مورينيو: فکر ميکردم تري تموم شدست
دو سال پيش که رافا بنيتز سرمربي چلسي بود اعتقاد داشت که تري ديگه توانايي بازي کردن در سطح حرفه اي رو نداره و "نميتونه 2 بازي در يک هفته انجام بده"
امسال تري در تمام بازي هاي چلسي به طور کامل حضور داشت و تمام دقيقه هاي ممکن رو بازي کرد و تعريف و تمجيد سر مربي تيم چلسي رو نسبت به خودش بر انگيخت، بنابرين آن تئوري (که از طرف دانشمند بزرگ، رافا بنيتز ارائه شده بود!) امسال رسما رد شد.
خوزه مورينيو: من فکر ميکنم خود تري هم ميدونه، بدون من احتمالا امسال ديگه توي چلسي حضور نداشت، همچنين منم ميدونم اگه به خاطر اون نبود تيمي که دارم مديريت ميکنم قهرمان ليگ جزيره نمي شد.
اگه مربي ديگه اي جاي من بود احتمالا به تري بازي نميرسيد و بدون بازي کردن قرار دادي هم نصيب بازي کن نميشه، اين مسئله ديگه به باشگاه مربوط نيست، به مربي مربوطه، اگه مربي بازيکن رو نخواد و بازيکن هم نتونه بازيکنه، باشگاه در خروج رو به روي بازيکن باز ميکنه.
اگه بازيکن مهم نباشه، دير يا زود بلاخره بايد باشگاه رو ترک کنه. از وقتي که برگشتم چلسي، تري زير نظر من دو تا قرارداد امضا کرده و نگاه کنيد چطور از تمام وجود مايه ميذاره واسه تيم. اون اين فصل فوق العاده بود، تک تک دقيقه ها رو بازي کرد، اين کار ساده اي نيست..
آيا اين فصل از عمل کرد جان شگفت زده شدم؟ بله، اما فقط به اين دليل که فکر ميکردم دوران تري ديگه تموم شده. قبل اينکه من بيام دو سال بود که دو يا سه بازي پشت سر هم انجام نداده بود، اصلا جان گزينه اي براي مربيا به حساب نميومد، مصدوم شده بود و مربي ها بازيکناي ديگه رو بهش ترجيه ميدادن.
وقتي از چلسي دور بودم، با خودم فکر ميکردم يه جاي کار مشکل داره، تري ديگه نميتونه به اون سطحي که داشت برگرده. وقتي برگشتم به چلسي، جان يک سال از قراردادش مونده بود، ميخواستم احترام اون يکسال قراردادش رو حفظ کنم و گذاشتم بازي کنه تا ببينم اوضاعش چطوره.
ما با هم صحبت کرديم، اون با طبيعت من آشنايي داره: "با وجود اينکه من بهش خيلي مديونم، اما چيزي که لياقتش رو نداشته باشه بهش نخواهم داد." خود تري ميدونست اين شيوه مديريت منه، خودش ميدونست و آماده هر اتفاقي بود.
جان بهم گفت که بهم ثابت ميکنه که لياقت بازي کردن توي تيم رو داره، خيلي ساده. همونطور هم که ديدين، عالي کار کرد و حالا ميشه بعد از مدتها تري واقعي رو ديد.
منبع