• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران چلسی

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
نظر چندتا هوادرای تیم واقعا به دلم نشست گلش همین بود
یلی موقعیت نزدن . راحت 4 تا دروازه خالی بوووووود. یکی رمی یکی کاستا یکی اسکار . دو تا توپ خورد به تیرک . تموم گل هایی که خوردیم اشتباه دفاع بود. اینها مهم نیست. بازی های پیش فصل اهمیت نداره فقط برای شناخت بازیکن هاست. ولی ترسمون اینجاست که تیم تقویت نمیشه با همین ها باید بازی کنیم بازی های لیگ رو. موزس خیلی خوب بازی کرد . حرکاتی که موزس انجام میداد و موقعیت هایی که میساخت عالی بود. دفاع داغون بود. داغووووون. از تری گرفته تا ازپیلیکوئتای بی مغز. به خاطر این گوه دارن لوئیز رو میفروشن.رامیرز و اسکار هم خیلی بد بازی کردن اسکار دو تا موقعیت صد در صد نزد. اون کودن دیگه رامیرز هم یه سوتی تو محوطه داد گل خوردیم. باید اینا رو بفروشن چهار تا بازیکن تاپ بخرن.
یایکی دیگه خوب گفت اسکار کوادرادو رامیرس واخرشم ویلیان اصلا درحد نام چلسی نیستن البته ویلیان شرف داره باز به اینا
اینم حرف دل خودمه بدون تعصب در نقل و انتقالات بسیار ضعیف عمل کردیم وتوجیه خوزه هم این هست که برای دفاع از عنوان قهرمانی احتیاجی به خرید بازیکن جدید نداریم

بچه ها یادتونه هافبکای چلسی تو این 10 سال رو ؟؟
لمپارد - بالاک - اسین - دکو - جوکول - روبن - ماکلله -
فقط ماتیج و فابرگاس و هازارد تو این سطح هستن
حتی بازیکنای پایین ترقدیمی مون از اسکار و رامیرز و ... بهترن
ماتا- مالودا-رایت فیلیپس
آخه خدایی مقایسه کنین !

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
آقـــــــا آقــــــــــــــا دفاع داغونه چیه؟!
هنوز 1 هفته نشده تمرینات تیم شروع شده, اونم تمرینات پر فشار اول فصل. پارسال پیش فصل 3-0 به وردربرمن باختیم, ولی رکورد کمترین تعداد شکست تو کل فصل برای یه تیم انگلیسی رو ثبت کردیم.
وقتی مورینیو (از پایان فصل گذشته) میگه احتیاج به خرید نداریم یعنی احتیاج نداریم. پارسال اوایل فصل لمپارد 2تا گل زد بعضیا گفتن چرا فروختش؟ اشتباه کرد و... وسط فصل که اختلاف با سیتی به 15, 20 امتیاز رسید دیگه کسی اسم لمپاردم نیاورد. تازه ما پارسال بدلیل مصدومیت مهاجمامون خیلی از بازیا با دروگبای خسته بازی کردیم.
چلسی نقل و انتقالات رو وقتی بُرد که دو فصل پیش مورینیو رو گرفت. یه مربی با چنین آماری مطمئنا میدونه که داره چیکار میکنه.

upload_2015-7-23_19-15-50.jpeg

مورینیو گفته دیگه برای استونز پیشنهاد ندادیم. لوئیزم گفته از تیم جدا شده و بخاطر سوزوندن دل احسانبزرگی گفته ازپلیکوئتا بهترین دفاع چپ لیگ برتر انگلستانه.

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
اره از دره عقب بهترین دفاع چپه مخصوصا وقتی جا میمونه یا سوتی میده الی ماشالله دیدنیه کلا دویدن این بشر خودش خنده داره داداش حرف من نیست اکثر طرفدارای چلسی ازش متنفرم بازم میگم هزاربارم میگم سزار-اسکار-رامیرز -کوادرادو اصلا درح چلسی نیستن کاستا هم عملکردش داره سینوسی میشه از 5تا بازی 2تانصفی خوب

jb.NY

Registered User
لایک‌ها
488
سزار و فیلیپه از لحاظ دفاعی به نظر من تقریبا در یک سطحن، شاید یخورده سزار بهتر هم باشه، ولی فیلیپه واقعا بلده به حجوم هم کمک کنه و سانتر های و پاس های عالی داره، به همین دلیل منم فیلیپه رو ترجیح میدادم، اما با این حال سزار اونطوری که تو میگی افتضاح نیست، اگه بخوای مثلا با اشلی کولمون مقایسه کنی که دوره خودش بهترین چپ دنیا بود معلومه افتضاحه، اما تو این دوره که کلا دفاع چپ تاپی دو دنیا پیدا نمیشه سزار یکی از خوباشه که دست ماست...
از همین الان آیه ناامیدی نخونیم، بذار ببینیم آقای خاص چیکار میکنه

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
داداش مگه خبر نداری سزار بهترین دفاع چپ دنیاست
اقای خاص هم هیچی فرمودن همینا خوبن مشکلی نداریم
فقط مشکل اینجاست همینایی که داریم یسریشون خود مشکل هستن

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
ازپليكوئتا مدافع خوبيه. مورينيو كه گفته بهترين دفاع چپ انگلستانه. فصل قبلم كرگر و نويل گفته بودن بهترينه:
در مورد سوتى هم هر بازيكنى ممكنه اشتباه كنه، مثل ٢ فصل قبل كه تو اوج رقابت براى قهرمانى با گل بخوديه ترى بازى رو باختيم.
ولى همونطور كه مورينيو گفته بود يه مدافع براى جايگزين كردن لوئيز بايد بگيريم.
در مورد كوادرادو، فصل قبل كلا چند دقيقه بازى كرد؟ اصلا با توجه به فرصتى كه بهش داده شد نميشه قضاوتش كرد. ضمن اينكه گفته بودم تو بازى آخر فصل كه مصدوم شد خيلى خوب بازى كرده بود.

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
فردا 2:30 با PSG بازی داریم. همون کانال D و ترکمن اسپرت بازی رو نشون میدن.
===============
کوستا: "مورینیو و ما بازیکنا به فالکائو کمک میکنیم تا بشه فالکائوی سابق."
فالکائو: "سرمربی بمن اعتقاد داره و من با تمام وجودم برای مورینیو و چلسی بازی خواهم کرد."

iSalar

Registered User
لایک‌ها
3,302
با توجه باینکه اصلا از نوشته SAMSUNG خوشم نمیومد از البسه راضیم.

ولی خدایی اون SAMSUNG شده بود بنیان لباسای چلسی... اصلاً نمیشه با لباس چلسی با یه اسپانسر دیگه ارتباط برقرار کرد! :confused:
تازه معلوم نیس قضیه چیه که من یه سری لباس اینجوری هم دیدم! مگه میشه دوتا اسپانسر داشته باشه یه تیم؟ :general105:

319261_5497a1f8-aba6-11e4-adf1-d8782523fab8.jpg

اینم دیدار دو یار قدیمی... به یاد روزای خوب! :(
Petr-Cech-and-Paulo-Ferreira.jpg

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
خبر خوب اینکه کایخون و بابا رحمان بشدت میگن نزدیک هستن به باشگاه
2-اینکه استونز هم اینجور که بوش میاد و تمایل خودش هم اونم راهی داره میشه چون مارتینز راجب ایندش سکوت کرده
منچسترم مشتریش هست ولی خودش گفته فقط ابی البته کاپیتان تری دیگه نیمکت نشین میشه یحتمل :)

jb.NY

Registered User
لایک‌ها
488

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
خواب دیدی خیر باشه، همین تازگیا گفته میخواد واسه جاش تو چلسی تا دو سال دیگه بجنگه :general406: خوشا به عشقش، خوشا به ارادش
داداش دیدی من درست گفتم
کاپتان گفته من از نیمکت نشینی نمی هراسم پس خبرایی هست:p

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
ببخشید یه مثلی هست میگن
اونکه به ما نریده بود کلاغ دون دریه بود:D
ان پرز ببخشید زنش برگشته گفته اومدیم گندکاریهای خوزه رو درست کنیم
منتظرم خوزه یه جوابی به این انتر بده کیف کنم:cool:

majidhenry

Registered User