• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران چلسی

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
[
jv5mw3zqoj3wfce1foje.png

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
وجدانن رومن دیگه باید کارلتو رو بیاره
بازیکنها هم قربونشون برم بدرد لاجرز دیوار میخورن مخصوصا تری وکیهیل اینا کلا باهم تر میزنن
گاهی هم اشتباهای همدیگرو مهار میکنن

jb.NY

Registered User
لایک‌ها
488
اگه واقعا قرار به رفتن خوزه باشه من به شخصه دوست دارم گاس رو روی نیمکتمون ببینم، دوست دارم ببینم میتونه اون جادویی که چند سال پیش اجرا کردو دوباره اجرا کنه یا نه.

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
خوزه دیگه جواب نمیده یعنی بهتره که بره پی اس جی هم مشتری هست
خودش بره سنگینتره وتحقیر نمیشه
البته تیم هم به گند کشیده شده هازاردم شک ندارم عمدی اینجور بازی میکنه تا بدنش رئال

Last edited:

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
چقدر خوب داره ضربه آزاد میزنه ویلیان. کلا 5تا گل زده این فصل, هر 5تا مستقیم از روی ضربه آزاد. یکیم تو بازی رفت با همین دینامو زد به تیر افقی و توپ رو خط دروازه اومد پایین. حتی وقتی تصمیم نداره مستقیم به قصد 4چوب بزنه و ارسال میکنه هم فوق العاده خطرناکه ارسالش.
الان موقع ضربه آزاد فقط ویلیان پشت توپ قرار میگیره و گهگاه زوما هم کنارش وای میسته که اونم توپش تو 4چوب باشه با توجه به قدرت شوتش گرفتنش برای دروازه بان خیلی سخته.
=================
بازیکنایی مثل ماتیچ, هازارد و فابرگاس اول فصل امید این تیم بودن. الان داریم با اسکار بعنوان وینگر بازی میکنیم! هازارد باید بشه همون هازارد فصل پیش. حقیقتا این 10 دقیقه ای هم که جلو دینامو اومد تو زمین حداقل تو فاز حمله عالی بود.
اگه این بازیکنا رضایت مورینیو رو جلب نکنن باید حتما تو ژانویه بازیکن بگیریم. بازیکنیم که میگیرم باید کسی باشه که اگه مثلا صبح روز بازی وارد لندن بشه بعد از ظهر تو ترکیب قرار بگیره و تا آخر فصل فیکس باشه. بازیکنی که بیاد و حالا چند وقت باشه تو تمرینات تا با شرایط لیگ برتر آشنا بشه و... تو این شرایط بدرد تیم نمیخوره.
=================
حمایت هوادارا از مورینیو هم قابل تحسین بود. آفرین به تک تکشون.
فردا بازی با استوکم یادتون نره.

jb.NY

Registered User
لایک‌ها
488
امشب بازی بچه ها مشخص میکنه که مورینیو موندیه یا رفتنی، خوزه هم که از زمین محرومه و به قول خودش شاید بتونه بازی رو با آیپدش از تو کوچه خیابونا ببینه
02.gif

باید بشینه یه گوشه و ببینه آیندش تو چلسی به دست بازیکنا رقم بخوره، کار سختیه!
منم دوست دارم چلسی با خود خوزه برگرده به قدرت اصلیش، ولی بازم میگم اگه قرار به رفتن خوزه باشه دوست دارم گاس هیدینک بیاد، واقعا اون نیم فصل جادویی رو هیچ وقت یادم نمیره...

jb.NY

Registered User
لایک‌ها
488
من نمیفهمم، بچه ها واقعا زحمت میکشن و حتا خودخواهی هم درشون نمیبینم و خیلی قشنگ واسه همدیگه موقعیت سازی میکنن، ولی چرا نمیبریم؟؟؟ از اول تا آخر بازی دست ما بود، اونم مقابل استوک! قشنگ هم بازی کردیم ولی با این حال بازم باخت قسمت ما شد.
درضمن آخرای بازی گزارشگر گفت از سازمان نمیدونم چی چی داوران خبر رسیده روی رمی خطا شده و کارت قرمز هم داشته! اینم بزنین تنگ بدبختیامون.
این فصل به تیمایی که 1 قرن بود نباخته بودیمم باختیم.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
دقیقا وضعیت تیم شما شده مثل منچستر ما در زمان مویس. باخت های عجیب و شکسته شدن رکورد ها

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
من نمیفهمم، بچه ها واقعا زحمت میکشن و حتا خودخواهی هم درشون نمیبینم و خیلی قشنگ واسه همدیگه موقعیت سازی میکنن، ولی چرا نمیبریم؟؟؟ از اول تا آخر بازی دست ما بود، اونم مقابل استوک! قشنگ هم بازی کردیم ولی با این حال بازم باخت قسمت ما شد.
درضمن آخرای بازی گزارشگر گفت از سازمان نمیدونم چی چی داوران خبر رسیده روی رمی خطا شده و کارت قرمز هم داشته! اینم بزنین تنگ بدبختیامون.
این فصل به تیمایی که 1 قرن بود نباخته بودیمم باختیم.
عزیز والا من چند بار این صحنه رو دیدم اصلا رو رمی خطایی نشد برو ویدئو ورزش بازم ببین تا دروازه بان اومد پرید وبعدش تعادلش بهم خورد
واقعا خجالت اوره گیریم مساوی هم میشد همین بازم بغل دست بورنموث مونده بودیم

jb.NY

Registered User
لایک‌ها
488
عزیز والا من چند بار این صحنه رو دیدم اصلا رو رمی خطایی نشد برو ویدئو ورزش بازم ببین تا دروازه بان اومد پرید وبعدش تعادلش بهم خورد
واقعا خجالت اوره گیریم مساوی هم میشد همین بازم بغل دست بورنموث مونده بودیم

فکر میکنم انجمن داورای انگلیس بیشتر از من و شما بدونن چی پنالتی بوده چی نبوده، و طبق نظر اونا اون حرکت پنالتی بوده و کارت قرمز هم داشته. (اگه درست یادم باشه خطا لزومن تماس بدنی نیست)
نقل قول از مجری شبکه NBC آقای آرلو وایت : ".the referees association just told me that the tackle by Butland on Remy should have been a penalty and red card"
همین 1 امتیاز ها رو هم نگیریم سقوط کردیم.

moli_ahmad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
خیلی عجیبه چرا اینجوری شده بازیکن ها که همه همون قبلیا هستن که راحت قهرمان شدن به نظر هم نمیرسه با سرمربی لج کرده باشن انگیزه هم که دارن چه اتفاقی میافته که اینجوری میشه معلوم نیست
شده مثل والیبال ست اول رو یجایی اشتباه میکنی یهو همه چی بهم میریزه و تا اخر همینطور میمونه در هر حالت مربی چلسی بسیار بهتر از مربی منچستر هست اینکه بگیم فقط مربی مقصر هست هم فکر نکنم درست باشه

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
^ بازیکنا همونا هستن ولی فصل قبل ماتیچ و فابرگاس و هازارد فیکس بودن و از موثرترین بازیکنا در راه قهرمانی چلسی.
دیشب رامیرز که بارها در مورد نحوه stop کردنش و پاس دادنش و زمین خوردنش گفتم 75 دقیقه بازی کرد و فابرگاس تا دقیقه 60 روی نیمکت بود.
2 فصل پیش لمپارد, اسین, میکل, دی بروین, ماتا, اسکار, رامیرز و فن گینکل هافبکهای وسط زمین بودن.
لمپارد و اسین که اون لمپارد و اسین سابق نبودن.
ماتا و دی بروین وقتی توپ دست حریف بود مورینیو از بازیشون راضی نبود.
فن گینکل همون اول فصل مصدوم شد و فصل براش تموم شد و میکلم مثل الان دقایق کمی بهش بازی میرسید.
اسکاری که همون مشکلات رامیرز رو داره فیکس بود رامیرزم چه وسط چه راست بازی میکرد.
اونموقع خود مورینیو هم راضی نبود از هافبکها و علیرغم اینکه بارها در جواب خبرنگارا گفته بود که از داوید لوئیز وسط زمین استفاده نمیکنه بالاخره مجبور شد لوئیز رو بذاره وسط زمین.
تا اینکه نیم فصل ماتیچ اومد و وضعیت بهتر شد.
حالا اول فصل میگفتم یه هافبک تاپ بگیریم برای بازی کنار ماتیچ و فابرگاس ولی الان باز رامیرز و اسکار دارن بیشتر از اینا بازی میکنن.
واقعا بیاید بازی رامیرز رو با لمپارد 10 سال پیش مقایسه کنید. بیاید با بالاک مقایسه ش کنید. با اسین مقایسه ش کنید. با فابرگاس فصل پیش مقایسه ش کنید. ببینید اینجوری که این چپ و راست میفته زمین لمپاردم میفتاد؟ اینجوری که این پاسای ساده ش یا 4 متر پشت بازیکن انداخته میشه یا 20 متر جلوی بازیکن اونام همین بودن؟
با تمام اینا دیشب خوب بازی کردیم و با همین اسکار رو رامیرزم میتونیم برنده باشیم ولی سخته. درست یادآور اون مصاحبه 2 فصل پیش مورینیوئه که گفت :"هر بازی اینا باید جون به لبم کنن تا 3 امتیاز بگیریم."
بازم میگم دیشب خوب بودیم ولی از نظر من اگه دیشب یکی مثل مودریچ بجای رامیرز تو ترکیب بود خیلی راحت تر و بهتر بازی میکردیم.
امیدوارم نیم فصل یه هافبک تاپ بگیریم همونطور که اول فصل امیدوار بودم که بگیریم و نگرفتیم.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
هر چی وضعیت مورینیو و چلسی بحرانی تر میشه ، حمایت طرفدارها هم بیشتر میشه ، باید دید تا کجا مدیرای چلسی تحمل میکنن ، بنظرم مورینیو ارزش صبر کردن رو داره .

1446921893_143346_1446922116_album_grande.jpg

1446921893_143346_1446922124_album_grande.jpg

1446921893_143346_1446922112_album_grande.jpg

.

jb.NY

Registered User
لایک‌ها
488
احتمال میره توی ژانویه قرارداد فالکائو رو کنسل کنیم تا جا واسه بازیکنای جدید باز شه، به احتمال زیاد اولین حرکت باشگاه اضافه کردن بازیکنای تهاجمی به تیمه، بازیکنایی مثل Javier Hernandez و Paco Alcacer.
پس فالکائو توی چلسی هم نتونست خودشو بدست بیاره، احتمالا پرونده این بازیکن، به عنوان یه بازیکن خوب، برای همیشه بسته میشه.

iSalar

Registered User
لایک‌ها
3,302
احتمال میره توی ژانویه قرارداد فالکائو رو کنسل کنیم تا جا واسه بازیکنای جدید باز شه، به احتمال زیاد اولین حرکت باشگاه اضافه کردن بازیکنای تهاجمی به تیمه، بازیکنایی مثل Javier Hernandez و Paco Alcacer.
پس فالکائو توی چلسی هم نتونست خودشو بدست بیاره، احتمالا پرونده این بازیکن، به عنوان یه بازیکن خوب، برای همیشه بسته میشه.
خودمونیم ولی اون زمانی که تیم تو روزای طلاییش بود و مهاجمای رو فرم می‌اومدن چلسی، از صحنه روزگار محو میشدن!
حالا این بنده خدا با این وضعیت تیم اومده اینجا به روزای خوبش برگرده...!
:general405:

jb.NY

Registered User
لایک‌ها
488
خودمونیم ولی اون زمانی که تیم تو روزای طلاییش بود و مهاجمای رو فرم می‌اومدن چلسی، از صحنه روزگار محو میشدن!
حالا این بنده خدا با این وضعیت تیم اومده اینجا به روزای خوبش برگرده...!
:general405:

اگه منظورت شوچنکوئه که اون بنده خدا مصدوم شد به فنا رفت، اگه منظورت تورسه، تورس تو همون لیورپول دیگه فقط تو زمین راه میرفت که خریدیمش
اینا رو بذاریم کنار دروگبایی هست که با اومدن به چلسی به اوج فوتبال رسید.
ولی با این حال قبول دارم که فالکائو هم بد موقعی شد واسش بنده خدا.

iSalar

Registered User
لایک‌ها
3,302
اگه منظورت شوچنکوئه که اون بنده خدا مصدوم شد به فنا رفت، اگه منظورت تورسه، تورس تو همون لیورپول دیگه فقط تو زمین راه میرفت که خریدیمش
اینا رو بذاریم کنار دروگبایی هست که با اومدن به چلسی به اوج فوتبال رسید.
کرسپو، کژمان، موتو و گودیانسن چی؟

jb.NY

Registered User
لایک‌ها
488
کرسپو، کژمان، موتو و گودیانسن چی؟
گودیانسن مگه قبل چلسی دوران طلایی داشته که با اومدن به چلسی خراب شده باشه؟ این به کنار، توی چلسی افتضاح کار نکرد و در حد خوبی کار کرد اتفاقا، کژمان هم کلا یه فصل چلسی بود، شاید اگه موندنی میشد تو چلسی بیشتر با تیم مچ میشد و حداکثر تواناییشو میدیدیم
این وسط فقط کرسپو رو یادم نبود و اونم قبول دارم که تو چلسی نتونتست خوب کار کنه.
اما این موضوع رو که چلسی بازیکنا رو نابود میکنه قبول ندارم، بلاخره واسه هر تیمی ممکنه پیش بیاد که یه بازیکن خوب بگیره ولی بازیکنه نتونه توش خوب کار کنه

بالا