بنده قهرمانی تیم چلسی در لیگ برتر انگلستان رو به همه هواداران این تیم تبریک عرض میکنم.
منم دوس ندارم چون واقعاً ناراحت میکنه ولی من با رفتنش مشکلی ندارم، با جایی که رفت مشکل دارم!اصلا دوست ندارم در این مورد بحث کنم
فقط در همین حد بدون که لمپارد حاضر بود بمونه ولی باشگاه و مورینیو باهاش تمدید نکردند
رومن پدر زنرو در اورد بابا بزار نفس بکشه^ ارن الکساندر فرزند ششم.
===============
فابرگاس: "مورینیو بهترین مربی دنیاست."
بله واقعا هدف داشت که رفت سیتی شک نکنیدمنم دوس ندارم چون واقعاً ناراحت میکنه ولی من با رفتنش مشکلی ندارم، با جایی که رفت مشکل دارم!
پشتتم حسابی... فرانک بزرگتر از اونیه که بشه به خاطر این مسائل در موردش بد گفت :general710:آقایون بارِ آخر هستش هشدار میدم بکشید از فرانکی بیرون وگرنه با من طرفین :general710:
ایشون مامان 2تا از 7تا بچه هستن.رومن پدر زنرو در اورد بابا بزار نفس بکشه
بعلاوه اینکه Jimmy Greaves، ستاره قدیمی و 75 ساله چلسی، مثل اینکه سکته شدیدی داشته ولی جون سالم بدر برده، امیدوارم سلامتیشو بدست بیاره.
رویس که قبل از عید با دورتموند تمدید کرد!برا سلامتی جیمی صلوات....
چند روز پیش شنیدم که بیل تو لیست تیم هست البت توی لیست خیلی از تیما هستش... رویس چی شد ؟؟
توز تو دوتا از منفورترین تیمهای انگلیس بازی کرده، بیاد چلسی به تیم توهین میشه...کارلوس توز هم خوبه بگیرنش...توی انگلیس هم بازی کرده و تجربش رو هم داره....
توز تو دوتا از منفورترین تیمهای انگلیس بازی کرده، بیاد چلسی به تیم توهین میشه...
آره منم چند روز پیش از دوست لیورپولیم شنیدم، واقعا جالبه، با اینکه اجباری در کار نیست و فقط مستحبه (!) اما لیورپولیا میخوان احترام ها رو نگه دارند، مرسی ازشون.شواهد و قرائن حاکی از آنست که علیرغم سُنت, دوستان لیورپولی مصمم به تشکیل guard of honour هستن.
حرفه ایی هستن دیگه...بعد دوستمون میگه توز نباید بیاریم تو تیم چون تو دوتا منچستر بازی کرده... :general210:شواهد و قرائن حاکی از آنست که علیرغم سُنت, دوستان لیورپولی مصمم به تشکیل guard of honour هستن.
دوست عزیز تعصب ربطی به حرفهای بودن و نبودن نداره! توتی و بوفون و ... شدن غیرحرفهای؟!حرفه ایی هستن دیگه...بعد دوستمون میگه توز نباید بیاریم تو تیم چون تو دوتا منچستر بازی کرده... :general210:
دیشبم فوتبال 120 یه آیتم در مورد قهرمانی چلسی رفته بود که آخرش خبرای خوبی داشت...
پوگبا - بیل - ایکاردی و یکی از بازیکنای لیورپولو (میگفت برای ذخیره کاستا و رمی) تا اونجا که یادم هست رو مورینیو از اِبـرام (آبراموویچ خودون ) خواسته مثل اینکه