم انتخابِ دیدیر سخت هست
چون دروگبا بیشترِ افتخاراتِ فردیش برا زمانِ غیر از مورینیو میشه
مثلا 2012 که گلِ فینالِ چمپیونز رو زد و تو FA cup هم که گلِ پیروزی رو زد زیرِ نظر دی متئو
یا 2010 که زیرِ نظر آنجلوتی دبل کرد و بهترین بازیکنِ فصل چلسی هم شد
یا 2008 که بهمراه آورام گرانت تا فینال چمپونز هم پیش رفت

jb.NY

Registered User
لایک‌ها
488
آره از خیلیا شنیدم که میلیتو انتخاب بهتریه و سه گانه گرفته و اینجور حرفا، به حالت کلی بخوایم نگاه کنیم دروگبا بیشتر از میلیتو افتخارات داره، اما فصل هایی که زیر دست مورینیو بودن میلیتو افتخاراتش با ارزش تره
هرچی هست، ملت انتخابشون کینگ بوده، من نمیدونستم، وگرنه منم میرفتم رای می دادم

aliran93

Registered User
لایک‌ها
684
حرف همتون درست

اینو همه قبول دارن مورینیو بهترین بازی ها رو از بازیکناش میگیره(البته دقیقترش میشه اکثر بازیکن ها نه همشون)

میلیتو هم اوج فوتبالش همون یک فصلی بود که سه گانه رو برد و منم اشاره کردم موثرترین گل ها رو بین تمام مهاجمایی که با مورینیو کار کردن زده

یه نگاه به دروگبا بندازید، مورینیو اینو تربیت کرده.مثل هانری و ونگر

بدون شک مهاجمیه که با افکار مورینیو 100% خو گرفته و میدونه چکار کنه.و شاید بهتر باشه بگم بهترین مهاجمی که مورینیو تربیتش کرده نه بهترین مهاجم زیر دست مورینیو

درست میگید سوال سایت گل یچیز دیگست و حالا که فکر میکنم از لحاظ منطقی همون میلیتو بهترین گزینست

elite9

Registered User
لایک‌ها
32

jb.NY

Registered User
لایک‌ها
488
والا من شبکه ورزش رو با کیفیت 400 از طریق اینترنت میبینم بدون ذره ای تیک تماشا میکنم، اما این سایتای خارجی.... واسه بازی امروز نزدیک 10 تا سایت سر زدم، پایین ترین کیفیت ممکن هم تیک میزد... تنها صحنه ای که باز تونستم ببینم سانتر نیمه اول فیلیپه بود (چقدر هم قشنگ سانتر کشید).... اینقدر تیک داشت که کلا بیخیال شدم
آدم افسردگی میگیره با این وضع!

jb.NY

Registered User
لایک‌ها
488
حالا خوزه وقتی میگه کارگروه(!) تشکیل دادن علیه تیم ما میگن چرا میگی... چقدر آشغالن:general208:

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
ژوزه مورینیو سرمربی آبی های لندن بعد از تساوی تیمش مقابل برنلی به شدت از عملکرد داور انتقاد کرد.
طرفداری- به گزارش FourFourTwo، در یک بازی حساس، چلسی مقابل برنلی در خانه 1-1 متوقف شد که این تساوی تحت الشعاع عملکرد، مارتین اتکینسون داور بازی قرار گرفت. آقای خاص که پیش از این از ایجاد کمپینی علیه چلسی صحبت کرده بود پس از این بازی نیز از اخراج ماتیچ به شدت عصبانی بود و معتقد بود بارنز بازیکن برنلی باید خیلی زودتر اخراج می شد. او بعد از بازی به خبرنگاران گفت:

"فکر می کنم چهار لحظه وجود دارد که شما می توانید داستان این بازی را بنویسید. دقیقه 30 (تکل بارنز)، 33، 43 (حرکات مشکوک به پنالتی) و دقیقه 69 (تکل دیگر بارنز). بازی این چهار لحظه را داشت و از من هیچ سوالی نپرسید چون به هیچکدام پاسخ نمی دهم. پاسخ نمی دهم چون وقتی همچین شرایطی به وجود می آید من جریمه می شوم و دوست ندارم مجازات شوم. نمی توانم شرح دهم چون شرح دادن من به معنی این است که از بعضی کلمات باید استفاده کنم که نمی توانم استفاده کنم. تکرار می کنم، 30، 33، 43، 69."

jb.NY

Registered User
لایک‌ها
488
کی داوری به سودمون بوده توی لیگ که امسال بخواد باشه
هازاردم که بنده خدا موندم چه دلی داره 5 ساله تمدید کرد، من بودم فرار می کردم! میترسم آخرش مثل جبرئیل سیسه که اومد جزیره زدن پاشو شکستن پای اینم بشکنن

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
خبر داغ داغ
مورینیو بخاطر اینکه چپ چپ به ادکینسون نگاه کرده 5جلسه محروم میشه
موزس تو تیمش خطای سنگین کرده گفتن چون بازیکن قرضی چلسی هست از چلسی 3جلسه محروم میکنیم:)

بالا