• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران چلسی

947947

Registered User
لایک‌ها
238
واقعا... اسین یکی از بازیکناییه که از ته دل خوشم میومد ازش، دوران اوجش خیلی به ما کمک کرد و واقعا تو دوره خودش بهترین هافبک میانی دنیا بود، اگه اون اسین رو الان داشتیم بدون شک قهرمان دوباره لیگ خودمون بودیم
امیدوارم ماتیج بتونه یه روزی خودشو به اون سطح برسونه، چون توی ترکیب مورینیو هافبک میانی قوی یکی از کلیدی ترین بازیکناست

هیچوقت اون گلش به بارسلون توی لیگ قهرمانان رو یادم نمیره...همون بازی که اینیستا آخر بازی گل زد و نتونستیم بریم مرحله بعد (به نظرم فینال) با اون اوضاع داوری و اعتراضای بالاک....:general505:

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
اینم بره بهتره فقط حاشیه درست میکنه بهش میگی سلام با کله میخواست بره تو صورت طرف
مهاجم به این خوبی بره؟!
اون که گفتی از موندن تو لندن ناراضیه من الان که دیدم هم خودش گفته راضیه هم مورینیو گفته کوستا نمیره جایی.
فالکائو که نیومد هنوز, هافبکم نگرفتیم فعلا.
من بازیهای کوپا رو ندیدم و نمیدونم فالکائو چطور بود, ولی اگه قرار باشه بیاد و اونقدر خوب باشه که مورینیو نتونه رو نیمکت بذارتش اونوقت اگه هافبکم نگیریم (که امیدوارم بگیریم) میتونیم مثلا با ترکیب فالکائو راست ویلیان وسط و کوستا نوک بازی کنیم. مثل اینتر مورینیو که از ابتدای بازی اتوئو و میلیتو رو با هم تو زمین داشت.
upload_2015-7-2_11-44-52.png

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
مهاجم به این خوبی بره؟!
اون که گفتی از موندن تو لندن ناراضیه من الان که دیدم هم خودش گفته راضیه هم مورینیو گفته کوستا نمیره جایی.
فالکائو که نیومد هنوز, هافبکم نگرفتیم فعلا.
من بازیهای کوپا رو ندیدم و نمیدونم فالکائو چطور بود, ولی اگه قرار باشه بیاد و اونقدر خوب باشه که مورینیو نتونه رو نیمکت بذارتش اونوقت اگه هافبکم نگیریم (که امیدوارم بگیریم) میتونیم مثلا با ترکیب فالکائو راست ویلیان وسط و کوستا نوک بازی کنیم. مثل اینتر مورینیو که از ابتدای بازی اتوئو و میلیتو رو با هم تو زمین داشت.
کاستا مشکل اعصاب داره اخوی نمیتونه خودشو کنترل کنه و این به ضرر هست حاشیه خیلی درست میکنه

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
کاستا مشکل اعصاب داره اخوی نمیتونه خودشو کنترل کنه و این به ضرر هست حاشیه خیلی درست میکنه
بازیکنای حریف مخصوصا عصبیش میکنن.
فصل قبل اول فصل مورینیو کلی باهاش در مورد رفتارش صحبت کرد. بعضی از بازیها حتی وقتی بازی تموم میشه هم بازیکنا با هم درگیر میشن ولی همین کوستا مثلا تو همون صحنه آخر بازی با PSG که کابای اومد سمتش (و خودتم اشاره کرده بودی) هیچ عکس العملی نشون نداد. یا بعد بازی با اورتون رفت با هاوارد که تو طول بازی با هم درگیر شده بودن دست داد.
من که خیلی ازش خوشم میاد.

Last edited:

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
بازیکنای حریف مخصوصا عصبیش میکنن.
فصل قبل اول فصل مورینیو کلی باهاش در مورد رفتارش صحبت کرد. بعضی از بازیها حتی وقتی بازی تموم میشه هم بازیکنا با هم درگیر میشن ولی همین کوستا مثلا تو همون صحنه آخر بازی با PSG که کابای اومد سمتش (و خودتم اشاره کرده بودی) هیچ عکس العملی نشون نداد. یا بعد بازی با اورتون رفت با هاوارد که تو طول بازی با هم درگیر شده بودن دست داد.
من که خیلی ازش خوشم میاد.
بله یسری تحریک میکنن ویسری هم خودش شروع میکنه تا یکی یه خطا کوچیک روش میکنه میره تو صورتش بازی پی اس جی هم بیشتر خودش مقصر بود اونم اخر بازی کابای حالا یکم مقصر بود بازی با اورتون هم یادت باشه کاستا برگشت تیکه انداخت بازیکن اورتون و هاوارد قاطی کرد یادته بازی با همین اتلتیکو تری یه خطای غیر عمد کرد روش داشت میخورد تری رو

jb.NY

Registered User
لایک‌ها
488
کلا کاستا مهاجم با عرضه ایه و اگه مصدومیت و محریومیت (که عامل اصلیش خودشه) بذاره واقعا به درد تیم خواهد خورد
درسته خیلیا میرن رو اعصابش و از قصد با تنه های اضافی و تکلای خشن تحریکش میکنن اما خودش بار ها نشون داده که کنترل اعصاب نداره و خیلی وقتا بی دلیل میتونه وحشی شه
منم اصلا از این رفتارش به هیچ وجه خوشم نمیومد، اما این آخرین بازیایی که انجام داد چند تا صحنه ازش دیدم که بهش امیدوار شدم، اگه بتونه اعصابشو کنترل کنه واقعا مهاجم دوست داشتی میشه... اما سخته، اونم واسه کسی که تو مکتب سیمئونه بوده.... ببینیم مورینیو چه میکنه.
ولی اعتراف میکنم از حس جنگندگیش واقعا خوشم میاد، تسلیم نمیشه... عین دروگبا

x5vltmrq4ezlnghhs9cje.jpg

پیشنهاد اولمون واسه بگوویچ 6 میلیون بود که رد شد، دوباره پیشنهاد 8 میلیونی دادیم، امیدوارم ایندفه موافقت کنن.

jb.NY

Registered User
لایک‌ها
488
خب، امروز فالکائو رسمن به چلسی اومد، با قرارداد قرضی واسه یک فصل
فالکائو: "خوشحالم که به چلسی پیوستم و نمیتونم صبر کنم که تمرین ها رو شروع و به تیم واسه موفقیت کمک کنم."
مورینیو هم که قبلا هم از علاقش واسه کمک کردن به فالکائو برای برگشتن به روزای اوجش گفته بود: "واسه من دردناکه که مردم انگلسی فکر میکنن فالکائوی واقعی اونیه که توی منچستر دیدن."
منبع

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
تبریک بابت فالکائو. بازیکنی نیست که بخواد کم بذاره و مطمئنا تمام تلاشش رو میکنه. بامید موفقیتش تو چلسی.
توران به چنتا باشگاه از جمله چلسی لینک شده و کوستا هم از اومدنش استقبال کرده. اگه یه هافبک بگیریم خیلی خوب میشه.
بگوویچم حتما باید بگیریم, اگه نشد یه دروازه بان مطمئن دیگه.
پاسالیچم قرضی رفت موناکو.

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
دوستانمون در آسیای شرقی که انواع و اقسام مدلها رو برای لباس جدید چلسی به سلیقه خودشون طراحی کردن و دارن بفروش میرسونن.
جدای از اونا این عکسها از یه نمایندگی رسمی آدیداس در استرالیا و یه فروشگاه معتبر که جنس فیک نمیفروشه گرفته شده.

upload_2015-7-5_11-29-5.jpeg
upload_2015-7-5_11-29-27.jpeg

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
فرانک سینکلر: "فالکائو قبل از رفتنش به یونایتد 1 سال مصدومیت سختی داشت و تو یونایتد بهش فرصت داده نشد. مورینیو میتونه فالکائو رو به فرم سابقش برگردونه."

upload_2015-7-6_8-38-56.jpeg

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
استوک بدون بگویچ رفته سنگاپور و گفته میشه گیون داره تست پزشکی استوک رو پشت سر میذاره.
امیدوارم امسال اگه هافبک نگرفتیم فن گینکل رو نگه داریم. من برای وسط زمین ترجیح میدم یا ویلیان یا فن گینکل با ماتیچ و فابرگاس بازی کنن تا اینکه اسکار کنار ماتیچ و فابرگاس باشه.
کوادرادو تو اون بازی آخر فصل که مصدوم شد خیلی خوب بازی کرده بود. با توجه باینکه ویلیان تقریبا یه نیم فصل طول کشیده بود تا تو ترکیب اصلی بیاد خیلی امید دارم که این فصل کوادرادو ارزش خودش رو نشون بده. ضمن اینکه صلاح رو هم داریم و باید ببینیم مورینیو نگهش میداره یا نه.

jb.NY

Registered User
لایک‌ها
488
صلاحو که دارن علیهش پرونده درست میکنن! جار و جنجالی به پا کرده واسه خودش
مورینیو هم 4 سال دیگه تمدید کرد، به رقم قرارداد سالانه 8.5 میلیون پوند.... گوارای وجودش
جدیدا هم شایعه شده دنبال یه بازیکن 12 13 ساله فرانسوی رفتیم به نام prodigy Naoui Ahamada. به نظر من یکمی این خرید ها داره بیش از حد زیاد میشه و فکر میکنم داریم زیاده روی میکنیم...

jb.NY

Registered User
لایک‌ها
488
خب، چک رو که آرسنال گرفت و بزرگترین مشکل سال های اخیرش که یک دروازبات تاپ بود رفع شد، سیتی به استرلین و منچستر هم به شواینی خیلی نزدیکه، لیورپول هم که کلا قبل از شروع نقل و انتقالات چندتا بازیکن خوب خرید و با بیرون انداختن 11 بازیکن بی ارزششون مطمئنن یه تکون اساسی به خودشون میدن، همه اینا نوید یه فصل سخت و جذاب و همچنین پر استرس
03.gif
رو میده، حریفامو دارن خوب خرید میکنن و مطمئنن فصل بعدی فصل راحتی نخواهد بود...هرچند که خوزه گفته هدف اصلیمون نگه داشتن ستاره هامونه، ولی ببینیم وضعیت ما به چه صورتی خواهد بود، نقاط ضعفمونو خواهیم گرفت یا نه....

پ.ن:
احتمال پیوستن بگوویچ خیلی بالاست، شاید به همین زودیا!

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996

jb.NY

Registered User
لایک‌ها
488
بزرگ ترین مشکلش ونگره : ))

پ.ن: شوآینی هم رسمی شد

ونگر از قلم افتاد، تو ذهنم بود ازش یه یادی بکنم :p
شواینی هم که مطمئنن تاثیر زیادی روی منچستر میذاره و کمک بزرگی میشه واسشون...

احتمال میره اوتامندی رو هایجک کنیم از منچستریا! بعضیا میگن قراره بشه تری چلسی، جا داره بگم تری همسن این بود از سرسخت ترین دفاع های دوره خودش بود، گفتن نداره، اما خیلی راحت میشه ازش به عنوان یکی از بهترین های تاریخ هم نام برد... این بشر چطور میخواد جای تری رو بگیره

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
با توجه باينكه فن گينكل رو قرضى داديم استوك الان فعلا براى وسط زمين ويليان، اسكار، راميرز، ميكل، لوفتس چيك و زوما با توجه به شرايط بازى ميتونن كنار ماتيچ و فابرگاس بازى كنن.
پدرو لينك شده. اگه پدرو رو بگيريم بعيده صلاح و موزس رو نگه داريم.

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
با توجه باينكه فن گينكل رو قرضى داديم استوك الان فعلا براى وسط زمين ويليان، اسكار، راميرز، ميكل، لوفتس چيك و زوما با توجه به شرايط بازى ميتونن كنار ماتيچ و فابرگاس بازى كنن.
پدرو لينك شده. اگه پدرو رو بگيريم بعيده صلاح و موزس رو نگه داريم.

با توجه به این که آردا توران تا نیم فصل نمی تونه بازی کنه، بعیده پدرو رو بدن !
بنظرم اگه بفروشن هم نیم فصل یا آخرِ فصل ...

بالا