جفتشون یه ع.ن هستن...خیلی ببخشید ولی فکر کنم این حرفا رو زن رافا بنیتز زده نه زن پرز
به جای رافا، قلعهنوعی رو میاوردن مربیتر بود! :general702:
جفتشون یه ع.ن هستن...خیلی ببخشید ولی فکر کنم این حرفا رو زن رافا بنیتز زده نه زن پرز
درسته داداش پس عصبانی بودم میمون رو اشتب گفتم زن پرزخیلی ببخشید ولی فکر کنم این حرفا رو زن رافا بنیتز زده نه زن پرز
البته به من ربطی نداره ها، ولی میخواستم بگم که اشتباه نشه
کلاً چرا همهجای دنیا مربیا انقدر تو کار همدیگه سرک میکشن؟!دم خوزه گرم خوب قهوایش کرده جواب ان بنیتز
اصلا خنده دار نیست چون شوهر او در چلسی جانشین روبرتو دی متئو شد و اکنون هم در رئال مادرید جانشین کارلو آنچلوتی شده است. تنها تیمی که شوهر او جانشین من شد اینتر میلان بود که او ظرف شش ماه بهترین تیم اروپا و فاتح سه گانه را نابود کرد. در نهایت درباره صحبت هایی که او در مورد من انجام داده است باید بگویم که فکر می کنم که او (همسر بنیتز) نیاز به سرگرمی ای برای وقت گذرانی دارد و اگر او بیشتر حواسش به **** شوهرش باشد کمتر وقت پیدا می کند که درباره من اظهار نظر کند.
پیشنهاد سوم برای استونز داره اماده میشه 30 ملیوندومین پیشنهاد بازهم برای استونز رد شد شانس رو میبینی نمیدن
بله بزودی راهی لندن میشه استونز هم احتمالش زیاده بیادظاهراً آگزبورگ برای انتقال عبدالرحمان بابا اوکی داده... خودشون پارسال تابستون ۲.۵ میلیون خریدن و بعد از یه سال دارن ۲۵ میلیون ینی ۱۰ برابر میفروشن!!!
شک نکن قرار باشه استونز بدن میدن به چلسی عمرا بره سیتی و منچستر خودشم دوست داره بیاد چلسی خودشونم دارن دنبال جانشین برای استونز میگردنمنچستر که ابراز علاقه کرده نسبت به استونز، سیتی هم که یه جورایی استرس گرفته وقتی فهمیده ما افتادیم دنبال استونز! پس یه احتمال هایی هست که سیتی و منچستر هم بیان وسط، اگه ایننطور بشه یکم کار واسه گرفتن استونز سخت میشه.