احسانبزرگي
Registered User
تری هست غصه نخور
حالاحالاها مونده تا به آزادی ما برسن!ورزشگاه رو هم قراره ظرفیت اضافه کنیم و به 60 هزار نفر برسونیم، اگه پروژه کلید بخوره تا دو سال بعدش باید جای دیگه ساکن شیم
چک بهترین گزینه واسش آرسناله، چون زن و بچه داره و بعد این همه سال سکونت توی لندن مطمئنن سخته که بخواد جا به جا بشه، اونم با بچه
اما اگه بره آرسنال... کی دیگه می تونه بهشون گل بزنه...وضع خراب میشه
امیدوارم مورینیو هرچه در توان داره بذاره تا این اتفاق نیوفته
اتفاقاً اگه منم جای اون بودم همین کارو میکردم... تو اوج آمادگی و تجربه چک رفته اون کورتوای نردهبون رو آورده و این بیچاره رو نیمکتنشین کرده! این کار چه توجیهی داره؟! :general208:دیگه کاری از مورینیو هم بر نمیاد
وقتی اسکای اسپورت یه خبر رو می زنه یعنی دیگه کایش نمیشه کرد
متاسفانه چک رفت آرسنال، با این که بعد از لمپارد در کنار تری بهترین بازیکن محبوبم بود ولی دیگه اون حس سابق رو ندارم بهش با این کارش
چک تو اوجِ آمادگی هست و می تونه حتی 7-8 سال جلوی ما بازی کنه، تو تیمِ رقیبِ ما !
نمی دونم چی بگم، کاش می رفت یه شهرِ دیگه تا اسطوره می موند، من فکر نکنم هوادارامون مثلِ لمپارد با چک برخورد کنند ... چون خیلی قضیه شون فرق داره
بخاطر رقم زدن سال های فوق العاده ممنون پیتر، ولی اسمت فقط به عنوانِ یه بازیکنِ خوب تو ذهنم می مونه، نه یک اسطوره !
اتفاقاً اگه منم جای اون بودم همین کارو میکردم... تو اوج آمادگی و تجربه چک رفته اون کورتوای نردهبون رو آورده و این بیچاره رو نیمکتنشین کرده! این کار چه توجیهی داره؟! :general208:
منم بودم یه تصمیمی میگرفتم که اشتباه طرف مقابل رو حالیش کنم! :general210:
منم موافق که رفتن چک به آرسنال هیچی از ارزش کارایی که واسمون انجام داده کم نمیکنه، چون واقعا بازیکنی با توانایی های اون نمیخواد و نمیتونه رو نیمکت بشینه و این ماییم که داریم اونو با نیمکت نشینی از تیم بیرون می کنیم، با اونهمه امتیازاتی که واسمون به دست آورده و با اون همه جامهایی که دوره حظورش کسب کردیم الان تنها کاری که می تونیم واسش بکنیم اینه که دستشو واسه رفاه خودش باز بذاریم
زمانی که چک اومد جای کارلو کودیچی رو گرفت تقریبا حکم اومدن کورتوا به چلسی رو داشت، با این تفاوت که کودیچینی با اینکه بازیکن بزرگی بود، اما دچار مصدومیت شده بود، اما چک همچنان هم از لحاظ جسمی و هم از لحاظ کیفی واقعا سطح بالایی داره... و دوتا بازیکن با این کیفیت تو یه پست نمیتونن با هم تو تیم باشن...
در مورد انتقال چک به آرسنال یه نقل قول میذارم از بازیکن و اسطوره باشگاهمون جان فرانکو:
"من شگفت زده شده ام، و در عین حال شگفت زده نشده ام، چرا که یقیناً فکر نمی کردم چلسی بازیکنی در حد و اندازه های چک را به یکی از رقیبانش در کورس قهرمانی بدهد.
اما در عین حال این تصمیم را درک می کنم، زیرا پتر خدمات زیادی را به باشگاه ارائه کرده است. او همیشه وفادار و حرفه ای بوده است. حس می کنم اکنون باشگاه می خواهد چیزی را برای او جبران کند.
فکر می کنم پیوستن پتر به آرسنال به نفع او و یک انتقال بسیار خوب برای آرسنال باشد."
چک بارها گفته بچه داره و واسه رفاه خانوادش دوست نداره لندن رو ترک کنه، پس کارش قابل درکه، با اینکه دردناکه! ولی قابل درکه
چک اسطوره بوده و هست، به قول اون مقاله تو سایت طرفداری، اسطوره ای در تیم رقیب!
چهار تا بازیکن هستن توی چلسی که طرفدارای چلسی این چهارتا رو خیلی دوست دارن، دروگبا، لمپارد، چک و تری، این قضیه شامل منم میشه و هرچهارتاشون رو خیلی دوست داشتم و دارم و مطمئنن منم از رفتن چک به شدت شوکه شدم، حتی میترسم که عامل قهرمانی آرسنالی ها بشه!
اما اینجا دیگه مسئله رفاه خانواده چک در میون بوده، نه رفاه خودش، زن و بچش. طبق چیزی که خودش گفته مسئله راحتی فرزندانش اولین هدفشه بنابراین نمیشه ازش خورده گرفت...
درهرحال نظرا متفاوتن و مطمئنن بعضی از طرفدارا ازش به شدت ناراحت میشن، اما خیلی از طرفدارا به نظر من همونطور که ازفرانک حمایت کردن از پیتر هم حمایت می کنن، البته امیدوارم.
اون "البته امیدوارم" ته جملم واسه همین بودقضیه فرانکی 1 % هم به رفتن چک نزدیک نیست
کلا از هر دید بخوایم نگاه کنیم شباهتی با هم ندارن
اتفاقاً با اینکه پتر رفته تو تیم حریف من همچنان دوسش دارم، چون رو راست بود و دلایلش رو گفت ولی قضیه فرانکی فرق داشت... اون میخواست بره آمریکا ولی ناگهان فکر انتقام به سرش زد و گفت کجا بهتر از منشیتی کثیف؟! قشنگ حس انتقامش تو بازی کردنش معلوم بود. لمپاردی که افت کرده بود ناگهان شد سوپرمن دشمن و گلزنشون!چهار تا بازیکن هستن توی چلسی که طرفدارای چلسی این چهارتا رو خیلی دوست دارن، دروگبا، لمپارد، چک و تری، این قضیه شامل منم میشه و هرچهارتاشون رو خیلی دوست داشتم و دارم و مطمئنن منم از رفتن چک به شدت شوکه شدم، حتی میترسم که عامل قهرمانی آرسنالی ها بشه!
اما اینجا دیگه مسئله رفاه خانواده چک در میون بوده، نه رفاه خودش، زن و بچش. طبق چیزی که خودش گفته مسئله راحتی فرزندانش اولین هدفشه بنابراین نمیشه ازش خورده گرفت...
درهرحال نظرا متفاوتن و مطمئنن بعضی از طرفدارا ازش به شدت ناراحت میشن، اما خیلی از طرفدارا به نظر من همونطور که ازفرانک حمایت کردن از پیتر هم حمایت می کنن، البته امیدوارم.
واقعا... اسین یکی از بازیکناییه که از ته دل خوشم میومد ازش، دوران اوجش خیلی به ما کمک کرد و واقعا تو دوره خودش بهترین هافبک میانی دنیا بود، اگه اون اسین رو الان داشتیم بدون شک قهرمان دوباره لیگ خودمون بودیمیکی از وفاداران واقعی چلسی از نظر من...