• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران چلسی

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بنده قهرمانی تیم چلسی در لیگ برتر انگلستان رو به همه هواداران این تیم تبریک عرض میکنم.

iSalar

Registered User
لایک‌ها
3,302
اصلا دوست ندارم در این مورد بحث کنم
فقط در همین حد بدون که لمپارد حاضر بود بمونه ولی باشگاه و مورینیو باهاش تمدید نکردند
منم دوس ندارم چون واقعاً ناراحت می‌کنه ولی من با رفتنش مشکلی ندارم، با جایی که رفت مشکل دارم!

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301

jb.NY

Registered User
لایک‌ها
488
آقایون بارِ آخر هستش هشدار میدم بکشید از فرانکی بیرون وگرنه با من طرفین :general710:
:D
پشتتم حسابی... فرانک بزرگتر از اونیه که بشه به خاطر این مسائل در موردش بد گفت :general710:
ولی بی شوخی، من اصلا هیچ مشکلی با رفتنش از تیم و رفتن به تیمی مثل سیتی نداشتم و ندارم، با گل زدنش به چلسی هم ابدن مشکلی ندارم، به خاطر اون همه لبخند و خاطرات لذت بخشی که برامون ساخت تا عمر دارم فراموشش نمیکنم، انشالا بهشت فرصت بشه دورش بشینیم و خاطرات رو مرور کنیم :p

گفته های مورینیو در مورد لمپارد: "در مورد لمپارد چلسی یه بازیکن کلیدی رو از دست داد، بازیکنی بدون مصدومیت که تک تک بازیا رو انجام داد، بازیکنی که هرچی رکورد توی لیگ جزیره بود شکست، رکورد مدت زمان بازی، رکورد تعداد گل زده، تعداد گل زده خارج از محوطه جریمه، چلسی این بازیکن فوق العاده رو از دست داد، اما زندگی همچنان ادامه داره" "در هر حال باید به آینده باشگاه فکر کرد و کارایی انجام داد که توی ساختن آینده باشگاه نقش مهمی دارن"

از قرار معلوم کینگ با نیمکت نشین بودن مشکلی نداره و فصل بعد هم شاید ببینیمش. خوزه هم گفته "این بازیکنای قدیمی (میکل، چک، تری، دروگبا) فوق العاده اند و در دو نسل متفاوت از یک تیم قهرمانی رو چشیدن و همچنان با این سن دارن عالی کار میکنن"، در مورد دروگبا هم گفته "من با دروگبا صحبت نکردم، اما تصمیم با خودشه که چه حسی داره، موندن اون مسئله ایه که به باشگاه ربط داره، به آقای آبراموویچ، که آیا این بازیکن رو می خواد یا نه"
دروگبا هم توی مصاحبه ای با اسکای اسپورتس در مورد آیندش گفته "برنامه ای که دارم اینه: یه استراحت عالی، و یه جشن حسابی، فقط همین". " چه با من و چه بدون من، چلسی همیشه نامبر وان میمونه، خوشحالم که جزئی از این تیمم، اما این تیم فراتر از منه و همیشه به برد ادامه خواهد داد"
با توجه به حرفای مورینیو میشه نتیجه گرفت فصل بعد هم احتمالا کینگ رو در اختیار داریم... نفس کم میاره، نمیتونه پا به پای جوونا بجنبه و از این ور به اونور بدوه، ولی قدرت بدنی و استعداد ذاتیش واسه بهم ریختن خط دفاع حریف به کار میاد و هیچکس بدش نمیاد در کنار چند تا مهاجم تازه نفس یه دروگبا هم روی نیمکت داشته باشه... اگه خود کینگ ناراحت نیست چرا ما ناراحت باشیم، خوشحالم هستیم که یه همچین بازیکن با تواضعی داریم که با اینکه توی تاریخ یه باشگاه جاودانه شده به خاطر علاقه ای که به اون باشگاه داره نیمکت نشینی براش مسئله ای نیست.

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
رومن پدر زنرو در اورد بابا بزار نفس بکشه:D;)
ایشون مامان 2تا از 7تا بچه هستن.
مامان 5تای دیگه همسر سابقشه.

upload_2015-5-4_23-29-43.jpeg
=================
ویلیان الان دبی هست و به بقیه بازیکنام چند روز مرخصی داده شده.

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
این عالیه
به هیچ وجه اینُ از دست ندین
25r30wia.gif

http://www.tarafdari.com/sites/defau...1430764619.mp4

یعنی خدا بود
25r30wia.gif

jb.NY

Registered User
لایک‌ها
488
چقدر کوستا رو وحشتناک درست کرده بودن
02.gif

----------------------------------------------------------------

به نظر رابطه مورینیو و آبراموویچ داره خوب پیش میره و رومن یاد گرفته که صبر پیشه کنه و توی کار های مربی دخالت نکنه.

مورینیو:
" I am in Mr Abramovich's hands. Until he wants me to stay, I will stay -- and that is what I want. I am not thinking about leaving, I want to stay at Chelsea for the rest of my career"
"آینده من تو دستای آقای آبراموویچه، تا وقتی که بخواد من میمونم -- و این دقیقا چیزیه که من میخوام، به رفتن فکر نمیکنم، دوست دارم تا آخر پرونده مربیگریم توی چلسی بمونم"

امیدوارم این صلح همیشه بینشون برقرار بمونه
02.gif

منبع

بعلاوه اینکه Jimmy Greaves، ستاره قدیمی و 75 ساله چلسی، مثل اینکه سکته شدیدی داشته ولی جون سالم بدر برده، امیدوارم سلامتیشو بدست بیاره.

Last edited:

947947

Registered User
لایک‌ها
238
بعلاوه اینکه Jimmy Greaves، ستاره قدیمی و 75 ساله چلسی، مثل اینکه سکته شدیدی داشته ولی جون سالم بدر برده، امیدوارم سلامتیشو بدست بیاره.

برا سلامتی جیمی صلوات.... :D

چند روز پیش شنیدم که بیل تو لیست تیم هست البت توی لیست خیلی از تیما هستش... رویس چی شد ؟؟

iSalar

Registered User
لایک‌ها
3,302
برا سلامتی جیمی صلوات.... :D

چند روز پیش شنیدم که بیل تو لیست تیم هست البت توی لیست خیلی از تیما هستش... رویس چی شد ؟؟
رویس که قبل از عید با دورتموند تمدید کرد!

iSalar

Registered User
لایک‌ها
3,302
کارلوس توز هم خوبه بگیرنش...توی انگلیس هم بازی کرده و تجربش رو هم داره....
توز تو دوتا از منفورترین تیم‌های انگلیس بازی کرده، بیاد چلسی به تیم توهین میشه...

947947

Registered User
لایک‌ها
238
توز تو دوتا از منفورترین تیم‌های انگلیس بازی کرده، بیاد چلسی به تیم توهین میشه...

بابا مگه استقلال پرسپولیسه.....بالاترین سطح فوتبال هستا.....:general210:
بازیکن خوب باشه...حالا از هرجا میخواد باشه...مگ همین فابرگاس نبود اومد...اینم بیارن خوبه...هم انرژیک هست و جنگنده...سرعت خوبی هم داره...که مورینیو هم اینجور بازیکنا خوراکش هست که بجنگن...توز هم که تقریبا اینجوری هست.
هیگواین هم خوبه...چارچوب شناس خوبیه.

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
شواهد و قرائن حاکی از آنست که علیرغم سُنت, دوستان لیورپولی مصمم به تشکیل guard of honour هستن.
مورینیو تنها مربی در تاریخ لیگ انگلستان هست که قهرمانی با یه باشگاه رو تجربه کرده, باشگاه رو ترک کرده و دوباره برگشته به همون باشگاه و قهرمان شده.
40تا مدال به تیم قهرمان میدن و بازیکنایی که حداقل تو 5تا از بازیهای لیگ (حتی برای دقایقی) حضور داشتن مدال میگیرن.
جرارد تا اینجا 9 پنالتی در لیگ برتر از دست داده که از این لحاظ بعد از شیرر با 11 و شرینگهام با 10 در جایگاه سوم قرار میگیره.

jb.NY

Registered User
لایک‌ها
488
شواهد و قرائن حاکی از آنست که علیرغم سُنت, دوستان لیورپولی مصمم به تشکیل guard of honour هستن.
آره منم چند روز پیش از دوست لیورپولیم شنیدم، واقعا جالبه، با اینکه اجباری در کار نیست و فقط مستحبه (!) اما لیورپولیا میخوان احترام ها رو نگه دارند، مرسی ازشون.
امیدوارم بازی خوبی باشه
30 ماه می، یعنی تقریبا 22 روز دیگه با تیم منتخب تایلند و بعدش 2 ژوئن با تیم سیدنی بازی دوستانه داریم.

947947

Registered User
لایک‌ها
238
حرفه ایی هستن دیگه...بعد دوستمون میگه توز نباید بیاریم تو تیم چون تو دوتا منچستر بازی کرده... :general210:
دیشبم فوتبال 120 یه آیتم در مورد قهرمانی چلسی رفته بود که آخرش خبرای خوبی داشت...
پوگبا - بیل - ایکاردی و یکی از بازیکنای لیورپولو (میگفت برای ذخیره کاستا و رمی) تا اونجا که یادم هست رو مورینیو از اِبـرام (آبراموویچ خودون :D) خواسته مثل اینکه

iSalar

Registered User
لایک‌ها
3,302
حرفه ایی هستن دیگه...بعد دوستمون میگه توز نباید بیاریم تو تیم چون تو دوتا منچستر بازی کرده... :general210:
دیشبم فوتبال 120 یه آیتم در مورد قهرمانی چلسی رفته بود که آخرش خبرای خوبی داشت...
پوگبا - بیل - ایکاردی و یکی از بازیکنای لیورپولو (میگفت برای ذخیره کاستا و رمی) تا اونجا که یادم هست رو مورینیو از اِبـرام (آبراموویچ خودون :D) خواسته مثل اینکه
دوست عزیز تعصب ربطی به حرفه‌ای بودن و نبودن نداره! توتی و بوفون و ... شدن غیرحرفه‌ای؟!
بعدشم شما چنان میگی بیاریم یا نیاریم که انگار ترنسفرای تیم رو دادن به ما! من نظر خودم رو گفتم و عرض کردم ازش خوشم نمیاد...

بالا