• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران چلسی

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
قبل گل
a7x64ewij50hq6vljyx6.jpg

بعد گل

yuow5ss3gluxxnsznuuf.jpg

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
خداییش این منچستر یه زمان همش با داو.ری جلوی ما نتیجه میگرفت یبار با دوگل افساید یبار 2تا پنالتی کشکی مساوی گرفت یبار 9 نفره با گل افساید مارو بردن

jb.NY

Registered User
لایک‌ها
488
تبریک. امیدوارم برای بازی بعد رمی هم برسه.
ماتا آخر بازی تک تک بازیکنای چلسی رو در آغوش گرفت.

چقدر این بشر دوست داشتنیه، بازیکن خوبی هم بود، بعد این همه مدت هنوزم نفهمیدم چرا دادیمش رفت

کدوم گزارشگر میفهمه تو ایران؟!:)

بنظرت هازارد میمونه یا رفتنیه؟

هیچکدوم!

یادمه قبل اینکه بیاد چلسی گفته بود من چلسی رو دوست دارم، تا الان هم رفتارش جوری بوده که علاقه رو نشون می داده، امیدواریم که بمونه

در مورد برد هم به قول یکی از دوستان، اگه آرسنال رو ببریم به احتمال زیاد یه برد دیگه قهرمانمون می کنه

خداییش این منچستر یه زمان همش با داو.ری جلوی ما نتیجه میگرفت یبار با دوگل افساید یبار 2تا پنالتی کشکی مساوی گرفت یبار 9 نفره با گل افساید مارو بردن

جالبه که بدونین منچستر بیشترین باخت بازیهای لیگ جزیرش رو مقابل چلسی داشته، من خودم نمی دونستم

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
زوما هم یه سوتی بد داد که نزدیک بود کار دستمون بده، خدا رو شکر به خیر گذشت.
منظورت همون صحنه ایه که توپ به فالکائو رسید و زد به تیر یا یجا دیگه بود؟ دیشب در میهمانی به سر میبردم نتونستم کامل بازی رو ببینم.
==============
upload_2015-4-19_10-19-43.png

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
جالبه که بدونین منچستر بیشترین باخت بازیهای لیگ جزیرش رو مقابل چلسی داشته، من خودم نمی دونستم

هر باری هم که اونا بردند یا داوری توش دخیل بوده یا شانس !

jb.NY

Registered User
لایک‌ها
488
منظورت همون صحنه ایه که توپ به فالکائو رسید و زد به تیر یا یجا دیگه بود؟ دیشب در میهمانی به سر میبردم نتونستم کامل بازی رو ببینم.
آره همون صحنه رو میگم،خیلی بد جا موند و کورتوا هم تقریبا میشه گفت تسلیم شده بود، شانس آوردیم گل نشد اون صحنه
خودمم به دلیل جا به جا شدن بین سایت های مختلف پخش آنلاین نتونستم بازی رو خیلی درست ببینم، ولی به جز اون، اشتباه دیگه ای از زوما ندیدم، خوب بازی کرد

Last edited:

Dark.Knight

Registered User
لایک‌ها
745
این پیمان یوسفی هم خودشو ... کرد با اتوبوس...
اصن اتوبوس پارک کردن هم هنر میخواد که هر تیمی نداره :دی
تابلو بود منچستریه مردکِ شخمی
چه حالی میده منچستر رو بردن
24555454195470326203.png

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
این پیمان یوسفی هم خودشو ... کرد با اتوبوس...
اصن اتوبوس پارک کردن هم هنر میخواد که هر تیمی نداره :دی
تابلو بود منچستریه مردکِ شخمی
چه حالی میده منچستر رو بردن
24555454195470326203.png
حالا شایدم منچستری نباشه ... کلا تو این فوتبال دو دسته هوادار داریم :
1- طرفدار چلسی هستند
2- از چلسی متنفرند
خارج از این دوتا نداریم :دی

jb.NY

Registered User
لایک‌ها
488
یوسفی منچستری نیست، اگه اشتباه نکنم یه بارسایی هفت خطه! حالشم از چلسی به هم میخوره! گزارش بدش هیچ تاثیری روی نتیجه بازی نداره، مسئله اون نیست، مسئله اینه که با گذارش گندش ما رو مجبور میکنه از این سایت به اون سایت دنبال یه پخش آنلاین خوب بگردیم، درد اینه...
یکی از نکته های جالب گزارش دیروزش خطای هند د خیا بود که کمک داور اعلام نکرد، 8 بار ری پلی کردن این صحنه رو، یوسفی خودشو زده بود به کوچه علی چپ، د خیا کاملا خارج از محوطه جریمه با دست اومده به قصد توپ، اونوقت یوسفی میگه " بله میبینید که دخیا اومده با سر توپو دفع کنه ولی موفق نشد"... آخریش بعد از چند زاویه مختلف نشون دادن این صحنه، دوربین روی لحظه برخورد توپ با دست دخیا ایستاد، اون یوسفی هم که دید دیگه این صحنه خیلی تابلوئه؛ اینجوری جمع و جور کرد: " یعنی هند بوده؟!!!، بعله مثل اینکه توپ به دست دخیا برخورد کرده و کمک داور ندیده این صحنه رو"!

عذر میخوام دوستان، ولی خنگ ترین آدم هم میتونه تشخیص بده این صحنه طرف به قصد دفع باسر رفته یا به قصد هندبال بازی کردن!:

xqbf7ty5kqtmdoglxbwqs.jpg

حالا کمک داور ندیده صحنه رو، تو که داری بازپخششو میبینی چرا خودتو خنگ تر جلوه میدی یوسفی!:general404:

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
خوب دیگه میریم به مصاف تیم سوم شهر لندن که یکم به روزهای اوجش برگشته
انشالله این فصل با قهرمانی به پایان برسه و چند خرید جدید کنیم که نقطه ضعفامون مرتفع بشه

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
دوستان که اینجا فعالیت میکنن سعی کنن مارو هم درتاپیک کل کل همیاری کنن
بنده که در قسمت بی اعصاب ها فعالیت میکنم
جناب اسپشیال وان و انصاری هم در بخش فنی فعالیت دارن
هرکدوم یه گوشه کار رو بگیرین:D

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
بامفورد بازیکن سال چمپیونشیپ شد:D 19 گل تا اینجای فصل زده....
نمیدونم باید فصل بعد بیاریمش تو تیم یا به یه تیم لیگ برتری قرضش بدیم و از سال بعد بیاریمش به تیم اصلی فقط میدونم بامفورد خیلی خوبه انگلیسی هم که هست واقعا حیفه نتونه به تیم اصلی راه پیدا کنه...
اگه دروگبا خداحافظی کنه که با توجه به قهرمان شدنمون به نظرم میکنه(با اینکه گفته فصل بعد هم هستم) باید بامفورد رو برگردونیم چون اگه دروگ بره و یه مهاجم بخریم قطعا سال دیگم به تیم اضافش نمیکنیم...

42dc7449a50d2af75731e9b4cb652636.jpg

947947

Registered User
لایک‌ها
238
منچسترم از دم تیغ گشت..... :cool:
وقتی فهمیدم پیمان یوسفی گزارشگر هست خوشحال شدم....ولی نمیدونم چی شده هر کی بازیای چلسی رو گزارش میده همش اتوبوس اتوبوس میکنه و از این اراجیف....

بازی که نباید همش حمله باشه....یه وقت نیاز داری باید حمله کنی یه وقت هم نیاز نداری باید دفاع کنی...ولی از یه قسمت گزارش پیمان یوسفی حال کردم...قبل گل چلسی هی میگفت کم گل خوردن و نباختنو این حرفا...بعد که چلسی گل رو زد گفت "حالا کی میتونه به چلسی گل بزنه... :D"

این زوما هم عجب چیزیه...گزاشته بودش هافبک دفاعی و اکثرا چسبیده بود به فلینی...

توی جدول نمینویسم 30% مالکیت توپ داشته چلسی.....مینویسن چلسی 1 - 0 منچستر

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
توی جدول نمینویسم 30% مالکیت توپ داشته چلسی.....مینویسن چلسی 1 - 0 منچستر
فرگوسن خودش با تقلید از تاکتیکای مورینیو قهرمان اروپا شد (کی روش تو این 40 ثانیه تو برنامه نود توضیح داده):
AS گفته مدیر ورزشی باشگاه بازی مالاگا و اتلتیکو تو ورزشگاه بوده و چلسی بدنبال کوکه هست. 60 میلیون یورو رقم فسخ قراردادشه.

بالا