• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران چلسی

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
خب، جلوی گربه سیاه یه تساوی گرفتیم!
گل اول به نظر من کاملا تقصیر زوما بود، با اینکه پرشای بسیار بلندی داره ولی ایندفه انگار هنگ کرد و نه پرید و نه سعی در دفع توپ کرد!
با اینکه خیلی موفق عمل نکردیم ولی چندتا موقعیت خیلی خوب رو از دست دادیم، میتونستیم حتا برنده باشیم این بازی رو! با این حال 1 امتیازم یه امتیازه
رامیرز و ویلیان هم که آخر کاری چه جوی به بازی دادن، دوتایی اومدن تیمو تا مرز برد کشوندن، آفرین به تلاششون!
بخدا اعصابم بهم ریخته چرا دفاعمون اینجور شده
وجدانن گل دوم رو نگاه کنید خوردیم واقعا دفاع اونجا چه نقشی داشت که انقدر راحت ضربه سر زد
درست موقعی که باید ازباخت سیتی نتیجه بگیریم گند میزنیم
واقعا این رتبه و نتایج درشان نام چلسی نیست

jb.NY

Registered User
لایک‌ها
488
تنها دلخوشی که بازی دیشب داشت دیدن چندتا دریبل قشنگ از کوستا و ویلیان و در کمال تعجب رامیرز بود، و همچنین دوباره یادآوری شد برامون که چقد این بگوویچ خوبه. وگرنه به هیچ عنوان بازیمون حتی ارزش دیدن هم نداشت.
همش با خودم فکر میکنم چطور ممکنه، چطور میشه اخه بهترین دفاع سال قبل با اون ابهت یهو به این وضع کشیده بشه... نمیفهمم واقعا، مربی همون مربی، بازیکنا همون بازیکنا، کجای کار میلنگه ...
به وضع لیورپول گرفتار نشیم صلوات
02.gif

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
تنها دلخوشی که بازی دیشب داشت دیدن چندتا دریبل قشنگ از کوستا و ویلیان و در کمال تعجب رامیرز بود، و همچنین دوباره یادآوری شد برامون که چقد این بگوویچ خوبه. وگرنه به هیچ عنوان بازیمون حتی ارزش دیدن هم نداشت.
همش با خودم فکر میکنم چطور ممکنه، چطور میشه اخه بهترین دفاع سال قبل با اون ابهت یهو به این وضع کشیده بشه... نمیفهمم واقعا، مربی همون مربی، بازیکنا همون بازیکنا، کجای کار میلنگه ...
02.gif
یعنی خدارو شکر علکی اکانت اسکای اسپورتس نگرفتم
اصلا تیمی شدیم منزوی
یعنی خریت محض اینه که با ایوا تمدید کنن فاجعس این بشر
بابا رحمان هم که مترسک سرجالیز رو بازی میکنه
خندم گرفت ماتیچ و هازارد از ابتدا نبودن
عین اون فصلی شده که خوزه رفتنی شد

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
02.gif

ایوانویچ فصلِ قبل هم همینطوری سوتی می داد، فقط بخاطر این از دیدِ همه پنهون می موند چون هم خودش گل زیاد میزد و هم تیم می برد، اون موقع کسی دیگه گیر نمی داد بهش
ولی امسال نه گل می زنه، نه تیم میبره، بخاطر همین عمقِ فاجعه مشخص شده

jb.NY

Registered User
لایک‌ها
488
ایوانویچ فصلِ قبل هم همینطوری سوتی می داد، فقط بخاطر این از دیدِ همه پنهون می موند چون هم خودش گل زیاد میزد و هم تیم می برد، اون موقع کسی دیگه گیر نمی داد بهش
ولی امسال نه گل می زنه، نه تیم میبره، بخاطر همین عمقِ فاجعه مشخص شده
من حرفم تنها با ایوا نبودا، کلا گفتم، فقط ایوانوویچ نیست، بقیه بازیکنا هم اصلا در حد نیستن، وظیفه مهاجما گل زدنه، وظیفه مدافعا دفاع کردن، ما الان هر جفتشو مشکل داریم، موتور هجومیمون از کار افتاده، دفاعمونم که بازه، پس تنها به دفاع نمیشه خرده گرفت.
ولی درکل، ایوا که اتفاقا تعداد گلاش زیاد نیست، گلاش کمن ولی همه تو بازیای حساس! بعد من مطمئنم فصل قبل ایوانوویچ به مراتب خیلی بهتر بود، الان بیشتر گلایی که خوردیم همه افتاده گردن ایوا! فصل قبل کلا 10 15 تا گل هم فکر نکنم خورده باشیم!

یعنی خدارو شکر علکی اکانت اسکای اسپورتس نگرفتم
اصلا تیمی شدیم منزوی
یعنی خریت محض اینه که با ایوا تمدید کنن فاجعس این بشر
بابا رحمان هم که مترسک سرجالیز رو بازی میکنه
خندم گرفت ماتیچ و هازارد از ابتدا نبودن
عین اون فصلی شده که خوزه رفتنی شد
مقصر اینجا ایوانوویچ نیست، پست اصلی برانیسلاو ایوانووچ دفاع وسطه، چابکی اسطوره هایی مثل اشلی کول رو نداره که بخواد گوشه بازی کنه، فصل های قبل بهتر کار میکرد، قبول، ولی به هر حال پست اصلیش دفاع وسطه و خصوصیتای فیزیکیش هم دقیقا یه دفاع مرکزی عالی رو می سازه ازش، اما متاسفانه مورینیو اصرار به گوشه بازی دادنش داره... دلیل برای بیرون انداختنش نداریم، وقتی میشه توی جای درست ازش استفاده کرد.

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
یعنی خاک برسر تک تک بازیکنان بدرد دادن میخورن هویج شلغم جای اینا بزاری بهتره
فقط دعا کنید تریم دسته پایینتر
اونکه جان تری هست کلا مرخص هست باقیشونم ریدن
اقای اسپشیال وان بیا قوت قلب بده
ببین من ازهمون پیش فصل میگفتم نه تیم خستش تمرین کرده
فقط کم مونده کشت و صنعت شوشتر بیاد ببره مارو

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
ایوانویچ بازم درخشید هرجا این بشر رو بزارن اتوبان میشه
کیهیل هم کهک لا ولش کن
تری همکه نشون داد همون رونیمکت بشینه بهتره فوتبالش از اونوقتی تموم شد که جای سیلوا کیهیل رو مهار کرده بود
سزار همکه واقعا بزار هچی نگم فقط حیف فیلیپه لوئیز حیف لمپارد دیبروین که عالی دارن میدرخشن تو تیمهای جدیدشون وچند بازیکن دیگه که مفت از دست رفتن
از اونورم رومن صبرش یه حدی داره یورگن وکارلتو هم بیکار فعلا:cool:

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
اقای اسپشیال وان بیا قوت قلب بده
ببین من ازهمون پیش فصل میگفتم نه تیم خستش تمرین کرده
از بازیه پیش فصل که موقع تمرینات پر فشار تیم برگزار میشه و توش 11 تا بازیکن تعویض میشن نمیشه فصل رو پیش بینی کرد.
تو خیلی چیزا میگی. 2 فصل بطور مستمر داری میگی ازپلیکوئتا بدرد نمیخوره. یه بازی با وست بروم دو نفر میخورن بهم توپ میفته جلو پاش گل میزنه در عین ناباوریه همگان میای میگی:
و الانم دوباره میگی بدرد نمیخوره!
4 هفته از لیگی که 38 هفته ست گذشته میای قهرمانی سیتی رو تبریک میگی و بعد از 3 باخت سیتی میای میگی پیش بینیم درست نبود!
هر هفته یچیز داری میگی بعد میگی "دیدید گفتم" :general710:.
===================
میگفتم یه هافبک برای بازی کنار ماتیچ و فابرگاس میخوایم. الان نه تنها اون هافبک رو نگرفتیم بلکه مورینیو از شرایط ماتیچ هم راضی نیست و بازی رو با رامیرز و اسکار شروع کردیم و این از نظر من اصلا خوب نیست. ماتیچ باید هر چه زودتر به فرم سابقش برگرده. در مورد خط دفاعم باید به یه ترکیب ثابت برسیم, بخصوص برای 2 دفاع مرکزی.
===================
ضمنا اینم بگم که تو بازی با پورتو یه پنالتی %100 بود اون صحنه که توپ بدست مدافع پورتو خورد. تو بازی دیشبم چون نیمه دوم رو ندیدم در مورد اون صحنه روی فالکائو فعلا نظر نمیدم.
بامید اینکه در بازیهای آتی شاهد نتایج خوبی از تیم باشیم.

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
از بازیه پیش فصل که موقع تمرینات پر فشار تیم برگزار میشه و توش 11 تا بازیکن تعویض میشن نمیشه فصل رو پیش بینی کرد.
تو خیلی چیزا میگی. 2 فصل بطور مستمر داری میگی ازپلیکوئتا بدرد نمیخوره. یه بازی با وست بروم دو نفر میخورن بهم توپ میفته جلو پاش گل میزنه در عین ناباوریه همگان میای میگی:

و الانم دوباره میگی بدرد نمیخوره!
4 هفته از لیگی که 38 هفته ست گذشته میای قهرمانی سیتی رو تبریک میگی و بعد از 3 باخت سیتی میای میگی پیش بینیم درست نبود!
هر هفته یچیز داری میگی بعد میگی "دیدید گفتم" :general710:.
===================
میگفتم یه هافبک برای بازی کنار ماتیچ و فابرگاس میخوایم. الان نه تنها اون هافبک رو نگرفتیم بلکه مورینیو از شرایط ماتیچ هم راضی نیست و بازی رو با رامیرز و اسکار شروع کردیم و این از نظر من اصلا خوب نیست. ماتیچ باید هر چه زودتر به فرم سابقش برگرده. در مورد خط دفاعم باید به یه ترکیب ثابت برسیم, بخصوص برای 2 دفاع مرکزی.
===================
ضمنا اینم بگم که تو بازی با پورتو یه پنالتی %100 بود اون صحنه که توپ بدست مدافع پورتو خورد. تو بازی دیشبم چون نیمه دوم رو ندیدم در مورد اون صحنه روی فالکائو فعلا نظر نمیدم.
بامید اینکه در بازیهای آتی شاهد نتایج خوبی از تیم باشیم.
شلوغ نکن شما علکی هم جونده
الانم میگم هاشم بیگ زاده شرف داره به سزار اون موقع منظورم فقط تو اون بازی بود
بعدش همون بازی رو ندیدی چجور ریده تیم گیر دادی به اون صحنه ای که چندبارم نشون داد فالکائو قبلش خودش رو پرتاب کرد
دوتا پنالتی 100 درصد برای حریف گرفته نشد نیمه اول کم مونده بود ایواگوهیچ پیراهن بازیکن حریف رو دربیاره
کلا شدی عین مورینیو تیم گند میزنه کل بازی هیچی نمیگی فقط گیر میدی به اون پنالتی که بوده یا نبوده
چه دل خجسته و خرمی داری شما 8هفتس از همون اول میگی به امید نتایج خوب درروزهای اتی
نکنه هنوز امید داری فرجی بشه قهرمان شیم
راستی چه کنیم با این بهترین مدافع ها یادته که همین ترکیب خوبه احتیاجی خرید نداریم
فقط دعا کن نریم دسته پایینتر با این وضع
خداییش خنده داره نیوکسل که بزور مساوی کردیم اونوقت سیتی جوری ابکش کردش که ..................

Last edited:

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
^ اشتباهات داوری همیشه هست و داوری رو بهانه نکردم. در مورد پنالتی برای این گفتم که پنالتی بازی با پورتو تابلو بود و بازی مساوی میشد و برای روحیه تیم خوب بود. بازی با ساوتمپتونم فقط در موردش خونده بودم و گفتم چون صحنه رو ندیدم نظر نمیدم.
پس چی شد؟ داوری رو بهانه نکردم و مثل تو 24 ساعت شبانه روز نمیگم: "داوری مهندسی شده می باشد. اتحادیه نمیخواهد چلسی قهرمان شود."
وقتی میگی"سزار خوب شده" یعنی فقط تو همون بازی منظورت بود؟! اینارو تو کدوم بازی منظورت بود؟
انشالله هرچه زودتر کوادرادو جایگزین ویلیان بشه اونوقت میبینید چه میکنه
شک نکن کوادرادو چه تکنیک چه تو شوت زدن خیلی بهتر از ویلیان هست
جالبه که فصل قبلشم همین حرفا رو در مورد ویلیان میزدی.
کلا همونطور که گفتم نظراتت هر هفته تغییر میکنه. هفته چهارم "سیتی با اختلاف قهرمان است."
هفته هفتم "سیتی پنچر است."

k.a

Registered User
لایک‌ها
10
دقیقا نتایج مثل اون سالی داری پیش میره که مورینیو رفت

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
^ اشتباهات داوری همیشه هست و داوری رو بهانه نکردم. در مورد پنالتی برای این گفتم که پنالتی بازی با پورتو تابلو بود و بازی مساوی میشد و برای روحیه تیم خوب بود. بازی با ساوتمپتونم فقط در موردش خونده بودم و گفتم چون صحنه رو ندیدم نظر نمیدم.
پس چی شد؟ داوری رو بهانه نکردم و مثل تو 24 ساعت شبانه روز نمیگم: "داوری مهندسی شده می باشد. اتحادیه نمیخواهد چلسی قهرمان شود."
وقتی میگی"سزار خوب شده" یعنی فقط تو همون بازی منظورت بود؟! اینارو تو کدوم بازی منظورت بود؟

جالبه که فصل قبلشم همین حرفا رو در مورد ویلیان میزدی.
کلا همونطور که گفتم نظراتت هر هفته تغییر میکنه. هفته چهارم "سیتی با اختلاف قهرمان است."
هفته هفتم "سیتی پنچر است."
ببین من بازیهای کوادرادو تو ایتالیا دیدم رو اون حساب گفتم
باز من به قول شما یچیز میگم که اصلا اونوری نیست
شما چی که هرجا مورینیو میره تیمت رو عوض میکنی
اینترورئال وبعدش چلسی شما طرفدار مورینیو هستی عزیز
چون دقیقا گفته هاتم حرفهای خودش هست منتها یجور دیگه تغییرش میدی و میگی

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
کسی که شناختش از جان استونزی که تو لیگ برتر بازی میکنه در این حد هست...
میگم این استونز حالا اش دهنسوزی هست دارن اقتدر جو میدن بیاد جای سزار رو میگیره؟
...حتما هم بازیهای کوادرادو رو تو ایتالیا و بابا رحمان رو تو بوندس لیگا دنبال میکرد.
====================
رئال رو تو اسپانیا دوست دارم و اینتر رو تو ایتالیا و زمانیکه هوادار این 2 تیم شدم مورینیو هنوز سرمربی فوتبال نشده بود.
در مورد چلسی هم از 2005-2004 تو انگلیس طرفدارشم و خدا رو شکر قبل از اینکه مورینیو به این تیم برگرده تو این تاپیک بودم:

تو چی؟ قبل از اومدن مورینیو تو این تاپیک فعالیت داشتی یا اولین پُستت تو این تاپیک اینه و به عشق ارنج مورینیو و لیگ گرفتنش اومدی؟
انصافا تیمی که مورینیو ارنج کنه یه چیز دیگست و واقعا با برنامه ریزی دقیق و حساب شده تیم رو به اوج میرسونه ایخدا لیگ برتر امسال میشه از ان چلسی بشه

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
کسی که شناختش از جان استونزی که تو لیگ برتر بازی میکنه در این حد هست...

...حتما هم بازیهای کوادرادو رو تو ایتالیا و بابا رحمان رو تو بوندس لیگا دنبال میکرد.
====================
رئال رو تو اسپانیا دوست دارم و اینتر رو تو ایتالیا و زمانیکه هوادار این 2 تیم شدم مورینیو هنوز سرمربی فوتبال نشده بود.
در مورد چلسی هم از 2005-2004 تو انگلیس طرفدارشم و خدا رو شکر قبل از اینکه مورینیو به این تیم برگرده تو این تاپیک بودم:

تو چی؟ قبل از اومدن مورینیو تو این تاپیک فعالیت داشتی یا اولین پُستت تو این تاپیک اینه و به عشق ارنج مورینیو و لیگ گرفتنش اومدی؟
ببین من از اول تنها تیمی که طرفدارش بودم چلسی بوده همون موقع که رومن مالک چلسی شد منم طرفدار چلسی شدم
مثل بعضیها رنگ به رنگ تیم عوض نمیکنم هرجا که مورینیو رفت
بابا استاد دیگه همه مثل تو نمیشن شناخت کافی داشته باشن خیلی ماشالله اعتماد به نفست بالاست

وقتت زیاده بیکاری زیاد داری تاریخچه درمیاری همش تو اسکای و انالیز بازیکنان ما اینقدر وقت نداریم مثل شما وقتمون رو پای شناخت بازیکنان بزاریم
دیگه هم باهات حرفی ندارم چون هرچی میگیم بی فایدس
ماشالله خودتم خیلی دست بالا میدونی فایده نداره هرچی بهت میگن

Last edited:

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
تری: "سالهای زیادی اینجا بودم و مربیان زیادی دیدم. فقط مورینیو میتونه تیم رو به شرایط ایده آل برگردونه."
ویلیان: "مورینیو با هیچ بازیکنی مشکل نداره. وقتی تیم نتیجه نمیگیره مردم دوس دارن مشکل درست کنن ولی ما با مورینیو مشکلی نداریم."
مورینیو در مورد مشکل با بازیکنا: "کاری به حرف دیگران نداریم. موقع بازیهای ملی تری, کوستا و رامیرز اینجا هستن. برید ازشون بپرسید."

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340

k.a

Registered User
لایک‌ها
10
فراخواندن مورینیو به اتحادیه فوتبال انگلیس

به گزارش "ورزش سه"، پس از شکست 3-1 آبی های لندن مقابل ساوتهمپتون، مورینیو با انتقاد از ‏عملکرد داور بازی، اعلام کرد داوران از اینکه به سود چلسی سوت بزنند، می ترسند. او معتقد بود داور ‏باید یک پنالتی به سود تیمش اعلام می کرد؛ در حالی که داور در آن صحنه به رادامل فالکائو به دلیل ‏تمارض، کارت زرد نشان داده بود. ‏
مورینیو اکنون تا 8 اکتبر (سه روز دیگر) فرصت دارد تا در کمیته انظباطی اتحادیه فوتبال انگلیس ‏حضور پیدا کند و به این اتهام پاسخ بدهد. ‏
چلسی در پایان هفته هشتم، با تنها دو پیروزی، در رتبه شانزدهم جدول قرار دارد.‏

بالا