• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران چلسی

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
^ سولانکه 17 ساله رو داریم که چند روز پیش تو لیگ جوانان اروپا آقای گل شد.
upload_2015-4-21_10-46-24.jpeg

تو بازی با یونایتدم رو نیمکت بود.
upload_2015-4-21_10-47-10.jpeg

این فصل تو لیگ قهرمانانم مورینیو بهش بازی داده بود.
احتمال زیاد رمی و دروگبا به بازی با آرسنال میرسن اگه کوستا نرسه.

jb.NY

Registered User
لایک‌ها
488
منظورت یه چیزی تو مایه های اینه؟:

xl7da8dbbf3ub505u9g41.jpg

jb.NY

Registered User
لایک‌ها
488

موسسه خیریه دروگبا ساخت اولین بیمارستان خود را در ساحل عاج به اتمام رساند

در سال 2013، موسسه خیریه دروگبا شروع به جمع آوری کمک هزینه برای ساخت 5 بیمارستان مجهز در ساحل عاج کرد. در هفته ای که گذشت، پس از گذشت 2 سال یکی از آن پنج بیمارستان به اتمام رسیده و درهای آن در شهر آبیجان، پایتخت ساحل عاج، به روی افراد بینوا و ناتوان گشوده شده و با تجهیزات پزشکی متنوع آماده کمک رسانی به مردم ساحل عاج می باشد. دیدیه دروگبا، اسطوره تیم چلسی و کاپیتان سابق تیم ملی کشور ساحل عاج که به نوع دوستی و کمک های فراوان به کشور محل تولدش شناخته شده است، قصد دارد چهار بیمارستان دیگر در شهر های مختلف ساحل عاج احداث کند. به همین منظور در 18 آپریل، مراسمی را در شهر لندن ترتیب داد تا با جمع آوری کمک های مردمی به آن هدف دست یابد.

xx0epty62sado3kl1fdg.jpg

xi3i8gtyyl558ypx8hmig.jpg

پ.ن:
جان تری هم توی اون مراسم حظور داشت:
"دروگبا، تو مرد بزرگی هستی، تو رو به عنوان قهرمان زندگی ام قبول دارم، نه تنها بابات موفقیت هایی که در زمین فوتبال کسب کردی، بلکه بابت تمامی تلاش ها و زحمت هایی که برای جمع آوری پول و ساخت بیمارستان کشیدی، واقعا فوق العاده است، باید به خودت افتخار کنی، بهت تبریک میگم دوست من."

x77zdo0st8nrcg1rjb.jpg

پ.ن پ.ن!:
افتخار میکنیم اسمت با اسم باشگاهمون میاد همیشه، مایه افتخاره واسه باشگاهمون... جوادانه ای...
12.gif

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
اخ که چه کیف کردم پی اس جی رفت و برگشت تحقیر شد
چه حالی کردم ناصر خلیفی و بلان کنف شدن و ازهمه مهمتر کابای که بعد بازی چلسی اونجور سمت کاستا حمله ور شد
جاش نبود ولی گفتم خالی بشم چیزی دلم نمونه:p

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
دروگبا از دیروز در تمرینات رویت شده.
امروز میکل 28 ساله شده, birthdayش happy باشه. نهمین فصل حضورش تو چلسی رو داره سپری میکنه.
Zidane: Messi and Cristiano Ronaldo are spectacular, but I like Eden Hazard​

947947

Registered User
لایک‌ها
238
اخ که چه کیف کردم پی اس جی رفت و برگشت تحقیر شد
چه حالی کردم ناصر خلیفی و بلان کنف شدن و ازهمه مهمتر کابای که بعد بازی چلسی اونجور سمت کاستا حمله ور شد
جاش نبود ولی گفتم خالی بشم چیزی دلم نمونه:p

خدایی چقدر این بارسلون و بایرن شانس دارن...PSG که له له شده بود بعد بازی با چلسی...بایرنم که با یه تیمی افتاد که تابلو بود میبره...
دیشبم بایرن بدبخت گیر آورده بود هر کی میرسید گل میزد :general210:
خیلی دوست داشتم به جای PSG به بارسلون یا بایرن میخوردیم.... حیف شد :rolleyes:

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
اگه یکشنبه ببریم فقط 3 امتیاز دیگه بگیریم قهرمانیم, اگه مساوی بشه 6 امتیاز و اگه ببازیم 9 امتیاز دیگه باید بگیریم و البته بشرطی که آرسنال همه بازیهاش بعد از بازی یکشنبه رو ببره.
از یه طرف هیچ تیمی نتونسته تو لیگ برتر تو زمین آرسنال دروازه ش رو بسته نگه داره, از طرفی دیگه چلسی بیشترین تعداد clean sheet رو داره:
Chelsea 15
Southampton 15
Liverpool 13
West Brom 13
Arsenal 11
Man City 11
Swansea 11​
کنفرانس خبری مورینیو امروز ساعت 16 برگزار میشه.

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
دروگبا آماده ست.
رمی رو مورینیو احتمال نمیده بتونه بازی کنه.
در مورد کوستا گفته فردا مشخص میشه که میتونه بازی کنه یا نه.
سولانکه رو هم گفته که نذاشته دیشب برای زیر 21 ساله ها بازی کنه تا در صورت نیاز برای یکشنبه شاداب باشه.

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340

947947

Registered User
لایک‌ها
238
خوب....به سلامتی طبق کج سلیقگی معمول شبکه ورژش که همیشه خدا بازیهای بارسلون و رئال رو در هر شرایطی باید پخش کنه حتی اگه ساعت 2 ظهر باشه...
بازی فردای چلسی و آرسنال رو که بازی حساسی هم هست توی سایت ورزش 3 زده که پخش از سایت...واقعا احسنت :general210:

به احتمال خیلی زیاد میخوره به برنامه مضخرف اینجا فوتبال که بازیهای لیگ رو 5 دقیقه 5 دقیقه پخش میکنه وسطشم یه داور و یه کارشناس میارن که فک بزنه.
یه برنامه آبکی و بیخود که چسبیدن به این لیگ اعصاب خوردکن... :general208:

سایتی که بشه بازی رو نگاه کرد و گزارش گر انگلیسی داشته باشه لطفا لینک بدید و اینکه یه بازی چقدر حجم میبره نگاه کردنش ؟

jb.NY

Registered User
لایک‌ها
488
اگه شبکه ورزش و شبکه 3 بازی رو پخش نکنن ولی سایت ورزش 3 بازی رو پخش کنه به احتمال زیاد با گزارشگر انگلیسی پخش میکنه، از همون سایت ورزش 3 ببین، 3 تا کیفیت هم داره، خیلی بد، بد، خیلی خوب، حجماشونم تقریبا 100، 300 و 700 به بالا میوفتن، من معمولا همون بد رو میبینم
اگه دوست نداری از ورزش 3 ببینی اونوقت باید live soccer stream رو ده دقیقه قبل از شروع بازی تو گوگل سرچ کنی و هر سایتی رسید چک کنی ببینی کدومشون بدون تیک پخش میکنن، معمولا چون سروراشون خارجن و اکثرشونم شلوغن کم پیدا میشه سایتی که بدون تیک بتونی توش بازی رو ببینی، بدبختی زیاد داره، ولی بلاخره پیدا میشه، حوصله می خواد
این سه تا بد نیستن:
http://gofirstrow.eu/sport/football.html
http://livetv.sx/en/
http://www.drakulastream.eu/football-live-streaming-video.html
اینم بگم کیفیتی که ورزش 3 پخش میکنه و 300 مگ به بالا میوفته من معمولا با همون کیفیت

مورینیو امروز تو کنفرانس خبری گفت: "We have been pushed very hard this season"
بعد یه خبرنگار زیرک پرسید: "?How hard did Arsene Wenger push you"
بعدشم...

:general404:
خوشم میاد همیشه مصاحبه هاش متفاوته

jb.NY

Registered User
لایک‌ها
488
پنج گل برتر دروگبا در مقابل آرسنال و به انتخاب خود دروگبا:

Drogba v The Gunners

5. Chelsea 1-0 Arsenal (Premier League) - 2005/06

1429714202356.png

اولین ضربه دروگبا در مقابل آرسنال در لیگ برتر یکی از اون خاطره انگیزاش بود! البته شاید نه به اون دلیلی که این بازیکن ساحل عاجی امیدش رو داشت، حتی خود دروگبا هم اعتراف میکنه که این "شوت" که ینس لمان، دروازبان آرسنال، رو مغلوب کرد به قصد شوت نبوده و درواقع تلاشش برای کنترل توپ بوده! قطعا بانوی شانس و اقبال در اون روز به روی دروگبا لبخند زده بود...

4. Chelsea 2-1 Arsenal (Community Shield) - 2005/06

1429714214658.png

اگه انتخاب اول دروگبا به خاطر خوش شانسی بوده، انتخاب دومش فقط و فقط به یه دلیله، "هرگز تسلیم نشدن"، ویژگی که طرفداران چلسی همیشه از یه استرایکر انتظار دارن، دروگبا هم که همیشه با نمایش های جنگجویانش این ویژگی رو به همه نشون داده و بار ها و بار ها بیشتر از توی خاطرمون بمونه گل های نجات بخشی رو برای تیم به ثمر رسونده، توی این گل دروگبا به سادگی عطشش برای توپ بیشتر از مدافع های آرسنال بود...

3. Chelsea 2-1 Arsenal (League Cup) - 2006/07

1429714225441.png

هیچ ضربه سری نمیتونه از این لذت بخش تر باشه. با بازی گره خورده و نتیجه 1-1 در وقت اضافه و در استادیوم میلینیوم، دروگبا یه سانتر امیدوار کننده از آرین روبن رو با تمام ظرافت و زیبایی به گوشه دروازه هدایت میکنه. هم گل زیبا بود و هم شادی بعد از گل که دیگه این نوع شادی دروگبا رو همه میشناسن!

2. Arsenal 0-3 Chelsea (Premier League) - 2009/10

1429714240251.png

استرایکر های کمی مثل دروگبا در فصل 2009، لذت یه همچین فصلی پرباری رو چشیدن، این گل از مهاجم ساحل عاجی گلی بود که آبی ها رو به سمت اولین دابل لیگ و جام هدایت کرد. آرسنال قرار بود یکی از رقیبان اصلی ما توی ماراتون کسب لیگ باشه، اما "دروگ" اون روز با دو گلی که زد پیروزی ارزشمندی رو توی استادیوم امارات فراهم کرد. شماره 11 افسانه ای تیم چلسی این گل رو به زیبایی تمام و به اصطلاح "زیر طاقی!" وارد دروازه کرد و خودش میگه "این گل، گل استرایکر هاست"

1. Arsenal 0-3 Chelsea (Premier League) - 2009/10

1429714262680.png

حتی تو همون بازی گل بهتری هم در راه بود، و دروگبا با یه ضربه ایستگاهی زیبا سومین شمع رو هم روی کیک پیروزی تیم گذاشت. چند استرایکر توی دنیا وجود داره که میتونه ترکیب "قدرت بدنی وحشتناک"، "ظرافت" و "زیرکی" رو به همراه غریزه "فرصت طلبی" شکارچی تمام عیاری مثل جیمی گریوز و "مهارت و خلاقیت" هنرمند و استادی مثل "فرانکو زولا" رو با هم یکجا داشته باشه؟ بله، دروگبا مهاجمی همه فن حریف بود...

ویدئو گل ها:
دانلود

منبع

پ.ن:
عاشق دروگبا با موهای بلندم، عکس دوم رو آدم میبینه وحشت میکنه! یک حیوان وحشی تمام عیار
02.gif

خدا رو چه دیدی، شاید قاتل آرسنال این بازی هم گل زد، البته اگه برسه

کی میشه دوباره محاجمی مثل دروگبا داشته باشیم؟ ... شاید هیچوقت! All Hail The KING!

jb.NY

Registered User
لایک‌ها
488
خب، خدا رو شکر با 1 امتیاز از زمین آرسنال برگشتیم
خط دفاع میشه گفت بی نقص بود و کیهیل و تری خیلی خوب کار کردن مخصوصا تری نشون داد با این سن و سال هنوز میتونه مطمئن باشه،نبرد های ههوایی رو خوب میشناسه و تو این بازی هم خیلی خوب توپ های هوایی رو جمع کرد، بازو بند کاپیتانی واقعا برازندشه
ویلیان هم نیمه اول بازیش چشممو گرفت و خوب فرار و موقعیت سازی میکرد، اونم خوب کار کرد، این وسط بدترین سوتی رو کورتوا داد که با دفع خیلی ضایع نزدیک بود 70 دقیقه زحمت رو بفرسته هوا، عوض اینکه توپو مشت کنه آبشار زد!
کلا خوب بود، فقط استرسی زیادی داشت!

نکته ای که هست اینه که عوامل پشت صحنه (تری هانری و جیمی کرگر و یکی دیگه که ندیدم کیه) اعتقاد داشتن نیمه اول حداقل 1 پنالتی واسه چلسی باید گرفته می شد... که نشد

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
خوبه از 6امتیاز 4امتیاز گرفتیم قهرمانی واس ماست
خلا کاستا خیلی حس میشد مخوصا تو اون توپی که به اسکار رسید بازی رفتم گل کاستا همینطوری بود که متاسفانه ضربه اسکار جون دار نبود 100 البته پنالتی هم داور کور بود نگرفت

بالا