هیوز گفته "ما موزس رو برای این فصل هم حتما میخواستیم ولی ظاهرا چلسی براش برنامه داره و میخواد نگهش داره."
تو تور پیش فصل 2014-2013 مورینیو خیلی ازش تعریف کرده بود ولی به ناگه دادیمش لیورپول و فصل قبلم که تو استوک توپ زد.
=================
این ترکیب رو ببینید:
تیاگو یه هافبک خیلی خوب, ماکه له له اونقدر خوب که به اون پُست گفته میشد پُست ما که له له, لمپاردم که همه چی تموم بود.
یا مثلا ترکیب اسین, بالاک, لمپارد که بازم 3تا هافبک فوق العاده بودن.
الان ماتیچ و فابرگاس خیلی خوبن ولی هافبک سومی که کنار اینا بازی میکنه یه بازی مثلا میشه اسکار که ممکنه تو یه بازی مثل بازی با یونایتد با یه پاس پشت پا هازارد رو با دروازه بان تک به تک کنه و یا اینکه تو یه بازی (در واقع تو اکثر بازیها) بیشتر از نصف پاسهاش اشتباه باشن و اصلا چنتا بازی پشت هم نیمکت نشین بشه.
الان فرض کنید کنار ماتیچ و فابرگاس یه هافبک در حد مودریچ با اون پاسهای فوق العاده ش بازی کنه یا مثلا تیاگوی بایرن. بنظر من اگه قرار باشه ما فقط برای یه پُست بازیکن بگیریم همین پُست باید باشه و این توانایی فابرگاس که هم میتونه جلوتر از مدافع بازی کنه و هم درست پشت مهاجم میتونه تو انتخاب اون هافبک کمک کنه.
فعلا شایعه چارلز آرانگوئز وجود داره.
اگه تو این پُست بازیکنم نگرفتیم همونطور که قبلا گفتم گزینه های زیادی داریم ولی من دوست دارم یه هافبکی بگیریم که اصلا نشه نیمکت نشینش کرد.