• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران چلسی

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
انصافا این فالکائو با این دستمزد رو نیمکت بشینه فقط ضرر و فاجعس
ماریو گوتزه هم ابرامویچ چشمش گرفته
وای فقط امسال اون سزار رو فیکس نکنه که بد رومخه وجدانن فیلیپه لوئیز حقشه فیکس بشه

iSalar

Registered User
لایک‌ها
3,302

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301

jb.NY

Registered User
لایک‌ها
488
begovic-transfer-completed.img.png

بگوویچ با قرارداد 4 ساله، رسما به چلسی پیوست​

بگوویچ:"خوشحالم که به چلسی پیوستم، بعد از صحبت با مدیر باشگاه، احساس میکنم که می تونم به تیم کمک کنم و بخش مهمی از این باشگاه بشم. مشتاق روز چهارشنبه ام تا با هم تیمی های جدیدم در بازی های پیش فصل ملاقات داشته باشم."

پ.ن:
خب، اینم از خرید دوممون، یه خرید کاملا عالی.
happysmiley.gif

کورتوا شماره 13 باقی میمونه و بگوویچ شماره 1 چک رو به تن میکنه.

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
فالكائو اين فصل شماره ٩ ميپوشه.
احتمال اينكه بگويچ تو جام خيريه جلو آرسنال بازي كنه زياده. مورينيو تو اين ٢ سال ٣تا دروازه بان جلو آرسنال گذاشته كه هيچكدوم گل نخوردن.

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
طبق گفته ها این فصل بیشتر از لوئیز استفاده میشه یعنی تقریبا دیگه فیکس هست خدارو شکر
یه هافبک و یه هافبک دفاعی خوب هم میخواهیم
این گوتزه هم اگه واقعیت داشته باشه یکم سوسول هست فکر نکنم تو لیگ فیزیکی جزیره بتونه دوام بیاره:p
بعدشم یه حرف مفت راجب چلسی زده بود ازش خوشم نمیاد راجب اتوبوس و اینا:general211:

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
هیوز گفته "ما موزس رو برای این فصل هم حتما میخواستیم ولی ظاهرا چلسی براش برنامه داره و میخواد نگهش داره."
تو تور پیش فصل 2014-2013 مورینیو خیلی ازش تعریف کرده بود ولی به ناگه دادیمش لیورپول و فصل قبلم که تو استوک توپ زد.
=================
این ترکیب رو ببینید:
upload_2015-7-14_12-23-16.png

تیاگو یه هافبک خیلی خوب, ماکه له له اونقدر خوب که به اون پُست گفته میشد پُست ما که له له, لمپاردم که همه چی تموم بود.
یا مثلا ترکیب اسین, بالاک, لمپارد که بازم 3تا هافبک فوق العاده بودن.
الان ماتیچ و فابرگاس خیلی خوبن ولی هافبک سومی که کنار اینا بازی میکنه یه بازی مثلا میشه اسکار که ممکنه تو یه بازی مثل بازی با یونایتد با یه پاس پشت پا هازارد رو با دروازه بان تک به تک کنه و یا اینکه تو یه بازی (در واقع تو اکثر بازیها) بیشتر از نصف پاسهاش اشتباه باشن و اصلا چنتا بازی پشت هم نیمکت نشین بشه.
الان فرض کنید کنار ماتیچ و فابرگاس یه هافبک در حد مودریچ با اون پاسهای فوق العاده ش بازی کنه یا مثلا تیاگوی بایرن. بنظر من اگه قرار باشه ما فقط برای یه پُست بازیکن بگیریم همین پُست باید باشه و این توانایی فابرگاس که هم میتونه جلوتر از مدافع بازی کنه و هم درست پشت مهاجم میتونه تو انتخاب اون هافبک کمک کنه.
فعلا شایعه چارلز آرانگوئز وجود داره.
اگه تو این پُست بازیکنم نگرفتیم همونطور که قبلا گفتم گزینه های زیادی داریم ولی من دوست دارم یه هافبکی بگیریم که اصلا نشه نیمکت نشینش کرد.

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
اُستاد لوئيز انريكه: "نميخوام پدرو از تيم جدا بشه ولى تصميم نهايى با خودشه و به تصميمش احترام ميذارم."

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
شایعه شده آبرامویچ در حال مذاکره با والریویچ (مدیر زنیت که از دوستان رومن هست) برای انتقال ویتسل هست. با توجه باینکه برای ویلیان آبرامویچ با کریموف تماس گرفته بود ممکنه خبر صحت داشته باشه.
ویتسل و ماتیچ در بنفیکا.

upload_2015-7-15_19-19-26.jpeg

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
7 روز دیگه بازیکنایی که تو جام ملتها بودن به تیم اضافه میشن. خیلی سریع بین میکل و بگویچ مودت ایجاد شده.

upload_2015-7-15_19-38-6.jpeg

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
رمی احتمالش خیلی زیاده بره
بعد اینکه فالکائو اگه قرار باشه نیمکت نشین بشه خیلی بده هم خودش شاکی میشه هم کلا ضرر هست دستمزدش 260000 پوند هست هی وای من:general208:

بالا